|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część III.
ja mam chyba N8
Do jasnejto chyba - W3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczaki, ja też chcę kolorowe tusze i eyelineru z Burżujka ![]() ![]() Jakie odcienie mają te linerki? Ten fiolet to śliwka? Jaki jest brąz? I czy wiesz, jak wygląda fioletowy tusz? Śliweczka może ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1475 | |
Przyjaciółka KWC
|
Brzmi interesująco.
![]() Co myślisz o podkładzie Clinique? Jaki masz rodzaj cery? Znalazła wśród tych podkładów odcień dla siebie, ale nie są przeznaczone dla mojej cery (sucha) i waham się, czy go kupić (jestem lekko przyparta do muru), czy lepiej nie, bo nie nada się dla mnie. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest trwały,u mnie wytrzymuje cały dzień ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież są testery, są próbki! Ja bym nie kupiła niezafoliowanego kosmetyku ![]()
![]() |
#1478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko sklad cos takiego wziąc skoro nie ma nawet nazwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Niestety,mało które tusze są zafoliowane
![]()
#1480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego lubie drogerie, gdzie czlowiek sobie samemu wybiera produkt albo sklepy internetowe. W pierwszym przypadku zawsze biore kosmetyk z samego konca polki, jesli nie jest zafoliowany lub w pudelku, w drugim pakuja przesylke z magazynu wiec raczej nikt ich nie mial szansy tak testowac. Chociaz zawsze nigdy nic do konca nie wiadomo...
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogóle muszę powiedzieć, że zawsze spotykam się tam z bardzo miłą obsługą, z fachowymi radami i życzliwością. Zawsze dostaję próbki, obojętnie czy kupuję puder za 150 zł czy lakier za 12. Nauczyłam się że nie warto kupować taniej np. w Rossmanie bo tam sa po prostu zużyte w 30% procentach kosmetyki, brudne i umaziane, próbowane a feee ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
iceflower cere mam mieszaną, to jest superbalanced i nie wiem czy bedzie służył suchej cerze, ja jestem zadowolona, mam kolor - vanilla 05
![]() Może poszukaj czegoś do cery suchej z klinika ![]() ![]() aklat fakt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was uzywala lub miala stycznosc z podwojnymi cieniami Heleny Rubinstein, Wanted Eyes? Na KWC i na MUA nie ma o nich slowa, a jestem ciekawa czy sa mocno napigmentowane i trwale.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
W drogeriach, w których człowiek sam wybiera i niesie do kasy też wszystko się zdarza, wcale nie jest tak, że tusze ustawione z tyłu są nieotwierane i świeższe. Przekonałam się już o tym - ze 2 razy wybierałam pracowicie tusz z jak najdalszego kącika, który nie wyglądał nawet na dotykany, a potem się okazywało, że jest zdrowo podeschnięty. ![]() Dlatego ostatnio przeprosiłam się Galerią Centrum, bo tam ostatnio masowo foliują wszystko, co się da. Rei: no właśnie chciałam kupić do suchej Soft Finish, ale wszędzie są 2, maks. 3 odcienie i żaden się dla mnie nie nadaje. Na razie kupiłam już LRP, a na Clinique postaram się naciągnąć siostrę, która pomieszkuje w bardziej cywilizowanym pod względem dostępności kosmetyków kraju. ![]() Wklejam moje nowe nabytki. Jeszcze zawieruszył się pędzelek do podkładu, też miał być na zdjęciu, ale kompletnie o nim zapomniałam. ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-10-13 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio kupowałam tusz MF , testerków nie było ale była zaprezentowana na "wystawce" sucha czerowna szczoteczka .
Natomiast kiedy inna klijentka była nadal niezdecydowana - ekspedientka otworzyła jej jakis tusz B. No myślałam że padne O_o. W końcu zdecydowała się na inny - szok. W perfumeriach tusze są poukładane na tych wystawach i delikatnie naklejone są na nie takie mini czujniki - ale to można odklejać ile wlezie i zaklejac ponownie :/ Ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Iceflower piekna kolekcja pedzli. Zachwycilam sie kabuki
![]() Piekne jasno-rozowe roze. Jakie to firmy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
iceflower, możesz napisać, co to są za kosmetyki na tym zdjęciu? (nazwa, numer)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5517268 |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Róż L'oreal Blush Caresse bez numerka, z jesiennej kolekcji Róż L'oreal Blush Delicieux nr 22 Nude Apricot, z wiosennej kolekcji Szminka L'oreal Color Riche nr 126 Light Beige, z jesiennej kolekcji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Pędzelki.
![]() Możesz porównać róże Burżuja i L'Oreala? Przy testowaniu w GC wydawało mi się, że Bourjois są strasznie suche i twarde, a L'Oreal'e dużo lepsze. I już sama nie wiem. ![]()
#1490 |
Przyjaciółka KWC
|
Kabuki jest jeszcze całkiem dziewiczy, nie próbowałam go jeszcze, bo dopiero co jest kupiony i uprany i jeszcze odrobinkę wilgotny, więc czekam spokojnie, aż wyschnie.
![]() Róże Burżujka są rzeczywiście twarde, a L'oreal bardziej pudrowe i miękkie. Ja lubie jedne i drugie - Bourjois umiem się dobrze pomalować, nie można z nim przesadzić, a kolor tak ładnie widoczny. Bardzo często testerki są stwardniałe bardziej niż zamknięte róże, więc ja bym się do Burżujków nie zrażała. ![]() ![]()
![]() |
#1491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Ale mi narobiłaś ochoty na wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tyle pytań. Ładny zbiorek, wcale nie taki mały ![]()
![]() |
#1494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za opis linerków ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do eyelinera to oba są czarne niestety jeden z pisakiem a drugi ten o który pytałaś ma pędzelek czarny cień jest z bazarku (firma Agnes), ma ładny matowy odcień, dosyć łatwo się go cieniuje można nim wyczarować boskie smokey ![]()
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Ten rozświetlacz zdaje się, ostatnio widziałam na Allegro.
#1497 |
Zakorzenienie
|
Mam ten sam rozświetlacz, wklejałam go tu, mam trzy kolory, których nie używam, bo nie mogę znieść zapachu, poza tym był śmiesznie tani, kosztował chyba ze 2 zł w promocji. Obawiam się go używać, bo może mi zapychać pory.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() po głębokich oględzinach (i wąchaniach) stwierdzam iż ten zapach wydziela nie puder ale pędzel !! fuuj ten zapach jest okropny
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.