|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX
A gdzie kupujecie rajstopy?
Chodzi mi o takie grube, ciepłe, ale nie za miliony
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Vision, ja jestem nie wysoka (164) i kupilam takie akurat na dlugosc w tkmaxx. Ale sa dobre tylko do grubszych rajstop bo jak sa bardziej sliskie to zsuwaja sie z nogi. A noge mam dosc masywna.
Wiec nie pomoglam w zakupie nowych a chcialam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamówiłam podobne na Reenee i były idealne, ale cholewka tak wąska, że nadawały się tylko do rajstop, a do spodni bym ich już nie założyła, więc też oddałam Widziałam jeszcze podobne w Bershce, ale nie mierzyłam. Te ze Stradiego są wg mnie śliczne, w dodatku mega wygodne, więc jeszcze rozważam ich ponowny zakup i oddanie do szewca do skrócenia |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skarpetki noszę krótkie ,kiedyś długie nosiłam ,ale teraz takie nie przed kostkę ale nie te długie takie w sam raz
vision super wygląda ta sukienka szczupła jesteś to fajnie leży Ja to bym właśnie chciała jakiś taki dłuższy sweterek ale nie widziałam nic ciekawego taka sukienka by mi się też przydała muszę przyznać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Pepco
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rajstopy kupuje w Gatta albo Marylin. Takie lepsze grube trochę więcej kosztują, ale można w nich śmigać dłuższy czas. Mam takie już chyba z dwa lata i są w stanie nienaruszonym. |
|
|
|
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie poluję na podobną trapezową sukienkę, z granatowego weluru, z opuszczonymi ramionami - mam upatrzoną w jednym lumpku, wczoraj była za dyszkę, dzisiaj po nią pojadę i jak będzie koło 7zl to biorę
bo nie wiem czy będę ją nosić, ale za tyle mogę kupić
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;78859296]Ja właśnie poluję na podobną trapezową sukienkę, z granatowego weluru, z opuszczonymi ramionami - mam upatrzoną w jednym lumpku, wczoraj była za dyszkę, dzisiaj po nią pojadę i jak będzie koło 7zl to biorę
bo nie wiem czy będę ją nosić, ale za tyle mogę kupić [/QUOTE]Świetna cena ![]() Ja mam lumpek pod blokiem, ale z ubraniami takimi samymi, jakie są w sklepach. I kompletnie się to nie opłaca, bo np.ostatnio trafiłam na taką samą koszulę jaką mam. Kupiłam ją za 59zł, a w lumpku lekko rozciągnięta wychodziła za 16zł. Niby różnica też spora, ale chyba jednak wolę nowe ubrania. I mam wrażenie, że oni tam mają ubrania z Polski. Z tych kontenerów co stoją przy blokach, bo to podobno właśnie trafia do ciuchlandów Często tam zaglądam w nadzieji na to, że może z kolejną dostawą będą jakieś fajne oryginalne ciuchy, ale nigdy nic nie ma. Za to w mieście rodzinnym mam super ciuchlandy, ale mogę tam zajrzeć z raz na rok i nigdy nic wtedy nie znajduję :/
|
|
|
|
#1479 |
|
jestem kotem
|
Ja właśnie mam ten sam problem z lumpkami tutaj w dużym mieście. Jeden na dziesiec na fajny towar, ale ceny jak w sieciowce, a jeden na 30 ma ładne rzeczy i przystępne ceny ale ludzi zawsze multum. Za to w rodzinnym mieście mam przynajmniej 3 takie gdzie zawsze idę i się obkupie jak szalona, zawsze wracam z siata ubrań dla siebie i dla TŻ. Teraz właśnie jedziemy na dłuzszy weekend to moich rodziców i juz z mamą zacieramy ręce na wspólne polowanie
Bardzo lubie lumpeksy, zawsze trafię na coś oryginalnego. W sumie w szafie mam tylko długie spodnie i jakieś basicowe bluzki ze zwykłych sklepów, poza tym reszta rzeczy z drugiej ręki
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam ostatnio i po jednym razie dziura na palcu
Mam kilka par z calzedoni (dostałam w prezencie) i są cudne. Śmigam już drugi rok w nich, ale cena za wysoka dla mnie. Spróbuję po raz kolejny z Gatty chociaż mając kilka par nie jestem zachwycona.
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
To zobacz Marylin, mają teraz często stoiska w większych galeriach handlowych
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w Pepco przynajmniej cena niska, 15 zł za 120Den a nie 50zł :P |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam rajstopy z Gatty. Chodzę w nich codziennie, bo ja nie noszę spodni tylko spódniczki i sukienki. Absolutnie nic się z nimi nie dzieje. Mogę je prać na okrągło, znowu zakładać, znowu prać i naprawdę długo mi służą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co z tego, jak się robią dziury i co jakiś czas trzeba kupować nowe? A w takich lepszych rajstopach można chodzić kilka lat
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak cenowo? Masz jakis ulubiony rodzaj Gatty?
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka par rajstop z Pepco i nic się z nimi nie dzieje.
Może miałam szczęście.
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej lubię z serii Rosalia, ale to są standardowe czarne, bo też takie najczęściej noszę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;78850891]
Eskimos![/QUOTE]Cóż, może coś w tym jest Nie lubię ciepła. W mieszkaniu cały czas mamy wszystkie kaloryfery ,,na zero", nie grzejemy. No i mam problem, gdy ktoś u mnie nocuje i wypada założyć piżamę na noc
|
|
|
|
#1490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedne 40 den przypadkiem kupiłam 2 zamiast 3 i byłam pewna, że będą na raz, a te skubane mimo zwiększonego naciągu
|
|
#1491 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Ja też rajtuzy
praktycznie zawsze kupuję z gatty.u nas jest taka hurtownia ubrań i właśnie tam mają najwięcej rajstop gatty i tam zawsze kupuję, nie mam alternatywy za bardzo, do tego cena korzystna
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nigdy w sumie nie mierzyłam takiej sukienki vision jak Ty masz. Aż nabralam chęci. Wydaje mi się ,że będę wyglądać jak gruba beczka ,ale chyba się przejdę raz do sklepu i pomierze.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1493 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja chciałabym coś takiego albo takiego. Potrzebuję kurtki, która będzie mi pasować i do timberlandów, do botków i do kozaków ![]() Cytat:
Bardzo mi się takie sukienki podobają, ale ja niestety wyglądam w takim kroju jak kloc Co do rajstop - też wolę zapłacić więcej a nosić kilka lat. Ogólnie w grubych rajstopach chodzę bardzo często, szczególnie w zimie uwielbiam sukienki. Miałam od początku technikum do połowy studiów jedne rajstopy Gatty i nosiłam je na okrągło. Dopiero jakoś 2 lata temu zrobiła mi się dziurka na pięcie i palcu. A zapłaciłam za nie około 20 zł. Teraz mam rajstopy z Gatty antycellulitowe i też ekstra się trzymają, nosze je już rok, piorę na okrągło i są jak nowe. Z Marylin miałam tylko 20 den, ale porwały się na chyba drugim weselu bo złamał mi się paznokieć i zahaczyłam. Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2017-11-16 o 17:19 |
|||
|
|
|
#1494 |
|
Zadomowienie
|
Ja też w czapce już od dawna latam.
Kupiłam sobie taką z kocimi uszami. ![]() Z bólem serca, ale wybieram to pierwsze. Witam w klubie grzywek!
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To raczej krój dla każdego, bo ukrywa mankamenty sylwetki. Pasuje nawet kobietom z szerszymi ramionami czy dużym biustem.
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem niska i dlatego w niektórych sukienkach nie wyglądam najlepiej. Ale się trochę nakręciłam na taki krój
napewno przymierze przy najbliższej okazji jak znajdę coś w tym stylu. Misi ta druga kurtka świetna ! Bardzo mi się podoba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienki trapezowe są świetne!
![]() Co do rajstop, to rzadko chodzę w 15, częściej w 40/60/100. Najczęściej kupuję w Biedronce. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wyglądam w takim kroju źle, bo mam szerokie biodra ale wyraźne wcięcie w talii, dlatego muszę podkreślać talię bo inaczej wyglądam jak kloc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wg mnie nie da się w takim kroju wyglądać jak kloc, może się po prostu źle w niej czujesz
|
|
|
|
#1500 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam tę trapezową sukienkę w lumpku
sama nie wiem czy będę ją nosić, ale przynajmniej mam sukienkę jak będę w ciąży, bo zmieści duży brzuch 😂
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Widziałam jeszcze podobne w Bershce, ale nie mierzyłam. Te ze Stradiego są wg mnie śliczne, w dodatku mega wygodne, więc jeszcze rozważam ich ponowny zakup i oddanie do szewca do skrócenia
vision super wygląda ta sukienka
bo nie wiem czy będę ją nosić, ale za tyle mogę kupić 

Często tam zaglądam w nadzieji na to, że może z kolejną dostawą będą jakieś fajne oryginalne ciuchy, ale nigdy nic nie ma. Za to w mieście rodzinnym mam super ciuchlandy, ale mogę tam zajrzeć z raz na rok i nigdy nic wtedy nie znajduję :/

Eskimos![/QUOTE]

Ale na zimę ok.
To raczej krój dla każdego, bo ukrywa mankamenty sylwetki. Pasuje nawet kobietom z szerszymi ramionami czy dużym biustem.