|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ całkiem udana wczorajsza impreza
+ wakacje! ![]() + czuję się towarzyska i lubiana + TŻ wraca + zaraz będę oglądała film i piła kawkę ![]() + dobrze się miewa mój stan finansowy aktualnie plus jeszcze zarobię na podręcznikach - jestem strasznie niewyspana - zapowiada się bezproduktywny dzień - przyjaciółka na pielgrzymce i pisze, że ciężko - wraca mi jedzeniowa obsesja, zjadłam wczoraj stanowczo za dużo i niezdrowo /i nawet nie usiłuję udawać, że mi to wisi/
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-06-21 o 13:04 |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
- pogoda
- nic mi się nie chce - muszę kupić bluzkę (nie znoszę ubraniowych zakupów )+ konkubent wraca z delegacji + mam pyszną sałatę w lodówce
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
+ mam dobry humor
+ 17 dni do wyjazdu! <3 + jutro spotykam się z dziewczynami na piwie + jestem sama w domu i śpiewam na cały głos ^^ - ktoś kogo nie lubiłam nagle stał się kimś z kim mam ochote rozmawiać, pisać - musze iść do sklepu,a tak strasznie mi się nie chce - głupie myśli
Edytowane przez SweetAboutMe Czas edycji: 2009-06-21 o 14:03 |
|
|
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
+wakacje
nie muszę się uczyc!+Pierwszy dzień lata -Średnio humor dopisuje -Nudny dzień
|
|
#1476 |
|
Gość
|
+ pada deszcz
+ wreszcie doładowany telefon + dobrze dogaduje się z matką. + wspólne zakupy z kumpela. + udana wczorajsza imprezka. + poznałam dużo nowych osób. - obudzili mnie o 6. - nie chce mi się iśc wyprowadzić psa. - kłutnia z babcią. - ex już się nie odzywa tydzień. - ojczym pie.rd... smutki . ;/ |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
+ jest dopiero po 11,a już tak dużo zrobiłam
+ jak dobrze pójdzie to pójde dzisiaj na piwo z moją ekipą + jestem sama w domu (i uwielbiam to) + uzupełniłam zapasy i lodówka jest pełna dobrych rzeczy +/- nie mam wagi w domu,ale podobno schudłam i ciesze się,a chyba nie powinnam - padaaaa :C - ona jest obojętna i nie podoba mi się to, chce ją dzisiaj spotkać
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
+porobiłam juz wszystko
-nie zobacze sie z Tz -nic mi sie nie chce -znów jem słodycze -pogoda
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
Plusy:
+lenistwo w łóżku +zaliczony egzamin ![]() Minusy: -okres, ból brzucha -zniechęcająca pogoda |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
- znów nie oddałam książek do biblioteki i póki co nie zamierzam, bo mi się nie chce
- źle się czuję; cholernie bolą mnie tylne partie ud, przez co chodzę jak kaleka - nie powinnam była tyle pić w sobotę - TŻ idzie jutro pod parasole i nie zaproponował mi, bym poszła z Nim; odnoszę wrażenie, jakby nie chciał, bym chodziła wraz z nim do jego znajomych - pogoda doprowadza mnie do szału!; nie mogę sobie nawet na rower iść ![]() - okres mi się spóźnia i nie mogę wpaść na żadne sensowne wytłumaczenie tej sytuacji - nie oddałam pieniędzy trenerce; będzie myślała, że celowo nie przyszłam na występ, by tego nie zrobić ; | + byłam u fryzjera i mam ładną grzywkę + sprzedałam podręcznik + siostra TŻ-ta chyba się do mnie przekonała
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-06-22 o 17:15 |
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
+zakupy udane
-nie widze sie dzis z Tż -kłótnia od rana z Tz -ból brzucha -okres -pogoda -nie wiem czy mama nie zapomni mi wypożyczyć książek z biblioteki ![]() dzis wiec na minusie.
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
+ bardzo dobrze nam się układa, niedługo minie 10 miesięcy, a my wciąż zafascynowani sobą
![]() + mam poczucie bezpieczeństwa + mama zdała egzamin ustny, czyli ten trudniejszy ; jeszcze tylko pisemny i ma pracę : ) + tata zgodził się na kurs prawa jazdy! od września zaczynam : ) + czytam genialną książkę + jadę na spływ kajakowy! ![]() + jadę z TŻ-tem do Warszawy za tydzień + mam już wstępne plany co do swojej osiemnastki - żeby tylko pogoda raczyła jeszcze się poprawić.. - mama wróci i znowu będą pretensje - denerwuję się swoim stanem zdrowia - przetrwaniam pieniądze muszę zacząć oszczędzać!- nie znalazłam odcinków Magdy M. w internecie ; a miałam taką przemożną ochotę obejrzenia choć kilku
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-06-26 o 11:00 |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
-pogoda
-nie wiem czy spotkam sie z Tz -kiepsko w domu -nic mi sie nie chce
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
+ wyspałam się
![]() +jutro wybieram się na dobrą imprezę i mam zamiar świetnie się bawić +jeszcze 3 dni i jadę do domu + niedługo wypłata ![]() -no bo pieniążki na koncie ubywają w zastraszającym tempie -mam jutro egzamin na który nie umiem zbyt wiele i licze na szczęście - plus muszę isć na rano do pracy, a nie chce mi się tak wcześnie wstawać -pogoda jest beee i nie można nigdzie wyjść |
|
|
|
#1487 |
|
Gość
|
+ wyspałam się choć spałam tylko 4,5 h .
+ wreszcie kasa na konto wplynela. + caly dzien leniuchowania. + prezent od TŻ ![]() - pokłuciłam się z kumplem i jego żonką. |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
+ w końcu wakacje
![]() + wróciłam na stałe do domu -cały dzień czuje się fatalnie - łykam hormony i czuje się napuchnięta - moja cera jest w opłakanym stanie, stres zrobił swoje
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
+ pogoda była genialna
+ ciekawa dzisiejsza "objazdówka" po mieście z kuzynką i bratem ciotecznym ![]() + wymyśliłam plany na jutro + udał się nowy kolor włosków + niespodziewana wizyta rodziny - nie udało mi się sprzedać książek szkolnych - ciocia chce mi zwalić wymarzone plany wakacyjne :/
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
+ choć trochę wolnego,
+ impreza z dziewczynami zdecydowanie udana, + w końcu udało nam się wszystkim spotkać, + działka z TŻtem, + sesja poszła lepiej niż się spodziewałam, pozaliczałam egzaminy które już w myślach odkładałam na wrzesień, + czekają mnie zakupy, + umyłam, odkurzyłam i zatankowałam samochód, - dziwaczna pogoda, - dzisiaj obiadek rodzinny, - w poniedziałek ustny egzamin, - brakuje mi jeszcze jednego wpisu i nie mogę złapać faceta, - już drugi dzień mam kaca, - nie wyspałam się. ale ogólnie dobrze
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
+ kupiłam motyla do ćwiczeń
+ pojeździłam autkiem po mieście ![]() + poćwiczyłam - ta pogoda mnie wykańcza ;/ - moja cera nadal w fatalnym stanie
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
+ udane zakupy
+ byłam w zakątkach miasta dawno przeze mnie nie odwiedzanych + jutrzejszy wyjazd - pogoda - fochy mojej cioci - nie mam humorku
|
#1494 |
|
przyczajony tygrys
|
+ zdałam zarządzanie na 4
+ przestało padać, woda zaczyna opadać +umówiłam się na jutro - nie znalazłam oceny z zaliczenia - nie wyspałam się
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
+zrelaksowałam się
+zrobiłam w końcu to, co lubię +zjadłam zdrowo i smacznie +poćwiczyłam -prawie cały dzień przesiedziałam przed kompem :/ -nie zrobiłam tego, co zaplanowałam -nigdzie nie wyszłam |
|
|
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
..
Edytowane przez change Czas edycji: 2012-01-04 o 14:54 |
|
|
|
#1497 |
|
Zadomowienie
|
- upalna pogoda.
+ zrobiłam wszystko co zaplanowałam na dzisiaj. |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
+ kupiłam sobie boską torebke na allegro i dzięki temu mam wspaniały nastrój ^^
+ coraz bliżej Hiszpania, coraz bliżej Hiszpania... ![]() + jutro zakupy z przyjaciółką - moja cera jest w złym stanie - bliskie mi osoby się kłócą
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
+ miło spędzony dzień
+piękna pogoda +poopalałam się +odpoczęłam +pojeździłam na rowerku -mam dość bycia singlem buuu
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
+słonko za oknem
+dużo dziś zrobiłam +popołudnie i wieczór dzis z Tz ![]() +wolna chata u mnie a jutro u Tz ![]() -okres mi się nie skończył
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

)
nie muszę się uczyc!