Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2007-12-19, 17:18   #1471
eevvaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 144
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Dziêki dziewczyny
Mo¿e na zdjêciu tego nie widaæ, ale mam zniszczone w³osy od rozja¶niania i farbowania. Do tego zapuszczam i unikam fryzjera bo dla niego "podciêcie koñcówek" to ciêcie przynajmniej 10cm ahhh
A do wymarzonej d³ugo¶ci jeszcze mi trochê brakuje- chcia³abym aby siêga³y do ³okcia

eevvaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2007-12-20, 09:19   #1472
Finlora
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 28 697

Cytat:
Napisane przez Carmel Choco Poka¿ wiadomo¶æ
Ale tak jak powiedzia³a, Finloro, najwa¿niejsze to ¿eby czuæ siê dobrze w swoim kolorku
Dok³adnie Jedyn± osob±, która mówi mi, ¿e mi w tych w³osach nie³adnie jest moja mama Wszystkim siê podoba tylko jej nie... ale mamy chyba zawsze tak maj±

Cytat:
Napisane przez eevvaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki dziewczyny
Mo¿e na zdjêciu tego nie widaæ, ale mam zniszczone w³osy od rozja¶niania i farbowania. Do tego zapuszczam i unikam fryzjera bo dla niego "podciêcie koñcówek" to ciêcie przynajmniej 10cm ahhh
A do wymarzonej d³ugo¶ci jeszcze mi trochê brakuje- chcia³abym aby siêga³y do ³okcia
Taaak, 10 cm? Znam to sk±d¶... Wczoraj by³am u fryzjera podci±c koñcówki, nie do¶æ ¿e mia³am krótkie w³osy po tej ostatniej historii to po wczorajszej wizycie mam po³owe mniej... Jestem niesamowicie wkurzona, bo w takim tempie nigdy nie zapuszcze ich nawet do ramion! I posz³am tym razem do innego fryzjera, to samo Nastêpnym razem przyjdê tam z centymetrem i poka¿ê jej ile to jest 1 - s³ownie: jeden - centymetr w³osów, jesli sama nie wie...
Finlora jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2007-12-20, 11:32   #1473
MONIKA1850
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 214
GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Zgadzam sie z toba Finlora do fryzjera trzeba chodzic z linijka albo miara
MONIKA1850 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2007-12-20, 12:18   #1474
styska
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 647

Dla zainteresowanych (nie to, ¿e siê chwale bo nie ma zbytnio czym wklejam fotki po farbowaniu w³osów farba Garnierre Nutrisse kolor jak sie nie myle w nazwie mia³ cos golden brown (nie moge cos na ich stronce odnale¼æ kolorów). Fotki s± robione po jaki¶ 2 tygodniach farbowania, na pocz±tku wysz³y strasznie ciemne wpadaj±ce jakos w rudawy odcieñ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg ja2.jpg (37,3 KB, 119 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg jaa.jpg (34,0 KB, 77 za³adowañ)
styska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2007-12-20, 13:04   #1475
kiiiciiia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 336

sliczne kolorki wlosow ale ja mam problem... mam wlosy na gorze rudobrzowe a pod spodem czarne...chcialam je rozjasnic nieszczesnym palettem(nie karææie mnie) tym ol¶niewajacym brazem i czarne sa dalej czarne a te na gorze zrobilu sie zolto-rude zafarbowalam wiec na ciemny braz ale po tygodniu farba sie zmylo... po tym rozjasnianiu;( znacie jakies naprawde dobre farby ktore by po tych moich wariacjach wytrwaly ?
kiiiciiia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-05, 18:35   #1476
paulina__89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 442
GG do paulina__89

Podnoszê w±tek .A tak wygl±daj± moje w³osy po wellaton gorzka czekolada. W³a¶ciwie to jestem zadowolona. Nie ¶mierdzi i nie zauwa¿y³am, ¿eby zniszczy³ mi w³osy.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg S6300750.JPG (52,7 KB, 472 za³adowañ)
Stary 2008-01-05, 18:59   #1477
Zmijka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 686

Czesc dziewczyny. Ja w³a¶nie d±¿ê do ciemnej czekolday, obecnie mam czarne farbowane w³osy, odrosty sa brozowawe, ale reszta ciagle czarna.
Jak myslicie po ilu farbowaniach bede miec br±z
Ma któras z Was doswiadczenie na ten temat?
Zmijka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 20:24   #1478
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 901

Tak ja mam doswiadczenie, pozby³am sie czarnych koncó po sciêciu najgorszego badziewia i dekoloryzacji reszty. Teraz mam br±zik

Moja szczê¶liwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt porêczna w ¿yciu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-06, 15:26   #1479
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Poka¿ wiadomo¶æ
Tak ja mam doswiadczenie, pozby³am sie czarnych koncó po sciêciu najgorszego badziewia i dekoloryzacji reszty. Teraz mam br±zik
Ja bym chcia³a w³a¶nie nie robic sobie dekoloryzacji , ech
Stary 2008-01-06, 18:15   #1480
kosmita77
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 854

Cytat:
Napisane przez paulina__89 Poka¿ wiadomo¶æ
Podnoszê w±tek .A tak wygl±daj± moje w³osy po wellaton gorzka czekolada. W³a¶ciwie to jestem zadowolona. Nie ¶mierdzi i nie zauwa¿y³am, ¿eby zniszczy³ mi w³osy.
slicznie Ci wyszedl a na jaki wyjsciowy kolor kladlas?
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Poka¿ wiadomo¶æ
ciesze sie razem z Toba
kosmita77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-06, 18:27   #1481
paulina__89
Raczkowanie

GG do paulina__89

Wcze¶niej farbowa³am londa orzech laskowy, by³ ju¿ troszkê "sprany".

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 01:13   #1482
zuni
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 993
GG do zuni Send a message via Skype™ to zuni

Paulina_89 ten kolorek jest ciep³y czy tylko taki na zdjeciu ??
zuni jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-07, 09:19   #1483
black_sun
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 705

Cytat:
extra kolorek mam pytania bo mnie kusi [choc farbowalam przedwczoraj ]
czy ta gorzka czekolada ma bordowe refleksy? [nie chcialabym] czy wyszla bardzo ciemno, blisko czerni? [na zdjeciu moze byc rozjasnione swiatlem :P]
czy moze jest ladnym naturalnym dosc ciemnym brazem ze zlotym polyskiem? [moje marzenie ]
pozdrawiam
black_sun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-07, 09:23   #1484
julittaa22
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 868
Post Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

black-sun ty lepiej juz nie farbuj bo ci w³oski wypadna
julittaa22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-07, 10:09   #1485
black_sun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Poka¿ wiadomo¶æ
black-sun ty lepiej juz nie farbuj bo ci w³oski wypadna
no tym razem miesi±c odczekam bo jestem zadowolona jako tako
ale trzeba wiedziec co bedzie nastepne przeciez
Stary 2008-01-07, 10:12   #1486
Carmel Choco
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 530

Cytat:
Napisane przez black_sun Poka¿ wiadomo¶æ
no tym razem miesi±c odczekam bo jestem zadowolona jako tako
ale trzeba wiedziec co bedzie nastepne przeciez
farbowanie po prostu uzale¿nia . Ja to zwykle na 2 tygodnie wczesniej kupuje now± farbê :P, zdarzy³o siê, ¿e zmienialam zdanie i kilka pudelek le¿y w szufladzie . Ale ju¿ zakupi³am Palette szampon Czekoladowy Br±z i planuje zrobiæ jako¶ przed 18 stycznia (studnióweczka T¿-ta )
Carmel Choco jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-07, 12:52   #1487
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
te¿ farbowa³am t± farbk± i kolor wyszed³ mi identyczny jak Twój jednak jest to odcieñ bardzo ciep³y a ja chcia³abym w koñcu mieæ ch³odny br±zik

Stary 2008-01-07, 13:27   #1488
Finlora
Zakorzenienie

Po farbowaniu mam zawsze strasznie brudn± skórê g³owy (farbujê na ciemny br±z) i nie mam pojêcia jak to zmyæ Kiedy¶ zdziwi³am siê, czemu ca³y czas mam takie brudne paznokcie chocia¿ przecie¿ czêsto myje rêce i zauwa¿y³am, ¿e siê brudz± kiedy drapiê siê po g³owie... Skóra jest brudna po farbie i brud w³azi pod paznokcie, a ¿e kolor jest ciemny tym bardziej to widaæ, brrr Z brudn± skór± na twarzy radzê sobie przy pomocy mleczka do demakija¿u, ale co ze skór± g³owy?? Pomó¿cie
Czyta³am kiedy¶, ¿e szampon przeciw³upie¿owy dobrze oczy¶ci skórê po farbowaniu, ale z drugiej strony takie po takim szamponie kolor bardzo szybko sp³ukuje siê z w³osów a tego nie chcê...
Stary 2008-01-07, 14:30   #1489
paulina__89
Raczkowanie

GG do paulina__89

Cytat:
Napisane przez eevvaa Poka¿ wiadomo¶æ
te¿ farbowa³am t± farbk± i kolor wyszed³ mi identyczny jak Twój jednak jest to odcieñ bardzo ciep³y a ja chcia³abym w koñcu mieæ ch³odny br±zik
Mnie wydaje siê, ¿e w³a¶nie jest zimny. Bardzo ciemny, ale zimny. Na zdjêciu mo¿e widaæ lekko rud± po¶wiatê, ale to chyba wina o¶wietlenia.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 15:59   #1490
black_sun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Finlora Poka¿ wiadomo¶æ
Po farbowaniu mam zawsze strasznie brudn± skórê g³owy (farbujê na ciemny br±z) i nie mam pojêcia jak to zmyæ Kiedy¶ zdziwi³am siê, czemu ca³y czas mam takie brudne paznokcie chocia¿ przecie¿ czêsto myje rêce i zauwa¿y³am, ¿e siê brudz± kiedy drapiê siê po g³owie... Skóra jest brudna po farbie i brud w³azi pod paznokcie, a ¿e kolor jest ciemny tym bardziej to widaæ, brrr Z brudn± skór± na twarzy radzê sobie przy pomocy mleczka do demakija¿u, ale co ze skór± g³owy?? Pomó¿cie
Czyta³am kiedy¶, ¿e szampon przeciw³upie¿owy dobrze oczy¶ci skórê po farbowaniu, ale z drugiej strony takie po takim szamponie kolor bardzo szybko sp³ukuje siê z w³osów a tego nie chcê...
znam ten ból wyj¶æ jest kilka przeczekaæ, po 2/3 myciach zazwyczaj wszystko ze skóry siê zmywa albo zmieniæ farbê
u mnie niektóre bardzo barwi³y skórê [przez 2 mycia nie do wyj¶cia do ludzi by³o ] inne zupe³nie nie. ostatnio u¿y³am brillance i skóra zupe³nie czysta a kolor naturalny br±z, wiêc ciemna z tego co pamiêtam to nutrisse te¿ niezbyt mocno barwi³o [ciemny szatyn - bardzo ³adny ciemny br±z]. natomiast wella barwi³a jak szatan
Stary 2008-01-07, 16:39   #1491
eevvaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie wydaje siê, ¿e w³a¶nie jest zimny. Bardzo ciemny, ale zimny. Na zdjêciu mo¿e widaæ lekko rud± po¶wiatê, ale to chyba wina o¶wietlenia.
Mo¿liwe, ¿e zdjêcie przek³amuje kolor. W du¿ej mierze kolor jaki nam wyjdzie po farbowaniu zale¿y od koloru wyj¶ciowego w³osów. Farbowa³am tym odcieniem jak mia³am przed³u¿ane w³osy i na doczepianych wyszed³ ch³odny a na moich ciep³y;/

Stary 2008-01-08, 16:47   #1492
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black_sun Poka¿ wiadomo¶æ
znam ten ból wyj¶æ jest kilka przeczekaæ, po 2/3 myciach zazwyczaj wszystko ze skóry siê zmywa albo zmieniæ farbê
u mnie niektóre bardzo barwi³y skórê [przez 2 mycia nie do wyj¶cia do ludzi by³o ] inne zupe³nie nie. ostatnio u¿y³am brillance i skóra zupe³nie czysta a kolor naturalny br±z, wiêc ciemna z tego co pamiêtam to nutrisse te¿ niezbyt mocno barwi³o [ciemny szatyn - bardzo ³adny ciemny br±z]. natomiast wella barwi³a jak szatan
Dziêki Farbujê Lond± Color Naturals i szkoda by³oby mi z niej rezygnowaæ, bo bardzo fajnie farbuje mi w³oski
Mówisz, ¿e Wella bardzo barwi skórê? Kole¿anka poleca³a mi Wellaton, kolor ciemny br±z, wiêc mia³am spróbowac. Zobaczymy jak to bêdzie.
Stary 2008-01-08, 19:30   #1493
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
tez mialam kiedys taka farbe, farbowa³am na czern, i tez strasznie skore bi barwi i dodoatkow przy kazdym myciu sp³ywa³a mi ciemna woda przy sp³ukiwaniu szmponu, ale kolor nie schodzi³ i tak przez 6 tygoni od farbowania Wiec to raczej zalezy od farby, bo tylko przy tej mialam
Stary 2008-01-08, 19:38   #1494
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
tez mialam kiedys taka farbe, farbowa³am na czern, i tez strasznie skore bi barwi i dodoatkow przy kazdym myciu sp³ywa³a mi ciemna woda przy sp³ukiwaniu szmponu, ale kolor nie schodzi³ i tak przez 6 tygoni od farbowania Wiec to raczej zalezy od farby, bo tylko przy tej mialam
Stary 2008-01-10, 11:31   #1495
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
farbowanie po prostu uzale¿nia . Ja to zwykle na 2 tygodnie wczesniej kupuje now± farbê :P, zdarzy³o siê, ¿e zmienialam zdanie i kilka pudelek le¿y w szufladzie . Ale ju¿ zakupi³am Palette szampon Czekoladowy Br±z i planuje zrobiæ jako¶ przed 18 stycznia (studnióweczka T¿-ta )
Znam to sk±d¶ Ja mam tym momencie chyba sze¶æ opakowañ w szafce, kolor ten sam ciemny br±z, tylko firmy ró¿ne. I kiedy chodze po sklepach próbujê æwiczyæ siln± wolê i nie kupowaæ nowej farby... szczególnie kiedy jest jaka¶ super promocja
Stary 2008-01-10, 13:27   #1496
Carmel Choco
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 530

moje nogi w ka¿dym sklepie (obojetne czy drogeria czy supermarket) zawsze niosa mnie najpierw do pó³ki z farbami poprostu muszê sobie poogl±daæ . Ja za to mam ró¿ne odcienie brazów.. jasne, ciemne, ¶rednie, czekoladowe, zimne, kawowe stragan mog³abym otworzyæ:P. No ale có¿, ka¿dy ma jak±¶ s³abo¶æ
Carmel Choco jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-10, 18:05   #1497
love_sound
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 84

Ja od niedawna jestem br±zowow³osa cale zycie bylam blondynka i w koncu dokonalam znacznej zmiany 8) Chcialabym sie jednak was poradzic, bo ten kolor poprostu zawrocil mi w glowie wiecie moze jak± farb± da sie uzyskac taki efekt? bardzo prosze o rady
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg img.jpg (90,3 KB, 212 za³adowañ)
love_sound jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-10, 18:24   #1498
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt traw± zarasta..."
Wiadomo¶ci: 6 545

Cytat:
Napisane przez love_sound Poka¿ wiadomo¶æ
Ja od niedawna jestem br±zowow³osa cale zycie bylam blondynka i w koncu dokonalam znacznej zmiany 8) Chcialabym sie jednak was poradzic, bo ten kolor poprostu zawrocil mi w glowie wiecie moze jak± farb± da sie uzyskac taki efekt? bardzo prosze o rady
,oim zdaniem jest to baleja¿ conajmniej 2 kolorów;

jasnego i ciemnego blondu.. mo¿e jest te¿ domieszka jasnego br±zu
scorpionec jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-01-14, 15:55   #1499
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
moje nogi w ka¿dym sklepie (obojetne czy drogeria czy supermarket) zawsze niosa mnie najpierw do pó³ki z farbami poprostu muszê sobie poogl±daæ . Ja za to mam ró¿ne odcienie brazów.. jasne, ciemne, ¶rednie, czekoladowe, zimne, kawowe stragan mog³abym otworzyæ:P. No ale có¿, ka¿dy ma jak±¶ s³abo¶æ
Kiedy wchodze z ch³opakiem do sklepu, najczê¶ciej jest to supermarket, on juz dobrze wie, w któr± stronê kierujemy siê najpierw i nauczy³ siê cierpliwie czekac kiedy ja ogl±dam sobie farby do w³osów, hehe
Stary 2008-01-16, 09:13   #1500
ksh
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 856

Hej dziewczyny

Chcia³am siê Was poradziæ, bo wiem, ¿e mia³y¶cie ju¿ do czynienia z wieloma farbami

Mog³yby¶cie poleciæ jak±¶ farbê, po której najmniej wypadaj± w³osy?
Do tej pory farbowa³am Castingiem i Wellatonem, w obu przypadkach najwiêkszym problemem by³o w³a¶nie wypadanie ...

Zastanawiam sie, czy nie przerzuciæ sie na naturaln± hennê - ostatnie farbowanie by³o 3 miesi±ce temu i farba zd±¿y³a siê wyp³ukaæ.

z góry dziêki
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.