![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
juz napisalam, i nic.... tak tez myslalam, wygłupiłam sie....
![]() ![]()
#1472 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Rozeznanie
|
Nawet jeśli, tak jak stwierdziłaś, wygłupiłaś się, to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no nic, pozostaje powolutku konczyc tą beznadziejna historie... ![]()
![]() |
#1475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech powie Ci szczerze co on czuje, a Ty wtedy będziesz wiedziała czy dalej chcesz z nim sie kontaktować, czy... ![]()
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
Nie Nastus, to juz nie ma dla mnie najmniejszego sensu...
![]()
#1477 |
Rozeznanie
|
Aj wszystko....
![]()
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Nastusiu Slonce!!! Uszka do gory, poradzimy sobie z tym
![]()
#1479 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co sie z Wami dzieje ???
Tak cisza..... ![]()
#1480 |
Raczkowanie
|
o ja czekam na to spotkanie za tydzień...potem Wam wszystko opiszę
![]()
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Ja rowniez bede miala spotkanko za tydzien, tj. w sobotę.
Mialo byc wczoraj, ale doszlo do malego nieporozumienia z mojej strony i bzik.. Mialo byc dzisiaj, ale ja znow nie moge ![]() Glupio sie sklada, bo busik kursuje tylko do wczesnych godzin wieczornych ![]() I trzeba bedzie zobaczyc sie juz z rana, czego ja po prostu nie znosze! No, to by bylo na tyle.. Aha, nabrałam ogromnego dystansu do tej znajomosci z czego bardzo się cieszę ![]() Powodzenia Tasiemiec ![]()
#1482 |
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki Dziewczynki
![]() Ja troszkę byłam zabiegana ostatnio, więc rzadko na wizaż zaglądałam ![]() Aj... Brzuszek mnie boli ![]() P.S. Myszeczko PV ![]()
#1483 |
Raczkowanie
|
Ja poznałam chłopaka na gadu. Na początku wydawał się cwaniakiem, z biegiem czasu złagodniał i stał się bardziej romantyczny itp
![]() ![]() Od poniedziałku do piątku mieszka u mnie bo ma o wiele bliżej na uczelnię, także juz go trochę poznałam, wiem jak to jest z nim mieszkać. I postanowiliśmy, że za jakiś rok wyprowadzamy się od rodziców i zamieszkamy tylko we dwoje (no i nasz ukochany piesek oczywiście ![]() Najśmieszniejsze jest to, że On twierdzi, że to przeznaczenie iż jesteśmy razem, bo oboje mamy pieprzyk na wewnątrz stronie dłoni, w tym samym miejscu ![]() Także nie zawsze facet poznany na necie to klapa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1485 |
Wtajemniczenie
|
Witam! jest podobny watek na plotkowym, ale bardzo malo osob sie wypowiada ostatnio (opisalam tam swoja sytuacje i pare wizazanek mi odpowiedzialo; tyle, ze pozniej wolalabym zadawac kolejne pytania w miare rozwoju sytuacji
![]() ![]() a mianowicie: ja poznalam ostatnio w internecie mezczyzne (przez pewna strone dotyczaca muzyki) i teraz rozmawiamy na msn; z charakteru wydaje sie bardzo fajny, inteligentny; z wygladu tez jest calkowicie w moim typie; mamy sie spotkac w lutym, bo oboje bedziemy w tym czasie w pewnym miescie; teraz juz luzniej podchodze do znajomosci z facetami, nie szukam zwiazku na stale tak naprawde i tu moje pytanie: jest to troche typ niegrzecznego chlopca, ale przyznam sie, ze sama prowokowalam flirt; bardzo lubie ten typ i widze ze on jest taki tylko gdy mu sie na to pozwoli - jakby probowal wyczuc granice...teraz niewiem czy nie mam sie troszke bac spotkania - w obcym miescie; niby moj typ i tak naprawde kulturalny ale potrafi rzucic haselkiem o lekkim zabarwieniu tylko wtedy niesmialo czeka na moja reakcje, zreszta przed rzuceniem go, tez 'wczuwa' teren co zrobic zebym byla bezpieczna? wiem na pewno, ze miejsce publiczne; za cholere nie dam sie zaciagnac nigdzie indziej niz do restauracji i na spacer (ale to chyba normalne) z drugiej strony (prosze nie parsknac smiechem, bo to wiele wyjasnia) jest to osoba publiczna i chyba za bardzo balaby sie konsekwencji zeby mi cos zrobic? kolezanki sie ze mnie smieja ze zawsze jestem zbyt ostrozna i podejrzliwa w stosunku do facetow, ale to moze przez to ze bylam z exem przez 3,5roku (zerwalismy w maju), trzymana pod kluczem i wpajal mi zawsze ze kazdy chce mnie zgwalcic jakie sa Wasze opinie?
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Prawie 5 lat temu poznałam chłopaka przez internet - zarejestrowałam się w studenckim serwisie społecznościowym i on mnie tam znalazł i zaczął rozmowę na gg. W trakcie okazało się, że mamy wspólnych znajomych, bardzo miło zresztą nam się gawędziło. Po dwóch dniach spotkaliśmy się - stwierdziłam, że nie ma na co dłużej czekać. Był 22 styczeń 2004, mróz na dworze, poszliśmy najpierw do knajpki, potem na długaśny spacer
![]() Potem kolejne spotkanie i kolejne i tak już zostało. Zaręczyliśmy się w styczniu 2006, a 16 sierpnia było ślub ![]() I żyjemy szczęśliwie - i miejmy nadzieję, że długo ![]()
#1487 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny
Ostatnio napisałam do chłopaka, którego znam z widzenia na gadu. No i pisałam już z nim 4 razy, za każdym razem po 4h..rozmawia nam się bardzo fajnie. Ja mu na razie nie powiedziałam kim jestem(a na 95% skojarzył by mnie)... I właśnie..za każdym razem to ja się pierwsza odzywam..ostatnio zrobiłam się dostępna, ale nie napisał :/ Jak myślicie nie zależy mu? Czy może nie pisze, bo nie wie kim jestem? Dodam, że bardzo nalega żebym napisała mu kim jestem.. Pisac z nim dalej? Hmm..
#1488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że jak już rozmawiacie jest ok i fajnie ![]() Ale... On sam nie zagaduje, bo nie wie kim jesteś ![]() Tak już jest czasami, że oni jak nie wiedzą z kim piszą, to myślą, że jest to jakaś narwana panna i czekają aż ona będzie zagadywała ![]() Ostatnio zaobserwowałam, że jak facet jest zakochany to zabiega o pannę ![]() A jeśli to jest jeszcze stan hym... zapoznawania, to czekają aż panna będzie o nich zabiegać ![]() ![]() I wolą być "bezpieczni" ![]() ![]() I tak ogólnie... Chłopak nie wie z kim pisze ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
tylko ze to taki typ faceta ze to czysto kolezenskie na pewno nie bedzie
![]() ![]()
#1490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ALe ja rozumiem, rozumiem ![]() Tylko na samym początku trzeba sobie wyrobić opinie ![]() Żeby to przeradzało sie np w flirt ![]() A nie od razu kawa na ławe ![]()
![]() |
#1491 |
Wtajemniczenie
|
tylko juz w sumie troche zaczelismy przez msn flirtowac
![]()
#1492 |
Rozeznanie
|
Swoją drogą to dwa rożne światy!
![]() Jest zupełnie hymm... inaczej... ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I zastanawiam się czy napisac mu kim jestem...może dzięki temu coś się zmieni? Jak myślicie?
![]() |
#1494 |
Wtajemniczenie
|
hmm, tak stare weteranki to my jestesmy Nastus, nie ma co!
A ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o spotkanie... Im blizej tym mam wieksze obawy, boje sie no.... ze to bedzie ostatnie spotkanko ![]() Ech.... ![]() Gratuluje Wam Dziewczyny ![]()
#1495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Np. Wiele dziewczyn nie mówi kim jest, bo boja się, że jak powiedzą i oni skojarzą to że wtedy przestaną sie odzywać do nich, bo się nie spodobają im ![]() To zalezy jak jest między Wami i czego oczekujesz od niego ![]() Nie sugeruj sie moimi słowami ![]() ![]() Ale jeśli Ci na nim zależy czy coś w tym stylu przeciez w nieskończoność nie można ukrywać tego kim sie jest ![]() To takie moje zdanie i nie sugeruj sie nim broń Boże! ![]() Ja czasami jestem dziwna i mam dziwne myśli ![]() Aaaa i oznajmiam, że jestem pewna ![]() To mój, mój, moj TŻcik ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że wolałby wiedzieć z kim rozmawia..tak wnioskuję z jego wypowiedzi...czasami wydaję się być taki nieufny.. Pisał jakie dziewczyny mu się podobają i tak ogólnie się zgadzało, więc nie powinno być źle..:P A co do planów..to chciałabym go zaprosić na Studniówkę..tylko muszę się zastanowić w jaki sposób..Jakieś sugestie?? ![]()
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
Ale powiem Ci szczerze, że ja jak sie spotykałam z... Moim TŻ pierwszy raz to brałam go sobie głupia za potencjalnego kandydata na studniówkę
![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czytam Was tak i czytam już długaśno, ale że sama nie mam ostatnio jakiś znajomosci netowych zakończonych happy endem to się nie wypowiadam
![]() ale tak mnie nurtuje coś... MalinowaNastko jeśli mogę to spytam - bo długo czytałam Twoje perypetie - utrzymujesz kontakt z tym chłopakiem, z ktorym tak długo gadasz i mieliście się spotkać ? on wie, ze Twoja sytuacja hmm się całkiem zmieniła ?? ( czego z całego serduszka gratuluje ![]() fajnie tak poczytać, ze Wam się udaje... ja mam na swoim koncie ponad kilkanaście spotkanek- ale żadna znajomosc nie zakończyła się związkiem :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym dołączyć do do tego grona z happy endem..;]
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
|
Tak szczerze?
W końcu jestem szczęśliwa! ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.