|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A na śniadanie miałam kabanosa, pomidora, kromkę chleba i herbatę. Na drugie przewiduję coś z jajkiem, bo je sobie właśnie gotuję ![]() Pozdrawiam Was Wszystkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!
NoLQa, oczywiście, że teskniłyśmy i to bardzo! ![]() U mnie na śniadanko: * 50g chudego twarogu * 5 rzodkiewek * pół pomidorka * trochę czerownych winogron Wcześniej było siemię lniane z odrobiną miodu i mleka. Mam do Was ogromną prośbę, czy mogłybyście spjrzeć na mój wstępny plan treningu? Próbuję właśnie opracować swój własny, póki co oczywiście wielce niedoskonały. Italianko, liczę, że rzucisz swoim bytrym okiem ![]() Poniedziałek: ![]() Wtorek: Trening A z AB Środa: ![]() Czwartek: Trening B z AB Piątek: dzień bez ćwiczeń ![]() Sobota: Rower (lepszy HIIT - jeśli tak, to po ile powtórzeń i np. czy zwiększać obciążenie na przerzutkach? - czy rekreacyjne jeżdzenie godzinkę przy maksymalnej prędkości 20 km/h i małym obciążeniu ![]() Niedziela: Rower (jw) Nie mam pomysłu na poniedziałek i środę. Mam do dyspozycji ponad to rower stacjonarny, hula hop i skakankę. Te dwa ostatnie można by chyba włączyć do codziennego treningu. Powiedzmy 15 min hula hop i na początek 150 podskoków? Jak myślicie ![]() Chciałabym też dorzucić do codziennych cwiczeń niektóre na nogi z tych, które zamieszczała ze swojej listy NolQa. A6W znudziła mi się po 12 dniu. Sama nie wiem, czy się za nią jeszcze raz wziąć.. ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
Shiryuna, Kasia, Laurynka, Slimaczek, Madzik, Ewcia, Italianka, mademoiselle - KOoooochaaaane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mmm.. jak bylo? CUDOWNIE! Odpoczelam sobie za wszystkie czasy, wybawilam i swoja droga to takze obzarlam ![]() Ale chyba co najwazniejsze odpoczelam od tego ztrutego i halasliwego Mediolanu ![]() Dodaje kilka fotek dla was ![]() 1 - ja ![]() 2 - ja i moja siostra 3 - ja w dziurze w skalach ![]() 4- widok z tarasu z willi mojej siostry ![]() 5 - budka nad morzem ![]() 6 - kolejny widok z domku ![]() EDIT: Madzia_g - jeszcze Cie nie znam - witaj ![]() Magniifica - Wiiitamy ![]()
#1474 |
Zakorzenienie
|
też bym chciała gdzieś wyjechać...
ale czasu nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Ciag dalszy:
![]() 1 - Moja buzka ![]() ![]() 2 - widok z naszej ulubionej restauracji ![]() 3 - ja spadam ze skalek ![]() 4 - Aha i moja siostra sie zareczyla podczas tego dlugiego weekendu ![]() ![]() ![]()
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Magnifica - Witam, z nami napewno uda Ci sie wrócić do rozmiaru 38
![]() NoLQa - Ale widoki, ale lasy, ale plaże ![]() ![]() Ja też sie może ujawnie za jakiś czas, jak mi aparat wpadnie w łapki ![]() Już po 1 połowie meczu o puchar. Narazie Grodzisk wygrywa 1:0. Poćwiczyłam w czasie meczu na steperze, pomotylkowałam. Zmierzyłam udo - 59cm ![]() ![]() EDIT: teraz zauważyłam 2 porcje zdjęć. Pierścionek jest śliczny, pogratuluj siostrze zaręczyn. Ty za to masz b.fajny kolczyk w wardze, mi sie taki marzył, ale do mojej buźki raczej by nie pasował, a od rodziców by mi sie dostało jakbym z takim weszła do do domu ![]()
#1478 |
Zadomowienie
|
NolQa swietne zdjecia
![]() Magniifica witaj ![]() jestem juz po drugi sniadaniu ![]() zaraz biore sie za sprzatanie, a on 14 cwiczenia ![]()
#1480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trening siłowy w inne dni... najlepiej na przemian, czyli pomiędzy siłowymi dzień przerwy. Aeroby, czy HIIT? Zdecyduj... chyba nie ma sensu robić i tego i tego... oczywiście przyjmuję, że HIIT robiony jest prawidłowo, trwa 20min i daje Ci strasznie w kość - w innym przypadu rezultatów niestety nie będzie. Jeśli po pewnym czasie nie jesteś w stanie robić prawidołowo HIIT pozostają Ci aeroby... Po drugie jeśli HIIT to już w danym dniu nie łączymy z niczym... ew. po kilku/kilkunastu godzinach na upartego można coś dodać, ale... więcej nie znaczy lepiej... Wszystko zlależy od Twojego organizmu... słuchaj go ![]() I koniecznie posiłki przed i po treningowe - pamiętaj! Kilka słów już wyżej napisałam... + oczywiście trzymanie diety w pozostałych posiłkach ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Podobają się, podobają
![]() Dobrze widzieć uśmiechniętą minkę ![]() Cieszię się, że wyjazd się udał ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Italianko - dziekuje
![]() Na tych fotkach widac dokladnie moja obcena figurke < bleeeeeeah! > - teraz bedziecie wiedziec z czego zrzucam ![]() ![]()
#1483 |
Zadomowienie
|
NolQa ale Ty wcale nie wygladasz na swoja wage
![]() moze masz tak jak ja ciezkie kosci ![]() ![]() ![]()
#1484 |
Zakorzenienie
|
NoLQa, śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() A mam jedno pytanko, czy można zastąpić wodę niegazowaną wodą gazowaną? Nie przepadam za zwykła mineralką niestety... Baaardzo Wam dziękuję za miłe powitanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
hmmm... postanowiłam oficjalnie dołączyć do Was
![]() ![]() ![]() A tak ku ścisłości to obecnie ważę 56 [chociaż dziś na wadze rano było 55,5 ![]() No i chciałabym zrzucić tak z 3kg, ale najbardziej zależy mi na ubytku centymetrów z ud i brzucha... Mam nadzieję, że z Wami mi się uda!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
slimaczek - nie wygladam, bo akceptuje siebie i ubieram rzeczy w moim rozmiarze.. a niestety wiele osob z nadwaga wciska sie w za male ciuszki i wtedy caly tluszczyk sie im wylewa!
![]() ![]() Magnifica - oj okolica byla cudowna ![]()
#1488 |
Zadomowienie
|
NolQa moze to dlatego
![]() i komplement byl jak najbardzej szczery ![]() plus za akceptacje siebie mi tego brakuje ;/ april witam ![]()
#1489 |
Zadomowienie
|
NolQa w ogóle nie widac po tobie twoich kg, śliczne zdjęcia.
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
NoLQa - szkoda, że nie można gazowanej, ale trudno. Przemęczę się z niegazowaną
![]() ![]() Ja ododatkowo, żeby nawilżyć skórę od środka łykam Capivit Hydro Control. Muszę powiedzieć, że skóra rzeczywiście lepiej nawilżona (może sobie tylko wmawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Slimaczek - dzieki, dzieki
![]() ![]() Shiryuna - dziekuje ![]() Magnifica - zgadzam sie, ze do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic ![]()
#1492 |
Raczkowanie
|
Skończyłam właśnie Aerobic - Billy Blanks - Tae Bo - Advanced Workout
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NoLQa- świetne zdjęcia, okolica przepiękna, "muchy"cudne ![]() ![]() Mam pomysła takiego ![]() ![]() ![]()
#1493 |
Zakorzenienie
|
Madzik - dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
NoLQa, zdjęcia są śliczne, okolica przepiękna, pierścionek uroczy, a Ty naprawdę dobrze wyglądasz
![]() ![]() Ilatianko, dziękuję bardzo za rady ![]() Z tymi powtórzeniami miałam na myśli ilość interwałów. Wiem, że całość nie powinna trwać dłużej niż 30 min oczywiście z rozgrzewką i tymi lekkimi ćwiczeniami bezpośrednio po. Chyba zdecyduję się na HIIT na rowerze, czy to normalnyczm czy stacjonarnym (w zależności od pogody ![]() W poniedziałki i soboty - HIIT na rowerku, wtorek i czwartek - trening AB + hula hop środa i niedziela - skakanka piątek - dzień bez ćwiczeń Jak sądzisz? Dlaczego po ćwiczeniach siłowych mam jeść ww proste? Przyznaję, że wcześniej o tym nie słyszałam. I w takim razie jeśli po treningu AB miałabym je jeść to mogę sobie jeszcze pochulać z 30 min i dopiero później je zjeść czy pomiędzy, a po całości normalnie białkowy ![]() Ostatnio gdzieś na jakimś wizażowym wątku znalazłam opinię dziewczyn, że skakanka jest dla nich lepsza niż hula hop tylko trzeba skakać lajkonikiem (raz jedną, raz drugą nogą) więc chętnie spróbuję ![]() ![]()
#1495 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Italiaanka, dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() Mam jeszcze pytanie dotyczące kawy. Jedni mówią, że niezdrowa, inni, że pomaga w odchudzaniu. A jak jest naprawdę? Muszę przyznać, że jestem "kawową" maniaczką. Dziennie wypijam 3-4 kawy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
NoLQa naprawdę? To chyba muszę wymienić moje okularki,bo przegapiłam
![]() Italiaanko - chwilka, muszę zgrać jakieś z laptopika ![]() ![]()
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit: posiłek potreningowy po HIIT/aerobach - białko + ww złożone (wysokie IG) ps. posiłki zależą oczywiście od celu, diety, intensywności treningu itp. kombinacji jest troszkę... to jw. w skrócie.
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Magnifica - oj jesli chodzi do kawy to wlasnie mase opinii jest.. Ja <JA> wychodze z zalozenia, ze jedna kawa, bez cukru i ewentualnie z odrobina mleka na dzien mi nie zaszkodzi
![]() ![]() ![]() Madzik - naprawde ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.