|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Sylvix najgorzej bałam i nadal boje sie efektu koncowego, czy wszystko bedzie ładnie sie komponowało i czy sukienka bedzie dobrze leżała i oczywisie czy ładnie w niej wyglądam i czy mi pasuje, ale siostra i Panie są wrecz zachwycone. Na poczatkuPanie wcięły moje miary i zrobiły krój sukienki i wtedy do mnie zadzwoniły na przymiarke to siostra sie śmiała że prześcieradło mierzyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
Kochana nie mam żadnego zdjecia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
Witam Was po dłuższej przerwie. Niestety nie mam w naszym domku internetu, więc teraz bardzo rzadko zaglądam
![]() Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy! Było mi milutko ![]() Paticzka, Annabel, Ruda, Bandola, Agusiagr dziekuję za zdjęcia, które od Was dostałam! Nie wszystkie jeszcze widziałam, ale wiem, że wyglądałyście pięknie!!! ![]() MegiWu, aparat jest nasz ![]() ![]() Fryzjerka to pani Ula Ryba z salonu z ul. Narutowicza. Polecam! Fryzura naprawdę zachwycała wszystkich! GonieczkaWe, po twoim poście się zorientowałam, że to byłaś Ty na próbnym czesaniu u pani Uli. Wyglądałaś bardzo sympatycznie, cieszę się, że i Twoja fryzura podobała Ci się ![]() ![]() Powiem Wam, że życia małżeńskiego posmakowałam na początku z dużą dozą goryczki ![]() ![]() ![]() A wieczory tak krótkie, zaraz łapie sen i ciągle gdzieś nas nosi... Cieszę się na ten weekend. Jedziemy do naszego kochanego Zwierzyńca. A w sierpniu do Szwecji ![]() ![]() Mam nadzieję, że sobie odbijemy ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam na tworzącą się stronkę z naszego ślubu www.slubagi.prv.pl
#1474 |
Konto usunięte
|
Magdulec ja też mam jednoczęściową!Tzn bede miala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Ruda i Agusia ślicznie wyglądałyście jak równiez Wasi faceci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
Sylvix ślub mamy juz 18 sierpnia. ale jakos do mnie własnie nie dociera. Właśnie mi tez lepiej i bardziej podobają sie jednoczęsciowe sukienki. Ja zastanawiałam sie nad szyciem sukni w Reginie lub Papa Micheal, ale jak obliczyłam dojazdy i cene sukni, nie licząc dodatków to sie przerazziłam. U mnie na miejscu wyjdzie mi w sumie za suknie, welon, buty i bizuterię 2600zł, sumka taka sobie ale i tak sama za to płace (bo tak chciałam) wiec mam uzbierane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. aby spr date lub ile zpstało to liknij na http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png pod postem/odpowiedzia u mnie lub incyh wizazanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
To cos to chyba nazywa sie etola ślubna chociaż w niektórych moze to byc jako peleryna, ja znalazłam w wyszukiwarce, wiec poszukaj moze cos ciekawgo znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Konto usunięte
|
Magdulec zupelnie nie zauważylam Twojego suwaczka!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jagnabe gdzie dokładnie jest ten salon? chciałabym się tam jutro albo w piątek wybrać ale komletnie nie wiem w którym to miejscu ![]() zazdroszczę Wam taj Szwecji, byłam tam na wakacjach 6 lat temu i jestem pod wrażeniem.na pewno bedzie super ![]() Agusiagr, Paticzka, Bandola ja nie dostałam Waszych zdjęć ![]() Ruda3d super z Was para, rozluźnieni, uśmiechnięci ![]() tylko zastanowiło mnie jedno- dlaczego Ruda nie jest ruda ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
lalunia ja kupowalam etolę na wesele tylko w kolorze czarnym w Olimpie, o ile pamięć mnie nie myli byly także i biale,,,koszt ok 95 zł.
![]() |
#1481 |
Konto usunięte
|
Paticzka dziękuję z zdjęcia! Sa suuuuuuuper!!!!! Bardzo pomyslowe, no i Wy tacy radośni, piękne otoczenie, zaczynam sie zastanawiać nad plenerem w kozłówce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jagna - powiem Ci szczerze ze stresu to po Tobie w ogole nie bylo widac! ![]() A tak w ogole, jak ogladalam te fotki, to pomyslalam ze tez mi sie marzy zeby moj zespol - ZTL UMCS - dowiedzial sie kiedy biore slub i tez sie pojawili (chociaz to juz bylo jakis czas temu kiedy tanczylam... oj, rozmarzylam sie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
[1=d8be20e97d4cbff40238ea5 9da6e881f8d1ed430_660c8e3 ec8645;4854462]Paticzka dziękuję z zdjęcia! Sa suuuuuuuper!!!!! Bardzo pomyslowe, no i Wy tacy radośni, piękne otoczenie, zaczynam sie zastanawiać nad plenerem w kozłówce
![]() ![]() Sylvix czy możesz mi przesłać zdjęcia Paticzki bo nie dostałam ![]()
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1485 |
Przyczajenie
|
Chciałam się z wami przywitać. jestem przyszywana lublinianką: ) właściwie to po weselu i przeprowadzce dopiero będę. Ślub dopiero w październiku. PO nitce do kłębka i trafiłam tutaj tzn. przez moja wybraną sukienkę Agnes 1558 zakupioną w regina diamante aż tu na wizaż.Szukałam jakiś fotek pomysłów co dobrać do tych kryształków na górze może któraś z dziewczyn zechce podzielić się fotami? (agnieszka.debiec@gmail.c om) Biżuterie jakoś zrobię sobie może sama też z krształków ale mam prblem z bukietem chciałam różówe kalie ale pani w kwiaciarni odmówiła mi zrobienia bukietu ze względu na częsty brak tych kwiatów w hurtowni: ( macie jakieś pomysły? A jaki welon miałyście do tej sukni? gdyby któraś chciała podzielić sie fotami będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
teraz nie jest
![]() ![]() a TŻ mówi, żebym miała blond włosy to przynajmniej łagodniej wyglądam ![]() słuchajcie dziewczynki, próbuję wysłać zdjątka tym, które nie dostały, ale mi sie bardzo długo wysyła ten mail, i dlatego nie jest łatwo ![]()
#1487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poza tym, to miło znów być wśród Was ![]() ![]() ![]() Jagnabe i ruda3d dziękuję za zdjęcia. Jagnabe powaliła mnie Twoja fryzura. Cudowna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Konto usunięte
|
A&A witaj! Mam pytanko - w jakiej bylas kwiaciarni? Bo dla mnie nie do pomyślenia jest taka sytuacja.Jak to nie ma takich kwiatów?Moja przyszla szwagierka miala z nich bukiet i nie bylo najmniejszego problemu!Także nie zmieniaj wizji bukietu tylko kwiaciarnie!Uwież mi, są w lbn takie, w ktorych florystki spelnią każde Twoje żądanie!
Silvershine fotki poszły!Napisz jak dostaniesz,bo strasznie ciężko bylo z nimi...Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
no właśnie - jak mąż zapuścił, to ja postanowiłam ściąć - tak dla równowagi
![]() tak szczerze mówiąc na ślubie to były całkiem długie jak na mnie ![]() ![]() ![]() A&A - to jakaś ściema z tymi kwiatami... moja florystka już na tydzień przed ślubem powiedziała mi, że ma kwiatki ZAMÓWIONE na mój bukiet, a jak zamówione, to nie ma tak, że zabrakło... chyba? a tak w ogóle to teraz mogę z czystym sumieniem polecić florystkę i fotografa, tak że jeśli ktoś będzie szukał to mogę dąć namiary na PW ![]()
#1490 |
Przyczajenie
|
O kwiaty pytałam w kwiaciarni w swojej małej mieścinie 70 km od Lublina: ( Lublinianka będę po ślubie więc nie mam możliwości zamówienia kwiatów w Lublinie. Załamałam się troszkę bo miałam już tzw. wizje bukietu i wszystkich dodatków kwiatowych : ) no nie wiem bedę ja błagac chyba: )
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gonieczka, wysłałam Ci raz, dostałam demona ![]() ![]()
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
no i zapomnialam o adresie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Konto usunięte
|
ruda3d ja chcę namiar na florystkę! I jakbyś mogla prześlij mi chociaż jedno zdjęcie na którym dobrze widać Twój bukiet,ale nie pogardze też większą ilością,uwielbiam oglądać takie fotki! Pozdrawiam! sylwiasz222@wp.pl
A&A wiesz co, zawsze mozesz umowic sie z babką, że sama zamówisz kwiaty i jej dostarczysz (tu bardzo pomaga gielda elizówka),a ona mniej z ciebie zedrze kaski...może akurat to jest jakieś wyjście??? ![]() Ruda3d mam foty!Właśnie ściągam! Edytowane przez d8be20e97d4cbff40238ea59da6e881f8d1ed430_660c8e3ec8645 Czas edycji: 2007-07-25 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Przyczajenie
|
Będę jeszcze negocjować: P!Może róże takei malinowe no nie wiem zobacze... ja nie wiem co teraz się kupuje na bukiety więc zdjęcia też chętnie zobaczę mimo tego że jestem raczkująca wsród Was. dziękuje za odzew pozdrawiam będe szukac coś na wątku z bukietami a jak ktoś ma agnes 1558 i wybrnął z dodatkami to po stopach całować będę za zdjęcia(agnieszka.debiec@ gmail.com)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Konto usunięte
|
Ruda3d fotki dostalam ale z jakims błędem i nie mogę ich niestety zobaczyć...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
Ruda! dostalam i zaczynam ogladanie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
#1499 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Ja mam taką samą kieckę jak ty. Co do efektu końcowego to mogę przesłać zdjęcia ale dopiero po...11 sierpnia czyli już niedługo. Kwiaty różowe kantedeski (kalie miniaturki), biżuteria srebrna bo jak przykładałam taką kryształkową to za dużo było dla mnie tych kryształków bo przeciez góra sukienki jest nimi zdobiona, welon długi (prawie do ziemi) dwuwarstwowy, matowy. Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
[1=d8be20e97d4cbff40238ea5 9da6e881f8d1ed430_660c8e3 ec8645;4855720]
Silvershine fotki poszły!Napisz jak dostaniesz,bo strasznie ciężko bylo z nimi...Pozdrawiam![/quote] niestety nie ma ![]() Gonieczka albo Mexxmoże Wy mi powiecie gdzie jest ten salon p.Uli na narutowicza?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.