Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-25, 16:28   #1471
magdulec
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Sylvix najgorzej bałam i nadal boje sie efektu koncowego, czy wszystko bedzie ładnie sie komponowało i czy sukienka bedzie dobrze leżała i oczywisie czy ładnie w niej wyglądam i czy mi pasuje, ale siostra i Panie są wrecz zachwycone. Na poczatkuPanie wcięły moje miary i zrobiły krój sukienki i wtedy do mnie zadzwoniły na przymiarke to siostra sie śmiała że prześcieradło mierzyłam Na drugiej przymiarce sie przestraszyłam bo sukienka w biuscie była za wązka a materiał i podszewka juz skrojone i praktycznie zszyte, ale Pani popusciła i teraz spoko. Mam nadzieje że nie przytyję i nie bedzie za wazka, bo jakos narazie do mnie nie dociera fakt ślubu i wesela Dzisiaj juz miezyłam całość (jesli mozna tak nazwac) i Panie naszywały koronke i tafte układały i wymyslałyśmy jak to fajnie i elegancko ułożyć. Z tej samej koronki co jest na sukience uszyją mi bolerko aby juz wszystko się pieknie komponowało, stwierdziłam że raz sie żyje i raz sie wychodzi za mąż i warto pięknie wyglądać, ale oczywiscie nie przesadzac z wydawaniem kaski Ja do początku wiedziałam ze chce jedno częsciową suknie wiec taka tez bedzie, nawet siostra dzisiaj wspomniała ze ze 4 lata temu tak mówiłam
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 16:35   #1472
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość

kochana a jaka masz sukienke mogłabyś mi na pw wysłać?
Kochana nie mam żadnego zdjecia bo zapomniałam aparat wziąść, nastepnym razem jak nie zapomne to wezme i zrobie, tylko nie wiem kiedy ide na przymiarke bo maja zadzwonić Nawet nie moge Ci przesłac zdjecia firmowego bo nie maja tej sukni w necie umieszczonej.
Stary 2007-07-25, 16:39   #1473
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Witam Was po dłuższej przerwie. Niestety nie mam w naszym domku internetu, więc teraz bardzo rzadko zaglądam
Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy! Było mi milutko

Paticzka, Annabel, Ruda, Bandola, Agusiagr dziekuję za zdjęcia, które od Was dostałam! Nie wszystkie jeszcze widziałam, ale wiem, że wyglądałyście pięknie!!!

MegiWu, aparat jest nasz a własciwie to Robcia, choć ze mnie ostatnio też niezły fotograf!
Fryzjerka to pani Ula Ryba z salonu z ul. Narutowicza. Polecam! Fryzura naprawdę zachwycała wszystkich!

GonieczkaWe, po twoim poście się zorientowałam, że to byłaś Ty na próbnym czesaniu u pani Uli. Wyglądałaś bardzo sympatycznie, cieszę się, że i Twoja fryzura podobała Ci się A ja jak? Bardzo zestresowana byłam?

Powiem Wam, że życia małżeńskiego posmakowałam na początku z dużą dozą goryczki Mój mężulek od poniedziałku po ślubie w pracy Wychodzi przed 8, wraca po 18, a czasem nawet później. A ja na urlopie, więc w sumie to siedzę sama w domu. Czasem zajrzę do mamy, pójdę na zakupy. Nawet spotkać się nie mam z kim, bo wszyscy pracują albo za granicą Także czekam jak ten pies, trochę wiję gniazdko, ale samej smutno...
A wieczory tak krótkie, zaraz łapie sen i ciągle gdzieś nas nosi...
Cieszę się na ten weekend. Jedziemy do naszego kochanego Zwierzyńca.
A w sierpniu do Szwecji Na kąpiele, ryby, grzyby... RAJ
Mam nadzieję, że sobie odbijemy

Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam na tworzącą się stronkę z naszego ślubu www.slubagi.prv.pl
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 16:44   #1474
d8be20e97d4cbff40238ea59da6e881f8d1ed430_660c8e3ec8645
Konto usunięte

Magdulec ja też mam jednoczęściową!Tzn bede miala no i też taką przez siebie kombinowana i boje sie jak to wyjdzie, tzn gora jest z katalogu, ale dol to czysta improwizacja I też wymyślilam sobie bolerko z koronki .Tak jak mowisz raz sie zyje!Na szczescie krawcowa znalazlam w pulawach i taniej mnie to wszystko wyjdzie niż przypuszczalysmy z mama, prawie o polowe...No i powiem Ci że jakoś też nie dociera do mnie ze TO JUZ! Pewnie bede miala stresa tydzień przed, teraz narazie jestem cala szczesliwa bo wreszcie po dwoch mc-ach moj M wraca w pon.! A kiedy masz ślub?
d8be20e97d4cbff40238ea59da6e881f8d1ed430_660c8e3ec8645 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 17:34   #1475
Sylwia_84
Raczkowanie

Dziewczyny Ruda i Agusia ślicznie wyglądałyście jak równiez Wasi faceci Agusia widze ze robiłas zdjecia u mnie w parku i znajomy Kosciół hehehe. Pozdrawiam Sliczne zdjecia i sliczne pary
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 17:37   #1476
magdulec
Zadomowienie

Sylvix ślub mamy juz 18 sierpnia. ale jakos do mnie własnie nie dociera. Właśnie mi tez lepiej i bardziej podobają sie jednoczęsciowe sukienki. Ja zastanawiałam sie nad szyciem sukni w Reginie lub Papa Micheal, ale jak obliczyłam dojazdy i cene sukni, nie licząc dodatków to sie przerazziłam. U mnie na miejscu wyjdzie mi w sumie za suknie, welon, buty i bizuterię 2600zł, sumka taka sobie ale i tak sama za to płace (bo tak chciałam) wiec mam uzbierane (chociaz troche mi brakuje;(, ale wcześniej kupiłam buty i bizuterie) i moge zaszaleć. Fajnie że Twoj TŹ przyjezdza, w koncu nacieszycie sie sobą Lepiej chodzić na przymiarki z kimś aby spojrzał trzeźwym okiem i tez doradził, a poza tym co dwie głowy to nie jedna , jak bedziesz miała wszystko pod kontrolą to bedzie OK, tylko aby dół sukni nie był przeładowany

p.s. aby spr date lub ile zpstało to liknij na http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png pod postem/odpowiedzia u mnie lub incyh wizazanek
Stary 2007-07-25, 17:47   #1477
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
Zuzia czekam z niecierpliwością na zdjęcia..

Dziewczynki wiece może gdzie kupic takie coś i czy do dość strojnej sukienki wypada wkładać taki welon?>
To cos to chyba nazywa sie etola ślubna chociaż w niektórych moze to byc jako peleryna, ja znalazłam w wyszukiwarce, wiec poszukaj moze cos ciekawgo znajdziesz.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 18:11   #1478
Konto usunięte

Magdulec zupelnie nie zauważylam Twojego suwaczka! Wybacz gapiostwo! To juz bardzo niedlugo do Waszego dnia! Ale fajnie!Z pewnością wszystko sie uda! ja za dwie sukienki (ślubną i na drugi dzień - bo mamy dwudniową imprezkę) place 1500zl, +do tego oczywiście dochodzą dodatki ktore juz prawie mam skompletowane.Także myśle ze nie jest to dużo.A krawcowa szyje pieknie, moje kolezanki mialy od niej zjawiskowe suknie!
d8be20e97d4cbff40238ea59da6e881f8d1ed430_660c8e3ec8645 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 18:13   #1479
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Fryzjerka to pani Ula Ryba z salonu z ul. Narutowicza. Polecam! Fryzura naprawdę zachwycała wszystkich!

Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam na tworzącą się stronkę z naszego ślubu www.slubagi.prv.pl

Jagnabe
gdzie dokładnie jest ten salon? chciałabym się tam jutro albo w piątek wybrać ale komletnie nie wiem w którym to miejscu
zazdroszczę Wam taj Szwecji, byłam tam na wakacjach 6 lat temu i jestem pod wrażeniem.na pewno bedzie super
Agusiagr, Paticzka, Bandola ja nie dostałam Waszych zdjęć
Ruda3d super z Was para, rozluźnieni, uśmiechnięci
tylko zastanowiło mnie jedno- dlaczego Ruda nie jest ruda
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 18:20   #1480
jodie
Zakorzenienie

lalunia ja kupowalam etolę na wesele tylko w kolorze czarnym w Olimpie, o ile pamięć mnie nie myli byly także i biale,,,koszt ok 95 zł.
Stary 2007-07-25, 18:21   #1481
Konto usunięte

Paticzka dziękuję z zdjęcia! Sa suuuuuuuper!!!!! Bardzo pomyslowe, no i Wy tacy radośni, piękne otoczenie, zaczynam sie zastanawiać nad plenerem w kozłówce Najbardziej podoba mi się to "w powietrzu" Gorąco pozdrawiam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 18:47   #1482
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Witam Was po dłuższej przerwie. Niestety nie mam w naszym domku internetu, więc teraz bardzo rzadko zaglądam
Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy! Było mi milutko

Paticzka, Annabel, Ruda, Bandola, Agusiagr dziekuję za zdjęcia, które od Was dostałam! Nie wszystkie jeszcze widziałam, ale wiem, że wyglądałyście pięknie!!!

MegiWu, aparat jest nasz a własciwie to Robcia, choć ze mnie ostatnio też niezły fotograf!

GonieczkaWe, po twoim poście się zorientowałam, że to byłaś Ty na próbnym czesaniu u pani Uli. Wyglądałaś bardzo sympatycznie, cieszę się, że i Twoja fryzura podobała Ci się A ja jak? Bardzo zestresowana byłam?

Powiem Wam, że życia małżeńskiego posmakowałam na początku z dużą dozą goryczki Mój mężulek od poniedziałku po ślubie w pracy Wychodzi przed 8, wraca po 18, a czasem nawet później. A ja na urlopie, więc w sumie to siedzę sama w domu. Czasem zajrzę do mamy, pójdę na zakupy. Nawet spotkać się nie mam z kim, bo wszyscy pracują albo za granicą Także czekam jak ten pies, trochę wiję gniazdko, ale samej smutno...
A wieczory tak krótkie, zaraz łapie sen i ciągle gdzieś nas nosi...
Cieszę się na ten weekend. Jedziemy do naszego kochanego Zwierzyńca.

Jagna - powiem Ci szczerze ze stresu to po Tobie w ogole nie bylo widac! A wygladalas super szczesliwie, no i potem na zdjeciach - bomba po prostu!!!
A tak w ogole, jak ogladalam te fotki, to pomyslalam ze tez mi sie marzy zeby moj zespol - ZTL UMCS - dowiedzial sie kiedy biore slub i tez sie pojawili (chociaz to juz bylo jakis czas temu kiedy tanczylam... oj, rozmarzylam sie... )
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:02   #1483
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

[1=d8be20e97d4cbff40238ea5 9da6e881f8d1ed430_660c8e3 ec8645;4854462]Paticzka dziękuję z zdjęcia! Sa suuuuuuuper!!!!! Bardzo pomyslowe, no i Wy tacy radośni, piękne otoczenie, zaczynam sie zastanawiać nad plenerem w kozłówce Najbardziej podoba mi się to "w powietrzu" Gorąco pozdrawiam![/quote]
Sylvix czy możesz mi przesłać zdjęcia Paticzki bo nie dostałam
Stary 2007-07-25, 19:25   #1484
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
MEXX 100musiałąs mnie ubiedz z naukamibo my umówiliśmy się dopiero na 31 lipcanapisz jak wrażenia i czy fajnie było!!!!!
Dzis bylismy na spotkaniu o którym piszesz było całkiem sympatycznie, nie ma się czego obawiać umówiliśmy sie na następne w sierpniu.Ponawiam prośbę o przesłanie zdjęć od ruda 3d.Poza tym byliśmy w usc i powoli kompletujemy dokumenty i dziś tez znalazłam "zagubione"świadectwo bierzmowania,wiec powoli do przodu.Mój adres mexx100@gazeta.pl
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 20:29   #1485
A&A
Przyczajenie

Chciałam się z wami przywitać. jestem przyszywana lublinianką: ) właściwie to po weselu i przeprowadzce dopiero będę. Ślub dopiero w październiku. PO nitce do kłębka i trafiłam tutaj tzn. przez moja wybraną sukienkę Agnes 1558 zakupioną w regina diamante aż tu na wizaż.Szukałam jakiś fotek pomysłów co dobrać do tych kryształków na górze może któraś z dziewczyn zechce podzielić się fotami? (agnieszka.debiec@gmail.c om) Biżuterie jakoś zrobię sobie może sama też z krształków ale mam prblem z bukietem chciałam różówe kalie ale pani w kwiaciarni odmówiła mi zrobienia bukietu ze względu na częsty brak tych kwiatów w hurtowni: ( macie jakieś pomysły? A jaki welon miałyście do tej sukni? gdyby któraś chciała podzielić sie fotami będę ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam.
A&A jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 20:38   #1486
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
tylko zastanowiło mnie jedno- dlaczego Ruda nie jest ruda
teraz nie jest ale ja byłam rudym dzieckiem, a potem przez bardzo długi czas podkreślałam tę swoja rudość farbowaniem na jeszcze ostrzejszy rudy.... i taki nick został wymyślony w tamtych czasach jakoś.... a teraz został tylko charakter rudzielca - wredniak jednym słowem
a TŻ mówi, żebym miała blond włosy to przynajmniej łagodniej wyglądam

słuchajcie dziewczynki, próbuję wysłać zdjątka tym, które nie dostały, ale mi sie bardzo długo wysyła ten mail, i dlatego nie jest łatwo

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 20:45   #1487
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez paticzka Pokaż wiadomość
annabell_lee dziękuje za fotki. Bardzo ładnie wyglądałaśBardzo podoba mi się Twój torcik,pewnie też dobrze smakował. Ciekawy efekt robił Twój tren od sukienki, bo miał fajnie wkomponowaną koronkę. Poza tym podoba mi się efekt takiej fryzury-niby prosta,ale bardzo elegancka...Widać również że masz bardzo pogodnego męza, nie będzie chyba się z nim nudzić w Waszym życiu.
Dziękuję bardzo A jeżeli chodzi o mojego męża, to widzę, ze masz naprawdę niezły zmysł obserwacji, bo trafiłaś w sedno. Na nudę nie mogę narzekać z tym moim kochanym wariatem Czasami to sama się gubię czy on mówi właśnie do mnie na poważnie czy jaja sobie ze mnie robi(bo ma strasznie cięty języczek i nie oszczędza swojej kochanej żony).
A tak poza tym, to miło znów być wśród Was Jeszcze wszystkiego nie przeczytałam, ale jestem na dobrej drodze My dzisiaj wróciliśmy z Krakowa i jeszcze nie do końca wróciłam do rzeczywistości
Jagnabe i ruda3d dziękuję za zdjęcia. Jagnabe powaliła mnie Twoja fryzura. Cudowna No i ten uśmiech oczywiście-super. Ruda3d-zawsze wyobrażałam sobie Ciebie z długimi włosami a tu szok... Ale nic to przyzwyczaję się-przynajmniej Twój mąż nadrabia za Ciebie
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 20:47   #1488
Konto usunięte

A&A witaj! Mam pytanko - w jakiej bylas kwiaciarni? Bo dla mnie nie do pomyślenia jest taka sytuacja.Jak to nie ma takich kwiatów?Moja przyszla szwagierka miala z nich bukiet i nie bylo najmniejszego problemu!Także nie zmieniaj wizji bukietu tylko kwiaciarnie!Uwież mi, są w lbn takie, w ktorych florystki spelnią każde Twoje żądanie!

Silvershine fotki poszły!Napisz jak dostaniesz,bo strasznie ciężko bylo z nimi...Pozdrawiam!
Stary 2007-07-25, 20:50   #1489
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

no właśnie - jak mąż zapuścił, to ja postanowiłam ściąć - tak dla równowagi
tak szczerze mówiąc na ślubie to były całkiem długie jak na mnie

A&A - to jakaś ściema z tymi kwiatami... moja florystka już na tydzień przed ślubem powiedziała mi, że ma kwiatki ZAMÓWIONE na mój bukiet, a jak zamówione, to nie ma tak, że zabrakło... chyba?

a tak w ogóle to teraz mogę z czystym sumieniem polecić florystkę i fotografa, tak że jeśli ktoś będzie szukał to mogę dąć namiary na PW

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 20:53   #1490
A&A
Przyczajenie

O kwiaty pytałam w kwiaciarni w swojej małej mieścinie 70 km od Lublina: ( Lublinianka będę po ślubie więc nie mam możliwości zamówienia kwiatów w Lublinie. Załamałam się troszkę bo miałam już tzw. wizje bukietu i wszystkich dodatków kwiatowych : ) no nie wiem bedę ja błagac chyba: )
Stary 2007-07-25, 21:03   #1491
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
no właśnie - jak mąż zapuścił, to ja postanowiłam ściąć - tak dla równowagi
tak szczerze mówiąc na ślubie to były całkiem długie jak na mnie

A&A - to jakaś ściema z tymi kwiatami... moja florystka już na tydzień przed ślubem powiedziała mi, że ma kwiatki ZAMÓWIONE na mój bukiet, a jak zamówione, to nie ma tak, że zabrakło... chyba?

a tak w ogóle to teraz mogę z czystym sumieniem polecić florystkę i fotografa, tak że jeśli ktoś będzie szukał to mogę dąć namiary na PW
Ruda - podeslij i mi zdjatka prosze!!! strasznie jestem ciekawa bukietu i w ogole.... mam niby juz florystke zamowiona, ale nie jestem w 100 % przekonana
Stary 2007-07-25, 21:03   #1492
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez A&A Pokaż wiadomość
O kwiaty pytałam w kwiaciarni w swojej małej mieścinie 70 km od Lublina: ( Lublinianka będę po ślubie więc nie mam możliwości zamówienia kwiatów w Lublinie. Załamałam się troszkę bo miałam już tzw. wizje bukietu i wszystkich dodatków kwiatowych : ) no nie wiem bedę ja błagac chyba: )
no to może być dla niej problem - ale być może warto zapytać jaką ma inną propozycję, bo być może nie ma co stawać na głowię, żeby mieć właśnie takie a nie inne kwiaty? jeździć na przykład ileś tam kilometrów do kogoś innego, albo denerwować się....? bo może to inne rozwiązanie okaże sie jeszcze fajniejsze? ładniejsze?

Gonieczka,
wysłałam Ci raz, dostałam demona i próbuję jeszcze raz... mój bukiet był dość skromny, chciałam taki właśnie nieduży, wyglądający na taki "polny" bo taki pasował wg mnie do kiecki - ale super mi się z tą florystką dogadywało całą sprawę i trafiła w moje wyobrażenia, a myślę, że z bardziej "wytwornymi" bukietami też sobie radzi

Stary 2007-07-25, 21:06   #1493
GonieczkaWe
Raczkowanie

no i zapomnialam o adresie mawe@gazeta.pl

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 21:08   #1494
Konto usunięte

ruda3d ja chcę namiar na florystkę! I jakbyś mogla prześlij mi chociaż jedno zdjęcie na którym dobrze widać Twój bukiet,ale nie pogardze też większą ilością,uwielbiam oglądać takie fotki! Pozdrawiam! sylwiasz222@wp.pl

A&A wiesz co, zawsze mozesz umowic sie z babką, że sama zamówisz kwiaty i jej dostarczysz (tu bardzo pomaga gielda elizówka),a ona mniej z ciebie zedrze kaski...może akurat to jest jakieś wyjście???

Ruda3d mam foty!Właśnie ściągam!

Edytowane przez d8be20e97d4cbff40238ea59da6e881f8d1ed430_660c8e3ec8645
Czas edycji: 2007-07-25 o 21:11
Stary 2007-07-25, 21:16   #1495
A&A
Przyczajenie

Będę jeszcze negocjować: P!Może róże takei malinowe no nie wiem zobacze... ja nie wiem co teraz się kupuje na bukiety więc zdjęcia też chętnie zobaczę mimo tego że jestem raczkująca wsród Was. dziękuje za odzew pozdrawiam będe szukac coś na wątku z bukietami a jak ktoś ma agnes 1558 i wybrnął z dodatkami to po stopach całować będę za zdjęcia(agnieszka.debiec@ gmail.com)
Stary 2007-07-25, 21:27   #1496
Konto usunięte

Ruda3d fotki dostalam ale z jakims błędem i nie mogę ich niestety zobaczyć... Chyba poczta zaczyna wariować od tych wszystkich zdjęć! Jakby któraś z Was kochane dziewczyny dostala poproszę i ja! sylwiasz222@wp.pl
Stary 2007-07-25, 21:33   #1497
GonieczkaWe
Raczkowanie

Ruda! dostalam i zaczynam ogladanie! dzienx!

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 21:51   #1498
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GonieczkaWe Pokaż wiadomość
Ruda! dostalam i zaczynam ogladanie! dzienx!
Ja równiez dostalam
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 21:53   #1499
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez A&A Pokaż wiadomość
Będę jeszcze negocjować: P!Może róże takei malinowe no nie wiem zobacze... ja nie wiem co teraz się kupuje na bukiety więc zdjęcia też chętnie zobaczę mimo tego że jestem raczkująca wsród Was. dziękuje za odzew pozdrawiam będe szukac coś na wątku z bukietami a jak ktoś ma agnes 1558 i wybrnął z dodatkami to po stopach całować będę za zdjęcia(agnieszka.debiec@gmail.co m)
Witaj!
Ja mam taką samą kieckę jak ty. Co do efektu końcowego to mogę przesłać zdjęcia ale dopiero po...11 sierpnia czyli już niedługo. Kwiaty różowe kantedeski (kalie miniaturki), biżuteria srebrna bo jak przykładałam taką kryształkową to za dużo było dla mnie tych kryształków bo przeciez góra sukienki jest nimi zdobiona, welon długi (prawie do ziemi) dwuwarstwowy, matowy. Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 21:54   #1500
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

[1=d8be20e97d4cbff40238ea5 9da6e881f8d1ed430_660c8e3 ec8645;4855720]
Silvershine fotki poszły!Napisz jak dostaniesz,bo strasznie ciężko bylo z nimi...Pozdrawiam![/quote]
niestety nie ma może jeszcze dojdą
Gonieczka albo Mexxmoże Wy mi powiecie gdzie jest ten salon p.Uli na narutowicza?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości