![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Ugh
![]() z tztem gadam, to mi mowi,ze nawet łysa bede piekna ![]() ten to wogole mi nie pomaga ![]() ![]() ![]()
#1472 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak jeszcze jestem, plany się zmieniły.
Aga ja bym zrobiła jakąś fajna fryzurkę, bo nudno z takimi prostymi i tylko z grzywką ![]() Co do Isis to się zgodzę z twoim TZ ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
jeeestem
![]() ![]() i zaraz na predkosci ide sie ubierac i malowac ![]() noo i dostalam takie sliczne zyczenia dzis na telefonik od Sis ![]() ![]() Sis juz po polnocy od razu Natalka przec whila , ale mi sie milo zrobilo ![]() Ewuś ![]() ![]() zmykam do szkoly ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2008-05-26 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Aguś więc tak 100lat 100lat niech żyje żyje nam ![]() duzo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń. pociechy z tego Twojego gałgana i czego tam sobie jeszcze zażyczysz ![]() ![]() ![]() Ewesko Tobie także duuuzo zdrówka i sukcesów i spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() I to dla Was dziewczynki ![]()
#1475 |
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ja też jestem, jakimś cudem obraz się naprawił ![]() Aguś ![]() ![]() Żabul dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj wkleić ale czasu mi zbrakło wiec nadrabiam
![]() wczorajsze ślepia, zdjęcia nieostre strasznie bo jak się później okazało aparat chciał jeść. czemu cyfrówki nie lubią fioletowych cieni i zawsze przekłamują ich odcień? ![]()
#1477 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj juz mnie nie było na necie bo byłam z TZ. oglądalismy TzG i wygrał ten Czarek z mojego miasta ![]() ![]() Aga wszytskiego naj naj ![]() Cytat:
ja taką wagę mam juz od dobrych kilku lat i czuje sie w niej najlepiej. nie odchudzam się, jem co chce. poza tym to u mnie rodzinne(mam np. ma tyle wzrostu co ja i wazy 54 kg a wiadomo ze kobitom w starszym wieku cięzej utrzymac wage) tata tez szczupły, brat tez. dziadkowie tak samo. wiec wydaje mi się, ze to tez zalezy kto jakie ma np. kosci. jedni za chiny nie bedą mieli małej wagi, choc szczupł wyglądają bo włąsnie mają grube kosci. (mam taką kolezankę). kilka lat temu (w liceum jeszcze) wazyłam 53 kg(moja najwieksza waga) i czułam sie jak słonw skłądzie porcelany. wiecie co innego jakbym sie odchudzała, wyrzekała ze tego i tego nie jem. a jem to co chce ![]() edit: Zaba a czemu niby twarz nie wygląda zdrowo co?? bo nie rozumiem. ja z nią problemu nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ćwiczę cieniowanko cały czas, także ogromnie się cieszę, że tak piszesz ![]() Magda, waga dobra czy zła o niczym jeszcze nie świadczy i to jak my się w niej czujemy też nie. A pisze ci to taki sam chudzielec (teraz troszkę spuchnięty;Też jem wszystko na co mam ochotę, ale co z tego jak się nic nie przyswaja?) Nie chciałam wcześniej pisać tego, żeby nie było ze się czepiam czy coś, ale skoro pytasz ![]() Przyjrzyj się swojej skórze. Sińce, worki pod oczami, zmęczona pozbawiona koloru cera... Po oczach wszystko widać, niestety. Popracowałabym trochę nad sobą ![]()
![]() |
#1480 |
Moderatoreska
|
Blee a mnie dziś znowu sprzątanie czeka:/ Będę latać na odkurzaczu z mopem i ze ścierką w ręce:/
Synusia do szkoły muszę jeszcze przyszykować ![]() Zabul no to widzę, że ćwiczenia nie idą na marne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
since pod oczami to ja mam od urodzenia, widac taki typ urody.
nie wiem, ale jakoś sie nie widze i kilka kilo więcej. kiedys wam wklejałam jedno zdjęcie co miałam taką zmęczoną cerę ,a le wtedy napisałam, ze chora jestem i na antybiotyku, tak to z cerą problemu nie mam. ani nie szarawa, ani nie sucha, nie ma żadnych wyprysków. jak najbradziej zadowolona jestem. edit: kurcze ale dzis sliczna pogoda. a ja w ksiązkach musze siedziec i jeszcze do Olsztyna jechac. nawet nie wiem kiedy wróce., nie wiem czy sie uda na ten weekend czy dopiero po sesji ![]() a mój TZ ma dzis egzamin na bierzmowanie a w czwratek ma egzamin na prawko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
jak myslicie czy ja ze swoim stanem zdrowia nadaję się do pracy?
bo zastanawiam się ciągle nad tym co mam zrobić.
#1483 |
Moderatoreska
|
Jej dziś wieczorem znowu będę miała prześwietlany komp :/ Bo teraz tez pada podejrzenie na monitor, bo dziś jak włączyłam komp to mam obraz normalny i wszystko jest ok. Po prostu już mnie coś bierze na ten komp :/
Żabul jeżeli będziesz czuła sie na siłach, żeby iść do pracy to czemu nie ![]() Wszystko zależy od Ciebie czy dasz radę, Ty najlepiej wiesz co się dzieje jak dopadnie Cię złe samopoczucie i musisz się zastanowić czy podołasz. No i też wszystko zależy od tego co to będzie za praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
no własnie.
ewesko ale ty sie masz ostatnio z tym kompem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewciu nie ty jedna walczysz z kompem, mój wczoraj w nocy tez coś naprawiał, lutował. grypa komputerowa chyba panuje
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
ech a mi sie nie chce za nakę zabierac ale musze. jutro mam egzamin
![]() ![]() ![]() edit: Zaba a o to idziesz dzis na poszukiwania czy masz cos juz na oku?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
Mój komp nie zaraża ![]() ![]() ![]() No ale u ciebie mniej więcej wiadomo co się dzieje bo u mnie nie do końca wiadomo :/ I to jest najgprsze bo gdybym wiedziała co jest nie tak to by sie naprawiło i po kłopocie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Ofert jest do wyboru do koloru. praktycznie w każdym sklepie kogoś potrzebują.
No ja nie bardzo czuję się na siłach szczerze powiedziawszy. dobija mnie brak gotówki i zajęcia. I to, ze stoję w miejscu a nawet się cofam z realizacja planów. Nie wiem co mam robić ![]()
#1490 |
Zakorzenienie
|
jesli sie źle czujesz i masz mase nauki to moze powinnac poczekac z podjęciem pracy??
a praca nie kolidowałaby ci z zajęciami?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Wiem, że masz już dość, że chciałabyś już coś robić, realizować się, ale poczekaj jeszcze trochę. Domyślam się, że pewnie chciałabyś pójść na jakieś kursy, ale pewnie gotówki brak :/ edit :ale tu cisza. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2008-05-26 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
kurcze jest sliczna pogoda a mi okres na jutro wypada .. jak ja tego nie lubie wrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
Ewe wszystkiego czego tylko chcesz
![]() p.s doszla juz paczka ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Moderatoreska
|
U mnie też dziś wyjątkowo piękna pogoda
![]() ![]() ![]() Parvaa dziękuję ![]() Paczki jeszcze nie mam, czekam na listorkę, zazwyczaj po 12 chodzi może dziś dojdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
a ja nie lubie jak jest ładna pogoda a ja sie musze uczyc, bo mu kurcze wiedza do głowy nie wchodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Zaba chyba, ze bys znalazła prace gdzie nie trzeba non stop stac. np. w jakim ssklepie. tam sobie siedzisz, tylko jak ktos podejdzie to wtedy. a jak to jakis mały sklepik to i ludzi moze nie byc. wiem, ze u mnie dziewczyny tak robiły, to i uczyc sie mogło
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Moderatoreska
|
Aleee nudy, nie mam już dosłownie co robić :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
ewesko to moze chcesz sie za mnie pouczyc albo popisac prace mgr??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.