![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Radość
Ni cholery nie mogę znaleźdź tego wózka. Owszem trójkołowce są ale tego konkretnego nie. Angie w naszym wózku na odwrót. Pod ciężarem nóżek Michasiowych ta część sama "zjeżdża" w dół. Pozdrawiam Scuplizno ![]() ![]() Gratki za kolejne Kielonki ![]() Ana Myślę że do 23 czerwca się poprawi. Już w tej chwili sytuacja jest dramatyczna więc długo to nie może potrwać bo ludzie zaczną głodować. Trzymam ![]() Opis szyldu udał Ci się. ![]() ![]() Tak się zastanawiam czemu "wszyscy" mówią Coccodriloo ma Wasz sklep ?? Dysiu ja nie tylko Esti widuję na NK. Niby w pracy są , na forum nie piszą a na NK siedzą ![]()
#1472 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez widze czasami Esti na NK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Hadzi,bo rzeczy,ktore sprzedaje sa marki "coccodrillo"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
Ana
Wsio jasne z krokodilkiem ![]() Właśnie czytam że Policja zaczyna przywracać porządek na drogach i przejściach granicznych . Jest nadzieja ![]()
#1477 |
Raczkowanie
|
Tu jest taki, wydaje mi się że jest bardzo podobny ale waga
![]() http://berlin-wilmersdorf.markt.de/K...50447/show.htm
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Radość
boszszsz ![]() No chyba że podali wagę wózka z dzieckiem ![]()
#1479 |
Raczkowanie
|
Hadzi ot to, ja muszę mieć lekką bo z dzwiganiem u mnie ciężko, lekarz zabronił mi nawet dziecko dzwigać, a nie dzwigaj tu jak sam w domu jesteś
![]() Potrzebuję wózek który łatwo do autobusu włożę, tzn uniosę Ana oglądałam wiadomości ![]() ![]()
#1480 |
Raczkowanie
|
I widzicie, tak mi schodzi czads, dlatego nie mam czasu nawet pisać, teraz Agatka śpi to ja gotuję, sprzątam i z doskoku na kompie
ja się wkurze to pójdę do sklepu i kupię jakiś najtańszy, pierwszy z brzegu o wiecie, parasolkę mam, trójkołowca na dużych kołach też, fajny na wypady do lasu lub nad rzekę, szkoda że nie ma podnóżka podnoszonego. Tylko ja potrzebuję na spacery, np do miasta , do teściów jak jadę żeby bez proszenia się do autobusu wejść. Tu u nas to jeszcze czasem ludzie sami od siebie pomogą, głupio tak wciąż się prosić, ale ostatnio byłam w wielkim mieście pochodzić po sklepach i uwierzcie że tylko dwie osoby mi pomogły i to dopiero jak widziały że nie daję rady. Wybaczcie to pisanie post pod postem. Hadzi a ty masz już równe 1000 postów
#1481 |
Wtajemniczenie
|
ja się wkurze to pójdę do sklepu i kupię jakiś najtańszy, pierwszy z brzegu
wpierw posadź Malucha i zbadaj organoleptycznie jak Córci się "siedzi" Hadzi a ty masz już równe 1000 postów Niom ![]()
![]() |
#1482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zmiatam już do domku, może jutro będzie luźniej w pracy to tu poszperam troszku... ![]() Buziaki i do juterka!!
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
Mam wieści od Czarinki, napisała sms'a:
"Ja właśnie jestem w drodze na lotnisko. Wybaczcie, ale nie miałam zupełnie czasu na wizaż. Postaram się jak najszybciej dać Wam znać, że już doleciałam i że jest OK. Pozdrawiam i całuję." A ja przeżyłam dentystkę ![]() ![]() ![]() Ania mnie się bardziej podoba krokodyl niż kameleon ![]() ![]() ![]() Dziewczynki ![]() ![]() Nie mogę wydać nie wiadomo jakiej kasy na prezent bo jej nie mam. Myślałam żeby jej kupić delikatny złoty łańcuszek z jakąś zawieszką (np. podkowa z pyskiem konia - dziś oglądałam a Aśka to koniara, albo jakieś serduszko czy coś delikatnego). Jej nie mam co pytać co by chciała dostać, bo ona wie, że kasy nie mamy i mi "podrzuca" jakieś durne pomysły typu: zegarek za około 45zł. Może macie jakieś pomysły inne niż ten łańcuszek ![]() ![]()
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
Julitko,tak na szybcika Ci napisze co mi przyszlo do glowy.To tez zalezy czym Twoja siostra sie interesuje co lubi.Jak jest typowa nastolatka tych czasow,to ja bym jej zafundowala moze depilator albo prostownice do wlosow (co na pewno posluzyloby jej na lata).Lancuszek,o ktorym piszesz to tez swietny prezent i pamiatka na cale zycie.Ja bym chyba wybrala lancuszek,choc nie ukrywam ze na moja osiemnaste marzyl mi sie depilator ale niestety nie dostalam.Dostalam za to suszarke do wlosow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam do domku.paaa |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pyszny przepis na te banany - muszę wypróbować!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hehe co do odparzenia - ja tez się ostatnio załatwiłam ![]() ![]() ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
MadziaO współczuję tego odparzenia
![]() ![]() Mnie czasami się zdarzało jak bardzo szybko szłam a miałam na sobie jeansy, że uda zaczynały mnie piec i swędzieć jakbym ogień tam miała. Ale wystarczyło tylko odpocząć i wszystko wracało do normy. Teraz jestem stara i już tak szybko nie łażę ![]() Mam nadzieję, że Twój przyszły szwagier szybko przekroczy granicę i wsio będzie OK ![]() Ania dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prostownicę ma, perfumy ma taaakie, że chodzę i ją wącham ![]() To taki typ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
No i edycja mi się nie udała
![]() ![]() Ogłosili dziś wyniki egzaminów gimnazjalnych. Jarek miał z części humanistycznej 35 punktów na 50 (średnia krajowa - 30 punktów), a z części matematycznej miał 27 punktów na 50 (średnia krajowa - 27 punktów). Jak na jego mega lenia do nauki, to te łączne 62 punkty, to dobry wynik. Jemu wystarczyłoby łącznie 50 punktów do klasy, do której chciałby się najbardziej dostać (geodeta w Technikum). Czyli jest już do przodu z punktami a dojdą jeszcze punkty za oceny na świadectwie. No to się pochwaliłam ![]()
![]() |
#1488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-06-12 o 21:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zadomowienie
|
hej........
Mam jakiś robotny tydzień ![]() Dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze, Julitko, gratulacje dla Jarka
![]() ![]() Po drugie, Julitko, a coż to za prezent dostaliśmy dzisiaj od Was? ![]() ![]() ![]() ![]() Po trzecie, co do prezentu dla siostry, to moze jakiś fajny album i ramkę na zdjecia. Łańcuszek, to też dobry prezent ![]() ![]() Dzięki za przekazanie wieśći od Czarinki ![]() ![]() ![]() MadziuO współczuje odparzenia ![]() Mam nadzieję, ze szwagier jakoś sobie poradzi na tej granicy ![]() No znowu ten net mnie dobija. ![]() ![]() Zdjęć z wczoraj nie wkleję, bo baterie mi padły w aparacie i muszę naładować. Idę zaraz spac, bo jakoś źle sie czuje. Dostałam @ i jeszcze jakos tak mi w klatce piersiowej uciska ![]() ![]() Spokojnej nocy ![]() -------------------------- Kasiu, sporo tych truskawek. Oj, pewnie jesteś urobiona na maxa ![]() Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-06-12 o 22:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zadomowienie
|
obiecane fotki
1 sliczna czysta Tati 2 jak to Tati zjadla kota ![]() ![]() ![]() ![]() 3,4 z tatem na labadziu 5 calusek dla Ismaela zeby sie nie zloscil.... 6 zelka salamandra..teraz powoli zorpuszcza sie za balkonem... ![]()
#1493 |
Zadomowienie
|
1,2,3,4 z mamą na wesołym miasteczku
5 krówki...wszystkie Tatiany ofkors ![]() 6 "ziiiiiii" czyli super fura w sensie ![]()
#1494 |
Zadomowienie
|
1 z krzysiem kolega ze szpitala,starszym o 2 godziny
3 i znow calus dla Isia...zeby sie nie zlościł... 4 moje ślicznosci uhahane ![]() 6...to tylko taki przyjacielski calus...Isio pamietaj ile slodkich buziakow Ci Tati przeslala! zamknete oczy mieli dlatego ze slonce swiecilo ![]() ![]() ![]()
#1495 |
Zadomowienie
|
jeszcze takie znalazlam...
1 to tati ulubione ubranko ![]() ![]() ![]() 2 jak kaftan nie skutkuje to jest zamykana w szafie...ale jak widac bardzo jej sie podoba ![]() 5 z kielbą ![]()
#1496 |
Zadomowienie
|
Madziu Twój rozbójnik rozkoszny
![]() ![]() ![]() Tak wogóle to dzień dobry wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
Eloł
One_shot Hehe co do odparzenia - ja tez się ostatnio załatwiłam tak jak Ty założyłam spódniczkę i do tego stringacze.... i poszłam z Marcjanką na 3 godzinny spacerek i myślałam że umrę!! ![]() ![]() ![]() Hie hie hie chciało się gołymi pośladkami pobłyszczeć to teraz masz. ![]() ![]() ![]() Oś mnie rozbawiła z rana . a tak serio, serio współczuję ![]() Córcię pozdrów ![]() Basiu Pamiętaliśmy to co mówiłaś o tych bańkach gdy byliście u nas i postanowiliśmy podesłać ten „deficytowy towar” Emilce ![]() ![]() ![]() Madzia jak to Tati zjadla kotawcz esniej zadziobala go motyczka... ![]() ![]() ![]() Poległem Czyścisz mi monitor z kawy ![]() To że Tatinka jest Urocza to już wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() Oczu oderwać nie mogę od Twojej Córci. Śliczne zdjęcia, napradwę świetne a opisy fotek powalają.
#1498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy jeszcze raz. ja jakiś czas temu znalazłam takie bańki w Biedronce
a nie ma za co ![]() Miś jak już wypatrzy swoje bańki to też najchętniej nosił by wszystkie na raz a ma chyba 2 pełne i 2 puste ![]()
#1500 |
Wtajemniczenie
|
Madziu Tati przesliczna! Najbardziej podoba mi sie zdjecie, na ktorym caluje sie z kolega... Swietne!
Julitka i Hadzi gratulacje dla Jarka! Jula ja na moja 18 dostalam od kuzynki i jej rodzicow wlasnie zloty lancuszek z krzyzykiem, powiem Ci, ze jest to dla mnie bardzo duza pamiatka. Lancuszek zreszta nosze do dzis i to na co dzien, a nie tylko od swieta. Ale mysle, ze taki depilator to tez swietna sprawa. Wtedy chyba o nim nie myslalam, ale rok pozniej juz tak, ale ze one byly drogie, to sama sobie nazbieralam i w tajemnicy przed wszystkimi kupilam. KasiaL ales sie narobila! Ana faktycznie niewesolo teraz jest u Was, mam nadzieje, ze sytuacja szybko sie unormuje, bo z tymi paczkami z Polski, jak dziewczyny pisza moze byc kiepsko. Niby poczta juz przestala strajkowac, ale moich paczek jak nie bylo tak nie ma. Radosc ja z woziami raczej nie pomoge, bo my mamy ciagle ten pierwszy - trojfunkcyjny, ktory wbrew pozorom nie jest wcale ciezki, zreszta teraz go juz nie nosze, a na szczescie na trasach, ktorymi czasem jezdze w Krakowie, kursuja niskopodlogowce, wiec problemu nie mam. Moze jak sie dzidzia urodzi i zabierze wozek, to pomysle nad lekka parasolka, zeby miec w razie czego jak bysmy sie wybierali gdzies cala rodzina. Ale to taka ewentualnosc, bo przeciez czesciej bede sama, a wtedy z dwoma woziami nie da rady. Gratulacje dla siusiajacych dziewczynek! W sensie siusiajacych do nocniczka. To widze, ze w tym wzgledzie dziewczynki gora! Moja tez robi, z tym ze nie wola, ale jak sie ja posadzi to siedzi i zrobi. A czasmi zwiewa i z golym tylkiem leci pod drzwi balkonowe i tam siiiiiii... na szczescie tam nie ma dywanu, tylko plytki. U nas w pracy dzisiaj nudy, bo robia nam cos z systemami i nie mamy na czym pracowac, rano cos tam zrobilam, ale teraz to ja nie wiem. Nie usmiecha mi sie jeszcze 6,5 godziny siedziec i nic nie robic.... Na szczescie szefa nie ma! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.