![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Skąd ja to znam
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
To u mnie jest podobnie , robie kolacje
Ja: chcesz kanapki/bułki On : Nie Ja Na pewno ? On : Nie!! Robie sobie kolorowe buleeczki czy kanapki zalezy co jest , wychodze z kuchni - patrzy na mnie On: Ale nie mowilas ze bedziesz takie dobre robic , daj jedną ... Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Przyczajenie
|
![]()
Droga przyszła mamo,
Jeśli chcesz przyczynić się do poznania sytuacji kobiet rodzących w Polsce, to poświęć chwilę na wypełnienie tego kwestionariusza. Warunkiem jest to, iż jesteś w trzecim trymestrze ciąży i przed sobą masz swój pierwszy poród. link do kwestionariusz: www.survio.com/survey/d/T3W9W8A3J2K2M9Z1X Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
O kurcze forum mi nawala i nie wiedziałam postów.
Aneta ja przez nic wypijam 1,5 wody :p koło łóżka musi butelka stać. A potem zdziwienie, że się budzę na siku tyle razy :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
A ja zauważyłam ostatnio, że jak nie pije po przebudzeniu w nocy to szybko wstaje na następne siku, a jak się napije sporo wody to dłużej potrafię wytrzymać o dziwo
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
A tak wyglądała moja stopa po wczorajszym spacerze. Pytanie za 100 pkt. - gdzie jest kostka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Dews gdzie czujesz czkawke
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
Tylko tyle dobrego, że jak wróciliśmy to włożyłam nogi do zimnej wody, a TŻ mi je wymasował i posmarował żelem chłodzącym i w sumie przeszło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
O kurcze... Aneta. Strasznie ta opuchlizna wyglada... ja gdzies czytalam, ze jak puchna stopy/dlonie itp to trzeba ograniczyc sol w diecie.
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część V
Vicarika ja prawie nie czuję czkawki. Jak leżę na boku i mam tak jakby zgnieciony brzuch to czuję czasem po prawej tak jakby na środku ale ciężko to ja zlokalizować bo jest mega delikatna plus czułam ją łącznie może tak z 5 razy..
Aneta współczuję, wygląda boleśnie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wodę koło łóżka, musi stać bo w nocy się budzę jakbym pustynię przeszła ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Vicarika no to tam właśnie czuję, na dole raczej nigdy. Ale ja bardziej sugeruje się rozpychajaca moimi żebrami głowa i kopniakami w dole, jakoś wyraźnie potrafię wyczuc gdzie jaka część jest:p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz miałam AŻ taka opuchliznę! Wystraszyłam się okropnie ale przeszło i dziś już moje stopy (czego nie mogę powiedzieć o twarzy) wyglądają prawie normalnie
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak Ty to robisz ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Karolkowa bo ja mam taki sterczący do przodu brzuch i mi się wydaje że on tam siedzi tak bardzo z przodu i dlatego mega wyraźnie wszystko czuć. Jak już szlam do położnej to mówiłam wam, że chyba czuję, że jest głowa w górze i położna to potwierdziła. Czuć normalnie taka wystająca kulkę po prawej stronie pod żebrem, ciałko czuć tak od prawej strony koło pępka w dół, a nogi na dole, a czasami jak gdzieś machnie to tak po lewej na dole:p
Ale właśnie w sobotę na imprezie nagle zaczął mega wariować i teraz jakby czuję go trochę inaczej, bo po lewej czujęta kulkę ( głowę)i chyba się trochę przekręcił. wydaje mi się że leży tak bardziej w poprzek, ale nogi dalej nisko czuję. Będę nasłuchiwala do następnej środy i zobaczę czy uda mi się dobrze znowu odgadnąć co jest gdzie :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-10-08 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czy dobrze myślę nie mam pojęcia. Matko jaka ja zielona w te klocki :-( (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Dews u mnie prawdopodobnie będzie CC. Mam już spakowane koszule do szpitala, leginsów jakoś sobie nie wyobrażam tak świeżo po CC, choć doświadczenia nie mam żadnego oczywiście.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1493 |
Zakorzenienie
|
Ja mam torbę do połowy spakowana
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Fioleciasto ja sama nie wiem, spakuje to i to i zobaczymy. Po prostu nie lubię koszul, nie czułabym się komfortowo, ale z drugiej strony nie trzeba będzie się schylać żeby je podciągnąć itp. W ogóle znając mnie będę chciał być przygotowana na wszystko i wezmę ze sobą walizkę xxl
![]() Ale stopę przed chwilą było czuć i widać tak niziutko brzucha, aż się tż za głowę złapał, że widać małą kulkę przez brzuch ;p a pecherz mam taki skopany, aż boli Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-10-08 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Poszłam siku, siedzę na tronie, mój w łóżku na mnie czeka. Robię siku, bez spiny, na luzie
![]() ![]() Paraliż ciała występuje ja w krzyk i się DRE o jezuu! Mój wpada do kibla ja na tronie, z podkulonymi nogami, pyta mi się to już ? A ja nie ☠☠☠☠a pająk !! Jeszcze mi się z☠☠☠a dostała że go straszę, wziął papier pająka na niego i do umywalki go. A ja dalej w szoku że taki kuźwa wielki był. A ten stoi i patrzy się na mnie jak na debila, a wie że ja się panicznie boję pająków ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
witam sie w już chyba setną bezsenna noc, nie mam napadów gorąca ale mi całe noce jest mega ciepło..az mnie mdli i uczucie mrowienia w stopach ale tak mam od poczatku praktycznie. znowych rzeczy mam wrażenie że przez ogrzewanie wysuszaja mi się śluzówki i ciężej mi oddychać.
przyszla mi dziś paczka z gemini i myślę że słabe jest to że wydalam u nich 600zl i nic nie dorzucili nawet chusteczek do nosa😂 skoro paczka przyszła to zaczęłam pakować torbę do szpitala😊 2 października miałam wizytę mały waży 2500kg a 16 następna wizyta, strasznie szybko rośnie😑 mam nadzieję że dlatego że jadłam codziennie olbrzymie ilości młodych orzechów włoskich, których już nie jem bo się już nie chcą obierać ze skorki i teraz zwolni przybieranie na wadze😂po 0.5kg co dwa tyg to masakrycznie dużo. zgaga mnie męczy koszmarna ale tylko w nocy jak leżę. kupiliśmy fotelik + bazę. cybex aron m. bardzo mi się podoba😊 zdecydowanie najdroższe co kupilismy😊 bazę już zamontowalismy w samochodzie żeby byla😊 niestety byliśmy w 3 salonach z fotelikami i nigdzie nie mierzyli do samochodu😑 ale sprawdziliśmy na stronie producenta i było napisane że będzie pasowac😊 kupiliśmy też kombinezon w kiku na rozmiar 62 mi się on wydaje duży ale wiadomo jest gruby.. i się teraz zastanawiam czy nie wymienić na 68 ale tamten się wydawał gigantyczny, co myślicie?😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
Karolkowa ja tak mam. stopy wciska mi w zebra po prawej stronie i nie mogę złapać tchu, albo czasem nawet w siedzeniu mi to przeszkadza.musze się wtedy położyć i go delikatnie przepchnac😂 lekarz mówił że tam gdzie nogi tam się najwięcej czuje ruszania. chociaż na dole mi głowa pęcherz gniecie ale to rzadziej raczej tam gdzie pachwina po lewej rozpycha przynajmniej tam boli.
u mnie w szpitalu czyli w Wołominie pionizuja 6-8h po CC co wynika z małej liczby personelu bo wcześniej było 12h. ale już Wam to chyba pisalam😊 położna na SR mówiła że jeśli wypadnie czop a poród się nie zacznie to on od nowa "narasta" zeby nie wpuszczac bakteri bo tam srodowisko jalowe😊 ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- może Dews spróbuj bo u nas na SR mówili że na obrocenie to żeby na czworaka być/chodzić tak ze 3 razy dziennie po pare minut i to czesto pomaga. Nasz się obrócił już dwa razy po seksach na pieska😂 i teraz znów jest dobrze ulozony😊 ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Vicarika "miło" że ktoś też nie spi😜 no nie, to ja nie mam problemów z poceniem się zadnych😊 cały czas się waham bo chce też kupić śpiworek ( tez czytalam ze w foteliku to w spiworku) i tak sobie myślę że kombinezon chyba mniej praktyczny i to chyba wszystko jedno kiedy wyrosnie z drugiej strony moze bedzie przydatny i lepiej wiekszy tylko czy mi sie nie utopi w tym Olek😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Cieszy mnie fakt ze cieszy Cie moj brak snu
![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.