![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Elizko-nie patrz na pogodę bo z reguły się nie sprawdza, jeszcze 2 dni temu w Kołobrzegu pokazywali taką pogodę jak Ty piszesz a teraz co innego.Co lepsze codziennie siedzę na webcam i śledzę pogodę i różni się na bieżąco w porównaniu z tym co w internetach piszą.O dupę rozbić takie prognozy więc luzik.
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze mam taką właśnie nadzieję.Inaczej wątroby wszystkim wysiądą
![]()
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
No powiem Ci że z moim piciem to też wielka niewiadoma.Róznie myślę.
Chyba jednak lekko się skuszę ![]() ![]()
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Milenko udanego wypoczynku i relaksu nad morzem. Ja w tym roku nie planuję urlopu. Pojedziemy na trochę w góry, ale dziewczyny zorganizowały w sierpniu weekend nad morzem więc jestem usatysfakcjonowana
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Elizko a Ty kiedy jedziesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Basiu ja jadę 6 lipca i tylko na tydzień.Chociaż z taką pogodą to wystarczy
![]()
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Super najważniejsze jest by wyjechać. Zawsze to lepszy odpoczynek niż w domu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się.Chociaż u mnie w mirę cicho.No może ptaszki czasem przesadzają
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Basiu-wolałabym z małżem jechać no ale póki co niemożliwe a rok temu nigdzie nie bylam więc na te 5 dni choć wyskocze
Elizko - nie śledź teraz prognoz -dobrze Ci radze bo to naprawdę ma się nijak do rzeczywistości.
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Milenko wiem że to nie to samo co ze ślubnym ale jedź i wypoczywaj.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta....
![]() U mnie dobrze.... upały mają ten pozytyw ,że mniej się jeść chce,butelki z wodą (doadaję miętę w listkach i cytrynę,czasem jeszcze miodu odrobinkę) schodzą mi bezproblemowo.... ![]() Odkąd wydałam rozmiarówkę 36/38 ....nie mam problemu w szafie "co na siebie włozyć ? ![]() Powrót na basen dobrze robi mojemu samopoczuciu/kondycji/ kręgosłupowi.... teraz z racji wakacji, bez grup szkolnych na basenie będę mogła chodzić spokojnie i do południa .... wreszcie wykorzystam na maxa karnet,który kurzy się w zimie ![]() Kolażanka dzisiaj w pracy na zmianie,spytała ile schudłam ?...bo widać .... ale jakoś na wadze mniej ,niż po ciuchach.... ale bez spiny trzymam się dalej zasad głównych.... z poczęstunkiem słodkości,bez których u mnie trudniej ....ja na urlopie spokojnie bez % % mogę... no nie lubię w lecie piwa i basta ![]() Kochane... udanych urlopów Wam życzę ![]() ![]() ![]() ![]() Coś tam mam w planach....sąsiadka namawia mnie na okazyjny wyjazd do Chorwacji....ale to raczej pod koniec lata ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie do celu wiele/niewiele.... bo te ostatnie kilogramy jak praca syzyfowa idą .... a przed metą zwykle najtrudniej ![]() Ale nie ma co się załamywać....oddałam do krawcowej spódniczkę,by mi skróciła,i wszyła nowy pas... bo była przyciasna,a teraz po przeróbce mi z tyłka spada.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Uwielbiam patrzeć jak moja kicia łapie muchy,ile ma przy tym frajdy..... w upale pije tylko wodę i mleko i zjada suchą karmę,i to do szczęścia jej wystarcza....no i jeszcze uwielbia obserwować z parapetu podwórko ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- No nic....dzisiaj wolne....nadrabiam zaległości towarzyskie...świętuję... czego i Wam życzę weekendooowo ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-06-20 o 13:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ale u mnie czarno na niebie i leje i burza. Tkwię w pracy. Wczoraj ugotowałam gar szczawiowej, więc dziś mam pyszny obiad. Waga 67,8kg. Do celu 200gramów ![]() Jeśli osiągnę cel, idę po mniej tak, żeby zobaczyć 66,6 nie rano, ale wieczorem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mleczko beee dla kotków, ale jak Twoja przyzwyczajona, to pewnie daje radę. Milenko, udanego urlopu, Elizko, zazdroszczę ogrodu .... Pozdrowionka dla pozostałych ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajny dzień dzisiaj miałam,żywieniowo też,chociaż ciasto towarzysko było,ale w końcu święto .... ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-06-20 o 21:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj zalało mój rejon porządnie. Nie widziałam jeszcze takiej rwącej rzeki pod moim blokiem. Filmik przysłał mi TŻ Waga niestety znowu oddaliła się od docelowej o 400g. Niestety wina sobie jestem sama. Wpadło mi w gębę trochę za dużo paluszków. Bez sensu. Dziś w menu: I śniadanie - standardowo kromka ciemnego chleba z górą zieleniny i chudą wędliną Przekąska - koktajl z truskawek i kefiru II śniadanie, taka sama kromka chleba Obiad - 50g ciemnego makaronu ze szpinakiem, pesto, jogurtem oraz pokruszonym chudym twarogiem - pycha! Suma kalorii ok 1000. Do tego dojdzie wieczorem piwo i wyjdzie akurat ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2019-06-21 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
A u nas nadal ciepło - jak pada to przez chwilę - moje rejony obchodzi to trochę szerokim łukiem i dobrze. Wczoraj ze znajomymi byliśmy na rowerach pobiłam swój rekord 124.5 km zrobiliśmy ![]() Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie bez zmian. Menu bez zmian, waga bez mian, pogoda bez zmian, samopoczucie bez zmian. Życzę miłej niedzieli. Ja w pracy...Takie życie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
![]() Basiu jesteś niesamowita ![]()
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny sama nie wierzę że mi się to udało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Hej, hej,
i co tu pisać. Dalej wszystko bez zmian. Nie chudnę, nie tyję, do celu wciąż te pół kilo i chyba organizm nie chce już ważyć mniej a ja nie pomagam mu się na koniec spiąć, bo i podjadam i piwkuję i czasem więcej coś zjem. Straszą znowu upałami tropikalnymi. Na szczęście zakupiłam do domu ustrojstwo zwane klimatorem. No powiedzmy, ze dmucha, że troszkę tam coś nawilża. Jak się sprawdzi w upały, to dopiero przetestuję. W menu też bez udziwnień. I i II śniadanie zawsze taka sama kanapka. NA obiad dziś mam makaron ze szpinakiem, twarogiem i kefirem. Na kolację twaróg z jogurtem, olejem lnianym. W pracy pustki. Wcale się nie dziwię, w końcu pogoda piękna, też bym wybrała plażę i morze a nie baseny. Miłego poniedziałku ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
![]() Beata te Twoje pół kg to w wyglądzie nic nie zmieni tylko w Twojej głowie.Zdążysz zrzucić.Ciężki czas dla nas nastał ![]() ![]() Ja mam w środę wizytę u diet i przez 2 miesiące schudłam aż 1 kg ![]() Nie mam jakiejś spiny.Zrzucone 11 kg to już coś.Na spokojnie się przyłożę po urlopie.
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
No właśnie co to pół kg do moich 8
![]() Jednak jadę na kilka dni nad morze więc trzeba choćby 5 zrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Basia kiedy jedziesz ?
Milenka to się chyba plażuje no nie ![]()
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero w sierpniu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A Ty Elizko kiedy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
O to do sierpnia jeszcze trochę czasu jest
![]() Ja jadę 6 lipca.Chciałabym do Chorwacji,ale ze względu na znajomych jedziemy nad nasze morze. Nie wiem co mi sie stało ![]() ![]() ![]() Coś nie ten tego ze mną ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Elizko no brawo
![]() No to już niedługo. Wiesz mam sporo czasu i spadek jest realny ale tylko trzeba się zmobilizować a to u mnie ciężko - mnie łatwiej jest jesienią ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
z tym wstydem to już nie przesadzaj
![]()
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ostatni dzień dziś,jutro po 9 pociąg,niestety.Elizko-prognoza w ogóle się mi nie sprawdziła-miało padać i zimno a była rewelacyjnie.Raz ino popadalo ale potem słońce i ciepło. 2 dni byłyśmy na plaży uprawiając typowy plażing ale chodziłyśmy sporo też.Opaliłam się fest mimo mocnego filtra.Dzis raczyłam się drinkami i czoło mi mega zjaralo. Powiem Wam że zero kompleksów na plaży bo mało widzialam osób bez nadwagi.,faceci z brzuchem i kobiety też otyłe. Basiu -super że jednak pojedziesz-na kilka dni ale fajny reset.Mi kiełkuje myśl o wrześniu- tak czwartek -poniedziałek ale sama.Totalny reset-bardzo odpoczywam nad morzem. Co do jedzenia to dość przyzwoicie bo rano kromka ,dwie na śniadanie a potem obiad-tyle że tu potężne porcje,jadłam głównie polskie tradycyjne dania jak gołąbek,mielony itp -nie miałam awersji do mięsa-mama jak wzięła schabowego to jadła to na kolację jeszcze i na śniadanie.Wszystko mega świeże i nawet nie ociekajace tłuszczem. Na kolację to już jedynie piwko na plaży.Mysle że nie przywiozę nadbagazu ale waga pokaże w środę prawdę. Miłej nocki ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-06-24 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.