|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
BAN stały
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
julka,a gdzie właściwie wyjażdżasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Hollywood?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Konto usunięte
|
Kurcze aż mi samej wstyd teraz bo robiłam kilka miesięcy temu podobnie z opisami co P. Izy, tyle że ja dałam ze 4 opisy (ale jakie
![]() Myślałam że tylko dziewczyny takie pomysły mają ![]() Jamaica ten M. to niech spada. A co to w ogóle za koleś i skąd się wziął? ![]() Ja już się wkurzyłam i czekać nie będę ![]() Pamiętam mój dziadek mówił czasami z poważną miną "Aniu muszę z Tobą porozmawiać ![]() Będzie na gg to napiszę a nie to kij mu w oko ![]() Julka życzę powodzenia w Usa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Zadomowienie
|
alez my wszystkie jestesmy fajowskie
![]() ****moja szklana qlka mowi mi ze julce sie uda z dawidkiem...**** (dziwnie to brzmi w moich ustach:P)
![]() |
#1475 |
BAN stały
|
Dzień doberek
![]() Julka kochana ściskam Cię mocno ![]() ![]() ![]() Ja postawnowiłam sprawdzić opis Piotra - pośmiejmy się ![]() ![]() ![]() A więc mój komentarz ---> ![]() A co do samego opisu... Są dwie strony medalu: - Wisi mi i wkurza mnie tym coraz mocniej! Ja wybuchnę któregoś dnia, ale napiszę to Wam tutaj, a nie Jemu. Ogólnie zlewam... Dziś mam dobry humor i nic Go nie popsuje - nawet ten suchy opis ![]() - Może faktycznie się zakochał ![]() ![]() Są dwa wyjścia: - zleję to zupełnie, numer gg czasem sobie sprawdzę, ale ogólnie milczenie - i na Jego urodziny jak gdyby nigdy nic - spotkanie - opisy zaczną być coraz nardziej ''intensywne'' = nie odezwę się już nigdy ![]() ![]() Pogoda nadal taka se ![]() ![]() ![]() ''Kobieta ma swój punkt G na końcu słowa SHOPPING ---> Poznań'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
hehee..."widac mozna zyc bez powietrza"....
urodziny najwiekszego zlosnika na swiecie.. nie napisalam jeszcze zyczen.. ![]()
![]() |
#1477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A M. To taki calkiem fajny koleś.Poznany na imprezie przez wspólnych znajomych.Znamy sie już od jakiegoś miesiaca. Na jednej z ostatnich "imprez" wydawało mi sie że miedzy nami zaiskrzyło, tu doknął mojej ręki, tu objął itp, ale nie było żadnej rozmowy w 4 oczy,nawet o głupotch. Początkowo M. zachowywał się jakbym wpadła mu w oko,ale teraz już wiem że facet chyba nie szuka dziewczyny ![]() ![]() Anulku->dobrze robisz.Tak trzymac! Brukselko->Czy on zasłużył na jakiekolwiek życzenia, czy gdyby to były twoje urodziny pamiętałby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
radzilabym mu pamietac..bo jak nie.. to natychmiastowa eksterminacja i wywoz do lasu!!!
![]()
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Ja też miałam zagrywki jak Anulek (opisy), a ponad to jak byłam w towarzystwie znajomych i widział mnie eks TŻ to specjalnie się głośno się śmiałam i chciałam pokazać jaka to ja jestem szczęśliwa (żenujące to było
![]() ![]() ![]() Brukselko- nie wysyłaj mu żadnych życzeń... nie warto. Nie zasługuje nawet byś o tych urodzinach pamiętała! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
ja (14:04)
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin podly okrutnik (14:13) dzieki bardzo ja (14:14) prosze podly okrutnik (14:14) płosze podly okrutnik (14:14) ehhh podly okrutnik (14:15) ehhh ja(14:15) ? podly okrutnik (14:15) tak se wzdycham podly okrutnik (14:15) oki oki nie przeskzadzm podly okrutnik (14:15) na zajecia uciekam ja (14:15) ok podly okrutnik (14:15) powinno byc wolne w dniu urodzin ja(14:15) idz bo sie spoznisz!
![]() |
#1481 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to skomentowac ![]() mój będzie miał niedługo urodziny ale nie wiem czy złożę życzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
BAN stały
|
brukselko nie pisz do niego
![]() ja mam ur za miesiac ciekawe czy moj byly bedzie pamietal i mimo ze 3 razy mowilam ze nie chce utrzymywac kontaktu to czy sie odezwie..... pewnie nie, nawet wolalabym zeby tego nie robil wiec nie wiem czemu wciaz o tym mysle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
Żadnych facetów,żadych żadnych.
Własnie się dowiedzialam że M. opowiadał swojemu koledze, że jestem dobra na jeden raz i nic więcej, że do niego wypisuję itp. Zatłukę! ![]() ![]() ![]() Zła jestem, a jednocześnie strasznie mi przykro.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chętnie bym wypomniała mu np. to że przyjechał nad wode gdy wiedział że będę tam ja, i wogole za to przytulanie itp.Ale milcze, skasowałam juz jego nr telefonu i nie pozwolę się sprowokowac. Zaraz mnie coś rozsadzi! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
BAN stały
|
Skoro i tak nie chcesz mieć z nim więcej nic do czynienia to ja bym mu powiedziała co sądze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Zadomowienie
|
co za dupek ja bym utopila ...albo nie..zagarnelabym bakterie polipa(juz ja bym znalazla jakies godne zrodlo).. i bym mu wetknela je w tylek...
![]() Cytat:
ja bym to skomentowala slowami mojego qmpla.. "gadaj z dupa to cie osra" mysle ze jest wspaniale ..wrecz perfekcyjne dopasowane do tej sytuacji!
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1490 |
Wtajemniczenie
|
tylko co ja mu napisze skoro to co usłyszałam mam zachowac dla siebie. Pozatym myslę że nie przejąby się tym tak bardzo, albo niedaj Boże pomyślałby że mi na nim strasznie zalezy i mnie strasznie zranił!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
BAN stały
|
To może też przez tego kumpla,że niby Ty mu powiedziałaś,ze M. to idiota i za Tobą latał,ale na szczęście udało ci się go spławić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
polip!!! polip!!! polip!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Wtajemniczenie
|
Może go dzisaij spotkam.......agrrrrhh lepiej dla niego żeby nie!!
Własnie tż wyszedł ode mnie, przywiózł mi film..ale drętwo się gadało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Płytki facet
![]() Ja bym go po prostu ignorowała... Najlepiej olać go. Zobaczy, że się bardzo pomylił to będzie mógł tylko żałować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
BAN stały
|
_Jamaico sam z własnej woli Ci przywiózł ten film, czy Go prosiłaś? A tego M. to też olać. Jeszcze będzie żałował, że tak powiedział i nie miał możliwości bliższego poznania Cię.
brukselko dobrze zrobiłaś z tymi życzeniami. Nie wiem, ale mam takie wrażenie, że gościu chciał jeszcze chwilę poklikać, a TY go spławiłaś ![]() ![]() Anulek i plina ale Wy jesteście babochy - tak z tymi opisami świrować ![]() ![]() Ja byłam dziś na zakupach. Ostatnio prawie zawsze z Piotrem jeździłam. Lubiliśmy tak spędzać czas. Dziś prawie każde miejsce, sklep w Poznaniu kojarzył mi się z Nim. Weszłam do jednego spożywniaka po mineralke, a tam mi się przypomniało, że jak byliśmy na kolacji z okazji Dnia Kobiet, to właśnie potem mi kupił w tym sklepie jeszcze Smirnoffa drinka bym jeszcze w domu sobie uczciła swoje święto. Szłam wokół Starego Rynku i tam patrzyłam na tych ludzi siedzących w letnich ogródkach... Też tak zawsze siedzieliśmy i sączyliśmy piwko albo jedliśmy obiadki ![]() ![]() Jego opis teraz: ''Because the night belongs to lover, because the night belons to us...'' - słowa piosenki. Nie wzrusza mnie, nawet jeśli dla Niej. Już nie ma P. na gg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
hahaa..podoba mi sie to "padalcowi"
![]() a ja dzis caly dzien o nim mysle ... ![]() ![]()
![]() |
#1498 |
BAN stały
|
Już za dużo nie myśli, bo to szkodzi jednak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie obejrzałam jego zdjęcia i się rozwyłam
![]() Izaluka ten opis o nocy to już w ogóle... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
BAN stały
|
Chyba stworzymy play liste Jego opisów
![]() ![]() Milczę i żadne opisy w Jego stronę nie pójdą. Nie ma mowy. Nie będę się ponożać i zgrywać lolitki, która ma teraz ''super'' życie i poznała jakiegoś przystojniaka lub coś ![]() ![]() Edit... Ja chyba nadinterpretuje, ale... Byłam cały czas dostępna... Cały czas Piotr miał ten opis po angielsku... Teraz stwierdziłam, ze ide spać, bo wykończona jestem zakupami i napisałam ''Mam wszystko w mojej pięknej dupeczce ;] Słodko śpiocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesese ;] Edytowane przez Izaluka Czas edycji: 2007-06-05 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.