![]() |
#1471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Seriale
crazymuffin, w ogóle seriali, a jeśli chodzi o te dla młodzieży to zatrzymałam się na "Jeziorze marzeń", hicie z wczesnej młodości
![]() Dla mnie to nie są stereotypy, choć najciekawszy był 1 sezon - szczególnie kierowany do młodych widzów, potem normalnie mnie już nudził i po prostu czytałam książki, albo zwiedzałam wizaż kiedy TŻ wpatrywał się w te czarne oczy demonów. Co ciągnie chłopów do Supernatural? A chyba to, że to taki mini horror - i śmieszno i straszno ![]() I nienawidzę polskiego tytułu. Nie z tego świata? Żenada. Mogli pozostać przy oryginale. Z tego co widzę też tak sądzisz, bo używasz oryginalnego tytułu.
#1472 |
Konto usunięte
|
widziałyście Once Upon a Time? bardzo fajna obsada, kilka znanych twarzy. sam pomysł na fabułę.. dziwny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nadal nie oglądałam AHS ![]() A oglądał ktoś Grimm lub Boss? ![]()
![]() |
#1474 |
Konto usunięte
|
Ponieważ wszystkie seriale, które oglądam na bieżąco mają premiery nowych odcinków w niedzielę lub poniedziałek, w związku z czym już na początku tygodnia zdążę je obejrzeć, zaczęłam sobie szukać czegoś nowego, niezobowiązującego na weekendy. Obejrzałam po kilka odcinków:
White Collar - kryminalno-sensacyjny, z uroczym głównym bohaterem, byłym fałszerzem obecnie konsultantem FBI. Każdy odcinek to nowa sprawa, a motyw przewodni nie jest na tyle wciągający, żeby zmuszał do oglądania odcinków ciągiem - w sam raz na czaso-zapychacz Breaking Bad - nauczyciel chemii, u którego zdiagnozowano raka i którego życie jest szare i marne postanawia wejść w biznes narkotykowy i gotować metaamfetaminę. Ciężkie... niby są komiczne sytuacje, ale ogólnie serial jest przygnębiający z powodu osoby głównego bohatera. Trzeba mieć odpowiedni nastrój na tę produkcję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam oglądać nowy serial w Internecie, nazywa się Suburgatory. Opowiada o dziewczynie, która przeprowadza się z ojcem do innego miasta z dużego, na takie przedmieścia. Jej matka ich zostawiła, więc są tylko we dwoje.
Mogę jak na razie szczerze polecić, bo [jak dla mnie] jest zabawny, z niektórych tekstów można szczerze się uśmiać i jest wiele zabawnych postaci ![]() Umbra, Once Upon a Time na razie obejrzałam tylko jeden odcinek, muszę nadrobić. Czasu mam bez liku, całe dnie, ale zajęłam się innymi rzeczami. Ale jest bardzo fajny. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-11-15 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Konto usunięte
|
ja obejrzałam wszystkie 4 odcinki Once Upon a Time i całkiem przyjemny serial.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Witam, również jestem fanką seriali
![]() - Gra o tron - pierwszy odcinek rozczarował, spodziewałam się czegoś lepszego. Jednak TŻ nalegał,żebyśmy oglądali dalej i jestem właśnie po 4 odcinkach i uwielbiam, świetny ![]() ![]() - American Horror Story - niesamowity serial, inny od wszystkich. Niektóre odcinki były genialne choć 3 i 7 odcinek rozczarował niestety. Ale ogólnie świetnie się ogląda, ma fajny klimat - Walking Dead - wystarczy powiedzieć,że obejrzałam cały pierwszy sezon a potem tylko dni skreślałam w kalendarzu do premiery drugiego. Nawet TŻ cały czas się dopytywał czy aby premiera się już nie zbliża. ![]() - The killing - oglądam sama. Póki co nawet, nawet, czekam az sie bardziej rozwinie ![]() Obejrzałam również pierwszy sezon Glee ale potem jego tematyka mi sie znudzilo i odpuscilam. Lostów również nie obejrzałam całych. Gotowe na wszystko...weszło jak miałam chyba 14,15 lat i był chyba zbyt poważny dla mnie, nie wiem ![]() Mrocznego Anioła z Albą uwielbiałam do samego końca choc aktorka nie powala ![]() House'a kocham miłością bezwarunkową ![]() Pewnie tych seriali bylo wiele wiecej ale jakos nie umiem sobie wiecej przypomniec. I mam prosbe do Was, dziewczyny. Mogłybyście polecić mi jakieś seriale odstresowujące? Dla mnie odstresowujace sa typu, nie wiem, obyczajowe? Jakies ze zwyklymi klopotami a nie, że przychodzi zombie i co oni maja zrobic, czyli nic z fantastyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plotkara - serial o bogatych nastolatkach z Manhatanu, ich problemy, sukcesy czy porażki Medium - genialny serial o kobiecie, która na podstawie zdjęć, snów potrafi odtworzyć przebieg zabójstwa. Pracuje w prokuraturze, a poza tym jest żoną i matką trójki dzieci. W głównej roli Patricia Arquette. Szczerze polecam. Fantastyki tam nie uraczysz, ale wątek parapsychologiczny już tak ![]()
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Ja z kolei namiętnie oglądam seriale SF zwłaszcza te starsze:
- Babylon 5, - Stargate, - V: Goście (nie remake ale oryginalny) - pamiętam jak na Trójce kiedyś to puszczali, - Battlestar Galactica Z innych seriali uwielbiam też Miasteczko Twin Peaks z nieśmiertelnym Agentem Cooperem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam wszystkie dostępne odcinki White Collar. Szkoda, że na końcówkę 3 sezonu trzeba czekać do stycznia - pierwszy raz spotykam się z tak dziwną polityką stacji: dzielenie sezonów na pół - na odcinki zimowe i letnie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Rozeznanie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;30658364]Obejrzałam wszystkie dostępne odcinki White Collar. Szkoda, że na końcówkę 3 sezonu trzeba czekać do stycznia - pierwszy raz spotykam się z tak dziwną polityką stacji: dzielenie sezonów na pół - na odcinki zimowe i letnie...
![]() ![]() Wybaczam - ja mam tak z Alexandrem Skarsgardem - już tym wkurzam Tżta ![]() Chyba się zainteresuję tymi kołnierzykami, bo za długo muszę czekać na Mentalistę - 1 odc. na tydz. to za mało ![]() Widziałyście gdzieś na wizażu wątek o The Mentalist? Wydaje mi się, że kiedyś mi mignął. A może mi się śniło? Uprzedzę. Szukałam, ale my się z wizażową wyszukiwarką nie lubimy ![]()
#1482 |
BAN stały
|
Niebezpiecznie tu zaglądać, bo nęcicie tytułami seriali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
Jakie seriale oglądacie?
Przeglądając forum nie natknęłam się na taki temat. Jakie seriale oglądacie? Też tracicie na nie tak dużo czasu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie seriale oglądacie?
-Na Wspólnej
-Rezydencja -Na dobre i na złe -Przepis na życie -czasem Prosto w serce -Klan -Ranczo Chyba tyle...Jeżeli chodzi o czas, to nie dużo, większość z nich oglądam na necie,więc kiedy mam wolny czas, to wtedy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
-prosto w serce
-m jak miłość -barwy szczęścia -przepis na życie Prosto w serce oglądam głównie na necie ![]()
#1486 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Jest już kilka takich wątków
![]()
#1487 |
Zadomowienie
|
podziwiam za ogladanie polskich seriali, zwlaszcza w necie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Ja głównie:
-"Na wspólnej" -"Pierwsza miłość" w Internecie czasem oglądam -"Suburgatory" -"2 broke girls" -zamierzam też "New girl", bo czytałam pochlebne recenzje i myślę, że to może być kolejny fajny serial komediowy do kolekcji - swego czasu jak leciał też to oglądałam polski serial "Naznaczony" -parę odcinków też "Skazanego na śmierć" i to głównie tyle ![]() bardzo rzadko: -"Klan" ![]() -"Moda na sukces" [można się uśmiać] - czasem "Trudne sprawy" także jako komedię lub DJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Rozeznanie
|
"Dom" jak czasem powtarzają. Na te które teraz "lecą" szkoda mi czasu.
#1490 |
Przyczajenie
|
Invasion, serial s-f jak ktoś lubi fantastykę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Dexter
Gotowe na wszystko Mentalista Szczesc stop pod ziemia Miasteczko Twin Peaks (po raz drugi) Lost(rowniez po raz drugi) Aktualnie wlasnie ogladam te seriale,robie to w wolnej chwili. Jesli sie wkrece potrafie obejrzec pare odcinkow dziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zadomowienie
|
Klan
Moda na sukces Ojciec Mateusz Ranczo M jak miłość Rodzinka Na dobre i na złe Pierwsza miłość Na wspólnej Przepis na życie
#1493 |
Zakorzenienie
|
W tv :
M jak miłość Przepis na życie Na wspólnej czasami Rodzinka.pl i Rezydencja kiedyś jeszcze Lost W internecie : 90210
![]() |
#1494 |
Konto usunięte
|
Zapomniałam jeszcze o Głęboka woda i Rodzinka.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Rodzinka.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Rozeznanie
|
- Bones
- Big Bang Theory - Dr House dokładnie w takiej kolejności. to znaczy, że Bones uwielbiam, BBT w sumie też, a House'a oglądam sobie od niechcenia bardziej. z traceniem czasu... epizodycznie tracę. na przykład kiedy oglądałam od A do Z Big Bang Theory. ale teraz jestem na bieżąco, dopóki znów mnie jakiś serial nie wciągnie. polskie seriale są dla mnie nie-do-strawienia. ![]()
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
Tak z ciekawości (przepraszam, że się wtrącam w wątek ale nie ma chyba potrzeby zakładać osobnego w takiej sprawie) ile czasu dziennie zajmuje Wam oglądanie seriali?
#1498 |
BAN stały
|
Californication i Przyjaciele
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Hmm, u mnie to różnie, czasem tylko z godzinę dziennie, bo robię też inne rzeczy [bo nie pracuję, studiuję tylko zaocznie na razie], np wtedy czytam też itp, a czasem mogę pół dnia oglądać fajne wg mnie seriale ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.