![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
i się zjawiły PEEMKI
![]() Dzastuś to haczką Mężorka ![]() Dagmarko najwazniejsze że dojechaliście ![]() Izuś ![]() ![]() Kode ![]() ![]() ![]() a mi się przysnęło ![]() idę poczytać książkę ![]() ![]() albo na all szukać plaszcza Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 21:37 Powód: bo muszę kupić płaszcz bo mi tyłek marznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
pojawiają się i znikają, znikają nanananana...
![]() hihi... Liloszku jak tam idzie puszczanie rodzinnej fortuny na allegro?? ![]() a ta haczka to by mi się przydała, bo Sz. siedzi przed komputerem i nie przyłazi do mnie ![]() ![]() ciekawe gdzie się zapodziały dziewuchy: czekoladka i monai ![]() ![]()
![]() |
#1473 |
Wtajemniczenie
|
z przerażeniem zminimalizowałam okienko allegro bo rodzinna fortuna by się uszczupliła niebezpiecznie
![]() oczywiście tego czego szukam nie znajduję tylko inne perełki ![]() już sobie wymyśliłam że może zrezygnuję z fotela na rzecz ciuchów-B mnie z domu wygoni ![]() Dzastuś ![]() ![]() też się ostatnio zastanawiam gdzie One wszystkie pouciekały??????????????? ???? Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 22:20 Powód: bo nam PEEMKi zniknęły:( |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie na kolanach tylko na klawiaturze ![]() ![]() normlanie grzeszę, jem czekoladę o tej godzinie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Wtajemniczenie
|
hihi a ja nutellę wyjadam ze słoika
![]() juz wyłączyłam all niech mnie nie kusi-chociaz mój M. jakoś podejrzanie się mnie pytał ostatnio czemu sobie nic nie kupuję ![]() na szczęście nie widział kosmetyczki ![]() wogóle dzisiaj przeglądałam Claudię i się zakochałam w bucikach River Island-sprawdziłam gdzie mają sklep:Warsaw i Poznań-na szczęście za daleko ![]() ![]() Dageciku widzę Cię ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 22:29 Powód: bo Dagecik się pojawił |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lilus tylko nie szalej z tymi zakupami lepiej zacznij w Nowym Roku ![]() Kode jak milo Cie widziec, choc od swieta hihihi. Ciesze sie dziewczynki ze swieta sie udaly. Nasze prezenciory tez sie udaly, chociaz najbardziej zadowolona jest ciocia chrzestna G. Dostala od nas zdjecie slubne ktore z nia mamy oprawione w ramke i przyozdobione przeze mnie niedlugo je na moj watek wkleje to zobaczycie. Zaluje tylko ze ono takie duze i do torebki sie nie zmiesci ![]() A i juz przymierzylam kreacje Sylwestrowa razem z bucikami.... Ekstra jasno zolta.... Doskonala do zlotych bucikow ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-27 o 22:31 Powód: bo sobie przypomnialam o kreacji sylwestrowej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
postaram sie
![]() czasem zaglada ![]() ok ![]() ![]() na all tez kiedyś szukałam alw wszystkie takie jakieś cienkie były ![]() ![]() ![]() ![]() witaj daget ![]() co to za kreacja ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-27 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik
![]() ![]() widzę że Ciocia z poczuciem humorku ![]() a G czemu nie chciał iść na łyżwy??? Kode ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Wtajemniczenie
|
hahaha... ładnie to tak chować nowe rzeczy przed Mężusiem
![]() Cytat:
![]() ![]() och, ci nasi męzowie-leniwce ![]() dobry pomysł ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
A jakos ochota mu przeszla, dzisiaj jest jakis taki nijaki.....
Kode juz pisalam dziewczynom ale teraz opowiem dokladniej. Sukienka z jasnozoltego "jakby" muslinu Na piersiach z tzw. fala i dwu warstwowa. Pierwsza warstwa konczy sie na wysokosci kolan a druga siega az do ziemi. Jest na podwojnych cienkich ramiaczkach i do tego ma narzute zapinana na szyji na dwa guziki wygladajaca jak skrzydla motyla Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-27 o 22:39 Powód: bo Kode pytala o sukienke |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
tak. z podróży poslubnej ![]() czasem trzeba ![]() mój właśnie wyszedł na zewnątrz sprawdzić dżipiesa ![]() wow daget suknia musi byc boska ![]() ps. zerknełam na twoje karteczki ![]() masz talent. śliczne są ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-27 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
Dzastuś Ty to jednak wygodnicka-a może byś przyjjechała do Wawy i ze mną zakupy zrobiła
![]() ![]() i nie chowam przed Nim-tylko On się nie interesuje ![]() Dagmarko a może On będzie chory? jak mój B ma być to właśnie tak się zachowuje-siłą go z domu nie ruszysz Kode ![]() ![]() ![]() dzipiesa o tej porze? ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 22:45 Powód: bo Mąż Kode spania nie ma:D |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||
Wtajemniczenie
|
a gdzie byliśce?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() tak właśnie było...beztrosko ![]() no właśnie ![]() a jutro nas czeka conajmniej 8h jazdy samochodem ![]() dzasta byliśmy w Grecji na wyspie Thassos ![]() dziewczyny zmykam do wyrka ![]() dobranoc. rano muszę wcześnie wstać ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-27 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Wtajemniczenie
|
lepiej niech nie zagląda
![]() i to nie moja wina że rossman jest mi po drodze z pracy ![]() mam postanowienie na NR:nie będę kupowac niepotrzebnych rzeczy tylko same potrzebne ![]() Kode ![]() hm....Grecja=ciepełko Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 22:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A gdzie jedziecie tyle godzin? Zmykam do lozeczka, bo mezus taki samotny wiec ide mu potowarzyszyc. Milego gadulenia Stokrotki ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-27 o 22:56 Powód: bo zmykam spac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik to jak się tylko ciepełko zrobi to wsiadam w autko i jadę
![]() a G daj profilaktycznie aspirynę, herbatkę z miodem i cytryną żeby się nie pochorował przed Sylwestrem ![]() Kodeina pewnie do domu będzie z Mężem wracać ![]() Sofferka też dziś była chwileczkę i zniknęła-pewnie odsypia świąteczne szaleństwa w górach ![]() Dobranoc Dageciku ![]() Kode Tobie tez spokojnej nocki i bezpiecznej podrózy ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-27 o 23:00 Powód: bo Sofferka dzisiaj wróciła:)i Dziewczyny się kładą lulu....a właśnie gdzie jest Lulu???????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz Dzastuś myślałam że jako Przyjaciółka będziesz mnie wspierać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba idę spać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiem wiem-dobrze mnie rozumiesz ![]() tez to mam nastawione ale chyba sobie włącze coś z płytki ![]() to dobrej nocki Łobuziaku kochany ![]() do jutra Laseczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc nocne marki
![]() ![]()
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
rzuca mi się na oczy bo przeczytałam :nocne MATKI
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() i znów pustki, ale przecież weekend, więc nic dziwnego ![]() Miłego dnia Słonka ![]() Liluś może w okulary warto zainwestować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1495 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć leniwce
![]() Cytat:
![]() to dobrze, że tylko do Rossmana chodzisz, są przecież droższe sklepy z kosmetykami ![]() Cytat:
![]() to bezpiecznej podróży ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
hej Śpioszki i Nocne Marki
![]() Dzastuś ![]() ![]() ![]() rok temu na badaniach okresowych też wyszło dobrze ![]() ![]() po prosatu głodnemu chleb na myśli. Malutka ![]() ![]() ![]() ![]() obiad postawiony, po południu jadęz Sis na cmentarze ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Póki net działa to coś naskrobie, a jak się uda i będzie działał nadal, to nadrobie zaległości ![]() My z mężem do jutra siedzimy u moich rodziców (idę dowodzik odebrać) Wigilię udało nam się spędzić i z jednymi i z drugimi rodzicami, oczywiście teściowa zazdrosna że całe święta u moich rodziców. Ale że na codzień jesteśmy w Kielcach i się częściej z nimi widujemy niż z moimi rodzicami to już się nie liczy... Trudno się mówi, jakoś chyba jednak to przeżyła ![]() Jazda w Wigilię nie obyła się bez przygód- pękła nam opona, ale mężuś sprawnie zmienił koło i pojechaliśmy dalej. Co prawda będą koszty, bo nowe koło trzeba kupić. Najważniejsze jednak że dojechaliśmy cali i zdrowi. Objadłam się przez święta jak głupia, aż mi brzuszek pęka. Oczywiście wszyscy życzyli dzieciaczka, hehe, no cóż, chyba jeszcze nie teraz ![]() Mikołaj ubogo, ale z prezentami trafił, najlepszy prezent zrobił nam mój brat, który wygrzebał gdzieś stare filmy kręcone przez mojego dziadka jeszcze nawet na początku lat 70-tych, aż do naszego dzieciństwa, i zrobił pokaz. Te filmy to jeszcze takie cienkie, na szpulach. Fajny klimat ![]() Oprócz tego dostałam całe mnóstwo słodyczy i tunikę sweterkową, prześliczną, jak zrobię sobie w niej fotkę to wrzucę, no i jakieś kosmetyki No a teraz zbieram się za czytanie coście tam naskrobały. Aha, malutka, widziałam fotki na nk, śliczna mamusia ![]() Całuje raz jeszcze laseczki ![]()
![]() |
#1498 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/szafa/fotka.php?fotoid=2099
Kochane moje nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]()
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agus najwazniejsze ze dojechaliscie bezpiecznie. A tesciowa coz.... No comments. Powinna zrozumiec, ze Ty tez masz rodzicow i nie jestes sierota... Ach co za ludzie.... Lece na koncert swiateczny.... Mama znalazla mi zajecie, bede robic za fotografa zamiast siedziec w domu i ryczec, bo moj maz wlasnie jest w drodze do Pruszkowa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do teściowej- najlepsze jest to, że ja jej dwa razy mówiłam że jedziemy w Wigilię i dlaczego tak chcemy, a ona przytakiwała. A potem w Wigilię wywala do nas z tekstem czy na pewno musimy jechać już dzisiaj i że przecież spokojnie w DRUGI dzień świąt moglibyśmy jechać, bo jak to tak, tutaj tylko 2 godziny a tam 5 dni. No jak dla mnie to już było poniżej pasa...
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-12-28 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.