![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kostko Joasia może mieć bo kiedyś pisała, że u Meme wszytko ok., ale ona jest na Słowacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Oj coś dzisiaj wstałam z wielkim bólem gardła i strasznym katarem. Strasznie się boję, by nie zarazić KAMila. CHodzę z pieluchą na nosie. ALe wiecie jak to jest jak nie można dziecka wycałować
![]() Jeśli chodzi o buciki to ja jestem maniaczką. KAmil od małego na spacerki nosi buziki. MA nawet sandałki. Już ich pewnie nie włoży. MA już nawet 3 pary na wyrost (to akurat prezenty od cioci). W tym jedna para oryginalnych adidasów ![]() ![]()
#1474 |
Zadomowienie
|
KAmilcio dziś kończy 5 miesięcy
![]()
#1475 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Mallaga ale Weronika śliczna jest a jakie ma super włosy ![]() Kasiulka niestety łamać karty nakazuje bank i jeżeli terminal wyświetli zniszcz to się niszczy i sklep odsyła zniszczoną karte do banku. Pracowałam w sklepie i były nieraz niezłe awantury przez to ![]() Płatku my też co miesiac dostajemy gazetke Twój Maluszek to chyba z ankiet które wypełnia się w szpitalu. A co do oczków naszych maluchów to podobno znieniają sie do roku ale Patrycji zmieniły sie na niebieskie a my z Tż mamy piwne ![]() Agitko buziaki dla Kamilcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla Kamilka
![]() Agiko kuruj się i nie kichaj na synka ![]() ![]() Haniu jak miło, że się odezwałaś ![]() Wczoraj wyszliśmy popołudniu na spacer i mały miał rajstopki i buciki, ale wiosenne i jak wróciliśmy to miał zimne stópki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za buziaczki dla KAmilcia.
JA dzisiaj chodzę cały dzień z pieluchą tetrową na twarzy. Ani razu nie pocałowałam KAmilka i mało co go przytulam. Ale to trudne ![]() DZiś na miesięczniny KAMilka pooglądałam zdjęcia Milcia. Ale urósł. Pierwsze jak miał jakieś 15 tygodnia. Kolejne - dzisiaj po spacerze (bo ja polazłam z nim na spacer z tym katarem i bólem gardła)
#1478 |
Zadomowienie
|
I zdjęcia oczywiście
![]()
#1479 |
Zakorzenienie
|
Agiko ale super pomysł z tymi zdjeciami
![]() ![]() ![]() Zaraz poszukam i wkleje Oliwke-noworodka ![]() I oczywiscie wielkie buziaczki dla uroczego Kamilka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Płatku co do twojego pytania dotyczacego bucikow na zime to po pierwsze z wlasnego doswiadczenia wiem iz im wczesniej przyzwyczai sie do butow na nodze tym mniej problemow pozniej. Witoria niestety nie chciala miec zadnych butow na nodze. kopala nogami i probowala je zdjac. w zime mialysmy takie ortalionowe od kombinezonu a juz na jesien kupilam jej z w daichmanie takie mieciutkie. kosztowaly mnie 99 zł ale przynajmniej teraz juz nie mam zadnych problemow ze sztywniejszymi bucikami. mysle ze na zime nie macie co nastawiac sie na spacery za raczke z dzieciakami. znajac stan odsniezenia chodnikow wyprawa z wozkiem to juz wyprawa a co dopiero na piechotke. ja ubieralam w kombinezon i butki ortalionowe takie ocieplane, wkladalam do spiworka (super sprawa polecam, nic sie nie zwija i nie wbija dzieciaczkowi w cialko) i hejka na spacerek.
prosze bardzo zdjatka tylko ze ostatnie powinno byc pierwsze a reszta jest okej
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zadomowienie
|
Nie dostawałam powiadomień
![]() Dzieci ślicznie wyglądają ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Super pomysł ze zdjeciami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
Kasiulka ma rację, świetny pomysł z tymi zdjęciami. Wasze dzieciaczki śliczne. Dopiero teraz widać jak sie zmieniają z miesiąca na miesiąc.
No to i ja wklejam swoją Skarbusię ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
próbuję jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj znowu ide do lekarza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Przyczajenie
|
czesc kochane!
pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Mam ostatnio coraz mniej czasu na pisanie, ale czytam regularnie. Od sierpnia wróciłam do pracy, na pełny etat. Misiek ma nianie tuż obok mojej pracy, to chadzam na karmienie ok. 11, a o 14.30 zmywam sie całkiem. Powoli przywykliśmy do porannych spacerków z wózkiem, chociaż codzienna pobudka o 5.20 mnie dobija. Tym bardziej,że jest coraz ciemniej. I ta pogoda ![]() Ale służba - nie drużba ![]() Wspaniałe te Wasze dzieciaczki ![]() Wpadałm w nostalgiczny nastrój oglądając jak sie zmieniają. Miśka nie wkleję, bo nie mam tu jego zdjęć, ale zapraszam do obejrzenia na: republika.pl/a_and_m Miejcie sie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
a oto moja Weronika jak była malutka.
Śliczne są te nasze maluśkie dzieciaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
Płatku trzymaj sie wszystko bedzie dobrze. wszystko to wina tej pogody. niby jeszcze sierpien ale juz wyglada mi to na pazdziernik. ja z Wiktoria od wtorku nawet nie wychylam noska na zewnatrz. caly czas pada a jesli juz przestanie to i tak zimno takie ze az para z ust idzie. wczoraj bylo 10 stopni. na szczescie mam ciepla kurteczke polarowa i kilka bezrekawnikow jakbym musiala wyjsc, ale wszystkie grubsze rajstopki sa juz za ciasne. bedzie pretekst zeby isc na bazarki w niedziele, przynajmniej tam sa ceny normalne bo np. rajstopki z Woli kosztuja 9,00 a nie jak w smyku 15,00.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Tiaaro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiarro bardzo ładne są te rajstopki z Woli szkoda, że nie mogę dostać nigdzie taniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
Płatku, aż mi gęsia skórka się zrobiła i łzy w oczach pojawiły jak czytam co piszesz. To straszne. Ale pewnie mu pomoże. Dobrze, że poszłaś z nim do lekarza, bo z takimi maluchami nie ma żartów. Infekcja może rozwinąć się w zawrotnym tępie. Trzymajcie się
![]() DZieciaczki śliczne. Pomimo, że bardzo się zmieniły (ja tam uważam, że wszystkie są jeszcze piękniejsze teraz) to im główne rysy twarzy zostały. ![]() Idę karmić KAmilka bo właśnie się obudził.
#1492 |
Zakorzenienie
|
Mati trochę pospał i się teraz bawi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamusie gdzie sie podziewacie? Chyba też u Was świeci słoneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Płatku trzymaj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Natalka juz od tygodnia budzi się dopiero przed 6 rano do karmienia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane dziewczyny
![]() Kostko tylko tak dalej, a dołączysz do grona wyspanych mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Biedny Mati
![]() ![]() ![]() Ja jako dziecko dużo chorowałam i nieraz miałam tak dupę pokłutą ze nie było miejsca na kolejny zastrzyk. ![]() ![]() Moja Oliwka budzi sie ok. 1:00 na papu, je na śpiąco i potem spi dalej tak do 6:00 a nieraz nawet do 7:00, zje i czasem idzie dalej spac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zadomowienie
|
Wiem, co Mati przeżywa bo mój Muszek miał 20 zastrzyków na zapalenie płuc jak był malutki
![]() ![]() My właśnie wróciliśmy ze szczepienia - Mateuszek nawet nie zapłakał ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
http://www.suwaczek.pl/cache/317c3fcc78.png http://www.suwaczek.pl/cache/3de910fa05.png Edytowane przez ch_aga Czas edycji: 2006-08-31 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie Ch_aga duży buziak dla dużego zucha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czym bawią się Wasze dzieci? Chodzi mi o zabawki już poważniejsze nie grzechotki, piszczące pieski czy misie. Myśle o czymś grającym czy mówiącym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zadomowienie
|
U nas jeszcze właśnie, grzechotki, piszczki, gryzaki. Muszek uwielbia leżeć pod karuzelką w łóżeczku, na macie. Pokazujemy mu maskotki i sami coś tam dodajemy od siebie
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Ch_aga a co to za muzyczny ocean? Jak możesz to wklej jakieś zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.