![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Na tę okoliczność byłabym uniezależniona od powrotu taty z urlopu i mogłabym wracać pociągiem rano w niedzielę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to nie biorę auta ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś Jicky, żebym choć na dnie fioleczki mogła zabrać, jakbym dotarła.
Temperatura sobie poszła , katar nawet przeszedł , ale gardło sie odezwało w związku z czym straciłam nieco ....węch ![]() Schudłam chyba ze trzy kilo, ale w niewłaściwych miejscach ![]() Chyba wracam mimo wszystko do zdrowia ,miałam dzisiaj fabularny sen, kolorowy i całkiem fajny. A jaki widoki , ludzie skąd mi się taki sen wziął to nie wiem , szkoda że nie umiem malować. Chyba byłam na wycieczce w innych swiatach bo otoczenie było jakby z magmowych skłał, po ktorych przesmykały się barwne ogniki , na tarsie i dokoła był mrok , hotel stał jakby na skalnym występie jakiegos krateru, przestrzeń była zamknieta, tylko u góry widać było tysiące gwiazd . Zakwaterowana byłam z facetem z mojej pracy , z którym nie mam nic wspólneg. Facet miał ochotę żebym była przystwką przed kolacją, a ja się zastanawiałam , zastanawiałam i jak się juz zastanowiłam to on własnie stwierdził ,że przyszła pora na wieczorna wódeczke i sobie poszedł. ![]() Noc przeszła jakoś bokiem. Za to rankiem , po drugiej stronie z okien widać było szmaragdową toń nad ktorą zwisały białe skały porośniete płożącym barwnym kwieciem , bajka. Kiedy zeszlismy do przeszklonej jadalni z widokiem na te kwieciste cuda , to sie okazało , ze to jest klasowa wycieczka z liceum i wszyscy mieli pretensje że oni w wieloosobowych pokojach a ja w dwójce jak Vip. Najciekawsze było to ,że ten hotel jakby dzielił rzeczywistośc na dwie cześći : mroczną i słoneczną. ......................... .............. Popsikałam się Narcisse Noir , ale niewiele czułam , a dziecko zapytało czym się smarowałaś ? ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-01-28 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A coś dla mnie od Sałatki będzie? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A Jicky jest bleee.. Cytat:
![]() To mi przypomina moje sny erotyczne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejhej
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurdę Felek, jaka "randka"? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa sa sa ![]() Cytat:
![]() ![]() Tzn. na pewno wdepnę przed, żeby dostarczyć Kropeczce blondowy odlewek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nooo, promocyjny pakiet 2 w 1 ![]() Cytat:
![]() ![]() I fuj! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |||
Wiedźma
|
![]() Cytat:
![]() A Narcyza jestem tym bardziej ciekawa: smarują się ludzie w takich okolicznościach Vickiem albo gęsim tłuszczem, tak? W obu przypadkach zapach ciekawy... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-29 o 13:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś jeszcze chce poznać i pomacać Stellę Sheer 2008? Bo jak tak to biorę całą flachę. Rose Absolute już mam i wezmę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie napiszę listę porządkową, żebym w razie "zamulenia" miała na piśmie:
Dla Kropki - klasyczna Stella Dla Yoli - Soir de Lune Dla Sabbath - Chocolate Amber. Czy któraś reflektuje na odlewkę Princess?, mam też resztki Theoremy Leggero do oddania ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę poniuchac Stellę Absolute i 2008 , mam Stellę Sheer 2004 jakby kto był ciekaw
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-01-29 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
No to przytaszczę 2008.
![]() 2004 znam - to jedyna Stella, która mi się nie podoba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
A nie masz czasem koteczku próbki Sheer 2007??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Nie mam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
![]() Mała zmiana - w SCC będę raczej około 17.00 -tej ( wynik badziewnych połączeń autobusowych), będę was łapać telefonicznie jakby co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
A Agnyska co chce ode mnie za odpsiukane Tumulte?
![]() Melduj koleżanko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
Witam
Nie wiem czy dam radę się jutro pojawić (zapalenie krtani i tchawicy w pakiecie los mi fundnął). Jak dam radę mogę wziąć Opium Fleur de Shanghai, Anglomanie, Prade Intense tak dla przypomnienia. Tymczasem uściski ![]() mogę wziąć różanego aniołka też i Vicolo Fiori
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2009-01-30 o 19:49 Powód: dopiseczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
To Opium ja chętnie obmacam.
![]() Powodzenia na egzaminie. Trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Niedługo będę się zbierać
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam, zrzuciłam zdjęcia i idę spac
![]()
![]() |
#1492 |
rude jest piękne:)
|
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
A bo się działo.
![]() Ja grzeczna dziewczynka, pojechałam do domu. ![]() Spotkanie jak zwykle bardzo miłe. Trochę się nawąchałam. ![]() ![]() Poza tym żadnych szałów ani zgrzytów zapachowych nie było. Potwierdziłam też, że nie mam zwidów i na nos mi jeszcze nie padło, mydliny / proszek do prania wychodziły ze Stelli Rose Absolute na wszystkich, najmniejsze na Madziczce, bo na niej po godzinie znów przebijała róża z jakimś pudrem. Ambry nie zlokalizowałam na nikim. ![]() Dziękuję za spotkanko i czekam na fotencje na e-mail. ![]() Madziu - jeszcze raz sorki za sklerozę Angelową. Jeśli masz ochotę na większe testy, daj znać, wyślę Ci próbkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
I ja przybyłam do domu ![]() Kropko - nie ma sprawy ![]() ![]() Za to Daim Blond to była dla mnie największa trauma tego spotkania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No widzisz jaki ten świat dziwny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
U Sabbath to już zrobiłyśmy prawdziwą orgię zapachową. Spodobały mi się Ambre Narguille ( z próbeczki), French Lover ( na Sabbath). Wymiękałam przy Musc Ravageur
![]() I dostałam ślinotoku na widok flakonu Night Aoud (ach te turkusowe diamenciki ![]() A teraz uciekam, bo nadejdzie Sabbath z pomidorami ![]() Wklejam moje zdjęcia:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-01 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wspaniałe spotkanie
![]() Wstałam, ale zaraz wracam do łóżka ![]() Fascynacji zapachowych nie było, z testów zapamiętałam Wenge, ale przyznam się bez bicia, że musiałabym użyc Black Cashmir na drugim nadgarstku, aby wyczuc między nimi różnicę ![]() Daim Blond... ![]() Zauważyłam, że większośc Lutków ma dla mnie podobną nieprzyjemną nutę ![]() French Lover na Sabbath... ![]() Wrzucam fotki - ja i Madziczka obok stoliczka ![]() I Madzik dziwująca się.... że mam taki wypchany push-up ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-01 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Cieszę się razem a Wami, że spotkanie jak zwykle niezmiernie udane ![]() Foch ![]() Kolejny foch ![]() Eeeee, ja ![]() No, swoja dziewczyna ![]() Co to za Carona w skórce macie na stoliku? I czyj on? A ta flaszka z prostokątnym korkiem i bursztynowym płynem?
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Posłałam wam zdjęcia - tzn. nie mam maila Beaty, czekam, chyba, że ktoś zna
![]() Dziękuję wam za jak zawsze miłe i wesołe spotkanie i nocną "posiadówkę" ![]() ![]() Agnieszko - z Carona to były Narcisse. A ten wielki flakon, z wieeelkim korkiem to perfumy Badgley Mischka ( własność Rozterki) Edit ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-01 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę spotkania
![]() Madzik, czy Ty przypadkiem właśnie nie odsypiasz? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.