|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pazurki Dianki!!!
Dianko
![]() ![]() :eek :![]() aleeeeeeee masz kolekcję!!! właśnie zamówiłam lakiery (24 sztuki) chyba widziałam w kuferku te same ale zarąbista kolekcja po prostu!!! zazdroszczę... a pazurki ostatnie suuuuperjestem w szoku jak zobaczyłam Twój kącik....
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
ładny wzorek
|
|
|
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ghana
dziekuję ślicznie!!! tak tak jakiś zastrzyk weny mam - codziennie coś nowego na pazurkach ciekawe jak długo ta wena potrwa...![]() Króliczku moja mama narzekała na lakiery dopóki sama nie zainteresowała się malowaniem na pazurkach. teraz to sie zdarza że sama kupuje jakiś lakier który jej się podoba ![]() co do piesków- Ty masz kochanego tego psiaczka- ja mam ciagle w myślach jego zdjecie które miałaś w avatarku- w tych okularkach bosko wygladał ![]() no i dziękuję serdecznie za milusi komentarzyk!! dziękuję Scaniu!!!! wena dopisuje- jestem ciekawa tylko jak długo jeszcze będę mieć jakies pomysły dzięki!! Cytat:
bardzo dziekuję Specialle!! a z tymi zębami które przejechały Ci po dywanie to dobre Cytat:
Karolinko śliczna ta psinka!!! ![]() ma_delline zapewne zamówiłaś lakierki z Constance Carroll- ja uwielbiam te lakiery i zamawiałam jej już kilka razy- jestem nimi zachwycona i oczarowana! jak dla mnie numer 1!!!! ![]() i dziękuję ślicznie za komentarzyk!!! dzięki!! |
||
|
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie u Ciebi dawno nie było, nie wiem normalnie od czego zacząć. Może od początku - tak będzie najprościej
![]() Zbiorek szok, muszę pokazać mojemu mężowi - może przestanie narzekać na mnie, że kupuje duże ilości lakierów i ozdóbek hihiPiesek super, mój kumpel ma tą samą rasę ale pieska nie suczkę. Jest go trochę .... waży więcej ode mnie ![]() A ostatni wzorek jest cudny, bardzo mi się podoba |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję Vonko!!!
mój piesek też waży więcej ode mnie |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te ostatnie...
a psinka urocza choc groznie wyglada
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Odebralo mi mowe!
Ja to sie moge schowac .Policz lakiery i odkopiemy ten watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...akierow&page=6 . Ja jak wroce do domu tez policze, bo nawet nie wiem ile ich mam .Psina przesliczna! uwielbiam rottwailery, niestety mam uczulenie na siersc Ostatnie pazurki Sliczne, bardzo ladne cieniowanie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Elaine dziekuję bardzo!!!
Ilonko mi też odebrało mowę jak zobaczyłam Twój kącik pazurkowy!!! lakiery już policzyłam. wyszło mi 186 ![]() dziękuję Ci bardzo za komentarzyk!! |
|
|
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
Dianeczko Twoja kolekcja pelna podziwu
uwielbiam psiaki i sama mam jednego w domu i zastanawiam sie nad drugim . A ostatnie pazuraski baaaardzo ladne
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
Kolekcja MASAKRA
piesek boski ..... kocham psy.... chyba musze Wam pokazac moje psiaki też ![]() a pazurki są śliczne i bardzo pomysłowe
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tu pierwszy raz ale bede tu czesciej zagladac
![]() Podoba mi sie twoj kuferek a raczej jego zawartosc ![]() Psina tez "slodki" ![]()
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no i czekam na fotki Twoich piesków!!! ![]() Cytat:
i dziękuję bardzo za komentarzyk! a teraz moje kochane - moje pazuraski - takie zwykłe, lakier śliwkowy, czarne i srebrne kreseczki- tylko mnie nie bijcie za skórki- wiem wiem niedoczyszczone są. koleżanka miała do mnie wpaść i w ostatniej chwili je malowałam i efekt taki a nie inny. nie było czasu na coś bardziej pomysałowego... |
|||
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
a tu pazurki mojej kumpelki Madzi
![]() lakier ten sam co na moich ostatnich pazurkach no i takie czarne jakby płomienie czy cos w tym stylu- pomysł oczywiście koleżanki kupiła sobie fioletowy sweterek i chciała takie właśnie pazurki
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajny pomysł z tymi niby płomykami
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne ale Twoje ładniejsze
a lakier fioletowy prześliczny....
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję!!!
kolezanka chciała takie wiec jej takie namalowałam klient nasz pan ![]() Cytat:
i witam serdecznie na moim wątku Malgosinko!!!! dziękuję!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
podpisuje się!!
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne fajne te pazurki
Ale zgadzam się z poprzedniczkami, że Twoje o niebo ładniejsze I wzoreczki i... pazurki Za Twoją porada oczywiście Dobra spadam cosik czytać na egzaminki Buziaczki |
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje są super, koleżanki też spoko, takie mroczniejsze troche
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Dianka Twoje pazurki przesliczne
|
|
#1492 |
|
La Moderatoiure
|
Widze że u Ciebie też śliwak króluje
![]() Twoje pazurki bardziej mi się podobają, ale koleżanki też są całkiem fajne Tylko widzę że koleżanka skórek nie odsuwa trzeba ją było pomęczyć
|
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję!!!
Cytat:
jak będziesz nacierać pazurki olejem rycynowym i tą maścia to napewno stana się mocniejsze!!!! ![]() dzieki Ghanuś!! bardzo dziękuję Blue!!! Cytat:
no a to jest właśnie ta koleżanka co boi się odsuwania skórek i za diabli nie chce ich sobie dać odsunąć- nie wspomnę już o wycinaniu ich Madzia ma śliczne pazurki u tych najmniejszych palców- akurat tam nie ma skórek i pazurki są takie dłuuuugggie |
||
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz dzisiejsze pazurki- jakiś szał mnie dopadł przez ostatnie dni- chyba od prawie 2 tygodni codziennie maluję nowe wzorki na pazurkach
![]() ale czuję że mnie powoli wena opuszcza... to znaczy może źle sie wyraziłam- wena jest ale pomysłów brakuje ![]() CZARNE CIENIOWANKO + SREBRNY BROKACIK + BIAŁE KRESECZKI + SREBRNE CYRKONIJKI
Edytowane przez Diana33 Czas edycji: 2008-04-03 o 11:38 |
|
|
|
|
#1495 |
|
La Moderatoiure
|
Wg mnie super się prezentują
![]() Rzeczywiście takie mroczne ale ładnie rozjaśnia je ten brokacik
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Dianko cuuuuudne!!!!!!!!
Ja nie wiem jak można takie piękności tworzyć RESPEKCIK!!!
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Z trzech ostatnich pierwszy i trzeci najbardziej mi sie podobaja
![]()
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
O! ile nowych wzorkow!
Kiedy Ty znajdujesz na to czas?? Twoje sliwkowe i cieniowanie bardzo mi sie podobaja, a kolezanki pazurki na moim kompie wygladaja jakby nie bylo wzorka... Praktycznie nic nie widac...Widzialam, ze odkopalas watek lakierowy . Ja wczoraj wzielam sie za liczenie i stwierdzilam, ze najpierw zrobie porzadek. Mam cala mase lakierow do wyrzucenia, wiec jak "posprzatam" to policze jeszcze raz .
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnie cztery pary łapek podobają mi się ! Pozdrawiam ze świata nauki
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

ale zarąbista kolekcja po prostu!!! zazdroszczę...
a pazurki ostatnie suuuuper

ciekawe jak długo ta wena potrwa...
piękne
. A ostatnie pazuraski baaaardzo ladne

Buziaczki
Praktycznie nic nie widac...