|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Ja to dzisiaj kibicuje Niemcom, tylko dlatewgo zeby jakos zmniejszyc szanse Chorwatow, zeby byli zdenerwowani w meczu z Polska
Nie wiem o ktorej graja Niemcy z Chorwacja ale chyba 17.50. ![]() Co do wczorajszego meczu miedzy Szwajcaria a Turcja, to tez sie zawiodlam, ale widac bylo ze to byl jakis pechowy mecz, nie dosc ze taka pogoda, to jakies 2 rozbicia glowy, i bramka w doliczonym czasie ktora zadecydowala o wyniku ehh...
Edytowane przez Julshka Czas edycji: 2008-06-16 o 08:31 Powód: pomylka:) |
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Portugalia grala z Czechami wczoraj a Turcja z Szwajcaria
|
|
#1474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z powodow rodzinnych podobno. Cytat:
(oby nigdy, bo to moja dzidzia )Cytat:
Poldi strzeli ze dwie brameczki, Miro ze dwie, potem wejdzie Gomez i dobije jeszcze z jedną... a na końcku puscimy Olliego Neuville'a i dobijemy w 90. minucie ;Pa Polska rozgromi Austriaków jednym palcem Cytat:
podziwiam.do bojuuuu do bojuuu tralalalala na na nannnn wir gehen zusammen in die geschichte ein na na na lasst uns einmal alle helden sein .... tralalalala wirs sind daaa und wir werden europameister !!!! dobry ![]() wstałam i nie ma NIC do jedzienia i NIKOGO w domu... i co j zrobie? eeeeeeee
|
|
|
#1475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś kibicujemy Niemcom... ![]() a sny spełniają się na odwrót! :-P kurczę, ja się już lekko denerwuje...jak ja wytrzymam do wieczora ![]() jeju, smutne to nie rozumiem co kieruje ludzmi w takich sytuacjach
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Również kibicuję Niemcom, w ogóle szczerze mówiąc lubię tą drużynę (no może poza Klose...). A później wielkie odliczanie do meczu Polska-Austria
.
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kibicuje Niemcom bo tu mieszkam i jakos tak, zreszta to chyba jedyny mecz ktory ogladam z moja 'rodzinka' ![]() ja mam nadzieje ze tak jest, bo sie obudzilam prawie ze lzami w oczach a potem juz spac nie moglam Magda mnie nigdy dosyc ja miesiac 21 przed urodzinami do kazdego wozka zagladalam, a jak juz widze takie ogromne brazowe oczy to
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, jaka jestem zła, że Turcja wygrała!
Szwajcarom się należała wygrana jak nie wiem co!A dzisiaj obowiazkowo Niemcom a potem OBOWIAZKOWO naszym kibicuję. Mav, sny się podobno spełniają na odwrót. Oby, oby. Ja przed ostanim meczem miałam dobre przeczucia i się nie sprawdziło, teraz mam złe i mam nadzieję, ze sie też nie sprawdzą
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Haha znalazłam w Internecie piosenkę "Ich Troje - Keine Grenzen" i myśląc o tych "3 powodach, dla których Polska wygra dzisiejszy mecz" aż się popłakałam
![]() Ech, gdyby tak obie drużyny weszły do ćwierćfinału... A swoją drogą fajna piosenka: ich wär so gerne mal ein astronaut der von dort oben auf die erde runterschaut denn alle, die dort oben einmal war´n sie alle sagen, es ist wunderbar poczujesz tu płynący wolniej czas ciszę, spokój, którego tak brakuje nam i u nas też tak mogłoby dziś być jesteśmy mali, lecz nie koniecznie źli keine grenzen, keine fahnen von dort oben ist die welt einfach nur schön keine lander, keine völker keine kriege kann man von dort oben seh´n każdy z nas powinien dotrzeć tam by zrozumieć, że w tej walce sensu brak vielleicht nimmt uns das unser´n dummen größenwahn, und statt zu labern, fangen wir zu lieben an. żadnych granic, żadnych flag nie ma głupich waśni, nie ma różnych ras żadnych wojen, żadnych państw keine kriege kann man von dort oben seh´n biezgranicznyj mir biez flagow, s wysoty granicy wowse nie widny, biezgranicznyj, niepriwycznyj, biez razdorow, wzrywow, zlosti i wojny) von dort oben ist die welt einfach nur schön ![]() P.S. Wiem, wiem, odbiło mi
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Na Kibicankowym jakoś pusto, to chyba się przeniosę na wątek Eurowy
![]() Dziś też trzymam kciuki za Niemców, chociaż nie przepadam za tą drużyną. No, ale teraz Poldi będzie miał jeszcze większą motywację do strzelania, bo jak coś strzeli, to i Niemcy, i Polacy będą się cieszyć. Spokojnie, ostatnio na piłkarzy, to ja tylko patrzę, podziwiam i kibicuję
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiejszy scenarousz Niemcy gromią Chorwację a my gromimy Austrię ![]() no a Poldi dzisiaj może ukoić ból Polaków po niedzielnym meczu niech sie chłopak stara
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Łukasz Piszczek kontuzjowany http://sport.onet.pl/0,1264200,1767761,wiadomosc.html
Ciągle tylko kontuzje i kontuzje
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Te kontuzje to jakas podjarzana sprawa chyba :/
Ciagle któryś coś ma
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj obowiązkowo ściskać kciuki za Niemców. Bez ich zwycięstwa nasze szanse się zmniejszają...
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem to jest efekt tego, że część piłkarzy nie jest przyzwyczajona do gry na takich wysokich obrotów a turniej to jednak turniej, wiadomo jak jest męczący. i jakoś nie wydaje mi się żeby to była wina sztabu, bo tyle razy mieli jakieś zgrupowania itd. i niegdy nie było tyle kontuzji wydaje mi się że po prostu (niestety) nie są przyzwyczajeni do takiego tempa .
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
hahaa
odlot ole ole ... wygraaamy jak zawsze Magda dziś wyciąga trykot i będzie kibicejszyn ![]() LOOO LOOO LOOO LOOOOS GEHTS !!! co do kontuzji to nie jest pocieszajace, ze z meczu na mecz ubywa nam ciagle pilkarzy co to bedzie jak dojdziemy do finalu XDD a Polskiej flagi znowu nie kupilam mialam kupic jak wygramy XD a potem tak wyszło własnie ...
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy siak powinni wykrzesac wszelkie siły na dzisiaj Ebi niech sie troche rozbudzi... Roger da czadu i dobrze bedzie. Zrobimy sobie własnego Podolskiego i Klose
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
No oby było dobrze. Bo faktycznie nasi chłopcy nie są przygotowaniu do rozgrywania tylu spotkań w jednym tygodniu...
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
aaa tak mi sie przypomniało, ze czytalam o Fringsim, że chce zakonczyc kariere w 2010.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Magda, fajny pokój
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie kibicujące Wizażanki! Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie
![]() Tak jak Wy, dzisiaj jestem za Niemcami i oczywiście Polską |
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez Polacy mieli oboz przygotowawczy. Mieli tyle samo czas co inne drużny..
wygramy dzisiaj
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, większość naszych zawodników nie jest przygotowana, bo do tej pory rozgrywali jedno spotkanie tygodniowo i teraz rozegranie trzech jest dla nich ogromnym problemem. W innych ligach to normalka, u nas ekstremal.
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._dzien_5_.html
W Wiedniu już co najmniej dwa razy wygraliśmy: ponad 3 lata temu, gdy trenerem był Janas, a drugi raz, gdy selekcjonerem był Sobieski. Uwielbiam czytać te wypowiedzi komentatorów i "ekspertów". ![]()
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, co oni specjalnie łapią te kontuzje?
Poza tym ja dziś jestem między młotem a kowadłem , bo Niemców lubię i Chorwcaję też bardzo i nie wiem , nie mogę się zdecydować Pomoże ktoś? btw. ale dzisiaj będzie ruch w tym wątku
|
|
#1497 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzka psychika jest tak skomplikowana ![]() na dodatek komuś o swoim zamiarze powiedział, co znaczy, że jakiejś pomocy szukał eeeh ![]() śliczna dzidzia, a żona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Boniek ma trochę racji, że gdyby Chorwaci wygrali, to na nas może wyszliby mniej skoncentrowani, słabszym składem i byłoby ich łatwiej ograć, a jeśli przegrają z Niemcami będą bardziej zdeterminowani e tam wszystko mi jedno, byle wygramy z Austrią i Chorwacją ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłoby więcej pożytku, gdyby Jakub został i się wyleczył do meczu z Chorwatami! ![]() Cytat:
ale z drugiej strony przecież każdy codziennie trenuje w klubie, teraz też kontuzje pojawiają się na treningach, nawet nie w czasie meczów, więc nie z powodu dużych obciążeń. Już sama nie wiem czyja to wina, pewnie jak zwykle gdzieś po środku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
CO BOJU CHŁOPAKI!!! Cytat:
a nie wygląda ![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do empatii, to jestem empatyczna, czasami nawet za bardzo, ale chodziło mi głównie o to, że piłkarze na pewno będą przybici. 2. Też mam mieszane uczucia w stosunku do Niemców. Sama nie wiem komu mam dzisiaj kibicować w meczu o 18.00, (żeby nie było wątpliwości czy zastanawiam się komu kibicować podczas Polska - Austria )3. Miejmy nadzieję, że Ebi się obudził po meczu z Niemcami
Edytowane przez kr0pka Czas edycji: 2008-06-12 o 14:58 |
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo mialam kupic, jak bylam na jiesicie to widzialam takie ogromniaste ale drogie byly nastepnym razem zapomnialam, w koncu ostalam sie polska i niemiecka koszulka tylko
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tricomi, mi się wydaje, że kropce chodziło o to, że po prostu atmosfera będzie bardzo smutna, przez co mogą być przybici i to może odbić się nie grze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

ehh...

(oby nigdy, bo to moja dzidzia ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szwajcarom się należała wygrana jak nie wiem co!

a turniej to jednak turniej, wiadomo jak jest męczący. i jakoś nie wydaje mi się żeby to była wina sztabu, bo tyle razy mieli jakieś zgrupowania itd. i niegdy nie było tyle kontuzji
wydaje mi się że po prostu (niestety) nie są przyzwyczajeni do takiego tempa 

ale z drugiej strony przecież każdy codziennie trenuje w klubie, teraz też kontuzje pojawiają się na treningach, nawet nie w czasie meczów, więc nie z powodu dużych obciążeń. Już sama nie wiem czyja to wina, pewnie jak zwykle gdzieś po środku
a nie wygląda