|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
A u mnie dzis 34dc i zrobilam test no i jak zawsze wynik taki sam jedna krecha buuuuuuuuu,teraz tylko czekam na @ bo znowu gdzies zabladzila...powoli zaczynam miec dosyc.....
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Pecherzyki do d ... brak dominujacego a endo 7,9
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiem co czujesz... niestety! Ja straciłam bliźniaki w 11 tc w styczniu 2007. Wiem jaki to ból, żal... wiem ile pytań bez odpowiedzi. Przykro mi, że i Ciebie musiało to spotkać... Ciężko się pozbierać i ciężko wrócić do żywych... do jakiejś tam normalności. U mnie to już ponad rok, a są chwile, że czuję jakby to było wczoraj, bo ból w sercu jest taki sam jak wtedy ![]() btw... czasem zastanawiam się nad jedną sprawą, bo teraz nie mogę ponownie zajść w ciążę (obecnie 12-ty cykl starań)... czy w sytuacji trudności w zajściu w ciążę gorzej ma osoba po poronieniu czy osoba, która nigdy w ciąży nie była... Nie jestem obiektywna, więc nie wiem... ale wiem, że kiedy zajdę w ciążę, codziennie będę się bać i będę wdzięczna za każdy dzień w ciąży, za każdą noc po której nadal wszystko będzie ok... Cytat:
Ja po ciąży (zakończonej zabiegiem łyżeczkowania) - 9 cykli bezowulacyjnych - potem wspomaganie clo - obecnie 5 miesiąc, poza tym zaburzenia hormonalne Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
Jukolku Kochana! Uszka do góry!
![]() ![]() ![]() Ja od jutra sama. więc jeśli TŻcik nie wróci to choć by pęcherzyk był napiekniejszy, to i tak nie bedzie miał go kto podziwiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kochane
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie. Bylam dluuugo i potrzebowalam czasu na siebie, nadzieja umarla, ale urodzila sie nowa i naladowanymi akumulatorami zaczynam od nowa. Dzis spokojnie moge powiedziec, ze to czy sie czlowiek nakreca, czy chce czy juz nie chce, czy mysli czy wciska "na luz" nie ma wiekszego znaczenia, jak dzidzia ma przyjsc do przyjdzie... Czekamy juz prawie 2,5 roku ale... time is not on my side, wiec... uderzamy do kliniki w Katowicach, za miesiac pierwsza wizyta. Tak czy owak, prosze o wpisanie mnie do pola Agata 26 jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() agabil1 (Agnieszka, 31 lat)~~~ @ 08.03 / test ??? / Łodź / leczenie AMILAMIJA (Ania, 28 lat)~~~~~ @ 25.03/ test. ??? / Warszawa anadun (Asia, 33 lata)~~~~~~~ @ 11.03/ test ??? /okolice Lublina an.ka.b (Ania, 26 lat)~~~~~~~~ @ 07.03/ test. ??? / Wielkopolska / I cykl z C + L asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~ @ 24.02 / test. ??? / lubuskie Bazylia 222 (Agata, 26 lat)~~~~ @ ??.?? / test. ??? / Dublin bezsenność (Basia, 24 lata)~~~ @ 25.03/ test. ??? / Bolesławiec / PRZERWA TECHN. freshona (Agnieszka, 33 lata)~~ @ 14.03/ test. nie będzie / Śląsk gosiala (Gosia, 35 lat)~~~~~~~~ @ 01.02 / test. po opóź. @ / Gdańsk PRZERWA TECHN. ikak (Ika, 27 lat)~~~~~~~~~~~~ @ 22.03 / test. ???/ Śląsk / leczenie JoanC (Asia, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 14.03 / test. ??? / Ciechanów joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~~ @ 15.02 / test. ??? / okilice Ciechanowa jukol (Justyna, 22 lata)~~~~~~~~ @ 06.03 / test. po opóź. @ / Ząbkowice Śl. I cykl z CLO kachula27 (Kasia, 27 lat)~~~~~~ @ 24.01/ test. po opóź. @ / lubuskie Kindzia1984 (Kinga, 23 lata)~~~~ @ ??.??/ test. ??? / Nowy Sącz Madziwnia (Magda, 23 lata)~~~~ @ 06.03 / test. ??? / okolice Darłowa PRZERWA TECHN. "Magdalena" (Magda, 23 lata)~~~ @ 27.02 / test. ??? / NRW marta8117 (Marta, 26 lat)~~~~~~~ @ 06.03/ test. ??? / Wrocław martynnka (Justyna, 27 lat)~~~~~ @ 27.02/ test. ??? / Rzeszów munio (Iza, 25 lat)~~~~~~~~~~~~ @ 12.02 / test. ??? / Rybnik / IV cykl z C+D niunieczek (Żaneta, 24 lata)~~~~ @ 08.03/ test. ??? / ok. Dzierżoniowa / I cykl z CLO pani z herbata (Bożena, 27 lat)~~ @ 3.03/ test. po opóź. @ / Irlandia roxi1980 (Kasia, 27 lat)~~~~~~~~ @ 15.03 / test. ??? / Sosnowiec / V cykl z C+E+D Seona (Ewa, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 29.02/ test. ??? / Rzeszów / leczenie siobhan1 (Joanna, 29 lat)~~~~~~ @ 23.03/ test. ??? / Dublin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fredziunia (Fredzia, 31 lat) - t.p. 12.04.2008 Marko Niko NIUNCIO (Jola, 33 lata) - t.p. 12.04.2008 Zosia lub Tomuś Eenax (Ela, 30 lat) - t.p. 18.04.2008 83monia (Monika, 24 lata) -t.p. 30.04.2008 Artur gothika (Arleta, 26 lat) - t.p. 10.06.2008 Alan Funieczka (Ewa, 28 lat) - t.p. 17.06.2008 Maja lub Andrzej Anisia25 (Ania, 30 lat) - t.p. 07.07.2008 Pan Siusiak ![]() Kasiulka22 (Kasia, 25 lat) - t.p. 23.07.2008 Oleńka Mała75 (Monika, 32 lata) - t.p. 28.08.2008 żabulka21 (Beata, 22 lata) - t.p. 06.09.2008 Taurus_ek (Grażyna, 26 lat) - t.p. 06.09.2008 Laura lub Marcel Dorotka@ (Dorota, 25 lat) - t.p. 07.09.2008 Anetka lub Tomuś izzi (Iza, 34 lata) - t.p. 11.09.2008 GoniaJ (Gosia, 27 lat) - t.p. 18.10.2008 Bunny_82 (Ania, 25 lat) - t.p. 26.10.2008 r. becia_leszno (Beata, 26 lat) - t.p. 7.11.2008 r. lisey (Aga, 29 lat) - t.p. 10.11.2008 r. agabi (Agnieszka, 27 lat) - t.p. ??.12.2008 r. Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia, 28 lat) - Krzyś - ur. 20.06.2007 ![]() celka2000 (Celina, 26 lat) - Adaś - ur. 26.10.2007 ![]() bb-m (Bożena, 26 lat) - Asia i Jaś - ur. 07.11.2007 ![]() *misia* (Monika, 24 lat) - Mateuszek - ur. 13.11.2007 ![]() Yoolia (Julia, 29 lat) - Małgosia - ur. 29.11.2007 ![]() martka83 (Marta, 24 lata) - Marcelek - ur. 01.12.2007 ![]() jolineczka (Jola, 25 lat) - Alunia - ur. 02.01.2008 ![]() KasikB (Kasia, 32 lata) - Oleńka - ur. 04.01.2008 ![]() Ramila (Milena, 26 lat) - Pola - ur. 22.01.2008 ![]() mała_majeczka (Agnieszka, 30 lat) - Kubuś - ur. 15.02.2008 ![]() joasiunial (Asia, 25 lat) - Mareczek - ur. 27.02.2008 ![]() Ray (Justyna, 22 lata) - Alunia- ur. 02.03.2008 ![]() majula (Gosia, 25 lat) - Rysiaczek - ur. 10.03.2008 ![]() adatka (Agata, 25 lat) - Marcelinka - ur. 18.03.2008 ![]() * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * AKCJA MARCOWA: "Marcowanie... mrrrrrrrrau" (mam nadzieję, że po starankach będziecie TAK wyglądać...)
Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2008-04-15 o 13:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
No ale na pocieszenie dla siebie powiem ze zostalam mama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Agabi, gratulacje
![]() Mam nadzieję że jako pierwsza na liście nie będę czekać zbyt długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Rozeznanie
|
nieprzejumj sie moze jeszcze nic straconego ![]() ![]() Cytat:
witaj kochana ![]() widzialam ze czasem tu zagladalas tak jak i ja ale tez niezabieralam glosu, ja tez dzis znalazlam w necie klinike nieplodnosci i to nawet w naszym miescie, niewiemy tylko czy tam za wszystko trzeba prywatnie placic, a tutaj w niemczech wszystkie prywatne uslugi kosztuja majatek, wiec narazie jeszcze poczekam bo z doktorka zadowolona jestem, nieczeka na nature tylko od razu laduje z grubej rury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie mozesz tak myslec,nie mozesz tak sie dolowac, Jukolku kochana zobaczysz i my kiedys zostaniemy mamami,ja nigdy w zyciu nie spodziewalam sie ze bede miec problemy z zajsciem w ciaze tym bardziej ze juz bylam w ciazy i udalo nam sie odrazu w pierwszym cyklu po odstawienmiu tabsow a teraz mija prawie 9 miesiac od poronienia i nadal nic...tez jest mi ciezko ale musimy byc dzielne i sie trzymac Kasiu Roxi piszesz o trudnosci zajscia w ciaze po poronieniu,ja jestem przerazona bo mam znajoma ktora kiedys poronila pare lat temu i do dnia dzisiejszego nie moze zajsc w ciaze ,miala juz nawet in vitro ale bez powodzenia wiec czasami sie obawiam ze i mnie takie cos moze spotkac,wiem ze nie powinnam tak myslec ale to silniejsze odemnie-paniczny strach ze moze i ja nigdy mama nie bede
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
dziewczyny to na pocieszenie moja przyjacolka po poronieniu zaszla w kolejna ciaze po 5 miesiacach i dzis maly zdrowiutki dzidzius ma juz pol roczku, glowy do gory niedolujmy sie jeszcze bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Rozeznanie
|
Kochane dziewczyny mam pytanie, 10 marca (poniedzialek) dostalam pregnyl i dzis moj 29 dc oczywiscie nie wytrzyalam dluzej zrobila z porannego moczu test, teoretycznie dzis jest 16 dzien po podaniu zastrzyku, czy ten wynik ponizej moglby byc sfalszowany jeszcze przez pregnyl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MADZIA - koniecznie masz się cieszyć!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() martynnka - a jakie wieści u Ciebie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Madzia - czekam tylko na sygnał od Ciebie,
na jakiekolwiek potwierdzenie i z wielką radością wyrzucę Cię z górnej części listy na dół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() roxi1980 za Twoją namową zrobiłam wczoraj po pracy Pre-test i ku mojemu zdziwieniu - DWIE(!!!) widoczne kreski. Dziś rano chciałam zrobiłam jeszcze raz tylko Quick Vue i... ![]() O co w tym wszystkim chodzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Rozeznanie
|
Martyno ja tez mam dzis 29dc, moze mialas zbyt rozcienczony mocz dlatego tym razem nie wyszlo, powtorz test z porannego moczu i wieczorem nie pij za duzo
![]() Ja mam w planach wytrzymac do czwartu i zrobie jeszcze jednego jak cos to w piatek dzwonie do gina sie umowic, strasznie sie boje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zacisdkam kciuki kochana!!!! bardzo się cieszę ![]() ![]()
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!
Jakie tu dobre wiadomości z samego rana! Serdecznie gratuluję! ![]() A ja wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka z biurka obok w pracy jest w ciąży. Nieplanowanej. I generalnie niechcianej...Zazdrość to okropne uczucie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No nie wytrzymam!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
Madziu, Martynko bardzo się cieszę, sypią sie fasolki jedna po drugiej
![]() A u mnie dół i to tak głęboki że nie wiem kiedy z niego wylezę. Wczoraj byłam na 3 monitoringu i przeżyłam szok. Pęcherzyk dominujacy po pregnylu pęknał, za to ten nieszczęsny 11 milimetrowy urósł w 3 cm torbiel! Już wiem skąd te bóle podczas swiąt. Gin powiedział że to skutek uboczny CLO. Podłamałam się, jak coś pójdzie nie tak i torbiel się nie wchłonie tylko bedzie rosła to mogę stracić ten jajnik. Kolejna wizyta podczas @ może wyjaśni co robimy dalej. Chyba że wcześniej powtórzy sie sytuacja z września i znów mnie potną. Myslałam że jestem silna, ale to za wiele jak na moje siły... nic tylko strzelić sobie w łeb
#1494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Ale wieści z samego rana, oby takich było więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A tak w ogóle to poszłabym na twoim miejscu na bete i wtedy wiedziałabym na 100%. I nie wiem czy to nie najlepsze wyjście. Trzymam kciuki, żeby te 2 krechy były oznaką dzidzi. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
JoanC wiem, że beta to najlepsze rozwiązanie. Ale BOJę SIę przeokropnie.;( Dziś kupię jeszcze testy. Mówisz, że bobo test jest lepszy od Quicka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno zaciśnięte piąstki
![]() ![]() ![]() Gratuluję tym, którym już się udało. Dbajcie o siebie Dziewczęta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze zrob HCG beta z krwi a olej testy. Po co masz sie denerwowac? testy tez potrafia byc wadliwe lub malo czule na hormon HCG.
![]() |
#1499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie bój się bety ![]() ![]() No chyba, że naprawdę nie możesz się przełamać, to kupuj testy, zrób i dawaj znaka jak tym razem wyszły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
Kochane jesteście
![]() ![]() ![]() W sumie nigdy nie stosowałam Pre-testu bo kumpele przekonywały, że nie ma lepszego niż Quick. ![]() Jeszcze dziś kupię TEśCIOR a jutro z rana od razu napiszę. (do przeprowadzki Net mam tylko w pracy ;/) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.