Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje?
chłopiec 23 41,82%
dziewczynka 11 20,00%
nie wiem 21 38,18%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 11:27   #1471
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Ja byłam w 5 tc i od razu usg dopochwowo i kartę ciąży miałam założoną. Ciekawe czemu nie wszyscy lekarze je zakładają skoro potwierdzą ciążę.

Kurcze mnie też i to nawet o każdej porze, nawet w nocy, już nawet śpię z Rennie

Lekarze nie zakładają od razu karty ciąży, bo niestety ale w wielu przypadkach (jak dobrze wiemy) ciąża się nie utrzymuje. Wolą więc najpierw poczekac na rozwój wydarzen i dopiero na następnej wizycie.

Ja też zgagę mam non stop, ale rennie nie kupiłam, jakoś tak wypada mi to zawsze z głowy, jak mam ją kupic
Stary 2009-02-20, 11:29   #1472
agga19851985
Wtajemniczenie

Kurcze mnie też i to nawet o każdej porze, nawet w nocy, już nawet śpię z Rennie

Ania0104
Ja na szczęście jeszcze zgagi nie mam, ale boje się jak cholera że do mnie przyjdzie Za to niestety jakiegoś delikatnego grzybka złapałam i gin dał mi duuuuże tabletki dopochwowe. Mąż się śmieje, że teraz jak mam te tabletki to on już mi nie jest potrzebny

Edytowane przez agga19851985
Czas edycji: 2009-02-20 o 11:31
agga19851985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:29   #1473
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

ja czekam za zazdroskami tiulowymi do kuchni. Wczoraj kupiłam już te patyczki do zawieszenia i cierpliwie czekam na paczkę
a mi sie strasznie nie podobaja zazdroski w kuchni

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
Teraz już postaram się częściej udzielać, wszystko przez to że wczoraj miałam obronę licencjatu i siedziałam zakopana pod notatkami Ale już wszystko zaliczone
A brzuchol też juz chyba w porządku, bo wczoraj sie troszkę przestraszyłam bo jak już cały stres mnie opuścił to tak strasznie zaczął boleć mnie brzuch. Myślałam że coś się stało maluszkowi, nawet w nocy śniło mi się że dostałam krwawienia
Na szczęście dzis jest już ok, i to chyba było spowpdowane stresem. Tak więc juz wracam na wątek, z przerwami na sprzątanie domu, bo strasznie ostatnio go zapuściłam
to gratuluje
i prosze mi sie juz nie stresowac!
Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Eee, robicie "smaka" fotki wklejać a nie tylko się chwalić

Ja tak lubię oglądać mieszkania , no chociaż ich części
podalam linka do aukcji tam jest zdjecie - chociaz w ogole nie oddaje ich uroku

a z fotkami mieszkania to narazie trzeba poczekac az skonczymy je na amen i sie wprowadzimy
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:33   #1474
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
...
Za to niestety jakiegoś delikatnego grzybka złapałam i gin dał mi duuuuże tabletki dopochwowe. Mąż się śmieje, że teraz jak mam te tabletki to on już mi nie jest potrzebny

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:33   #1475
agga19851985
Wtajemniczenie

He He już się nie stresuję. Widzę że już o becikowym myslicie, prawdziwe z Was troskliwe mamusie.
Stary 2009-02-20, 11:34   #1476
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziewczyny a jakby ktora potrzebowala nie drogich karniszy to moge podac sporzedawce, moja kolezanka kupowala i jest zadowolona - zaplacila 60zl za 4metry
ja tez od niego bede kupowac

---------- Napisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
He He już się nie stresuję. Widzę że już o becikowym myslicie, prawdziwe z Was troskliwe mamusie.
taaa raczej snoby - my o swoich wydatkach myslimy becikowe do kieszeni i siup do centrum handlowego
Stary 2009-02-20, 11:35   #1477
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a mi sie strasznie nie podobaja zazdroski w kuchni
rzecz gusty :noniewem: mi z koleji się nie podobają firany wszędzie mam rolety.
Zazdroskę potrzebuję do zasłonięcia się przed ciekawskimi oczyskami ludzi którzy łypią okiem na pierwsze piętro w poszukiwaniu moich kotów, czy przypadkiem nie siedzą na parapecie, a ja akurat w gaciach łażę po domu
A przy okazji będzie miała funkcję ozdobną.
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:36   #1478
agga19851985
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny a jakby ktora potrzebowala nie drogich karniszy to moge podac sporzedawce, moja kolezanka kupowala i jest zadowolona - zaplacila 60zl za 4metry
ja tez od niego bede kupowac

---------- Napisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

taaa raczej snoby - my o swoich wydatkach myslimy becikowe do kieszeni i siup do centrum handlowego
no proszę, ale oczywiście w tym centrum handlowym to zakupy dla dzidzi
Stary 2009-02-20, 11:38   #1479
UnholyOne
Ola-Unhola

A to moje skromne okienka
1-duży pokój z aneksem
2-sypialnia
3-pokój małego

Ja na szczęście okno w kuchni mam z głowy, zastanawiałabym się sto lat jakie firanki, bo podobją mi się i zazdrostki i upięte na górze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 034b.jpg (82,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 035b.jpg (50,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 036b.jpg (47,8 KB, 36 załadowań)
Stary 2009-02-20, 11:41   #1480
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
rzecz gusty :noniewem: mi z koleji się nie podobają firany wszędzie mam rolety.
Zazdroskę potrzebuję do zasłonięcia się przed ciekawskimi oczyskami ludzi którzy łypią okiem na pierwsze piętro w poszukiwaniu moich kotów, czy przypadkiem nie siedzą na parapecie, a ja akurat w gaciach łażę po domu
A przy okazji będzie miała funkcję ozdobną.
no kazdemu sie podoba co innego
ja tez mam wszedzie rolety ale zamiast zaslon a firany to dla ozdoby bo bez nich tak lyso mi

ja bede mieszkac na 2 pietrze ale mam gdzies niech patrza a firana bedzie tak na 2/3 - 3/4 okna wiec mnie nie zasloni napewno

poza tym wieczorem jak swiatlo zapalone to i przez firanke wszystko widac
ale od czego sa rolety - jak mi ktos bedzie zagladal to po prostu je zaslonie
Cytat:
no proszę, ale oczywiście w tym centrum handlowym to zakupy dla dzidzi
no baaaa

---------- Napisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
1-duży pokój z aneksem
2-sypialnia
3-pokój małego

Ja na szczęście okno w kuchni mam z głowy, zastanawiałabym się sto lat jakie firanki, bo podobją mi się i zazdrostki i upięte na górze
ja wlasnie w sypialni tez chce upiac firane na jeden bok, tylko ze ja kupilam z woalu kreszowanego, taka gnieciona i nie do konca przezroczysta - a do upiecia kupilam taka specjalna spinke do upinania firan - zloty ksiezyc
Stary 2009-02-20, 11:42   #1481
agga19851985
Wtajemniczenie

Cytat:
1-duży pokój z aneksem
2-sypialnia
3-pokój małego

Fajoskie firaneczki Ja niestety nie moge sobie pourządzac mieszkanka bo wprowadziłam się po ślubie do domu męża i mieszkamy razem z jego rodzicami. Tzn. mamy tylko dla siebie całe drugie piętro domu, ale już urządzone i jedynew co to drobne zmiany mogę wprowadzić Choć oczywiście firany moge sobie zmieniać

Czas edycji: 2009-02-20 o 11:43
Stary 2009-02-20, 11:42   #1482
annamaria80
Raczkowanie

No, nadrobiłam co nieco.

Dziękuję za gratulacje . Aniu jestem na liście pod datą 6 lipca, tylkoimion do tej pory nie miałam. Teraz też jeszcze dyskutujemy, ale o chłopięcych tylko. Wreszcie zacznę też kupować jakieś ciuszki, bo do tej pory to tylko kilka unisex śpioszków mam, a jak na Wasze patrzałam to aż się śliniłam .

Svinecka współczuję z ząbkiem i mam nadzieję, że szybko Ci wyleczą.

Gizmiatko, UnholyOne, Ania0104, Agata R, iskierka1981, czekoladka21 - śliczne macie brzuszki. Ja muszę TZ pomęczyć żeby mi cyknął i też wstawię.

I jakie piękne ślubne foty iskierka i czekoladka! Chyba zajrzę dziś do mojego albumu, bo na wspominki mi się zabrało. U nas 3 lata w kwietniu minie. Też się fota pochwalę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg na wodzie.jpg (92,0 KB, 43 załadowań)
annamaria80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:44   #1483
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz już postaram się częściej udzielać, wszystko przez to że wczoraj miałam obronę licencjatu i siedziałam zakopana pod notatkami Ale już wszystko zaliczone
A brzuchol też juz chyba w porządku, bo wczoraj sie troszkę przestraszyłam bo jak już cały stres mnie opuścił to tak strasznie zaczął boleć mnie brzuch. Myślałam że coś się stało maluszkowi, nawet w nocy śniło mi się że dostałam krwawienia
Na szczęście dzis jest już ok, i to chyba było spowpdowane stresem. Tak więc juz wracam na wątek, z przerwami na sprzątanie domu, bo strasznie ostatnio go zapuściłam
GRATULUJĘ!!!!
to teraz będziesz dostawała zwolnienie z wizazu na sprzątanie
i nie stresuj sie wiecej!

a mój TZ przedtem zadzwonił i mi mówi tak:
- jakie tu są za***iste Labradorki, takie czarne i takie no za***iste ... wskakuj na allegro i zainstalujmy sobie takiego!
mówie mu, że przeciez jest Ares /dog niemiecki/ ... a on na to ze się dogadają i jak dzidz sie urodzi to juz będzie taki fajny akurat do zabawy

Zawsze chciałam mieć Labradora ... ale jak już sie przeprowadzimy, a nie teraz!
Ale ogólnie w szoku jestem, bo on nie chciał słyszec o innym psie - tylko Doberman ... a nawet dwa!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:46   #1484
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

annamaria cudna fotka slicznie wygladaliscie
Stary 2009-02-20, 11:48   #1485
agga19851985
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ!!!!
to teraz będziesz dostawała zwolnienie z wizazu na sprzątanie
i nie stresuj sie wiecej!

a mój TZ przedtem zadzwonił i mi mówi tak:
- jakie tu są za***iste Labradorki, takie czarne i takie no za***iste ... wskakuj na allegro i zainstalujmy sobie takiego!
mówie mu, że przeciez jest Ares /dog niemiecki/ ... a on na to ze się dogadają i jak dzidz sie urodzi to juz będzie taki fajny akurat do zabawy

Zawsze chciałam mieć Labradora ... ale jak już sie przeprowadzimy, a nie teraz!
Ale ogólnie w szoku jestem, bo on nie chciał słyszec o innym psie - tylko Doberman ... a nawet dwa!
dzięki, my mieliśmy dobermana i nawet sobie nie wyobrażasz jaki to słodki pies. A jeszcze jeśli jest odpowiednio ułożony to jest tak posłuszny jak żaden inny. Niestety musielismy go uspić bo Dobermanom po kilku latach zaczyna wrastać kość czaszkowa w głąb głowy i wtedy im odbija i mogą się rzucić na właściciela i naszemu właśnie tak zaczęło się dziać
Stary 2009-02-20, 11:50   #1486
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja bym chciala psa i kotka - tym bardziej, ze maly mnie ciagle meczy

ale nie chce meczyc zwierzat w bloku a z dwojka dzieci nie bede miala czasu z nimi ciagle do lasu jezdzic i na spacery chodzic

postanowilam, ze zwierzatka kupimy dopiero jak wybudujemy dom z duzym ogrodem

maly bedzie musial jeszcze troche poczekac

a labradorki sa cudne
mi sie strasznie podobaja bigle jeszcze ale wiem, ze to sa wredoty i ogolnie psy nie do ulozenia wiec tym bardziej przy dzieciach odpadaja

---------- Napisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
dzięki, my mieliśmy dobermana i nawet sobie nie wyobrażasz jaki to słodki pies. A jeszcze jeśli jest odpowiednio ułożony to jest tak posłuszny jak żaden inny. Niestety musielismy go uspić bo Dobermanom po kilku latach zaczyna wrastać kość czaszkowa w głąb głowy i wtedy im odbija i mogą się rzucić na właściciela i naszemu właśnie tak zaczęło się dziać
no z tymi dobremanami to przykra sprawa, moja kolezanka tez miala takie perypetie tylko u niej niestety skonczylo sie to zle tak ja pogryzl, ze ma do dzis takie blizny na twarzy jakby ktos ja nozem pocial grrr
Stary 2009-02-20, 11:54   #1487
agga19851985
Wtajemniczenie

...
no z tymi dobremanami to przykra sprawa, moja kolezanka tez miala takie perypetie tylko u niej niestety skonczylo sie to zle tak ja pogryzl, ze ma do dzis takie blizny na twarzy jakby ktos ja nozem pocial grrr[/quote]

SVINECKA
Właśnie to miałam na mysli. Na szczęście my w porę zobaczyliśmy że chyba coś jest z psem nie tak i od razu do weterynarza. Było morze łez, ale to dla naszego bezpieczeństwa.
A ja nie lubię kotów i nie chciała bym miec kota nawet za darmo...
Stary 2009-02-20, 11:58   #1488
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no i dobrze zrobiliscie, tym bardziej, ze ma byc dziecko...
a moja kolezanka po tym wszystkim dalej go trzymala, az do starosci - jak ktos przychodzil do nich to zamykali psa bo by zagryzl

ja tez wczesniej nie lubilam kotow ale u tesciowej sa dwa i sa takie kochane, ze polubilam
no i maly strasznie chce kotka
Stary 2009-02-20, 12:02   #1489
agga19851985
Wtajemniczenie

Cytat:
no i dobrze zrobiliscie, tym bardziej, ze ma byc dziecko...
a moja kolezanka po tym wszystkim dalej go trzymala, az do starosci - jak ktos przychodzil do nich to zamykali psa bo by zagryzl

ja tez wczesniej nie lubilam kotow ale u tesciowej sa dwa i sa takie kochane, ze polubilam
no i maly strasznie chce kotka
nie chcę Cię martwić, ale niektóre koty tez są strasznie wredne Potrafią np. przyjść w nocy i podrapać twarz śpiącej osobie
Dobra koniec takich drastycznych opowieści biorę się za sprzątanie bo już 12 a ja w szlafroku siedzę
Stary 2009-02-20, 12:02   #1490
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
1-duży pokój z aneksem
2-sypialnia
3-pokój małego

piękne firaneczki
Cytat:
Napisane przez annamaria80 Pokaż wiadomość
No, nadrobiłam co nieco.

Dziękuję za gratulacje . Aniu jestem na liście pod datą 6 lipca, tylkoimion do tej pory nie miałam. Teraz też jeszcze dyskutujemy, ale o chłopięcych tylko. Wreszcie zacznę też kupować jakieś ciuszki, bo do tej pory to tylko kilka unisex śpioszków mam, a jak na Wasze patrzałam to aż się śliniłam .

Svinecka współczuję z ząbkiem i mam nadzieję, że szybko Ci wyleczą.

Gizmiatko, UnholyOne, Ania0104, Agata R, iskierka1981, czekoladka21 - śliczne macie brzuszki. Ja muszę TZ pomęczyć żeby mi cyknął i też wstawię.

I jakie piękne ślubne foty iskierka i czekoladka! Chyba zajrzę dziś do mojego albumu, bo na wspominki mi się zabrało. U nas 3 lata w kwietniu minie. Też się fota pochwalę.
wow! jakia piękna para młoda!
Cytat:
Mój TZ też miał dobermana ... tzn dalej mieszka z jego rodzicami ... i tez jest kochany, ale zderzyl się z samochodem i biedak oślepł
Ma juz 8 lat, jak narazie nie widać po nim agresji

Ale ja i tak wolę Labradorka biszkoptowego
i jeszcze kotka Brytyjskiego
Cytat:

no z tymi dobremanami to przykra sprawa, moja kolezanka tez miala takie perypetie tylko u niej niestety skonczylo sie to zle tak ja pogryzl, ze ma do dzis takie blizny na twarzy jakby ktos ja nozem pocial grrr
przykre! i straszne!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-02-20, 12:06   #1491
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
...
my o swoich wydatkach myslimy becikowe do kieszeni i siup do centrum handlowego
A w Centrum oczywiście ubranka dla dzidziołka

Cytat:
1-duży pokój z aneksem
2-sypialnia
3-pokój małego

Śliczne takie okna mi się właśnie podobają, takie firanki, no i uwielbiam żaluzje

Niestety takie firanki pozostają w sferze marzeń, bo mam kaloryfer pod oknem

Cytat:
...

Pierwsze słyszę , znajomy ma już drugiego dobka i nic takiego się mu nie zdarzyło

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 12:26   #1492
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
39 sztuk mamy

Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) ------- t.p. 01.07.09 - Zuzia
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) -------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) ------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon/Michał
edyta1421 (Edyta, 28l, Kanada) ------------ t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek/Michaś
Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) ------ t.p. 03.07.09 - Kubuś
agadom1 (Agnieszka, 31l, wielkop.) -------- t.p. 03.07.09 - ???
ainka11111 (???, ?? l, ...) ------------------- t.p. 03.07.09 - ??? lub ???
annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ----------- t.p. 06.07.09 - Dawid/Sebastian
musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ---------- t.p. 08.07.09 - Bianka lub Beniamin
skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
beatka030500 (Beatka, ?? l, ...) ----------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
bocianke82 (Ania, 27l, śląskie) ------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
claudietta (Kamila, 23l, Włochy) ------------ t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
Truheart (Ola, 27l, Łódź) --------------------- t.p. 13.07.09 - Adaś
jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) --------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ???
AsssiiA (Asia, 21 l, Niemcy) ------------------- t.p. 14.07.09 - Julia lub Jakub
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ---------- t.p. 15.07.09 - ??? lub ???
paulina860130 (Paulina, 22l, slaskie) ---- t.p. 17.07.09 - ??? lub ???
Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) --------------- t.p. 18.07.09 - Marcel
Ania0104 (Ania, 25l, podkarpacie) ---------- t.p. 19.07.09 - Emilia lub ???
miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ---------------- t.p. 19.07.09 - Nina lub ???
Finka09 (???, ?? l, ...) ------------------------ t.p. 20.07.09 - ??? lub ???
dotkadotka (Dorotka, 32l, Wrocław) -------- t.p. 21.07.09 - ??? lub ???
kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) --------- t.p. 22.07.09 - Wiktoria lub Andrzej
katarzynka00(Kasia, ?? l, ...) -------------- t.p. 24.07.09 - Laura lub Emil
agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) ------ t.p. 24.07.09 - Fabian/Filip
majka versace (Beata, 30l, Manchester) -- t.p. 25.07.09 - ??? lub ???
mariolasl (Mariola, 34l, UK) ----------------- t.p. 26.07.09 - Alexandra lub Antonio
Monika.P21 (Monika, ?? l, ...) -------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ???
mirika (Magda, 28l, Warszawa) -------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ???
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ------------- t.p. 27.07.09 - Zosia lub Natan
Wojtusia (???, ?? l, ...) ---------------------- t.p. 27.07.09 - ??? lub ???
evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) ----------------- t.p. 28.07.09 - Emilia
Martacin (Marta, ?? l, ...) -------------------- t.p. 29.07.09 - ??? lub ???

kinusia86 (???, ?? l, ...) ---------------- t.p. .07.09 - ??? lub ???
magi 77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ---- t.p. .07.09 - ??? lub ???
BASIA3333 (Basia, ?? l, ...) ------------ t.p. .07.09 - ??? lub ???

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-02-20, 12:27   #1493
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE

FASOLOWE TYCZKI
30 sztuk mamy

czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) ----------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert
frida110 (Aśka, ?? l, ...) --------------------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ???
gosiek1500 (Gosia, 32l, Szanghaj) -------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ???
Miramej (Jola, 32l, 3-miasto) --------------- t.p. 02.08.09 - ??? lub ???
Nikula5 (???, ?? l, ...) ------------------------ t.p. 03.08.09 - ??? lub ???
Irethh (Magda, 21l, Poznań) ----------------- t.p. 03.08.09 - ??? lub ???
anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) ----------- t.p. 03.08.09 - ??? lub ???
Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) -------- t.p. 04.08.09 - Liliana/Maja lub Leo/Max
sailors (Mirela, 19l, pomorskie) ------------- t.p. 08.08.09 - Zosia lub Pawełek
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) -------------- t.p. 08.08.09 - ??? lub ???
olka222 (Olka, 25l, Bydgosz) --------------- t.p. 10.08.09 - Marysia lub Jakub
ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ???
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ------- t.p. 12.08.09 - Zuzia lub Antoś
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ------------ t.p. 13.08.09 - Aurelia lub Daniel
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) --------- t.p. 16.08.09 - ??? lub ???
Kasiunia66 (Kasia, 25l, mazowieckie) ----- t.p. 17.08.09 - ??? lub ???
IwonkaAnna83 (???, ?? l, ...) -------------- t.p. 18.08.09 - ??? lub ???
Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------- t.p. 19.08.09 - Oliwia lub Piotruś
Rybens (Marta, 23l, Kartuzy) ---------------- t.p. 19.08.09 - Kornelia lub Filip
zioła (???, ?? l, ...) ---------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? lub ???
WrednaAfrodyta (???, 20l, ...) ----------- t.p. 25.08.09 - Bianka lub Aleksander
kasienka190 (Kasia, 24l, UK) -------------- t.p. 25.08.09 - ??? lub Aleksander
marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ------------ t.p. 25.08.09 - Antonina lub Jakub
groszkolino (???, ?? l, ...) ------------------ t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj
Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ------------ t.p. 27.08.09 - Łucja lub ???
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) -------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ???
cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------- t.p. 28.08.09 - Nadia lub Dawid
aromatyzowana (???, ?? l, ???) ---------- t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon
polkluza (???, 28l, Warszawa) --------------- t.p. 31.08.09 - ??? lub ???

lui (???, ?? l, Irlandia) -------------------- t.p. .08.09 - ??? lub ???

--------------------------------------------

Nasze Aniołki, które wróciły do nieba [*]

gooha3 [*]
mountain [*]
serafia11 [*]
agagmm23 [*]
Malga19 [*] [*]

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 12:29   #1494
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no i cisza...
Stary 2009-02-20, 12:37   #1495
UnholyOne
Ola-Unhola

No cisza...
zastanawiam się co dzisiaj zrobic na obiadek, ale tylko z tego co mam w domu, bo do sklepu nie chce mi się iśc. Będzie trudno
Stary 2009-02-20, 12:39   #1496
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
No cisza...
zastanawiam się co dzisiaj zrobic na obiadek, ale tylko z tego co mam w domu, bo do sklepu nie chce mi się iśc. Będzie trudno
a co masz?
Stary 2009-02-20, 12:40   #1497
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
No cisza...
a co masz?

ale mnie dzidziołek dzisiaj kopie ... noralnie skacze jak na imprezie

Edit. UnholyOne, ale Cie Anki przepytują ;P

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-02-20 o 12:41
Stary 2009-02-20, 12:40   #1498
agga19851985
Wtajemniczenie

Cytat:
No cisza...
ja mam ten sam problem, albo i większy bo w lodówce pusto a czarować nie umiem i chyba obuadku z niczego nie wyczaruje
oooo widze że juz dziewczyny myśla nad obiadkiem i może coś wymyślą też dla mnie

Czas edycji: 2009-02-20 o 12:41
Stary 2009-02-20, 12:50   #1499
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
a co masz?
Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
a co masz?

ale mnie dzidziołek dzisiaj kopie ... noralnie skacze jak na imprezie

Edit. UnholyOne, ale Cie Anki przepytują ;P
hehe

Mam dużo dziczyzny (dzik i zając)
piersi z kurczka, mielone
warzywa na patelnię, buraczki
mrożony bigos
jabłka - może racuchy? hmm
biała kiełbasa - może barszcz biały lub żurek hmmm
warzywa na sałatkę grecką
i chyba tyle z konkretów
Stary 2009-02-20, 12:52   #1500
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
hehe

Mam dużo dziczyzny (dzik i zając)
piersi z kurczka, mielone
warzywa na patelnię, buraczki
mrożony bigos
jabłka - może racuchy? hmm
biała kiełbasa - może barszcz biały lub żurek hmmm
warzywa na sałatkę grecką
i chyba tyle z konkretów
i Ty nie wiesz co na obiad zrobic? myslalam ze masz spustoszenie w lodowce a Ty masz zarcia na conajmniej 10 zestawow obiadowych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości