|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Callanetics
Hej dziołchy... Widze, że tu same puchy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha,myszeczko nie martw sie ja mam wiekszego dola ![]()
![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CALLANETICS to ĆWICZENIA DAJĄCE SZYBKI EFEKT !!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1474 |
Wtajemniczenie
|
tak, spala. Nawet jeden z rozdzialow w ksiazce mowi cos o tym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
a mozesz go jakos zeskanowaC? ciekawe czy ta ksiazka jest jeszcze w ksiegarniach...ja mam taka staaaaaara gazete,sa ladnie pokazane zdjecia
![]()
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CALLANETICS to ĆWICZENIA DAJĄCE SZYBKI EFEKT !!!
ja tez jestem ciekawa
![]()
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
Niestety juz nie mam. Mialam ja od kolezanki. Ale jesli dobrze pamietam, to sa te cwiczenia na uda i posladki. A tak w ogole to callanetics tak ogolnie kształtuje ciało. Spala gdzie trzeba, nadaje ładną forme.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
a widac efekty u osob nienajszczuplejszych (lagodnie mowiac)? no i na ile mozna liczyc?
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam do Was wielką prosbe - czy Ktoras z Was moglaby mi zaladować ksiazke na wyslijto.pl lub jakikolwiek inny, podobny portal? Wszystkie linki na forum są juz przedawnione, a naprawde bardzo mi zalezy na tej ksiąze.
Z Góry dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
proszę bardzo
![]() ksiazka.rar
![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
![]()
ooooOooooooo matko !!!
przejżałam tą książkę i zobaczyłam, jak wiele ćwiczeń źle wykonywałam !!! ![]() ![]() ![]() HuHu .... i ile rzeczy pomijałam .... dzękuję women in violet !!!!!!! pewnie nie tylko ja będę Ci wdzięczna ![]()
![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
A ja nie moge otworzyc pliku jak juz sciagnełam
![]()
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
po prostu cwiczy ciagle, nie z doskoku.efekty beda - na pewno szybciej niz po silowni czy aerobicu. Mozna liczyc na wiele, tylko trzeba byc wytrwalym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Ja juz dzisiejszą porcję cwiczen zaliczyłam <jupi>
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
ja tez nie moge otorzyc tego pliku!!!! pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zadomowienie
|
Zainspirowalyscie mnie tym callanetiksem tak,ze nabralam na niego ochote.Jak tylko skoncze przeprowadzke,bo akurat jestem w trakcie to zabieram sie za cwiczonka.Tez nie moge tego otworzyc nie wiem czemu.
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
mam pytanie- za pomocą jakiego programu otwieracie ksiazke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Raczkowanie
|
ps: woman_in_violet - wielkie dzieki za udostepnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki!
Mam wielką prośbę ![]() Chce zaczać cwiczyć callanetics ale wolaabym najpierw przeczytać co i jak żeby mieć wiekszą śwadomość jak ćiwczyć i pewnie też wiekszą motywację. Super wątek. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
ksiazki juz nie ma
![]() ![]()
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
http://s003.wyslijto.pl/index.php?fi...own=&gk=laptop
prosze - oto link do ksiązki ktora ostatnio sciagalam. Jakkolwiek nie umiem jej u siebie otworzyć na zadnym z mozliwych programow, nie wiem dlaczego..:/ Jeśli Tobie sie uda, to prosze daj znać na jakim prog. ją przeglądasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Witam
Przeczytałam cały wątek (sporo tego ale było warto), i wzięłam sie ostro do ćwiczeń!!! Dziś ćwiczyłam 7 raz i jest super. Przez pierwsze trzy dni miałam zakwasy że ruszyć się było ciężko a teraz już nic nie boli. Wiecie co jak przeanalizowalam te ćwieczenia z pierwszej strony wizażu, mówie sobie "pestka, dam rade" i szybko przekonałam się że wcale to jest taki łatwe. No ale dałam rade, Fakt nie wytrzymuje 100 sek przy brzuszkach i przy krześle (to ćw z unoszeniem nogi) ale staram się i z każdym dniem jest lepiej. Co do efektów po tygodniu to straciłam 2 cm w biodrach i praktycznie pozbyłam sie tych wstrętnych oponek ![]() Dziewczyny bierzcie się do roboty bo warto i piszcie jak najwięcej bo trzeba się motywować. A tak na marginesie to szkoda że ten wątek podupada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
ah! nie wiem, czy ten link pojawił się już w wątku, jakkolwiek podaję go (znalalzam chwile temu w necie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
mam prosbe
czy jakas dobra dusza udostepnila by ta cudowna ksiazke jeszcze raz na wyslijto ? na megaupload wszystkie sloty zajete, a chce sobie wydrukowac i zaczac cwiczyc - sylwester sie zbliza - wiec wiecie .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
eris ta ksiazka i tak sie nie otwiera zadnym sposobem :-(
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
Normalnie jestem zainspirowana tymi ćwiczeniami.. wydrukowałam sobie te ćw z pierwszej strony wizażu i zaczynam ćwiczyć.. dzisiaj będzie pierwszy dzien
![]() mam pyt co do pozycji podstawowej w ćwiczeniach na brzuch.. czy w tej pozycji wytrzymujemy takżę 100 s??bo nie pisze.. i też chciałabym sobie ściagnąć filmik lub ksiązkę .. ale na wyslij to plik jest usunięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
To ja też się biorę za callanetics
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zainstalowalam sobie toolbara na megaupload i sciagnelam ksiazke, nie mialam zadnych problemow z jej rozpakowaniem - winrar, a potem mam poskanowane strony jako obrazki w podgladzie obrazow windows, wiec nie rozumiem waszych problemow...
jutro zabieram sie do roboty, albo jeszcze dzisiaj hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj 2 dzień call.. w poniedziałek cwiczyłam sobie tylko troszeczkę żeby się zapoznać, ale strasznie mi drżały mięśnie.. wczoraj było znacznie lepiej.. ale mam rpoblem z ćwiczeniem na nogi kiedy się siedzi na jednym posladku.. nie wiem czy plecy mają być prostopadle położone do podłogi czy też mogą być lekko pochylone w jedną stronę bo inaczej nie daję rady.. no i chciałabym sobie cosik poczytać o tych ćwczeniach ale ksiązka na serweze jest usunięta, a wiem że wiele rzeczy robię źle
![]() no i zrezygnowałam z a6w na rzecz call, chociaż byłam na 21 dniu.. nie dałabym rady tyle ćwiczyć, a i tak call wczoraj zajął mi ponad godzinkę.. a a6w jak dla mnie jest strasznie monotonna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
hey ka.si tak to jest moje cialo i naprawde zawdzieczam je callanetics. Jak juz wspomnialam cwicze go od kilku lat z roznymi przerwami. Od jakiegos czasu cwicze regularnie. Przyznam szczerze ze dla mnie jest lepszy od silowni, cwiczenia zajmuja mi do 45 min moze mniej, robie po 100 powtorzen i efekty za kazdym razem sa zaskakujace, nie wspomne o szpagacie ktory moge zawsze zrobic bo krotkiej rozgrzewce
![]() moje zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.