|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
![]()
https://www.facebook.com/teofanoatelier/ http://teofano.blogspot.com/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=488763 Edytowane przez teofano Czas edycji: 2021-03-12 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Złożyłam takie zamówienie z kodem 50% ;może kogoś to zainspiruje
443859 Przeciwzmarszczkowy krem intensywnie regenerujący 1 83.13 zł 58034 Krem do demakijażu Sensitive Camomille 1 16.58 zł 76467 Łagodzące mleczko do ciała z wyciągiem z hamamelisu 1 26.13 zł 76296 Żel pod prysznic w kremie z wyciągiem z hamamelisu 1 13.25 zł 68551 Balsam ochronny do rąk z masłem karite 1 1.90 zł 23950 Mini płukanka octowa z malin 1 6.56 zł P71426 Przeciwzmarszczkowy krem regenerujący pod oczy 1 0.01 zł D76467 Łagodzące mleczko do ciała z wyciągiem z hamamelisu 1 0.01 zł P00914 Kremowy żel pod prysznic Magia karité 1 0.01 zł D76296 Żel pod prysznic w kremie z wyciągiem z hamamelisu 1 0.01 zł Q95159 Woda perfumowana Sel D'AZUR 1 0.01 zł 147,60 zł ( balsam do rąk za punkty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Stara wersja Hamamelis miała piękny, ziołowy zapach
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Przyszło mi dziś zamówienie z kodem voucher20. Olejek Monoi za punkty. Zamówienie złożyłam jeszcze przed postem amy93 odnośnie zmiany opakowania tego olejku, na szczęście znalazłam w domu stare opakowanie, będę przelewać/zmienię zakrętki. Jeszcze na fakturze mam info, że dla wersji olejku z pompką, trzeba nacisnąć pompkę kilka razy, aby dobrze działało
![]() I2586 Zestaw argan & róża 1 19.86 zł 76162 Żel pod prysznic Hello Printemps 2 13.16 zł 67239 Balsam do ust Mango 1 6.58 zł 78996 Suchy olejek nawilżający ciało & włosy Monoi 1 5.90 zł P00914 Kremowy żel pod prysznic Magia karité 1 0.01 zł Łączna cena produktów: 45.51 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny: VOUCHER20 Razem do zapłaty: 45.51 zł Mam ochotę na jakieś małe zamówienie, tak do 70zł, żeby zgarnąć małe Voile d'Ocre i jeszcze jakieś drobiazgi, ale tak pouszczelniali kody -50% itp, że nic nie wydaje mi się korzystne po symulacji ![]()
![]() |
#1476 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Oddaje kod na powerbanka od 90 zł, mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Oj dawne czasy. Moja starsza córa miała super spreje do rozczesywania włosów.
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, nie zabijcie mnie proszę....ale co teraz jest prezentem urodzinowym, bo nie mogę znaleźć na szybko....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my Redmi 6A using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
Jestem vipem gold. Dostałam krem do rak tropical tentation, balsam do włosów na dzień, żel pod prysznic mango, krem do twarzy dla skory zaczerwienionej (wersja z rumiankiem)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
To box urodzinowy dla VIP Gold.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Czy ma ktoś kosmetyczkę w kwiatowy wzór z aktualnej ulotki? Widziałam, ze jedna z was pisała o ciemniejszych i bardziej zgaszonych barwach, ale interesuje mnie zdjęcie ogólne jak się prezentuje
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
🦄
|
Dziewczyny, a jak pachniało Rose Oud? Coś podobnie do Rose Absolue czy inna bajka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Mam od niedawna konto w Yves Rocher i zrobiłem dwa razy zakupy na stronie internetowej. Skorzystałem z kodów, które otrzymałem w mailu. Wyczytałem, że są jakieś oferty z katalogu, znalazłem miejsce do wpisywania kodu oferty katalogowej. Skąd można dostać taki kod?
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
🦄
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
Tak, wiem, że to są dwa kanały dystrybucji, jednak po zalogowaniu na swoje konto, jest taka opcja âoferta katalogowaâ. Wpisywałem jakiś kod, ale pojawił się komunikat, że oferta nieaktualna.
Będę śledził wątek i jak się pojawi kod to spróbuje skorzystać. A tak ogólnie, to czy oferta katalogowa jest lepsza od oferty internetowej? W tych dwóch swoich zamówieniach skorzystałem z kodu 50procent i kremu pod oczy gratis, a wcześniej z promocji z maila 100 punktów dodatkowych gratis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
🦄
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj masz fajną recenzję Rose Oud. Jeśli będziesz mieć okazję je przetestować, to gorąco polecam ![]() ![]() ![]() https://nezdeluxe.pl/2019/09/yves-rocher-rose-oud.html
♥ fragrantica ♥ Edytowane przez Aleksa_888 Czas edycji: 2021-03-15 o 01:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
🦄
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1492 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Wymiary mierzone na dole ok: 25x17x13, zwęża się ku górze . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Na razie zrobiłem zakupy na 1200 punktów i czekam cierpliwie ja ich naliczenie. Pojawiła mi się możliwość napisania już kilku recenzji. Mógłbym i zostać przy sklepie internetowym, pasują mi promocje. YR to kusiciel niesamowity. Ale taką przesyłkę papierową by, też chętnie przeglądnął. Lata świetlne temu tak jakoś kupowałem, coś naklejało na formularze. Ale nie lubiłem płatności przy odbiorze.
A to moje przykładowe zamówienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Warto je robić nie przez "stronę" tylko przez "maila". Tzn. jak dostaniesz maila z prośba o recenzje to kliknac w ten produkt, ktory chcesz zrecenzować w mailu i przeniesie Cie do produktu, wczesniej trzeba sie zalogowac na stronie. Punkty po takiej recenzji mam do 3 dni juz na koncie. Jesli cos recenzowalam przez konto tzn moj profil--> ocen prodkukty .... To punktow mi nie naliczało ![]() Dopiero pozniej sie zorientowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za podpowiedź. Tak będę robił. W sumie dodałem jedną recenzję w niedzielę, właśnie z maila, bo musiałem utworzyć swój nick, a 10 punktów mi się już pojawiło.
Tak ogólnie to mam problem z YR następujący. Dawno temu założyłem takie konto, które było zapomniane. Przypomniałem sobie o nim tak pod koniec grudnia. Zapisałem numerek w telefonie w aplikacji Google Pay. Pani w sklepie stacjonarnym powiedziała, ze numer się wyświetla, ale nie ma żadnych danych adresowych podanych. Założyła mi nowy numer karty. Skorzystałem z rabatów. Super. Próba wprowadzenia nowego numeru do konta się nie powiodła. Zadzwoniłem na infolinię. Tam przyjęto zgłoszenie. I tak telefonuję do nich co dwa tygodnie z przypomnieniem. Tak z miesiąc temu, nowy numer karty dał się dopisać, ale jest w statusie oczekujący. Na pierwotnym numerze karty mam oczekujących 1200 punktów, a na tym nowym 600 punktów. W sumie jak się nie uda połączyć tych kont, to zwyczajnie, skorzystam w sklepie stacjonarnym z tych 600 punktów i dam sobie spokój. A będę zamawiał na pierwotny numer w sklepie internetowym. Dziś podczas rozmowy poprosiłem o katalog i ofertę wysyłkową. Jestem ciekawy, czy będzie coś ciekawego. Na razie w sklepie stacjonarnym poszalałem, straciłem zdrowy rozsądek i się obkupiłem. Skorzystam pewnie z oferty kwietniowej dopiero. Mam nadzieję, że się utrzymam w postanowieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Rozeznanie
|
Jeśli cię widzą w systemie panie w stacjo, a ty znasz numery tych kart to może połączą ci te punkty?
Ja jak wchodziły dopiero punkty w stacjo (chyba 2 lata temu ) i znalazłam w domu 3 karty to poszłam do stacjo i mi wszystko panie wrzuciły na jedno konto. Tylko u mnie były dane w systemie. Jak nie to zostaje infolinia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oferta wysyłkowa 9PYK3RA50 ważna do 31 maja 2021r. Prezent nr 1 od 59zł to szary pled (wymiary 160x110cm, 100% poliester) lub wybrany kosmetyk o wartości do 69zł z wyłączeniem nowości. Prezent nr 2 od 159zł to zestaw torba z pejzażem (wymiary 40x20x36cm, materiał polipropylen) + żel PN 400ml ziarna kawy Darmowa dostawa od 129zł, poniżej tej kwoty dostawa 14,95zł. Kupon 15zł rabatu od łącznej kwoty zamówienia powyżej 169zł (tylko listownie lub telefonicznie). W ofercie dostępne jest Voile d'Ocre 30ml za 69,5zł i 100ml za 114,5zł. Cytat:
![]() Kody -50% są spoko, ale kod który daje tylko 100 pkt gratis i nic więcej, to nie warto sobie głowy zawracać ![]() Cytat:
Vip gold daje 3 darmowe dostawy w miesiącu i możliwość wyboru dowolnego produktu za II próg, czyli od 149zł ![]() Ogólnie sklep stacjonarny ma nasłabsze oferty i kiedyś opłacało się tam kupować tylko jakieś drobiazgi, aby odebrać gratis z ulotki papierowej. Odkąd wprowadzono możliwość realizowania tych comiesięcznych ulotek online i ma się vip gold, to obecnie do stacjo można iść co najwyżej powąchać nowości ![]() Dawno nie zamawiałam z oferty wysyłkowej, ale wydaje mi się, że nadal można płacić tylko przy odbiorze...
♥ fragrantica ♥ Edytowane przez Aleksa_888 Czas edycji: 2021-03-15 o 17:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
|
Aleksa świetnie wszystko opisała
![]() Ja dodam jeszcze, że jakoś czas temu można było skorzystać z zamówieniem na telefon. Dzwonisz sobie do stacjo i zamawiasz produkty które Cię interesują. Można wtedy skorzystać z kodu z ulotki. Darmowa dostawa kurierem Nie wiem jak teraz ale we wrześniu było +100 pkt do zamówienia. Osobiście w taki sposób nie zamawiałam ale do mnie co jakiś czas dzwonią i pytają czy nie chciałabym czegoś sobie zamówić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.