|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Śliczne te kocyki
![]() ![]()
#1472 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
ja zawsze marzylam o takim prezencie
![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie trudno to napisac bo ja to widze ![]() ![]() jedyny minus takiego prezentu to ze wykonanie jest raczej dosc drogie;P no i chyba podobny pomysl sie juz pojawil:PP |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zadomowienie
|
I wymyśliłam
![]() ![]() Fakt, że własnoręczny prezent zawsze bardziej się docenia, ale że nie mam zdolności plastycznych ani kulinarnych, to niech chociaż doceni te ciasteczka ;] Bo nie cierpię gotowac, piec itd... Ale czego się nie robi dla TŻ ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Konto usunięte
|
Kupiłam już prezent gwiazdkowy dla lubego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Skorzystam napewno między innymi z niego ![]() ![]() ![]() przeszedł mi przez głowę upieczenia tortu ale ja i moje zdolności kulinarne ![]() ![]() ale to już szczegół ![]() A ten breloczek też.. - jak będzie miał już samochód ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
Jesteśmy ze sobą dopiero ponad miesiąc więc nie znam go jeszcze aż tak, żeby wiedziec co mu się spodoba a co nie...
Ale już mam pomysł [dzięki wizażowi oczywiście ;D ] na prezent na Boże Narodzenie ;] Kalendarz na Nowy Rok z naszymi/moimi zdjęciami ;] On uwielbia mi robic zdjęcia a ja tego nie cierpię więc niech ma jak chce :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
rocznicowy prezent
http://www.allegro.pl/item465757099_...em_gratis.html czy podoba wam sie ten kubek bo chcialabym chlopakowi na rocznice. czy nie jest babski?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Przyczajenie
|
Dot.: rocznicowy prezent
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy mu sie spodoba, ale przy kumplach raczej pic z niego nie bedzie.
Dla mnie jednak dosc tandetny. Nie masz innego pomysłu ?
#1481 |
Raczkowanie
|
wlasnie nieiwem co mu kupic
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajny pomysł ![]() właśnie wczoraj pomyślałam że czas najwyższy coś zacząć kombinować w tym kierunku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
http://moto.allegro.pl/item465232382...skoda_kia.html albo bryloczek z grawerem bo ostatnio jakies miesiac temu kupil audi ma tam przyczepiony bryloczek taki audi taki zwykly
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
mój na pewno kubkiem by się nie zachwycił, najbardziej podobają mu się ręcznie robione prezenty, z pomysłem, wyobraźnią i takie najczęściej sobie robimy. potrzebny znacznie większy nakład pracy niż pieniędzy. poprzeglądaj sobie wątki nt prezentów tam znajdziesz dużo pomysłów i inspiracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zadomowienie
|
Kubek raczej chyba nie. Nic gorącego pewnie przy kumplach z niego nie wypije.
Breloczek ostatecznie może być. Chociaż rusz głową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
ogólnie mam tego typu kubek w domu i mojemu TŻowi bardzo się spodobał ten trik, tylko, ze u mnie odsłaniają się żaglówki. Ale On jest takim człowiekiem, że piłby z takiego gdzie jest kocham Cię, bo to dla Niego nie jest wstyd. Musisz już osądzić jaki jest Twój TŻ
wybrany przez Ciebie prezent jest bardziej tym co kobieta chciałaby dostać, myślisz jak kobieta w wyborze, pomyśl może co facet by chciał. Może coś ze sprzętu, może z takim mniejszych i niedrogich pendrive-a. Bardzo przydatne. brelok do mnie nie przemawia
narysuj mi baranka... ![]() zakorzenienie ![]() Edytowane przez koKOro Czas edycji: 2008-11-04 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Jeju dziewczyny jestem pod wrazeniem Waszych pomyslow
![]() Za niecale dwa tygodnie bedzie nasze 8sme swieto i nie mam pomyslu co do tego. Przejrze watek jeszcze raz i moze cos wykombinuje ![]() Prawdopodobnie zrobie cos sama, bo nie zarabiam jeszcze niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
Kubek jest spoko, jeśli naprawdę się kochacie, to Twój kochany będzie zadowolony, dodaj coś od siebie do tego prezentu
![]()
#1489 |
Zakorzenienie
|
Mi sie ten kubeczek srednio podoba, to taki oklepany prezent moim zdaniem.
Sprobuj wymyslic cos bardziej tworczego, moze 'hand made'?
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Hehe właśnie taki kubeczek kupiłam mojemu teżetowi na Dzień Chłopaka! Pomysł był bardzo dobry i podobał mu się, teraz codziennie pije w nim kawkę. Kubek ma też taką zaletę, że zawsze widać kiedy zawartość jest już troszkę przestudzona i można pić. Ja kupiłam taki, na którym jeszcze są nasze 2 zdjęcia i dedykacja.
Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2008-11-04 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Wtajemniczenie
|
ja soboiscie nei lubie teogo typu rzeczy uwzam ze sa zbyt ,,slodziutke" i troche tandetne. wydaje mi ise ze duzo facetow tez nei lubie takiego slodzenia. ale nie znam twojego TZ mzoe jemu to odpowiada i uwaza ze to mile...
![]() |
#1492 |
Rozeznanie
|
akurat ten kubek mi się nie podoba troche taki nijaki jest
![]() ![]() a ile jesteście ze sobą ?
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Sam pomysł (kubek) jest fajny, ale wykonanie tego konkretnego egzemplarza - beznadziejne. To jest po prostu brzydkie. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby poszukanie po prostu ładniejszego lub bardziej eleganckiego kubka
![]()
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No np. właśnie ja miałam z innego źródła taki kubek, wysłałam im 2 nasze ulubione zdjęcia i dedykacje i został bardzo ładnie wykonany. Może to się niektórym wydawać tandetne, ale nie wydaje mi się żeby było gorsze od kubków typu "kubek prawdziwego mężczyzny". Wydaje mi się, że to fajny, osobisty prezent. Nie jakiś tam zwykły kubek, ale taki "nasz".. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu kupiłam dwa bilety na koncert Franz Ferdinand w warszawie za dwa tygodnie. Oczywiście dwa bo ma mnie zabrać ze sobą. Bardzo fajny prezetn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zadomowienie
|
A ja z moim TŻ mamy pierwszą rocznicę już za 2 tygodnie i mam pewien pomysł, ale nie wiem, czy da się go wykonać...
Kojarzycie takie kubki, na których się coś pojawia lub znika pod wpływem ciepła? Ja pomyślałam, że elementem który by się pojawiał mogłabym być ja w bardzo obcisłej i sexownej sukience, a tym znikającym byłby obrazek zimowego futra, który by znikał pod wpływem ciepła i napis czekam aż mnie rozgrzejesz... Taki wesoły element ![]() Kubek ze zdj łatwo kupić, ale czy można dostać taką znikającą pod wpływem ciepła farbę (czy jak to się nazywa) którą bym domalowała to futro? A jak sie nie uda z takim kubkiem, to myślę tez o zrobieniu naszego portretu i oprawienia go w antyramę... Ale na razie tylko myślę... ![]()
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2008-11-07 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie kawałek wyżej pisałam o takim kubku jak mówisz. Z tym, że Ty chcesz z tego co zrozumiałam, żeby jedne elementy się pojawiały a drugie znikały a to chyba nie jest możliwe do wykonania. Przynajmniej mi jest trudno to sobie wyobrazić w takiej formie jak chcesz. Może Ci się nie udać, więc może antyrama, lub poduszka dla tż z Waszym zdjęciem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
Chodzi mi o to, by zdj było na stałe, ale częś zamalować - obrazek płaszcza, albo futerka zimowego i tylko to by znikało. Problem w tym, że chciałabym żeby znikająca była tylko ta część kubka... Nigdzie takiego czegoś nie mogę znaleźć, więc pomyślałam, że może jest jakaś taka farba, którą sama bym namalowała te futerko (nie musi to być dzieło sztuki, wystarczyłby zarys)
Szukać będę do końca tygodnia, jak nie znajdę, to zabieram się za malowanie (kiedyś byłam w tym dobra, zobaczymy, czy jeszcze pamiętam jak się pędzel trzyma ![]()
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mojemu na mikolaja kupie ksiazke "gomorra", bo ostatnio temat mafii go interesuje ![]() ![]() ![]() raczej nigdy nie mam problemow z kupieniem TŻtowi prezentu, bo wsluchuje sie w to co mowi i o czym mowi, ze chcialby cos miec ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
żona
|
Ja dzisiaj zamowilam puchar
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.