![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Blackuś
![]()
#1472 |
Zakorzenienie
|
tez jak to rano przeczytalam to strasznie smutno mi sie zrobilo. niedawno wlasnie widzialam ja w tv. mowila o córeczce i o tym, że wierzy że teraz bedzie już lepiej
![]() gratulacje ![]() szalejesz normalnie ![]() wpadaj tu częściej!! ![]() ja wlasnie wychodze bo mamy zamiar (przynajmniej dziewczyny;P) wrócić na finał YCD ![]()
#1473 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja myślałam jeszcze o napisie quatorze na nadgarstku, ale już sama nie wiem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
a co to jest?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1212267317
tak chce wygladac! ![]()
#1476 |
Konto usunięte
|
ViLL - kiedyś też sobie oglądałam różne takie zdjęcia; ] i mówiłam, że chcę to, tamto, siamto. a ostatnio popatrzyłam na swoją fotkę - w sensie swojej sylwetki - i nagle mi się spodobało;]
edt: quatorze to po francusku 14;] ale dlaczego taki tatuaż - to już nie mam pojęcia, co emememsik wymyśliła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7774380]ViLL - kiedyś też sobie oglądałam różne takie zdjęcia; ] i mówiłam, że chcę to, tamto, siamto. a ostatnio popatrzyłam na swoją fotkę - w sensie swojej sylwetki - i nagle mi się spodobało;]
[/quote] a to nie, to nie taki problem ja uwielbiam swoja figure, moglabym chodzic w mini dlugosci chustki do nosa, [nie, nie chodze, ale nie ze wzgledu na figure; ) ] jak ja ogladam watek o thinspiracjach to mnie wiekszosc nie kreci bo uwazam ze ja wygladam ponownie ![]() tylko ostatnio mam zachcianke by miec super miesnie na brzuchu... no i wlasnie ta dziewczyna ma takie super miesnie ![]() [i wciecie w taliii, ale to juz nie kazdemu pasuje ; ) ]
![]() |
#1478 | |
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7774380]edt: quatorze to po francusku 14;] ale dlaczego taki tatuaż - to już nie mam pojęcia, co emememsik wymyśliła.[/quote]
Po prostu dlatego, że to ważna dla mnie liczba i tyle. ![]() Ta dziewczyna wygląda strasznie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest biodrowka, i naprawde zakrywa wszystko co ma zakrywac, jak dla mnie to zwykla spodniczka, [mowisz o tej jeansowej ![]() yy to ja nie pamietam mam jedna kraciasta naprawde krotka i robie sobie w niej zdjecia czasem [od tak ![]() ale w zyciu nie wyszlabym w niej na ulice chooooc ![]() uwielbiam szokowac i budzic kontrowersje, wiec gdyby mi sie kiedys zachcialo [choc to jest wulgarne i dziwkarskie bardziej ![]() ta dziewczyna nie wyglada strasznie ! ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Oj Vill ta dziewczyna dla mnie tez wyglada strasznie
![]() ![]() Przede wszystkim te kosci biodrowe wystające jak u kościotrupa .. ![]() Prawie ze zapadający sie mostek.. Wciecie w talii okej ma ale mozna by ją objąc dwoma rekami ![]() Zdecydowanie nie podoba mi sie taki typ dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Konto usunięte
|
to coś mamy wspólnego ze sobą - tylko że ja raczej robię to swoim zachowaniem, mniej wyglądem. wyglądem za to lubię robić tak, żeby facetom opadały szczęki - tylko to jest strasznie czasochłonne zajęcie; )
edt: a laska ze zdjęcia musi być strasznie niewygodna. no, chyba że od tyłu; ] |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
mi kosci biodrowe tylko troche wystaja
![]() ale ja przeciez nie chce byc taka chuuuda, dajcie spokoj ![]() chce miec miesnie ladne ;x ooooo MałaGosia, pracochlonne, ale da sie wycwiczyc i szybko robic ;x ja tam nie narzekam... i wczoraj kumpela mi robila quiz i cos tam o opini lamaczki serc i bla bla ja ze nie mam takiej opini! a ona "nieee wcale" ![]() czy ja o czyms nie wiem? XDDDD a kontrowersje? hmm... napis, obrazki... teksty jakies ale zahcowaniem nieee, ja swieta wrecz ![]() np zamierzam sobie kupic koszulke z przekrecenim reklamy loerala "larger penis - jestem tego warta" ![]() eM, ja czesto nie pamietam co mowilam wczesniej xD naprawde! i zdanie tez czesto zmieniam aaa.. a moglam tak powiedziec ale to raczej dla zartu ; ) chodzilo mi pewnie o ludzi, ktorzy uwazaja taka spodnice za krotka ja za krotka uwazam spodnice ktora wyglada jak pasek ![]() [mniej niz 20 cm]
#1484 |
Zakorzenienie
|
Vill ta laska jest paskudna
![]() za chuda, za czarna, nie ma biustu ... rozumiem szczupłą byc ale bez przesady ![]() "Piękno nie mieści się w rozmiarze XS" ![]() Nienawidzę mojego Tż, męczy mnie już od godziny co chcę mu kupic na urodziny .. a jak juz się dowie, to na pewno tego nie dostanie ![]() ![]()
#1485 |
Zakorzenienie
|
Vill nie przesadzaj nie masz kosci biodrowych wystających
![]() Przynajmniej na zdjeciach na n-k ![]() ![]() Ale ta laska to naprawde nic ladnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
pretty, na zdjeciu na n-k jestem naprawde gruba
![]() wlasciwie nie wiem czemu dodalam to zdjecie xD facetom niektorym sie pdooba [jednemu!! ;x bo reszta mnie nie obchodzi] ale obydwa zdjecia na ktorych widac moj brzuch sa sprzed roku ; ) to w bikini jakies... 5 cm wiecej w pasie niz mam teraz ; ) a kosci biodrowe mam nromalne.. chyba kazdemu wystaja ??? [tak mi sie wydaje] DsC, ale ja mam rozmiar XS ;p ciiicho nosze bluzki szyte na rozmiar 146 czesto lat 12 ;p [powaga ![]() ale niee, nie mam obsesji na punkcie chudosci, juz mowilam co mi sie w tej dziewczynie podoba xDDD
#1487 |
Zakorzenienie
|
Vill a jaki wtedy nosilas rozmiar? (tzn przed rokiem)
![]() I wcale nie jestes gruba na tamtych zdjeciach ![]() A masz moze lub mozesz zrobic fotke jak teraz sie zmienil Twoj brzuch po tych brzuszkach, cwiczeniach i hh? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
|
Vill, podaj na PW link do swojego profilu.
![]()
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
pretty mam zdjecie sprzed miesiaca, wiec jest lepiej, ale wtedy nie bylo zle
bylo normalnie tylko ze jest w bieliznie i nie chce go rozpowszechniac hmmm xD i tam efektow nie widac, efektow wlasciwie jakichs powaznych jeszcze nie ma ja je czuje, czuje miesnie mocniejsze ;x ale jeszcze nie wyskoczyly byly po szostce chwile ale juz zniknely nie foce swojego brzucha [rzadko] bo jest niefotogeniczny dobra, EOT! bo weszlo na moj temat, ja wiem, moglabym o sobie gadac godzinami, ale bez przesady ![]() jak tam Wasze rejestracje na uczelnie? bardzioej chociaz wiecie co chcecie? ja rozerwana xD [pomiedzy wro a wawa ![]()
#1490 |
Konto usunięte
|
ViLL - ja na razie stoję przy Budownictwie* na które się i tak nie dostanę. rok w tą, czy w inną - szczerze mnie wali, więc idę tam. albo teraz, albo w przyszłym roku.
*na Politechnice Śląskiej, znaczy się. |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
MałaGosia, czemu mialabys sie nie dostac?
tam podobno duzo nie trzeba [znaczy ja sie nie znam] ale dlatego ze nie zdawalas fizyki tak? ja bede probowac na politechnice wroclawskiej, i tez bez fizyki ale licza angielski rozsz i moze tym nadrobie ![]()
#1492 |
Konto usunięte
|
ViLL - dlatego, że matma poszła mi chu*jowo - i dlatego, że nie zdawałam fizyki. a na Budownictwo na polśl wbrew pozorom trzeba mieć dużo punktów. to jeden z najbardziej obleganych kierunków na tej uczelni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
a ja sie nie znam na budownictwie
![]() nie ciagnie mnie jakos...... ale ja tylko ta ekonomiaekonomiaekonomia ale az tak chu*** ? tak zle byc nie mzoe bo zawsze mialas swietne wyniki i tez zalezy co to dla Ciebie znaczy ;p
![]() |
#1494 |
Konto usunięte
|
ViLL - chu*jowo oznacza przedział 60-70%. wiesz, że próbne pisałam w okolicach 100%, więc ten wynik jest b e z n a d z i e j n y.
na Budownictwo na polśl liczy się: matematyka+fizyka (x 1) + j.polski+j.obcy (x0,1). że fizyki nie zdawałam, a języki są punktowane nisko - to jestem w dupie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
maue a jakas inna polibuda?
na AGH podobno fizy nie licza [ale widze ze sie wyprowadzac nie chcesz ; ) ] no tak ten przedzial tez by mnie nie satysfakcjonowal, swietnie rozumiem [przeciez Ci sie tylko raz powinela noga.... ] ja sie tylko boje, ze bede meic duuuuuzo mniej % niz sobie wyliczylam ![]() i nie bedzie wesolo ale na AE Wroclaw sie poiwinnam dostac czy tak czy tak ![]() [tylko nie na najtrudniejszy kierunek tylko na mniej wymagajacy ![]()
#1496 |
Konto usunięte
|
ViLL - ja chcę Politechnikę Śląską i chcę Budownictwo na niej. nic innego. nie ważne, czy w tym roku, czy za rok, czy za dwa.
to w końcu jak to jest, chcesz Warszawę bardziej, czy Wrocek? |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rejestracji na studia. Powoli zaczynam się denerwować, bo już nie mogę zasłaniać się siostrą i mówić, że ona też późno zdecydowała się na dany kierunek studiów. Bo ja już ją pokonałam, ona w czerwcu już wiedziała, gdzie chce i już się zarejestrowała. Najbardziej nie lubię pytań rodziny, bo mnie jeszcze bardziej denerwują i zwracają uwagę na to, że trzeba się na coś zdecydować. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Vill a jaki jest przelicznik na Politechnice Wroc?
![]() Pamietam ze jak bylam na targach w gdansku to gadalismy ze studentem PW i calkiem fajny maja ten przelicznik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
pretty angielski fizyka matematyka
rozszerzenie 2,5 raza ; ) MałaGosia, bardziej Wroclaw ; )
#1500 |
Zakorzenienie
|
Po pierwszym dniu stazu... Zmęczona strasznie jestem...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.