Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: W którym Emiracie mieszkasz? (możliwość wyboru jednej opcji)
Abu Dhabi 24 30,00%
Ajmān 0 0%
Dubai 33 41,25%
Fujairah 1 1,25%
Ras al-Khaimah 0 0%
Sharjah 7 8,75%
Umm al-Quwain 1 1,25%
W innym państwie Middle East 14 17,50%
Głosujący: 80. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-16, 21:33   #1471
Wenila
Wtajemniczenie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Eva dzięki wielkie

to, że był król Hiszpanii wiedzialam. Pewnie trochę się zawiódł bo jego rodak miał spore szanse na zdobycie tytułu...jednak miał pecha

Ale tylu przywódców to się nie spodziewałam. W telewizji wszystko wyglądało rewelacyjnie. Jeden z piękniejszych torów z całego sezonu. Sam wyścig był emocjonujący ale to wszystko wokół ...coś pięknego...ahh i ohhh. Dodatkowo Ferreri World pięknie się komponował w krajobrazie. Zastanawia mnie jak to się stało, że to własnie w Emiratach zorganizowano ostatni, decydujący wyścig w sezonie. Organizacja takich zawodów to pewnie ogromny koszt, ale jaka promocja dla miasta i całego kraju.

A i jeszcze coś...czy mi się zdawało, że jedno trofeum wręczała kobieta?
Stary 2010-11-17, 05:56   #1472
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez Wenila Pokaż wiadomość
A i jeszcze coś...czy mi się zdawało, że jedno trofeum wręczała kobieta?
Jestem pod wrażenienim Twojej spostrzegawczości, faktycznie chyba za drugie lub trzecie miejsce trofeum wręczała kobieta.

Była to HE Sheikha Lubna bint Khalid bin Sultan Al Qasimi , Minister for foreign Trade UAE, a przedtem była Ministrem Ekonomii i Planowania UAE.
Pochodzi z książęcej rodziny Al Qasimi z Sharjah, studiowała w USA w California State University, ma dyplom inżyniera z Computer Science i pracowała wcześniej w USA w firmie Datamation.
Po powrocie do UAE pracowała jako senior manager w Dubai Ports Authority (DPA) największym porcie w Middle East, potem została CEO w Tejari<-KLIK (pierwszy Middle Eastern Business-to-Business Marketplace).

Jest przykładem dla kobiet nie tylko z Middle East, ale i całego świata.

“There are very few barriers in front of women here. They are respected. The challenges occur only in women’s own minds, such as the problems of balancing a career and family”

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-11-17 o 05:57
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 12:55   #1473
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Czesc wam wszytskim, wiem wiem dlugo mnie nie bylo

Wczoraj byl pierwszy dzien Eid-u, bylam z rodzina, i w wieczorem bylam w Mall of the Emirates i spotkalam is z Eva i Jovikzu , spotkanie byl super, no szkoda ze czes tak szybko minal.

Cieplo pozdrawiam Eve i Jovikzu

Edytowane przez Jumeirah Girl
Czas edycji: 2010-11-17 o 13:09
Jumeirah Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-17, 20:16   #1474
Wenila
Wtajemniczenie

zadziwiająco długie nazwiska przewijają się w tym wątku moje składa się tylko 4 liter a tu tyle tego, trudno rozszyfrować gdzie kończy się imię, które to nazwisko i czy wplecione jest tam jeszcze coś innego

Gdzieś już widziałam zdjęcie tej kobiety, super. Widać, że jest ceniona, bo trofea zawsze wręczają ważne osobistości

Jumeirah...Pięknie

ps; dostałam dziś tajemniczego linka; http://www.webworksllc.com/I_Like_You.cfm i chciałam się podzielić, bo rozbawił mnie do łez, oczywiscie pozytywnie

ps 2. Dzięki, ze jesteście. Zawsze miło mi kiedy widzę nowe wpisy w tym wątku

EOT
Stary 2010-11-18, 04:32   #1475
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez Jumeirah Girl Pokaż wiadomość
Cieplo pozdrawiam Eve i Jovikzu
Jumeirah, pozdrawiam również bardzo cieplutko!
Wyglądałaś wprost zjawiskowo

Następnym razem robimy zakupy i pustoszymy półki w Fendi, Chanel i kilku innych sklepach.... no i oczywiście szyjemy na miarę te super abaye! Ja koniecznie chcę mieć podobną do Twojej.

Cytat:
Napisane przez Wenila Pokaż wiadomość
zadziwiająco długie nazwiska przewijają się w tym wątku
EOT
Dzięki Wenila animacja prześliczna

Imię HE Sheikha Lubna bint Khalid bin Sultan Al Qasimi to w skrócie Sheikha Lubna Al Quasimi.

Imię oficjalne dlatego jest takie długie, bo Sheikha oznacza Szejkę, czyli w tym przypadku* Księżniczkę, a "bint" oznacza "córkę", czyli jest córką Khalida i córką (wnuczką) Sultana z rodu Al Qasimi.

Na przykład: Sheikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, to Sheikh (Książę) Mohammad Al Maktoum, "Bin Rashid" oznacza "Syn Rashida", Al Maktoum to nazwisko rodowe.

* Shekih - jest określeniem pełnym respektu, oznacza człowieka starszego, mędrca, znawcę religii islamu, na półwyspie arabskim używa się go do określenia osób z bogatego rodu, do rządzących na swoim terytorium.
Również arabscy chrześcijanie używają słowa Sheikh dla określenia osoby starszej i mądrej.
Sheikh to odpowiednik łacińskiego "senex", z którego powstało określenie Senator.

55 kg
Stary 2010-11-18, 08:53   #1476
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Jumeirah, pozdrawiam również bardzo cieplutko!
Wyglądałaś wprost zjawiskowo

Następnym razem robimy zakupy i pustoszymy półki w Fendi, Chanel i kilku innych sklepach.... no i oczywiście szyjemy na miarę te super abaye! Ja koniecznie chcę mieć podobną do Twojej.
Oj dziekuje Eva, i ty wygladalas w pelen elegancji
Oj tak , szkoda ze nie moge pozwolic na zakupy, bo w January albo w February kupie moj pierwszy wlasny samochod.

W zalaczniku znajdziesz designerski Abaye od DAS Collection, ten sam model ktory mam ale caly czarny.
Stary 2010-11-19, 08:12   #1477
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
......w January albo w February kupie moj pierwszy wlasny samochod.
Wspaniale, w takim razie kupujemy auto!

Idziemy w kierunku Japońskim, czy Niemieckim

55 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 09:33   #1478
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cytat:
Wspaniale, w takim razie kupujemy auto!

Idziemy w kierunku Japońskim, czy Niemieckim
Czy Audi jest Niemieckim?
Jak na poczatku kupie Audi Q5 , Audi Q7 jest ogromny. Nowe Porsche Cayenne juz mi sie nie podoba. Japonskie samochody sa wszedzie, a zwlaszcza Infinity XF.

Kiedy jeszcze raz przyjedziesz do Dubaju?
Stary 2010-11-19, 09:55   #1479
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Czy Audi jest Niemieckim?
Kiedy jeszcze raz przyjedziesz do Dubaju?

Tak, tak, tak... Niemieckim i to bardzo Niemieckim!

Lubię Audi, to bardzo dobre samochody.... Q5 to dobry wybór.... teraz jaki kolor?
Tu się pewnie nie będziemy zgadzać, bo ja w kierunku bieli i szarości celuję.

Postaram się przyjechać do Dubaju wkrótce, a kiedy chcesz iść do salonu Audi?

55 kg
Stary 2010-11-19, 11:49   #1480
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cytat:
Tak, tak, tak... Niemieckim i to bardzo Niemieckim!

Lubię Audi, to bardzo dobre samochody.... Q5 to dobry wybór.... teraz jaki kolor?
Tu się pewnie nie będziemy zgadzać, bo ja w kierunku bieli i szarości celuję.

Postaram się przyjechać do Dubaju wkrótce, a kiedy chcesz iść do salonu Audi?
A ja na kierunku taki golden piaskowy, albo grey/silver.
I already customized my upcoming car , as it shown in the attachment

Moze na koniec mieszaca/ poczatek December

Edytowane przez Jumeirah Girl
Czas edycji: 2010-11-19 o 18:19
Jumeirah Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-20, 11:06   #1481
Zollerki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JoannaT83 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!
Ja rowniez jestem w AD juz od miesiaca z rodzina. Mam takie pytanko, czy ktoras z was jest moze z dzieckiem? Bo moj maz pracuje, a ja i moj prawie 2 letni synek strasznie sie nudzimy. Jezeli ktoras z was bedzie miala ochote na przegaduchy to napiszcie, bo ja chetnie porozmawiam sobie po polsku

Witaj Asiu!
Ja przenosze sie do Abu w styczniu a moja malutka Ania ma dopiero 2 miesiace ;-) wiec bedzie mi bardzo milo, jak znajdziesz chwilke, zeby sie ze mna spotkac... ale to juz po Nowym Roku ;-)

A poki co juz nei moge sie doczekac przyjazdu. Maz przejmuje kierownictwo w firmie, wiec co chwilke dostaje wiadomsoci, ze albo jest na plazy, albo rozkoszuje sie abudhabijskim klimatem.. co za farciarz, bo u na zimno, pochmurnie i deszczowo ;-)

Eva, male pytanko: jak to jest z ta licencja na alkohol.. Gdzie sie ja wyrabia i ile wtedy mozna go sobie zakupic.. bo juz wyczailam sklepik kolo Spineya, troszke zakamuflowany, ale zawsze cos.. Drugi z tego co slyszalam jest przy Abu Dhabi Mall kolo Pizzy Hut, tak?

Pozdarwiam!
Zollerki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-21, 00:00   #1482
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
.... as it shown in the attachment
Absolutely lovely attachment Mabrouk!

Will you take me on a ride?

Cytat:
Napisane przez Zollerki Pokaż wiadomość
jak to jest z ta licencja na alkohol..

Witaj Zollerki
Świetnie, że przyjeżdżasz

Licencja na alkohol, czyli Liquor Licence wyrabia się w głównym komisariacie Policji.
Potrzebny jest list od Pracodawcy, zdjęcia, paszport, aktualna wiza i chyba tyle, nie pamietam dokładnie, ale sprawdzę bo muszę właśnie wyrobić nową.
Licencję otrzymuje się na 12 miesięcy i w zależności od wysokości zarobków, przysługuje miesięcznie zakup alkoholu na 10% zarobku, czyli np. jeśli ktoś zarabia 30 tys, to za 3 tys. miesięcznie może legalnie kupić alkohol.

Sklepów z alkoholem jest kilka, w niektórych nie trzeba pokazywać Licencji.

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-11-21 o 00:02
Stary 2010-11-21, 05:14   #1483
Eva ID

GG do Eva ID

W rankingu World’s most dangerous countries to drive in

Emiraty znalazły się na 9 miejscu

Population (2007): 4,380,439
Number of registered vehicles: 1,754,420
Number of on-road fatalities: 1,056
Fatality rate per 100,000 people: 37.1

55 kg
Stary 2010-11-21, 05:18   #1484
JoannaT83
Przyczajenie

[QUOTE=Zollerki;23349854]Witaj Asiu!
Ja przenosze sie do Abu w styczniu a moja malutka Ania ma dopiero 2 miesiace ;-) wiec bedzie mi bardzo milo, jak znajdziesz chwilke, zeby sie ze mna spotkac... ale to juz po Nowym Roku ;-)

Witam Cie serdecznie. Niestety ja wracam 30 grudnia do Krakowa, ale na moja wiadomosc odpowiedziala Iva74 i podala adres skrzynki. Mysle, ze spokojnie mozesz do niej napisac. Szkoda, ze sie miniemy...Za to pogode bedziesz miec wrecz boska dla Ani Pozdrawiam z cieplutiego Abu Dhabi
JoannaT83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-21, 08:56   #1485
ana_alby
Raczkowanie

Czesc dziewczyny nowe news z ambasady

Szanowni Panstwo,
Zwrocil się do Ambasady RP w Abu Zabi Pan Jerzy Roszkowski z propozycja organizacji polskiego stoiska podczas organizowanego „Christmas Basar 2010 w Kościele pw. Św. Jozefa.
Przesyłam poniżej treść listu od Pana Roszkowskiego z osobistym poparciem projektu.
Konsul
Rafal Pawlak

Szanowni Panstwo,

Zwrocil sie do mnie dr Manfred Diefenbach – niemiecki teolog rezydujacy w domu biskupa przy Katedrze St. Josef w Abu Dhabi z propozycja zorganizowania polskiego stoiska na planowanym w dniu 10 grudnia br (piatek) kiermaszu „Christmas Basar 2010 in St. Joseph Abu Dhabi”.

Proponuje on zaprezentowanie europejskich spolecznosci uczeszczajacych do Koscioła St. Josef przewidujac, ze wiekszosc stoisk na kiermaszu bedzie z Filipin i Indii. Ma on juz potwierdzenie organizacji stoiska niemieckiego, austriackiego, wegierskiego, wloskiego i hiszpanskiego. Szykowany jest w tym celu osobny europejski sektor na terenie wokoł koscioła katedralnego.

Celem organizacji stoisk jest zaprezentowanie produktow danego kraju – przykladowo Wegrzy zamierzaja sprzedawac gulasz a Niemcy kawe i ciastka, z przeznaczeniem wszystkich wpływów ze sprzedazy na cele charytatywne. Dobrze byloby tez miec jakies charakterystyczne produkty czy turystyczne pamiatki .No i wskazana bylaby dekoracja stoiska w stylu narodowym.

Wstep na taki kiermasz jest platny – 10 dhs od osoby. Kiermasz jest przewidziany miedzy godzina 9-10 rano a godz. 8 wieczorem. Wstepna organizacja i dekoracja stoiska musialaby byc wykonana w czwartek wieczorem.

Reasumujac, chetnie podejmiemy sie takiej organizacji jesli jeszcze ze 3-4 osoby wziełyby w tym udzial. Jesli ktos z Panstwa moze się w to właczyc to prosze o kontakt e-mailowy

Jerzy_R@eim.ae lub telefoniczny 02 5566135 w ciagu najblizszych 3-4 dni.

Jesli nie uda sie znalezc chetnych do wspolnego udzialu w przygotowania takiego stoiska to sami sie tego nie podejmiemy i powiem ze rezygnujemy z polskiego stoiska.

Serdecznie zapraszam

Jerzy Roszkowski
ana_alby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-21, 09:04   #1486
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez zollerki Pokaż wiadomość
eva, male pytanko: Jak to jest z ta licencja na alkohol.. gdzie sie ja wyrabia i ile wtedy mozna go sobie zakupic..

Liquor Licence - Abu Dhabi

Cytat:
requirement to obtain a liquor license as applies to normal non-muslim residents in employment within abu dhabi:

* fill in liquor license application form (to be typed) in arabic.
* provide original passport plus a copy. Also present residential papers.
* present labour contract copy with the original.
* attach 2 recent passport sized photos with application form.
* if there is doubt of religion (possible due to nationality or name), present religion certificate from either the appropriate embassy or other authority.
* minimum salary requirement must be above 3000-4000 dhs monthly depending on circumstance. salary certificate from the applicant’s company must be presented, in arabic.
* salary certificate from the company, in arabic, addressed to the directorate gen. Of Police Abu Dhabi - criminal investigation department.
* those who fall into the drivers category of employment are not allowed to obtain a liquor license.
* for renewals old liquor license must be presented.
* also please note that the value of the permit is based on the holder’s salary; up to 20% of the holders salary may be used for alcohol.

* payment: The charge will be 20% of the license value (for example, should a license value be dhs400, then the charge would be dhs 80.

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-11-21 o 15:24
Stary 2010-11-21, 21:06   #1487
Szowi
Przyczajenie

Witam, jestem tu jak widać nowy. Trafiłem na ten temat przypadkiem aczkolwiek w poszukiwaniu wiadomości o ZEA. Bardzo zaciekawił mnie ten kraj. Marzy mi się po ukończeniu szkoły wyjechać tam , znaleźć dobrą pracę i cieszyć się życiem.. no ale to marzy się chyba większości ludzi mających chociaż trochę wiadomości o Emiratach Arabskich , lecz póki co chciałbym się dowiedzieć jak tam jest właśnie z tą pracą , jakie zarobki i jak kosztowne jest tam życie , z jakim wykształceniem "przeciętny" Polak musi się tam pokazać żeby zdobyć dobrą i dobrze płatną pracę , heh nawet nie wiem o jakich wypłatach "mówimy" więc jeżeli możecie pomóc proszę o informacje . Z góry dziękuję i pozdrawiam

Edytowane przez Szowi
Czas edycji: 2010-11-21 o 21:07
Szowi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 05:32   #1488
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Szowi Pokaż wiadomość
Witam, jestem tu jak widać nowy.
.... jak tam jest właśnie z tą pracą , jakie zarobki i jak kosztowne jest tam życie ...
Witaj Szowi

Czytając ten wątek znajdziesz odpowiedzi na większość Twoich pytań.

Powtórzę tylko, że zarobki są różne, zależne od wysokości wykształcenia i wykonywanego zawodu.

Nikt nie da Tobie gwarancji jak będzie za kilka lat, gdy ukończysz szkoły, lecz nie jest to najlepszy kraj aby tutaj zaczynać pracę zaraz po studiach. Bardzo ważne jest doświadczenie, a jak wiesz nawet w krajach europejskich to cenią.

55 kg
Stary 2010-11-22, 06:44   #1489
Erol
Przyczajenie

Cytat:
Witaj Erol, żadna agencja pracy NIE MOŻE pobierać opłat od poszukujących pracy kandydatów.

Ich zasada działalności opiera się na zarobku od Pracodawców, którzy płacą im za przedstawienie wyselekcjonowanych już Pracowników.

Jaką kwotę żądają?
"The hiring process typically takes anywhere from 1 - 4 months. The application fee is a nominal amount of $92 CAD that is used as a deposit to secure the photographs and content of your resume on our main website. This fee is FULLY REFUNDABLE only after 6 months have passed and you are not successfully placed by that time. This recruitment offer is Free to all UAE citizens, UAE residents Nationals of the GCC countries."
Erol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-22, 06:56   #1490
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Erol Pokaż wiadomość
"The hiring process typically takes anywhere from 1 - 4 months. The application fee is a nominal amount of $92 CAD that is used as a deposit to secure the photographs and content of your resume on our main website. This fee is FULLY REFUNDABLE only after 6 months have passed and you are not successfully placed by that time. This recruitment offer is Free to all UAE citizens, UAE residents Nationals of the GCC countries."

Witaj Erol

Przeczytaj proszę ten artykuł i komentarze do niego.

Job Sites Scams. <-KLIK

You Don’t Need a Job in Dubai. A Job in Dubai Needs You!

55 kg
Stary 2010-11-22, 12:20   #1491
Midsummer
Przyczajenie

Dziewczyny, czy korzystałyście może z usług salonów fryzjerskich Glow Me lub Beauty Spot w Abu Dhabi? Na innych forach internetowych znalazłam dużo dobrych opinii na temat Steve’a, ale nie jestem pewna, gdzie można go obecnie zastać.

Czy w którymkolwiek z salonów kosmetycznych wykonuje się peeling kawitacyjny lub migdałowy? Tam gdzie pytałam proponowali tylko oczyszczanie manualne :/
Midsummer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 13:45   #1492
Midsummer
Przyczajenie

Nikt nie pomoże?
Midsummer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 05:37   #1493
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Midsummer Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy korzystałyście może z usług salonów fryzjerskich Glow Me lub Beauty Spot w Abu Dhabi?

Witaj Midsummer

Nie znam wymienionych przez Ciebie salonów fryzjerskich, ze swojej strony mogę polecić w Abu Dhabi salon HAIR WORKS w Spinney na Khalidyah.

Możesz zapytać o Lindę, to Australijka i jest dość dobra.

W załączeniu wizytówka salonu.

55 kg
Stary 2010-11-24, 06:56   #1494
Erol
Przyczajenie

Cytat:
Witaj Erol

Przeczytaj proszę ten artykuł i komentarze do niego.

Job Sites Scams. <-KLIK

You Don’t Need a Job in Dubai. A Job in Dubai Needs You!
Dziękuję.
Erol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 08:00   #1495
Zollerki
Raczkowanie

Ewa,

jak zwykle jestes niezastąpiona ;-)

Dzięki wielkie za info!
Zollerki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:36   #1496
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Erol Pokaż wiadomość
Dziękuję.
Erol, życzę powodzenia w znalezieniu dobrej pracy, a w razie jakichkolwiek wątpliwości, pytaj śmiało.

Cytat:
Napisane przez Zollerki Pokaż wiadomość
Ewa,

jak zwykle jestes niezastąpiona ;-)

Dzięki wielkie za info!

Ahhhh... Zollerki... powiem nieskromnie, wiem ahahahahaha

Ucałuj Anię od przyszłej ciotki

55 kg
Stary 2010-11-27, 10:24   #1497
Eva ID

GG do Eva ID

W ostatnich kilku dniach gościliśmy w Abu Dhabi Królową Elżbietę z Księciem Filipem i Księciem Andrzejem, którzy przyjechali z dwudniową wizytą.
To kolejna już wizyta Królowej w Emiratach <-KLIK ostatnia miała miejsce 31 lat temu.

Również w tym samym mniej więcej czasie przebywała z 5-dniową wizytą Prezydent Indii, Pratibha Devisingh Patil.

55 kg
Stary 2010-11-28, 19:13   #1498
mi.a
Zakorzenienie

oh, spójrzcie na co trafiłam zupełnie przypadkiem (sprawdzając potencjalne nazwy dla mojej firmy )
http://www.luxhabitat.ae/

przepiękne!! moje marzenie

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-02, 05:49   #1499
Eva ID

GG do Eva ID

Happy

UAE 39th

National Day!!!

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2010-12-02 o 05:50
Stary 2010-12-08, 05:42   #1500
Eva ID

GG do Eva ID

Witam w nowym 1432 roku

Cytat:
The Embassy of the Republic of Poland
in cooperation with ADMA-OPCO
cordially invite you to experience unique Polish folk music
presented by internationally recognised group from Poland
„TREBUNIE TUTKI”
The concert will take place at ADMA- OPCO Auditorium in Abu Dhabi
on Sunday, the 12th December 2010 at 8:00 pm

55 kg
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości