|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Gwiazdeczka... a sprawdź moją fotkę tego podkładu w Katalogach, może masz taki odcien jak ja?
|
|
#1472 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=corx;5913058]
Cytat:
i rzęsy są znacząco wydłużone i jak już kiedyś pisałam, jeśli ktoś lubi efekt "chudych" rzęs to jest kosmetyk dla niego - ja nie lubię akurat pogrubionych - więc dla mnie jest super. Polecam w każdym razie i na pewno wezmę go w netto
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
mam podgląd faktury:
PERELKI BRAZUJACE EE produkt alternatywny SPA BLOTNA MAS./TWARZY CE produkt alternatywny PUDELKO/PREZENT.SREBR. R produkt alternatywny Przyjdzie wszystko!!! zaległy zestaw tomorow też ![]()
Wymianka Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 21:17 |
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
Podobnie jak kasia2439 i corx bardzo lubię ten tusz
Wyraźnie wydłuża moje rzęsy, tak że umalowane i pokręcone stykają się z brwiami Maluję się rano o 7 i wracam do domu o 8 (w tym trening dwie godziny) a tusz jest nadal na swoim miejscu, nie osypuje się ani nie rozmazuje. Osobiście polecam.
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-05 o 21:18 |
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie do dziewczyn, które posiadają ten świecznik Incense z Liiv, czy on jest na tyle "duży" żeby weszła do niego taka świeczuszka jak do podgrzewacza? taka o średnicy ok 4cm a wysokości 1,5cm bez knocika?
|
|
|
|
#1477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego świecznika pasują te świeczki od podgrzewacza.. mam.. jak dla mnie piękny jest ten świecznik.. szczególnie ładnie się prezentuje na ciemnym tle.. ładnie swiatełko od świeczki sie rozprasza.. |
|
|
|
|
#1478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takim razie skoro te małe świeczuszki do niego pasują to chyba się na niego skuszę bo mam różne zapachowe w takich wymiarach, tak "luzem" nie wyglądają za ciekawie a w pieknym świeczniczku to zupełnie co innego
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
Paulinka3110:
Netto jakieś tez biedne! Przy okazji oferty netto...Odradzam Wam ten tusz do rzęs dwustronny ze str.3 ![]() Użyłam go z dwa razy i leży już z rok![/quote] Jak dla mnie to jest mój ulubiony tusz, uwielbiam go jak go użyje to się wszyscy pytają co mam za cudo na rzęsach po nim nie są takie sztywne, co najważniejsze nie niszczy mi rzęs i takie dłuuugie są.Nie ma co odradzać bo jednej spasuje on, a drugiej nie indywidualna kwestia
|
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
Wie któraś jaki To
Kredka do powiek "Satynowy połysk" COPPERma kolorek ? To ta z oferty internetowej
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie przyleciałam do domu i mogłam przejrzeć fakturę w necie
Wszystko super fajnie, tylko tak sie zasanawiam, oczywiscie nie mam płynu do kapieli świątecznego,ale jako alternatywny mam "79970 PLYN/KAPIELI LAWENDA/LILIA V1 produkt alternatywny " i tak sie zatanawiam co to za płyn,bo ten lawendowy z katalogu ma zupełnie inny kod ![]() Jutro po zajęciach jadę po paczuszkę
|
|
#1482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Rozeznanie
|
taką odpowiedź dostałam od Avonu w sprawie płynów do kąpieli:
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że Płyn do kąpieli Lawendowy w świątecznym opakowaniu, będzie dostępny w sprzedaży po 03.12.2007. Po tym czasie jak wpłynie zamówienia na te Płyny, otrzyma je Pani w wersji świątecznej. Obecnie wysyłamy do Pani, firmę kurierską DHL, po odbiór 3 sztuk Płynów do kąpieli w standardowych opakowaniach. W czasie trzech dni roboczych, skontaktuje się z Panią kurier DHL, w celu umówienia się po odbiór niechcianych produktów. Po ich otrzymaniu na koncie zostanie wykonana korekta, która zostanie pomniejszona od najbliższego dowodu wpłaty. Płyn który otrzyma Pani w paczce z katalogu 15/2007, na dzeiń 03.12.2007, też będzie zawierał opakowanie zastępcze. Jeśli klienta zrezygnuje proszę odesłać z tamtymi dwoma z pierwszej paczki. Za utrudnienia przepraszamy. |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
JA tak samo.
Bardzo lubie far away. MAm ten malutkie perfumki 30 ml popsikalam sie nimi i cudnie slodko pachna ![]() Zeby pelne opakowanie 50 ml bylo tansze ![]() Byloby milo z ich strony
|
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi napisali po prostu, że o kwote płynu zostanie pomniejszona moja nastepna fakturka... Czyli ja nie muszę chyba odsyłać? Dobrze rozumiem? Ty pewnie zamówiłaś więcej tych płynów, i dlatego Ci "każą" odesłać.... A przedwczoraj jak byłam w łózkim COKu, to dokupiłam ten płyn, nie był jeszcze wystawiony na półce, panie wyciągały go z kartonu, więc to chyba jakaś nowa dostawa była
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mam wystawiona fv, w brakach jest poczwórny cien fioletowy alternatywny znów płyn lawenda lilia
w poprzedniej dostawie też dostałam ten płyn zwykły i napisałam im meila i mam miec korekte a moja mama dostała w odpowieedzi na meila że dostanie produkt przeprosinowy a nie korekte... |
|
|
|
#1487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie czuję się jakoś pokrzywdzona, bo skoro skorygują mi fakturę to OK, ale czemu nie stawiają wszystkim takich samych warunków?? bo ja zamówiłam 3 płyny, a jak ktoś zamówił tylko 1 to już po niego nie opłaca się wysłać kuriera?? |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
no niestety... grunt że mi tę fakturę skorygują...
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Co myśliecie o zapachu "Blue rush dla niego"? Chce kupic zestaw z k16, ale kompletnie nie znam zapachu...jak myślicie spodoba się młodemu chłopakowi? Chcialabym zeby to był taki raczej świeży zapach.
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla młodego jest idealny
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cytrusy też czuję.
|
|
#1495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że In Bloom też będzie po cenie uzwględniającej opust wypracowany jeśli się mylę proszę o sprostowanie Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
mi się wydaje ze na In bloom z kuponem nie bedzie normalnego wypracowanego upustu ale moge sie mylic
|
|
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam paczusię. Tak jak pisałam we środę kremy pod oczy, złote w paczce są. Torebka Effia ( za szminki) całkiem fajna.Opłacało się namawiać na te szminki.Dzieki którejś z Was ( sorry nie pamietam imienia) za zachętę i pozytywną o niej opinię. Juz któryś raz piszę jestescie super. |
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
Szukam profesjonalnej konsultantki Avon na terenie Warszawy, kogoś kto zna się na sprzedawanych produktach i byłby w stanie dobrze doradzić.
Edytowane przez alehcar Czas edycji: 2007-11-30 o 14:09 |
|
|
|
#1499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was ma możliwość zrobienia zdjęcia konturówce "Podwójna końcówka" w odcieniu srebrnym? W wątku zdjęciowym nie znalazłam, a mam na nią ochotę. Jeśli ktoś może - byłabym bardzo wdzięczna.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

i rzęsy są znacząco wydłużone i jak już kiedyś pisałam, jeśli ktoś lubi efekt "chudych" rzęs to jest kosmetyk dla niego - ja nie lubię akurat pogrubionych - więc dla mnie jest super. Polecam w każdym razie i na pewno wezmę go w netto
Wyraźnie wydłuża moje rzęsy, tak że umalowane i pokręcone stykają się z brwiami