![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Mam też służbowy... no ale póki co nie zadzwonił, więc chyba już nie zadzwoni.
A ja dziś płynę. Wzięłam się od rana za sprzątanie, pranie i gotowanie. Byłam też w sklepie. Kurde, ale parówa...
#1472 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam służbowy, co nie znaczy, że nie zdarza mi się go zignorować
![]() trzeba sobie jakoś radzić... ale urwanie chmury... a mój mąż pojechał autobusem odebrać samochód od mechanika hi hi hi biedaczek ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
A ja leciałam na zbity pysk od mamy do siebie, bo oczywiście zostawiłam pościel na balkonie inteligentnie... No ale skąd ja mogłam wiedzieć, że burza będzie? Nie oglądalam pogody... No, to się narobiłam przetworów... Telefon oczywiście miałam, ale póki co nie muszę iść do pracy.
#1474 |
Zakorzenienie
|
to ja przyjade do Ciebie na te prztwory
![]() a ja dziś nie nadaję sie do życia, właśnie wrociłam z lublina, całą drogę ryczałam, ja się naprawdę do niczego nie nadaję ![]() tyle, nie chce zaśmiecać forum moimi przemyśleniami na temat facetów ![]()
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Jodie! No co Ty mówisz? Co się stało?
#1476 |
Zakorzenienie
|
Jodie
![]() ![]() A tak na poprawę humoru głupawy tekścik POZNAJ PRAWDĘ DLACZEGO CUDOWNIE JEST BY KOBIETĄ ! - KIEDY OKAŻE SIĘ, ŻE JESTEŚMY W CIĄŻY MAMY PEWNOŚC, ŻE TO NASZE DZIECKO :p - NA RANDCE NIE MARTWIMY SIĘ, ŻE ON ZAMÓWI COŚ NA CO NIE BĘDZIE NAS STAC ! ![]() - W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI OPUSZCZAMY TONĄCE STATKI ;P HIE - NIE MAMY PROBLEMÓW Z EREKCJĄ W NIESTOSOWNYCH SYTUACJACH ![]() - POLKI ŻYJĄ DŁUŻEJ NIŻ POLACY ![]() ![]() - MAMY SKUTECZNE SPOSOBY OD WYWINIĘCIA SIĘ OD MANDATU ![]() - WIELOKROTNY ORGAZM !!!!!!!! - MOŻEMY KRZYCZEC ZE STRACHU OGLĄDAJĄC HORROR ![]() - KIEDY SIKAMY ZAWSZE TRAFIAMY W MUSZLĘ ;P - LEPIEJ WYRAŻAMY NASZE UCZUCIA I MAMY LEPSZE RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI DOBRZE WIEMY ŻE TAKA PAPLANINA PRZY WINIE NIE JEST TAKA ZWYKŁA ![]() - GDY NIEUWAŻNIE ZAPINAMY ROZPOREK MOŻEMY BYC PEWNE ŻE NIC SOBIE NIE PRZYTNIEMY ![]() - MAMY PODZIELNĄ UWAGĘ W PRZECIWIEŃSTWIE DO FACETÓW - SZYBCIEJ DOJRZEWAMY ![]() - FACECI MYŚLĄ ZE SĄ TACY TWARDZI HOHOHO A POPROŚ SWOJEGO CHŁOPAKA ŻEBY WYDEPILOWAŁ SOBIE NOGI PLASTRAMI WOSKOWYMI ALBO POSŁUCHAJ CO ON WYRABIA U DENTYSTY ![]() - UMIEMY ROZMAWIAC Z OSOBAMI PŁCI PRZECIWNEJ NIE WYOBRAŻAJĄC SOBIE ICH NAGO, CO NIE OZNACZA ŻE TEGO NIE ROBIMY :p - W MĘSKICH KOSZULKACH WYGLĄDAMY SEXI NIE TAK JAK ONI W NASZYCH :p - W ŁÓŻKU MOŻEMY ZAWSZE UDAWAC ŻE BYŁO NAM DOBRZE - WIEMY LEPIEJ OD NICH I NA PEWNO CZY ROZMIAR MA ZNACZENIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak z innej beczki zaginęły moje papiry rozwodowe ![]() jak sie znajdą to już nie będę żonką ![]() no i na dokładkę złapałam kapcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh pozostało juz tylko 10 dni ... ![]() jodie jak masz problem to łap za telefon i dzwoń ![]()
![]() |
#1479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Acha i głowa do góry!
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
jaki rozwód?
cos mi chyba umknęło ![]() myslałam, że to ja bede miała najkrótszy staż małżeński ![]() co to się kurka dzieje? |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
no dziewczyny, co Wy tu kurczę u jakiś rozwodach piszecie?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny!kochane jesteście!
yoolia nic Ci nie umknęło - mowa była tylko na spotkaniach o tym ![]() a mój s. postnowił poprawić mi humor, mimo że nie on jest sprawcą mojego złego humoru, dostałam wielki bukiet moich ulubionych kwiatków ![]() ![]()
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
no tak nie byłam na spotkaniach
![]() i często nie wiem o co tutaj kaman ![]() Jodie przykro mi z tego powodu ![]() domyslam się z Twoich postów, że ukaładasz sobie życie od "nowa" życzę Ci wszystkiego dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie układam od nowa , na mój wiek mam na to czas ![]() a do Waszego pytania skąd się bierze facetów którzy dają autka to odpowiem że nie wiem, Sławka poznałam w dniu kiedy mój mąż sie ode mnie wyprowadził - może to był jakiś znak chociaż do następnego naszego spotkanie doszło po 6 miesiącach...wiem jedno jakbyśmy sie spotkali wcześniej nic z tego pewnie nie byłoby - bo ja wierzyłam że mój mąż wróci i nie miałby szans..a tak pojawił sie póżniej i został..mam nadzieję że na zawsze...
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
No, nareszcie jodie jakieś pozytywne wiadomości.Będzie oki, trzymam
![]() A u mnie dzisiaj kiepsko, pół dnia przepłakałam z bezsilności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znając mnie to poszłaby skaraga tak jak na tą wredną laryngolog.. a moze i Ty spróbuj?? edit:zabrałam się za zdjęcia z Francji - przywiozę na spotkanie!!!!! TOLA , BANDOLA , RUDA, YOOLIA , SELKA, POLA - kiedy?????????????? miało być z okazji urlopu toli
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-08-05 o 19:33 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie jak bardzo chcę Was poznać osobiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Kurde, cały dzień nie mogłam nic napisać na wizażu, ja nie wiem, co się działo... Szlag mnie trafiał. Co do spotkania, to wiecie, że ja zawsze chętna i gotowa. Tylko dajcie znać ze dwa dni wcześniej.
jodie! Wiesz, że będzie dobrze! Musi być! ![]() A ja cieszę się urlopem! Jest super! Nie wyrabiam na zakrętach, mam milion planów i pomysłów i nie wiem od czego zacząć... Kurde, chyba mogłabym całe życie być na urlopie. Nawet jakbym musiała siedzieć w domu. Ale fajnie!
![]() |
#1490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczysz jeszcze Ci się znudzi ale teraz fajnie, też się cieszyłam, na początku. Zołza jestem? ![]()
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o to, ze się nie pracuje, a takie domowe rzeczy nie liczę. Kochana jaką ja miałam energię- piekarnik wyczyściłam, rozmroziłam lodówkę, posprzątałam w szafkach tylko okien nie umyłam, bo bałam się wspinać. W życiu bym się za to nie zabrała, po prostu z nudów. Gotowałam mężusiowi obiadki, że palce lizać. Jakaś nienormalna byłam a teraz nie wiem kiedy sie za coś tam wezmę, mały jest bardzo absorbujący
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam teraz coś w rodzaju urlopu, takie wolne- niewolne
![]() ![]() ![]() ![]() Ale od jutra biorę się za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co powiecie na spotkanie w czwartek?????????????godz ina dowolna?? no ok może przesadziłam - od 13 ![]() w piątek i weekend odpadam - jade na relax .
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze foty Krzysia-łobuza
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Zawód pedagog i logopeda
![]() A Krzysio cudowny, mam nadzieję, że zaszczyci nas swoją obecnościa na spotkanku. Edytowane przez SELKA* Czas edycji: 2008-08-05 o 21:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Jaki fajny Krzyś! Co do czwartku, to ja jeszcze nie wiem. Zaprosiliśmy znajomych na czwartek, ale jeszcze sie nie określili. Nie mówię więc ani tak ani nie. Dam znać, jak coś będę wiedziała.
#1500 |
Wtajemniczenie
|
jodie, gdzie sie będziesz relaksować?
ja wróciłam już i spotkam sie bardzo chętnie, ale nie dam rady w najbliższym czasie- kończę pisac pracę i się zaczęliśmy dosyc intensywnie urządzać, żeby sie jak najszybciej przeprowadzić (dzisiaj kupiliśmy farby ![]() ![]() Poza tym strasznie chciałam pojechać na festiwal do Kazimierza, a juz w sobote sie kończy... ![]() A w poiedziałek rocznica ślubu... ![]() edit: zobaczyłam Krzysia właśnie- śiczny!! Edytowane przez pola_m Czas edycji: 2008-08-05 o 21:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.