|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Klucha to bylo w formie żartu wiec wiesz
Ja za to widze w Saifie przede wszystkim poczucie humoru (co po pewnosci siebie i inteligencji jest najwazniejsze wg mnie u mezczyzny )I mysle ,ze raczej moglby sie mna zaopiekowac,niz ja nim![]() to ktos wie cos o tych dzieciach?Bo w myspace ma wpisane w profilu "proud parent" To pewnie nie on ,no ale.. Z Hritsikiem obejrzalam tylko Czasem slonce i jakos nie teskno mi do niego
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Hrithik blee, zgadzam się, coś z nim jest nie tak...
Widziałam kiedyś fotkę Saifa w t-shircie z napisem "have Saif sex". ![]() Zabawna była, nie mogę jej teraz znaleźć... Wizualnie podoba mi się jeszcze Zayed Khan, ale widziałam z nim tylko jeden film i to nie żaden ulubiony, więc sentyment jakby mniejszy. |
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
bess a ja mysle ze wzajemnie byscie sie soba opiekowali i to calkiem niezle prawda?
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne imiona
Ciekawe jak wyglądają jego dzieciaczki. I z tego co wyczytałam na filmwebie, to miał fajna żonę nawet, ale sie rozwiedli Czyli teraz Saif jest wolny |
|
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
midori zebys wiedziala ja uwielbiam ichniejsza gre w KHNH no poprostu swietni byki szczegolnie w sytuacjach z gosposia no lezalam na podlodze
![]()
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
hoho a te dzieci ma z 1 zona?Bo zdaje sie ,ze od dluzszego czasu ma przyjaciółke
A ta jego ex-zona chyba byla duzo starsza o ile pamietam/???? |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba z tą samą. O 12 lat była od niego starsza. Bess masz gdzieś jeszcze te fotki? Chciałabym zobaczyć tą jego 'teraźniejszą'
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to robimy powtorke z Saifa
![]() Saif w trawie ![]() Slub Saifa,Saif z ex Saif z obecna ukochana ps.A ja z tego wszystkiego dla przypomnienia wlaczylam sobie SN zeby obejrzec jeszcze raz te miesnie i sniade ciało ..........no i posmiac sie .
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
haha, Saif w trawie jest najlepszy
![]() Chyba też sobie z wrażenia włącze Salaam Namaste albo lepiej pójde spać, może mi się też Saif przyśni tak jak Esi ![]() Ta jego obecna to jakaś młodziutka.. |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
włącz włącz
te ramiona i ten tors.Moze Ci sie przysni w golfie i nic nie zobaczyszJak sie tak naogladam to mysle sobie ,ze moze trzeba by rozejrzec sie za jakims TZtem.Ale pozniej wchodze w 1 lepszy watek o "milosci"i roznych wrazeniach jakich dostarczaja dziewczętom ci wspamniali chłopcy i juz mi mija |
|
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
zdjatka specjalnie dla was Saifowych fanek
1_071906.gif 2006051301940301.jpg bollywoodfilm.jpg Saif%20Ali%20Khan.jpg saif_ali_khan_PE_20060109.jpg saif-ali-khan-thumb.jpg
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeeeki Klucha ,oczywiscie najbardziej podoba mi sie to z broda
Ale on ma rzesy .Preity musi sobie przyklejac sztuczne Klucha a Ty widzialas Salaam Namaste??bardzo sympatyczny film.Szczerze polecam |
|
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
01humtum.jpg
wd.jpg wedd27.jpg Sara? dch_sameer.jpg "O!matyldo ale tu moich zdjec!!!"
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Bess nie kuś, bo jak wlącze to już nie będę mogła się oderwać i się w ogóle nie wyśpię..ale z drugiej strony ta klata jest tego warta
Co do TZow to ja tez bym sobie muciała znaleźć jakiegoś.. Tylko już mu współczuję ![]() hehe właśnie miałam napisać, że idę spać, ale tyle Saifów zobaczyłam, że idę jednak patrzeć |
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
bess niestety nie
a co do brodatych zdjec zaraz poszukam wiecej
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Justin nie tylko klata ,plecy tez.Tu co prawda podrasowane w photo shopie ale nic to
a to chyba moja ulubiona piosenka (ach te uroki zycia we dwójke )http://www.youtube.com/watch?v=nlsvrSrmgTs |
|
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
http://www.omkarathefilm.com/ ej Saifki zajrzyjcie na te strone
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, plecy też
cały Saif jest fajny i ma fajną opalenizne w SN O które zdjęcie z tym nosem chodzi? ![]() Klucha mam dla Ciebie parę fotek Jasia Abrahama ![]() Tam każdy aktor jest fajnie umięśniony, musza nieźle pakować ![]() A Szaruk na zdjęciach najlepiej wychodzi z Saifem
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taka swoja świętą trójce
![]() Szaruczek Aamir Saif ksieciunio I tak: Szaruczek to taki fajny facet, porządny, taki co to na męża się nadaje Aamir to intelektualista Saif to taki facet z którym kazda zabawa się udaje, taki do tańca, swietny kumpel Oczywiscie tak ja ich postrzegam i doskonale zdaje sobie sprawe, że jest to błędne wyobrażenie Ale na takich (wg mnie) sa facetów kreowani i taki ich obraz mi się utrawalił. Najbardziej lubię "Maahi ve" z KHNH. Szaruczek i Saif świetnie sie ruszaja, (nie to co "drewniana żaba" ) I moim zdaniem nawet się lubia tak prywatnie (chociaż moge się mylic A jesli sie nie lubią to świetnie to ukrywają Chciałabym tak umieć, ja jak kogoś nie lubię to... nie lubię
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co tu sie dzieje
Szał ciał widzę Mnie nie było dwa dni a tu 4 strony przybyły ![]() Odnosnie ciuszków - tuników salwarów itp. Ja mam na tym punkcie bzika W szafie nie mam juz miejsca zeby to wszystko układać. Niektóre kupiłam bo mi sie poprostu podobały...ale nie założe ich bo np. sa mi za małe albo za duże....Mogę porobic zdjęcia i Wam pokazać. Może któreś sie Wam spodoba to wyślę A jeśli chodzi o Szruczka...też na początku go krytykowałam a potem poprostu piorun we mnie strzelił i piszcze głośniej niż Esia na jego widok haha Dil Se jeszcze nie oglądałam postaram sie to zrobic dzisiaj. Jestem u mojego TŻ kochanego i nie mam tu filmu, poza tym kiedy jestem z nim.....na chwilę zapominam o Bolly...bo poprostu starszliwie go Kocham.
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktos wie jak zrobic avek z filmu?Chcialabym z SN jak Saif wali głowa w futryne ale nie wiem czy sie da .Jaki trzeba miec program??
![]() Marika przeciez nikt Cii nie kaze zostawiac TZ-ta dla Szaruka ![]() (nawet nie pytam co bys zrobila )
Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-03-05 o 13:43 |
|
|
|
#1495 |
|
Rozeznanie
|
Marika zrob te zdjatka to zobaczymy co tam sie kryje w twojej szafie
a ja dzisiaj kupilam takie dwie tuniki czarna do chodzenia po ulicy kolorowa jak znalazl na kurs bollydance !!!!!
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
bess wiem wiem przecież ze nikt mi nie każe, i wiem też że jeśli miałabym wybór miedzy Szaruczkiem a TŻ wybrałabym mojego P. kochanego
Uwielbiam słuchać że jest szarmancki, elegancki, miły i cudowny i w ogóle och ach....ze jest taki idealny ze na żywo przystojniejszy i jeszcze bardziej uroczy I wiedząc to wszystko wole mieć go sobie w sferze marzeń jako mojego sąsiada od którego pożyczam cukier ( tudzież mydełko ) BO: - nie cierpię papierochów !!! (chociaż zachwycam sie tym jak seksownie pali - takich ilości pepsi bym chyba nie zniosła ![]() No i w ogóle.....zawsze jak tak o kimś marzyłam to wyobrażałam sobie go w życiu codziennym, domowym i od razu mi przechodziło np. będę brutalna ale popierdywanie w łazience przy goleniu nie należy do moich ulubionych porannych odgłosów (dobrze ze P. tak nie robi, chociaż może to z wiekiem przychodzi ) Zresztą to długa historia nie na ten wątek ![]() klucha zapomniałam od TŻ wziąć aparat, ale jak tylko go zdobędę porobię zdjęcia i pokaże może sobie coś wybierzecie ![]() midori......ratuj!!!! w czym odtwarzałaś Dil Se? Mi chodzi w Windows Media Player ale tam nie mogę włączyć napisów...chyba że nie umiem....
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umarłam Jak to przeczytałam to zaczęłam się w głos śmiać i nie moge przestać. Marika, a skąd wiesz, że Szaruczek tak robi? Próbowałaś odtwarzać film tym sposobem o którym pisał mój mąż?
|
|
#1498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
rocki u mnie w lumpie jest czasami masa takich rozmiarów 34 wiec jak coś wyhacze to kupie i dostaniesz
zobaczę tez w swoich zbiorach bo niektóre są malutkie.....jutro najprawdopodobniej będę miała aparat to porobię fotki A Dil Se udało mi sie inaczej otworzyć w bestplayerze wpisałam tylko to rozszerzenie które ma plik i bestplayer czyta Tylko nie wiem czy dzisiaj obejrzę, bo jutro na 7:00 a ja nie lubię chodzić niewyspana....zobaczę Ale dzięki za pomoc dziewczyny !!! Zawsze można na Was liczyć bess moj TŻ robił swojego czasu animacje gif w takim małym programiku Easy Gif Animator. Ale jak klatki z filmu screena zrobić to tez sie zastanawiam...
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu , ale uwielbiam tego wątka, jesteście czubnięte. ![]() No ja nie, of kors. Świętej trójcy nie mam, i nie kcę mieć.. Nie wiem, czy Szaruś popierduje rano (ależ na pewno nie..!
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

Ja za to widze w Saifie przede wszystkim poczucie humoru (co po pewnosci siebie i inteligencji jest najwazniejsze wg mnie u mezczyzny
)I mysle ,ze raczej moglby sie mna zaopiekowac,niz ja nim
obejrzalam tylko Czasem slonce i jakos nie teskno mi do niego

a potem poprostu piorun we mnie strzelił i piszcze głośniej niż Esia na jego widok haha