Wszystko o Avonie - Część II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-10, 10:38   #1471
agness86
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ulalala no jest w katalogu na czym oko zawiesić
a zestaw z 1 strony z minikatalogu ------------>
podobnie jak Pur Blanca z internetowej musi być mój

Asiuchna ja też dziekuję za katalog
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 10:42   #1472
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Czy ta avonova biżuteria naprawdę jest taka ładna? Widzę, że wiele z Was o niej pisze w samych superlatywach, a ja prawdę mówiąc zawsze omijam te strony w katalogu...
Różnie to z tym bywa, znakomita jej większość nie jest w moim typie, ale ostatnio albo gust mi się zmienia albo Avon coraz fajniejszą biżuterię robi. Tylko szkoda, że zbyt tania to nie jest... I to mnie głównie powstrzymuje. Na razie mam tylko turkusowo-zielone kolczyki i bransoletkę (jakoś w wakacje były) i jeden naszyjnik, ale niebawem powiększę swoją kolekcję na pewno o komplet Oralia iii moooże coś jeszcze z tego minikatalogu.
Cytat:
btw MagJa, super avatarek
A dziękuję Też mi się podoba

Cytat:
Moje opadły, bo katalog mnie nie zachwycił Jedynie minikatalog i seria tropikalna, ach, kocham ten zapach, chyba skuszę się na żel pod prysznic!
Fakt, zapomniałam o tropikach. Może żel wezmę skoro scrubu nie dali

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Ale żeby nie było tak całkiem poza tematem-czy któraś z Was miała już w łapkach ten podkład i korektor 2w1? Jak się sprawuje?
W łapkach miałam, owszem Ale wiele nie powiem poza tym, co pisałam wcześniej (musiałabyś poszukać w tym wątku). Wczoraj oglądałam jeszcze odcień Light i muszę przyznać, że byłby w sam raz dla takiego bledziocha jak ja Delikatny jaśniutki beżyk. Pewnie go sobie kupię, ale nieprędko, bo dopiero co kupiłam krem tonujący z Ziaji.

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Ostatnio wiele osób pytało się o torbe z bambusową rączką z PS z kat 02 właśnie przedchwilką pzypadkowo na nią natrafiłam na alegro oto jej zdjęcie w rzeczywistości:
http://www.allegro.pl/item156026623_...a_okazja_.html

Pozatem znalazłam zdjęcie torby Kithira też ktoś ostatnio pytał o złotą:
http://www.allegro.pl/item156380596_..._polecam_.html

niebieską torebke halle:
http://www.allegro.pl/item156115191_...a_wyjscia.html
Ten niebieski kolor jest strasznie przekłamany na tym zdjęciu na samym dole. Chyba najwierniej ten odcień wygląda na zdjęciu pierwszym od góry albo tym, na którym pokazana jest zafoliowana torebka Bo oba taka turkusowo-niebieska jest, nie czystoniebieska
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 10:48   #1473
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Dziękuję za opinię. Nie znoszę kosmetyków, które słabo się wchłaniają, więc chyba sobie daruję... Używałam już naprawdę wielu kremów na rozstępy i żaden mnie nie zadowolił, no ale cóż, może spróbuję ten który polecasz i zadziała ja mam takie jasne, białe rozstępy jak blizny i jak jestem opalona to w ogóle ich nie widać, ale z zimie "wychodza" na wierzch i przeszkadzają mi stąd moje poszukiwania..
ten fissan też będzie się długo wchłaniał ale sa efekty
jeśli nie lubisz takich gęstych kosmtyków to spróbuj może galaretkę na rozstępy Dax Cosmetics (osobiście nie miałam, ale cena jest przystępna i może Ci pasować)
musisz też codziennie te miejsca masować najlepiej z użyciem balsamu ujędrniającego - dobry jest z Avonu zielony SSS (masz mloda skórę, która szybciej się regeneruje, jest elastyczna i w związku z tym duże szanse na duża poprawę)
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 10:52   #1474
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
ten fissan też będzie się długo wchłaniał ale sa efekty
jeśli nie lubisz takich gęstych kosmtyków to spróbuj może galaretkę na rozstępy Dax Cosmetics (osobiście nie miałam, ale cena jest przystępna i może Ci pasować)
musisz też codziennie te miejsca masować najlepiej z użyciem balsamu ujędrniającego - dobry jest z Avonu zielony SSS (masz mloda skórę, która szybciej się regeneruje, jest elastyczna i w związku z tym duże szanse na duża poprawę)
Miałam ten zielony SSS i oddałam mamie, niby się wchłaniał, ale długo czułam go na skórze, jakby się do niej przylepił, a nie wchłonął... Żałuję, bo podobał mi się zapach. Ja te rozstępy mam od 13 czy 14 roku życia i poprawa jest taka, że odrobinę zbladły, a naprawdę dbam o skórę Ale może w końcu coś pomoże bardziej

Cytat:
Napisane przez MagJa
Fakt, zapomniałam o tropikach. Może żel wezmę skoro scrubu nie dali
Ja mam jeszcze pół rozpoczętej butelki i jedną całą w zapasie Poszalałam jak był ostatni raz w sprzedaży
A co do biżuterii, to też wydaje mi się droga! Pamiętam, że raz podobał mi się naszyjnik i kolczyki, ale w sumie wychodziły ponad 50 zł, więc zrezygnowałam, uznałam, że nie są warte tych pieniędzy
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 10:53   #1475
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam ten szampon ale w K02 go nie biore,bo czekam na K03 a tam jest megaaaa butla 750ml więc się opłaca czekać
Mi aż taka wielka butla nie potrzebna narazie
Stary 2007-01-10, 11:04   #1476
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie.
Ostatnio na forum byłam przed świętami. Widzę zmiany, zmiany,zmiany.
Wtedy też dostałam paczkę z kat.01 i tam brakowało cienia powder pink w paczce, ale na fakturze był.Brakowało też imperfect i be..sensual.
Zadzwoniłam bo biura i poprosiłam żeby przysłali mi w następnej paczce te cienie. W tym celu złożyłam zamówienie na 2 kampanię kat. 01. Dostałam paczkę, a tam złocisty cień do powiek powder pink-produkcja opóżniona.
Myślałam, że krew mnie zaleje. Poczekam jeszcze trochę na ten cień. Widzę jednak jak się dzwoni do biura z pokojowymi zamiarami, to niewiele można osiągnąć
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 11:11   #1477
agness86
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak jest z tymi atomizerami Wiem, że są niedostępne, ale... jak np złożę na nie zamówienie, a ich nie będzie to będa mi się liczyły do wartości zamówienia???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 11:23   #1478
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak jest z tymi atomizerami Wiem, że są niedostępne, ale... jak np złożę na nie zamówienie, a ich nie będzie to będa mi się liczyły do wartości zamówienia???
tak tak będa się liczyły, ale atomizery przychodza - bo ja zamówiłam i do mnie przyszedł
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 11:25   #1479
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
tak tak będa się liczyły, ale atomizery przychodza - bo ja zamówiłam i do mnie przyszedł
hmm... szkoda, bo zamówiłabym więcej jak bym wiedziała, że nie przychodzą...
Stary 2007-01-10, 11:31   #1480
venicea
Raczkowanie

wczoraj dostalam paczke z k 02 I termin:
-wszystko przyszło i z netto i z netowej.
-za to ostrzegam przed korektorem pod oczy z netto: ten co do mnie przyszedł wyraznie smierdzi i ma rozwarstwiającą sie konsystencję. Nie polecam zdecydowanie Swoją drogą dobrze wykombinowali by z netto nie przyjmowac zwrotów grrr
Stary 2007-01-10, 11:35   #1481
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez venicea Pokaż wiadomość
wczoraj dostalam paczke z k 02 I termin:
-wszystko przyszło i z netto i z netowej.
-za to ostrzegam przed korektorem pod oczy z netto: ten co do mnie przyszedł wyraznie smierdzi i ma rozwarstwiającą sie konsystencję. Nie polecam zdecydowanie Swoją drogą dobrze wykombinowali by z netto nie przyjmowac zwrotów grrr
aj aj aj a ja wzielam az 2 ale moze mi sie trafia leprzejesli dostane
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 11:37   #1482
venicea
Raczkowanie

może, ja wzielam ten jasniejszy odcień. Dodam że od paru lat te korektorki uzywam i były jak dla mnie zawsze ok. A tu taki niemily.. suprise
Stary 2007-01-10, 11:51   #1483
patusia22
Zakorzenienie

po pierwszym obejrzeniu skanu wpadła mi do oka tylko seria Planet Spa za 29,9zł -mogę dać sobie rękę uciąć ,że za każdym razem gdy znowu go obejrzę lista się rozszerzy o kolejne pozycje
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 11:56   #1484
rzyrafka
Zakorzenienie

Jejciu, ja też zaczynam chorować na torebeczkę InBloom
Za to biżuterii Avonu nadal mówię NIE taki styl pseudo-etno trochę mi nie pasuje Pozatym rzadko noszę biżuterię więc jak już bym coś kupiła to raczej dużo skromniejsze- bez tylu kamieni i kolorów
Załuję, że kiedyś nie kupiłam takiego grubego szerokiego pierścionka i on miał tak dużo malutkich cyrkonii umieszczonych jak groszki w tym metalu
Nie wiecie, czy on na stałe wyszedł z oferty?

Moje plany zakupowe wyglądają tak:
z k2 chcę dokupić jeszcze:
*lakier Gloss,
*podkład w płynie
*i może się uda BeSensual
z k3:
*nowy krem matujący i tonik witaminowy Solutions,
*cos dla TŻ razem z portfelem (śliczny jest ),
*balsam i żel pod prysznic miodowo-cytrynowy Naturals,
*złuszczający peeling FootWorks
a jak mi będą pieniążki za bardzo doskwierać (czego raczej nie przewiduję ) to jeszcze:
*InBloom z torebeczką ,
*mgiełkę Be Sensual (jeśli w 2 nie kupie Edt jednak
*i miniCrystalAurę
z k4 mam cheapkę na:
*mus brązujący (czy cokolwiek to jest z serii Arabian Glow na str57,
*kryształowy żel do brwi CT bo jest po raz ostatni a ja go bardzo lubię ,
*dwufazowy żel pod prysznic SSS- najprędzej zielony ale muszę jeszcze obwąchać tamte dwa ,
*obowiązkowo nowy szamponik Naturals (tak a'propos to nie wiecie, co się stało z letnimi szamponami kokos&orchidea i papaja&kiwi w 13 katalogu jeszcze były bez dzwonka i nadal ich nie ma a ten drugi był dla mnie świetny )
*oraz z mini katalogu tonik algi&bambus.

Takie mam plany na te katalogi, a jak się nie uda to i tak kupię te wszystkie rzeczy trochę później
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 12:15   #1485
fofic
Raczkowanie

[quote=rzyrafka;3425279]Jejciu, ja też zaczynam chorować na torebeczkę InBloom
*oraz z mini katalogu tonik algi&bambus.

Rzyrafka - możesz mi trochę opisać ten tonik - co daje, i w ogóle, bo też się nad nim zastanawiam, ale nic o nim nie wiem.

Z góry dziękuję
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 12:16   #1486
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Napiszę Ci dokładnie tak jak pisze:
Nawilżający szampon z odżywką 2 w 1 Banan i mleczko kokosowe.
Skoro nawilżający to chyba do suchych...
Dzieki
Ja mam przetluszczajace sie.. ale pewnie i tak go wezme, najwyzej oddam mamie Musze go powachac

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja dalej nie wiem co z kat 2 zamówić Zmieniam zdanie co 5 minut
To tak jak ja Ale mam jeszcze ponad tydzien na decyzje

Cytat:
Jedynie minikatalog i seria tropikalna, ach, kocham ten zapach, chyba skuszę się na żel pod prysznic!
Kocham ten zel Moj numer 1 wsrod zeli pod prysznic. Kiedys go wypije prosto z tubki, tak pachnie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie - chwalicie serię Naturals Algi i Bambus - czemu ona taka fajna jeste ?? Bo się nad tonikiem zastanawiam, ale z opisu to nic nie wynika.
Ja lubilam cala serie w kolejnosci: tonik, zel, krem. Mam tlusta cere i szczegolnie dwie pierwsze rzeczy przypadly mi do gustu. Tonik przepieknie pachnie, nie wysusza i swietnie odswieza skore, zel pachnie tez ladnie, jest perlowobialy, dosc gesty (wlasciwie to krem) porzadnie myje i odtluszcza twarz nie wysuszajac jej. Krem jest lekki, pieknie pachnie, ale uzywalam go krotko, bo mialam inne. Oddalam go mamie i tez go polubila.

Cytat:
Ze tez nie wpadlam na to, by poszukac zdjec na Allegro Dzieki No to oprocz niebieskiej Halle wezme tez chyba kuferek. Rany powstrzymajcie mnie!

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jejciu, ja też zaczynam chorować na torebeczkę InBloom
Niom, mi tez sie podoba w katalogu.. Poszukam zdjec na Allegro i sie nad nia zastanowie
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 12:18   #1487
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
z k4 mam cheapkę na:
*dwufazowy żel pod prysznic SSS- najprędzej zielony ale muszę jeszcze obwąchać tamte dwa ,
Też mi się te żele fajne wydają, ale jakoś mam uraz do serii SSS(zwłaszcza różowej, bo zapach ma duszący) i niezbyt lubię te kosmetyki
Ale może na taki zelik się skuszę
Stary 2007-01-10, 12:18   #1488
bsaldan
Przyczajenie

Cytat:
Ostatnio wiele osób pytało się o torbe z bambusową rączką z PS z kat 02 właśnie przedchwilką pzypadkowo na nią natrafiłam na alegro oto jej zdjęcie w rzeczywistości:
http://www.allegro.pl/item156026623_...a_okazja_.html

Pozatem znalazłam zdjęcie torby Kithira też ktoś ostatnio pytał o złotą:
http://www.allegro.pl/item156380596_..._polecam_.html

niebieską torebke halle:
http://www.allegro.pl/item156115191_...a_wyjscia.html
oj to chyba nie jest torba z avonu, ta avonowa ma w katalogu opis, że jest z pcv, a ta jest wyraźnie z jedwabiu, czy czegoś tam, w każdym razie z materiału. Ale ta torebka jest bardzo, wręcz uderzająco podobna do tej avonowskiej.
Dziewczyny, a może to w katalogu jest błędny opis materiału???. Czy któraś z was zamawiała tę torbę i mogłaby opisac z czego na jest właściwie zrobiona?
bsaldan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 12:29   #1489
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Niom, mi tez sie podoba w katalogu.. Poszukam zdjec na Allegro i sie nad nia zastanowie
Jakbyś znalazła fotkę tej metalicznej torebki In Bloom to wklej Ja na razie same skany katalogu wypatrzyłam.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 12:32   #1490
agness86
Zakorzenienie

Znalałam na allegro tą japońską torebkę. Zdjęcie jest
Kolorek hmm... taki piżamowy... http://www.allegro.pl/item156026623_...a_okazja_.html

Edit: teraz zauważyłam, że link juz został podany wcześniej
Stary 2007-01-10, 12:37   #1491
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez bsaldan Pokaż wiadomość
oj to chyba nie jest torba z avonu, ta avonowa ma w katalogu opis, że jest z pcv, a ta jest wyraźnie z jedwabiu, czy czegoś tam, w każdym razie z materiału. Ale ta torebka jest bardzo, wręcz uderzająco podobna do tej avonowskiej.
Dziewczyny, a może to w katalogu jest błędny opis materiału???. Czy któraś z was zamawiała tę torbę i mogłaby opisac z czego na jest właściwie zrobiona?
To jest torba z avonu. Widziałam ją w realu i wygląda jakby była z satyny i takie same porównania miały inne wizażanki, które widziały ją w realu. Niestety torba odbiega nieco od fotki w katalogu. Osoba wystawiająca aukcje na allegro napisała sama z siebie, że jest wykonana z stynowanego jedwabiu.

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Dzieki
Ze tez nie wpadlam na to, by poszukac zdjec na Allegro Dzieki No to oprocz niebieskiej Halle wezme tez chyba kuferek. Rany powstrzymajcie mnie!

a ja szukałam torby tej białej z haftem z kat 03 - myslałam, że będzie jej zdjęcie w realu na allegro-ale niesety nie znalazłam

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 12:47   #1492
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mi się te żele fajne wydają, ale jakoś mam uraz do serii SSS(zwłaszcza różowej, bo zapach ma duszący) i niezbyt lubię te kosmetyki
No wlasnie. Wygladaja ciekawie, ale ja tez mam uraz do SSS Taki ogolny No i cena troche wygorowana

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Jakbyś znalazła fotkę tej metalicznej torebki In Bloom to wklej Ja na razie same skany katalogu wypatrzyłam.
Echh niestety tez tylko skany znalazlam No nic, trzeba miec reke na pulsie moze ktos wrzuci real fotki na Allegro (albo gdzie indziej )

Cytat:
a ja szukałam torby tej białej z haftem z kat 03 - myslałam, że będzie jej zdjęcie w realu na allegro-ale niesety nie znalazłam
No wlasnie.. Musimy poczekac, az ktos wrzuci real fotki. Musimy uzbroic sie w cierpliwosc. Musimy byc dzielne, Siostry.

misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 13:07   #1493
Omi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Znalałam na allegro tą japońską torebkę. Zdjęcie jest
Kolorek hmm... taki piżamowy... http://www.allegro.pl/item156026623_...a_okazja_.html

Edit: teraz zauważyłam, że link juz został podany wcześniej
hmm... całkiem ładna ta torebka (teraz będę musiała sobie wmawiać, że mi się wcale nie podoba, żeby nie kupić kolejnej do kolekcji..... Jestem nienormalna na punkcie wszelakich torebek)
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 13:09   #1494
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Ja mam taką prośbę do was: czy któraś z was ma katalog nr 2 spakowany rarem i mogłaby go gdzieś wrzucić lub wysłać mi na email? Podane wczesniej linki do tego katalogu już nie działają.
Będę bardzo wdzięczna
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 13:19   #1495
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
widzę że chyba jednak ktoś zna kolory podkładów perfect wear:cool, [B]naataliaa**[/- ] możesz mi powiedzieć - ten ivory jaki to jest odcień, tzn jaki w porównaniu do tych odcieni które były kiedyś np porcelain beige, czy ten ivory jest podobny? bo chę sobie zamówić któryś z tych jasnych ale nie wiem który
Odcień Ivory jest dość jasny bo ja jestem bledziuchem raczej.Niestety nie potrafie ci pomóc w kwestii porównania z poprzednimi odcieniami bo nigdy nie mialam podkładu z avonu w wymienionych przez ciebie "dawnych"odcieniach.Natom iast co do dobrania sobie koloru to po prostu miałam próbki(kupiłam już chyba z pół roku temu),ale to były już te nowe nazwy.Jesli zetknełaś się kiedyś z podkładami Oriflame to może będziesz jakoś w stanie skojarzyć.Bo z Oriflame też używam Ivory(to się dokładnie nazywa Natural Ivory).Myslę,że odcień Ivory podkładu Perfect Wear jest niemal identyczny z tym z Ori.
Aha.Jakiś czas temu klientka zamawiała którys z podkładów(chyba antystresowy)w kolorze Nude.No i sobie spróbowałam.Dla mnie był minimalnie za jasny ale naprawdę tylko minimalnie.Wydaje mi się,że powinnaś wziąć któryś z tych dwóch-albo Ivory albo Nude.Różnica nie jest zbyt duża.Natomiast reszta kolorów perfect wear była dla mnie za ciemna.
Mam nadzieję,że udało mi się chociaż troszke pomóc
Stary 2007-01-10, 13:19   #1496
Jadis78
Raczkowanie

jeżeli chodzi o szminki Glass Reflection to mam dwie : wshisper i mauve. Fotki może wstawie wieczorem jak mi mąż zrobi zdjęcie bo ja sama to robie zdjęcia wszytskiego tylko nie ust co do moich odczuc to sa baaaardzo przejrzyste, na ustach czuje je jakbym miała jakis balsam bo sa lekko tłustawe - kolorków prawie nie widać, ale ja lubie taki efekt
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 13:21   #1497
sunik1
Zadomowienie

Znalazłam rękawiczki do kuracji parafinowej
AVON RĘKAWICZKI DO KURACJI PARAFINOWEJ+ PRÓBKA (numer 156722256)
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 13:23   #1498
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam delikatny uraz po żelu podprysznic bo byl glutowaty, ale na tyle dobry zeby mi przeszło z serii różowej miałam daaawnooo temu krem do rąk i lubiłam ten zapach właśnie, innych zapachów nie znam z SSS

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Rzyrafka - możesz mi trochę opisać ten tonik - co daje, i w ogóle, bo też się nad nim zastanawiam, ale nic o nim nie wiem.

Z góry dziękuję
Miałam go jak wchodziła ta seria, nie miałam chyba jeszcze toniku, który tak długo by matowił cerę oraz był przy tym tak delikatny
Niestety nie pamietam czy miał alkohol w składzie
Stary 2007-01-10, 13:25   #1499
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jadis78 Pokaż wiadomość
jeżeli chodzi o szminki Glass Reflection to mam dwie : wshisper i mauve. Fotki może wstawie wieczorem jak mi mąż zrobi zdjęcie bo ja sama to robie zdjęcia wszytskiego tylko nie ust co do moich odczuc to sa baaaardzo przejrzyste, na ustach czuje je jakbym miała jakis balsam bo sa lekko tłustawe - kolorków prawie nie widać, ale ja lubie taki efekt
Czekamy na fotki

Whsiper to taki perlowy roz ? I mam nadzieje,ze nie maja drobinek
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 13:31   #1500
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiecie, co się stało z letnimi szamponami Naturals kokos&orchidea i papaja&kiwi w 13 katalogu jeszcze były bez dzwonka i nadal ich nie ma a ten drugi był dla mnie świetny )
Podbijam moje pytanko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości