![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio testowałam cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
grozi wypollizowaniem
|
aaaa...a ja myslałam ze od syropu na kaszel którym mi zalatuje
![]() ![]()
#1473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ostatnio cały czas testuję i wczoraj testowałam Amber L'Occitane- toż to kiler jest niesamowity ![]() ![]() musze jeszcze potestować ten drugi zapach L'Occitane co mi cbr wcisneła wykorzystując moją pomrocznośc jakąś ![]() ![]() ![]() edit- jeszcze chciałam dodac ze mi sie z Chergui kojarzy
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-06-17 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Guerlain Lover
|
Wczoraj testowałam globalnie limitowankę Magnetismu - Magnetic beat.
Całkiem niezły, ale zamiast karmelu czuć kokos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Escale a Pondichery Diora - bardzo wyraznie czuc w nim czarna herbate, jest siwezo-slodki, troszke meski, moze kojarzyc sie z Esenzia di tempo Trussardiego czy jakos tak
![]() ![]() La Perla J'aime niebieska - troche cieplejszy zapach, malo slodki, z pudrowa nuta proszku do prania, troche meski. Slaby i nietrwaly. |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
grozi wypollizowaniem
|
EAU DES BAUX
![]() ![]() ![]()
#1478 |
Zakorzenienie
|
Garść następna z biblioteki
![]() Sawdust- pozytywne zaskoczenie ![]() ![]() ![]() Paperback- pachnie na mnie karmelem ![]() ![]() Fireplace- ma tę samą, trampkową (gumową) nutkę, którą wyczuwam w Holy Smoke, tylko, że tu jest delikatniejsza i szybciej znika. Zapach ciekawy ale w żadnym razie nie jest to ognisko, które myślałam, że zapłonie ![]() Szukałam (szukam) zapachu jesiennego ogniska, palonych liści, w której Demeter najbardziej go czuć? |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
może Bonfire?
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly, Ty kakao w Sawdust, ja karmel w Paperback... Jest dobrze ![]() Dziołchy, a wąchałyście Bonfire, bo gdzieś się naczytałam, że Bonfire pachnie bekonem wędzonym i mnie odrzuciło... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Ok, w tej chwili z Fireplace wylały podgrzybki w lesie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dla mnie Burning Leaves pachnie.....uwaga..... zepsutymi truskawkami ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapomniałam napisac-ja w holy smoke czuję topione kabelki-to moize byc twój trampek ![]()
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- No i poniuchałam, ale w Fireplace trampka niet (na szczęście). Natomiast w HS faktycznie jest pawiogenny swąd spalenizny, ale bardziej mi przypomina smród przegrzewającej się izolacji (to chyba te kabelki Polly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Czekam na Ragnarok
|
A co znaczy ta reakcja?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1490 |
Czekam na Ragnarok
|
Polly
![]() Dasz radę, bo przecież jest piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ambre Sultan, bo zaczyna się apteką, a kończy rzygowinami kaszalota. Znaczy chory ten kaszalot. ![]() A, znam. Barrrdzo ciekawy. Swoją draoga L'Occitane coraz wyżej się u mnie plasuje. Ostatnio testowałam u nich pomarańcze i wiśnie i oba zapachy były śliczne. ![]() Bonfire jest bardzo podobne do Fireplace, tylko mniej miękkie, mniej cywilizowane, mniej bezpieczne. Cytat:
![]() Ja czuję w nim wędzarniczy dym bez bekonu i bez kiełbasy. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz tylko nadziać te truskawki na pogrzebacz naprzemiennie z bekonem i mamy perwersyjny szaszłyk. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ropuszko, gdzie je namierzyłaś ![]()
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
Wczorajszy dzień miał zacząć się Midnight Poison, jednak, gdy przyszła paczuszka od Sabb, nie mogłam się postrzymać i spryskałam He wood. Pierwsze co, to ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma... No właśnie, trochę ten kolor przypomina szlam, ale nie o kolor płynu się rozchodzi. Za moment poczułam... koperek
![]() W ramach testowania Incensów przed snem zapodałam sobie kroplę Jaisalmera... Jak dla mnie był bardziej kadzidlano-kościelny niż Zagorsk na początku, ale po jakiejś chwili mój niedoświadczony w niszy i kadzidłach (a niszowych kadzidłach to już kompletnie) nos wyczuł podobieństwo do BC (ohh, nie bijcie, że bluźnię), naprawdę wyczułam Koszmarę, ale taką jakby okrojoną, ... Koszmara w wersji ascetycznej, tak. A co do Koszmary, to naszło mnie kolejne skojarzenie ![]() przepraszam, musiałam ![]()
#1494 |
Zakorzenienie
|
Slon po raz setny. Cos w nim jest ladnego i brzydkiego zarazem. Swietny na wakacje w jakichs orientalnych krajach, a ja teraz suzkam zapachu na slub...
![]() W Sephorze nic nie wiedza jeszcze o Hypnose senses, na ktore tak czekam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj pierwszy raz w życiu spróbowałam i prysnęłam na nadgarstek, myśląc, a raz kozie śmierć, jak pół dnie pośmierdzę trupem (wnioski po testach na blotterku) to nic mi się nie stanie - ANGEL, o mało nie padłam z zachwytu
![]() ![]() P.S. Muszę dodać, że ja równiez często wyczuwałąm wokół siebie podróbki Angela, i zastanawiałam się co się komu w tym trupim zapachu podoba, że kupuje podróbę na jego wzór, toz to one śmierdział okropinie. Teraz wiem, że śmierdziały podobnie do jak Angel na blotterze, ale takiego zapachu jak na skórze nie poczułam dotąd o nie! ![]() Kolejne testy nadgarstkowe to :Coco Extreme CsP z próbeczki z wymianki i Vanille Coco. Coco Extreme jest dla mnie syntetyczny, dziwny, nie potrafię dokładnie opisywac zapachów, ale pachnie na moment bardzo kokosowo, ekstremalnie kokosowo, ale tylko na momencik a potem staje się jak gdyby mrożoną kostką kokosową, bądz kokosem z powiewem świeżego powietrza. Dziwne, że nazywa się Extreme ![]() Vanille Coco, jast zdecydowanie lepszy. Wanilia jest jadalna, w pierwszym momencie przypomniał mi zapach wafelków z masą czekoladową. Wanilia jest zupełnie inna niż w ciasteczkowej L Lolicie (gdzie jest sucha). Tak jak ktoś napisała na KWC, pachnie jak Princessa Kokosowa ![]() Po ilości moich słów widać co wywarło kolejno największe wrażenie ![]()
![]() |
#1496 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jakiś miesiąc temu sama pierwszy raz w życiu odważyłam się przetestować Angela na skórze. Dotychczas wąchałam tylko flakon i blotter i za każdym razem mnie odrzucało, ale myślę sobie - raz kozie śmierć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Dzis wpadlam do Sephory a tam sporo nowosci, zapomnialam jednak sprawdzic czy jest Noa Dream
![]() POza tym dorwalam Moschino Light clouds - swioezynka ze slodkimi nutkami, ale fajny, tylko chyba malo trwaly... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
Flowerbomb EDP - jednak nie, mecza mnie, noszone globalnie powoduja straszna migrene i mdlosci. Wersja Extreme bez sensacji.
Eden - ![]() Letnia wersja Diesel Fuel for Life She Summer Edition - bardzo ladne ![]()
#1499 |
Zakorzenienie
|
Black Orchid. Opisuję jako całość, bo nie rozróżniam poszczególnych składników, poza małą piwniczką i kurzem
![]() 1. black, jest tu określeniem jak najbardziej na miejscu. 2. zero perfum w perfumach ![]() 3. indywidualna mojość Czarń, to się zgadza, zapach głęboki, welurowy, nieodbijający refleksów świetnych, lekko cienisty i przykurzony. To nie są perfumy, które są dodatkiem, ozdobną błyskotką. Na mnie pachną naturalnie (ale nie trawką, łączką, rumiankiem, nie czymś delikatnym,lekkim - wręcz przeciwnie) i intymnie (ale nie fizjologicznie). Wydają mi się zapchem, który się we mnie wtapia, maskuje i łączy się z moim naturalnym zapachem (nie to żebym naturalnie, sama z siebie pachniała BO ![]() Z wielką chęcią zużyję 5 ml (od przemiłej wizażankowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Właśnie testuję Amor Amor Tentation, skusił mnie w nich jaśmin, jednak co do całości nie mam wyrobionego zdania ... Ale chyba nie chciałabym nim pachnieć na co dzień. Nie ma tego czegoś, co by mnie w nim "powaliło", odurzyło
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Aaa zapomniałam napisać, że wcześniej testowałam Versense Versace, ale to zapach w ogóle nie w moim guście zapachowym. Po prostu za "zielony".Nie mogąc znieść próbki, szorowałam ręce, ale niewiele to pomogło, zapach dalej się trochę przebija ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.