|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio testowałam...
Cytat:
Lilie tez byly, ale tym razem tylko w tle. Bardzo podoba mi sie taka odslona Passage d'Enfer. |
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj na łowach i przy okazji testowałam letnie limitowanki.Wpadł mi w oko Aigner TOO FEMININE Spring ale zapach niestety nic specjalnego
, bliźniaczo podobny do zielonej Lacosty.
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Adidas ( ten nowy niebieski ) - ładny zapach, sportowy, trochę jakby połączenie Light Blue i Pumy Aqua, trwałość nienajgorsza.
|
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Po waszych postach też mam wrażenie że z moim SV był coś nie tego
![]() Ale naprawdę, to co miałam okazję testować to był fryzjer jako żywo Bjeato - bardzo nie po drodze mi z kwiatami w perfumach (może poza różą) i rzadko kiedy podoba mi się zapach, gdzie dominują. Akurat w przypadku J'adore i Alchimie, mimo że wyczuwam w nich przede wszystkimi kwiatki kwiatki kwiatki, ewentualnie doprawione czymś jeszcze, oba przypadły mi do gustu. Zgadzam sie że są kompletnie odmienne, ale w moim porównaniu chodziło tylko o to, że mimo nielubianych przeze mnie nut czułam sie w nich całkiem dobrze Następnym razem postaram się wyrazic bardziej składnie i zrozumiale ![]() o, dobrze wiedzieć. nigdzie na opakowaniu nie znalazłam nazwy Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2007-06-03 o 19:47 Powód: ort |
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Na mnie zapachy adidasa zupełnie się nie trzymają
Testowałam także CAT DELUXE AT NIGHT i musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. |
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka dni temu wąchałam kwitnący krzak jaśminu i pachniał w ten sam sposób. Trwałość całkiem całkiem. Test był na razie nadgastkowy, ale nie mogę się doczekać globalnego. No nie wiem co myśleć sobie o Agencie Prowokatorze. Walnęłam go sobie na łapę i poszłam do kościoła. Wiem, dość to chyba ryzykowne połączenie
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
W Naturze w moim mieście testerów niestety nie ma.
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
CAT DELUXE AT NIGHT jest bardziej ciepły, doprawiony. No i powiem szczerze, że podoba mi się dużo bardziej od Cat Deluxe.
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
A można już gdzieś normalnie dostać ?
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Jest już w Niemczech więc pewnie pojawi się też na allegro.Ale nie mam pojęcia kiedy pojawi się w Polsce.
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam właśnie
Ja jestem na odwyku więc nic nie kupie inaczej już byłyby moje |
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Testowałam ostatnio w Sephorze L'Instant Guerlain Fleur de Mandarine
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam je w Niemczech więc lada dzień powinny być na allegro
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Tez je testowalam, ale chyba ze trzy miesiace temu. Mnie bardzo tozczarowal. Tzn. nie jets w moim typie, mdli mnie od niego, jest zbyt ekspansywny i ma nute, ktorej nie znosze.
|
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez skuszona linkiem je nabyłam. Oczywiście w ciemno ale czarny "pomponik" był taki cudowny ze nie mogłam sie oprzeć.
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że wam się spodobają
ja o nich marze i śnie ale odwyk to odwyk
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
E tam. Ja tez jestem na odwyku.
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Wczoraj odebrałam dwie flaszki z poczty i tak je postawiłam przed sobą i naszła mnie refleksja - po co tyle tego? Musiałam się już przepakować z flakonami do drugiej szuflady i tylko chodzę na pocztę, odbieram flakony i chowam w czeluściach szafy. Co gorsza, zamiast cieszyć się nowymi flaszkami pachnę dzisiaj jakimś starociem
Troche zaczyna mnie męczyć ta pogoń za króliczkiem.
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Trafiłaś w sedno tymeno.
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
No właśnie on jest dość specyficzny,mi się po pierwszym niuchnięciu nie spodobał,ale ręka pachniała mi nim cały dzień i to z każdą chwilą piękniej....
Cytat:
Opis: Orzeźwiająca i świeża woda perfumowana Miss Boucheron to mieszanka zapachów bergamotki kalabryjskiej, granatu, różowego pieprzu (nuty głowy), róży bułgarskiej, fiołka parmeńskiego, cyklamenu (nuty serca), drewna, piżma i cedru (nuty bazy). Polecam miłośnikom energetycznych, kwiatowych zapachów. Cena: 275 zł (50ml) i 378 zł (100ml).
Nasza kochana córeczka Hania 04.04.2013 Mój BLOG, zapraszam Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2007-06-05 o 14:45 |
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Homyku, już tez dopadał mnie ten stan kilka razy i robiła redukcję. Wczoraj doszła jeszcze awaria kompa domowego - najprawdopodniej płyta główna mi siadła
Mało ze skóry nie wyszłam nie mogąc zajrzeć na wizaz i skontrolować obserwowanych aukcji na allegro. Byłam wściekła jak osa i to kazało mi się zastanowić nad moim nałogiem bo inaczej już tego nie nazwę.Przepraszam za OT, powinnam się wynieść do innego wątku. |
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie ciesze sie probeczka Noa i Euphorii. Bede chyba jutro testowac globalnie te druga, bo jednak Noa mnie mniej ciekawi;P
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co z tymi truskawkami to jest śmieszna sprawa bo ja i w klasyku ich zbytnio nie czułam. Nowa wersja podoba mi się właśnie przez to, że nie jest taka lekka, łatwa i przyjemna tylko bardziej doprawiona.
Truskawki są, ale tak bardziej w głębi. Kupie te perfumy napewno, tylko poczekam aż pojawią się testery na allegro |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Moschino funny - grejpfrut i lemonka w czystej postaci, wspaniały, odświeża zieloną herbatą, ożywia, trwały - flakon cudo
Zapach zbliżony bardzo do I love, tyle, że bez charakterystycznej dla I love bazy, która niesie skojarzenie z LB. Czyste cytrusy - mniam Moschino couture - test naskórny wypadł gorzej niż blotterkowy - zapach bardzo ciekawy, ale dla mnie mocno retro , niestety.Mało cytrusów, dużo esencjonalnych, ciężkich akordów ala stara szafa - jestem na ![]() Bardzo trwałe, ciekawie się rozwijają. Nie mogłabym go nosić chyba wcale, a latem odpada zupełnie. Le FL - ponowne testy dzięki Kattarinie , do tego trwałość |
|
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na testy funny skusiłam się w poniedziałek ale są zupełnie odmienne niz u Ciebie Kasiu .Couture kocham natomiast za nutę pieprzną, która się wspaniale wybija z czasem łagodnieje i ustępuje miejsca delikatnej wanilii Co nos to gust . Swoją drogą Kasiu jestem zdumiona gdzie Ty czujesz tą stara szafę![]() Dziś przystępuję do testów In2U (Kropko . Nie wiem czy grapefruit nie będzie męczył.
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2007-06-06 o 06:47 Powód: dopisek i literka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

, bliźniaczo podobny do zielonej Lacosty.

No nie wiem co myśleć sobie o Agencie Prowokatorze. Walnęłam go sobie na łapę i poszłam do kościoła. Wiem, dość to chyba ryzykowne połączenie 

. Nie wiem czy grapefruit nie będzie męczył.