|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oddam,zamienię...
Ja mam 15 papierów jednostronnych 15x15- REZERWACJA
3 sznureczki papierowe 40 guziczków ( po 20 z koloru)REZERWACJA scrapki aniołki ok 100szt resztki grubej wóczki i kordonek serwetki Edytowane przez zmalowanalala Czas edycji: 2012-02-29 o 16:47 |
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
a na co chcesz się zamienić napisz na pw, bo ja bym była chętna
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja w sumie dopiero niedawno zaczęłam bawić się papierem i tak patrze na te karbownice i patrzę i nie wiem czy zamówić ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Przy okazji (chociaż mi trochę głupio) napiszę, że z chęcią przyjmę wycinanki jakieś, różnego rodzaju, w różnym kolorze. Mam dopiero 3 dziurkacze na stanie, więc baaaardzo skromnie
|
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie moge podzielić z Tobą wycinankami. Napisz na pw. jakie by Cię interesowały nakbardziej.
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście, niczego w zamian nie oczekuję. Napisz proszę jakie Ty masz i podaj adres na pw. W weekend Ci powycinam. |
|
|
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno wszystko się przyda |
||
|
|
|
|
#1477 |
|
Raczkowanie
|
Ja też chętnie Ci nadziurkuję z dziurkaczy podaj jakie potrzebujesz mam coś jeszcze napisz na PW
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko przejrzałam moje pudło i znalazłam, jakby ktoś chciał to zapraszam:
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko powiem ci szczerze ze ta karbownica z falami to przydaje mi sie ale ta w bąble to wcale jej nie używam choć moze i kiedyś przyjdzie czas na nią. :-D
A ja dziewczynki mam do oddania tylko za koszty wysyłki (choć nie jestem pewna czy na tej części forum tak wolno, jeśli nie to jakoś sie dogadamy) bardzo sporą ilość gazet do skręcąnia z papierowej wikliny chciałabym tylko dostać zwrot za koszty wysyłki ponieważ gazety sa dość ciężkawe a moge sie podzielić naprawdę sporą ilością jeśli zwrot pieniążków nie wchodzi w grę to cos o równowartości wysyłki na pewno by mnie ucieszyło chętnych zapraszam na PW
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła do mnie paczuszka, spod Łodzi, nie wiem, która to z Was, ale straaaaaaaasznie dziękuję, radocha niesamowita!!!
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Jak spod łodzi i nie podpisana to na bank nasza tajemnicza bila
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
A ja niestety nie miałam jak wysłać Ci jeszcze mojego listu.
Czeka spakowany- jutro na 100% wyślę. Moze to i lepiej- będziesz się dłuzej cieszyć /mam nadzieję/ Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam jakiegoś podpisu, ale nie znalazłam Bila, ogromne buizoooooki dla Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
i tak dziękuję za pracę mi poświęconą WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET!!! |
||
|
|
|
|
#1485 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny na forum
))Dawno już tutaj nie zaglądałam a chciałabym się powymieniać na przydasie z motywem niemowlęceym czy dziecięcym. Moja siostrzenica już jest na świecie od tygodnia a ja wciąż ociągam się ze zrobieniem obiecanego albumu dla małej Ani ![]() Dziewczyny jak możecie mi podać dobry rady co do wykonania 'Mojego pierwszego albumu' (będzie to pierwszy zrobiony album przezemnie i perwszy albumik dziecinki : jakie elemenciki ozdobne byłyby niezbędne bardzo proszę o pomoc. A jak któraś z was ma dziurkacze lub inne przydasie z motywem niemowlęcym to chciałabym się powymieniać.Ja sama mam takie dziurkacze: https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=104290 https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=104294 https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=104293 https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=104292 https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=104291 W swoich zbiorach mam również do wymianki kordonki w wielu kolorach (np. niebieskich motków będzie z 10), koronki takie z szafy od babci oraz trochę serwetek![]() Znajdzie się pomocna duszyczka ???Pozdrawiam i wszystkiego naj naj naj z okazji międzynarodowego Dnia Kobiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie pomogę, ale za kordonki, koronki mogłabym uszyć Ci dla maleństwa jakiegoś tildowego anioła czy misia. Co Ty na to?
|
|
#1487 |
|
Rozeznanie
|
Ja za ten dziurkacz listkowy , mogla bym Ci zrobić wózeczki w technice pergamano
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny 'asieńczyk' i 'tmacek57' a mogłybyście pokazać jak te wasze precioza wyglądaję: aniołek i wózeczek.. jakieś zdjęciuszko??
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
hej.zerknij sobie na moj blog
handmade-by-bejotem.blogspot.com mam kilka dziurkaczy,moze sie nadadza np.motylek,misio,delfinek ,roza,wstazeczka i inne dzisiaj jeszcze dostalam koniczynke 3,7 takze jak cos to pisz smialo
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Columbina ja mam takie rzeczy na zamianę w tonacji pudrowego różu (zdjęcia robione tel.)
ew. takie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1275 Jak coś to pisz pw. zapomniałam podpisać; 1-tektura falista 35x25, papierki 20x20 2-kryza papierowa 40-tka 3-tagi 4-scrapki z dziurkaczy 5-kwiatki papierowe, materiał i piankowe 6-wstążki papierowe, satynowe, guziki, cekiny itp 7-to co widać
Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2012-03-09 o 09:05 Powód: opis zdjęć |
|
|
|
|
#1491 |
|
Przyczajenie
|
Mirosem z chęcią wymieniłabym się za: tagi białe (zdj.3), kwiatki papierowe i piankowe (zdj.6) i wszystko co na zdjęciu 7
![]() A co byś chciała odemnie?? Proponuję wycinanki z dziurkaczy (jak na zdjęciach), serwetki (zdjęcia wrzucę później) i koronki, plastikowe koraliki.. czego szukasz?? Edytowane przez Columbina Czas edycji: 2012-03-09 o 12:03 |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie tylko kordonki
a tych kwiatków to mam więcej jak chcesz. Napiszę Ci na pw. Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2012-03-09 o 12:19 |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu nie chcę wklejać fotek
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
Columbia ja Ci wysłałam wiadomość ze zdjęciem
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Przyczajenie
|
tmacek57 dziękuję za zdjęcia ale jak pisałam na priv nie chcę wymienić się za dziurkacz, myślałam, że chodzi ci o wycinanki z niego. pzdr
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko! Strasznie dziękuję za paczuszkę! Jestem zachwycona
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
Alez bardzo proszę. Cieszę się ,ze Ty się cieszysz.
Pisz jakbyś jeszcze czegoś potrzebowała. |
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Columbina - dzięki za wiadomość, zdjęcia wysłane.
|
|
#1500 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam na wymianę kilka angielskich gazetek z inspiracjami na twory papierowe - kartki itp.
2 wielkie dziurkacze koło i koło z falbanką około 7 cm i coś koło 90 serwetek . Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o info . Aktualnie poszukuje filcu , kordonków i wielu innych rzeczy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.