Ostatnio obejrzane filmy cz. III - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 19:27   #1471
ankasz
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. III

Cytat:
Napisane przez Pani Kasia Pokaż wiadomość
Ja, nawet w Zakonie Feniksa, nie wiedziałąm skad wzieła sie ta blondynka(nie wiem, jak miałam na imie) to pewnie 1 roczniak, ale to takie dziwne było. A w ksieciu półkrwi, wiedziałam o co biega ale to było dla mnie nudne. Moim zdaniem chyba ucieli wiekszosc momentów( takie mam wrazenie, choc ksiazki nie czytałam). Zapowiadał sie super dziełem a tu taka kiszka wyszła. Choc mam mieszane uczucia bo dyrektor zapewniał ze snape nie jest zły a tu masz ;/ zwiazał sie z pomocnikami jakby, SAMI WIECIE KOGO!
nie czytałaś ksiązek, więc nie wiesz po przeczytaniu 6 części miałam podobne odczucia jak ty, ale UWAGA SPOJLER - WAŻNE WĄTKI 7 CZĘŚCI HP - Dumbledore zniszczył pierścień, który był horkruksem, ale zanim to zrobił, założył go na palec i wedy dotkęła go klątwa, która zniszczyła mu rekę (w filmie było to chwilę widać), i nieodwracalne było to, że klątwa go powoli zabija i skoro nie było już odwrotu, ratunku - zawarł umowę ze Snapem, żeby to on go zabił, żeby nie obciążąc sumienia młodego Malfoya - jakby nie było - Snape nie był po stronie Voldiego

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 19:37   #1472
Pani Kasia
Raczkowanie

Aha. moze jakbym przeczytała ksiazke, to film wydałby mi sie, łatwy do rozszyfrowania. Pamietam jego reke, która czarniała potem ,wypił do konca te wode (nie wiem co to dokładnie było). A co do snape to mam dalej watpliwosci. W ksiazce napewno snape działał po stronie dobra, w filmie wyglądało to dla mnie jednoznacznie.

A propos, oglączałam wczoraj horror "Chora dziewczyna" - moja opinia? Totalny kicz, jakich duzo. Lezby sie całujace, plaga robaków; jeden okaz przejmujacy kontrole nad bohaterką. Nie... total dno!!! 0/10

Edytowane przez Pani Kasia
Czas edycji: 2009-11-26 o 19:40
Pani Kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:01   #1473
Ka-Mila
Rozeznanie

GG do Ka-Mila

No, to kto obejrzał wczoraj ZODIAK?
Jestem ciekawa Waszych opinii.
Stary 2009-11-27, 11:43   #1474
201607211724
Konto usunięte

Kamila ja jestem wściekła - bo strasznie na ten film czekałam, ale padła byłam i gdyby nie te reklamy tvnowskie myślę, że bym wytrwała, a tak zasnęłam w czasie przerwy

ale wstępnie jakieś 40 min. był dla mnie bardzo ciekawy - też czekam na opinie ale bez spoilerów błagam
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 12:28   #1475
TLU
Zadomowienie

A ja obejzalam ostatnio kilka filmow w rezyserii Haneke. Poniewaz bardzo go lubie - kazdy dostaje wysokie noty

"Benny's Video" - ponoc klasyfikowany jako horror osobowosci - nastolatek za zamoznej lecz zbyt zajetej by sie nim odpowiednio opiekowac rodziny jest zafascynowany odbieraniem swiata poprzez medium filmu. Dla osob o mocnych nerwach.
10/10

"The pianist" takze znany jako "The piano teacher" - film Haneke na podstawie ksiazki Elfriede Jelinek. Glownym motywem filmu jest sado-masochizm glownej bohaterki wychowanej represyjnie przez dominujaca matke. Film na pewno nie dla kazdego. Jak dla mnie bardzo dobra kinematografia.
10/10

"Cache" - film poruszajacy problem burzuazyjnej mentalnosci i relacji miedzyrasowych we wspolczesnej Francji. Styl Haneke trzyma w napieciu. Odejmuje troche punktow bo jednak niektore aspekty problematyki mieszczanskiego zycia byly dosc banalne i nudle ale film i tak dobry.
8/10
TLU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 22:10   #1476
_vixen_
Zakorzenienie

Dom zły
Wojtek Smarzowski

Właśnie wróciłam z kina.

Dobry film. Bardzo przemawiający obraz Polski z roku 1978. Alkohol leje się strumieniami, a żywot jest bardzo siermiężny, jakoś tak brudno, szaro i ludzie nędznego pokroju.
Film na pewno nie dla każdego, co było widać po widowni. Dość mało osób i raczej starsi niż widzowie "Sagi Zmierzch".

Warto zobaczyć, jeżeli oczekujemy od filmu więcej niż bezmyślnej rozrywki.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 01:52   #1477
dioneja
Rozeznanie

"Egzorcyzmy Dorothy Mills"
"Jane Morton, młoda lekarka psychiatra opiekuje się Dorothy Mills, czternastoletnią dziewczynką mieszkającą w małej irlandzkiej wsi. Jane odkrywa, że dziewczynka cierpi na zaburzenie zwane osobowością mnogą. Dorothy zaczyna przemawiać głosem zmarłego syna Jane..."
Chyba po obejrzeniu ostatnio typowo amerykańskich komedii musiałam obejrzeć tego typu film. Film trochę zastanawiający, nie każdy go pewnie zrozumie i może powiedzieć, że denny itp. itd. Jednak ja go oceniam dość wysoko 8/10., gdyż jeszcze nie znalazłam jeszcze swojego idealnego filmu .

dioneja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 11:38   #1478
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
Kamila ja jestem wściekła - bo strasznie na ten film czekałam, ale padła byłam i gdyby nie te reklamy tvnowskie myślę, że bym wytrwała, a tak zasnęłam w czasie przerwy
hehe ja tez nie wytrzymalam do konca;/
a bardzo mnie film zaciekawil ale na koniec juz sie strasznie spiaca zrobilam;/
no ale zamierzam obejrzec drugi raz i to do konca - bo spore wrazenie na mnie zrobil ten film i mysle ze chyba jednak warto by bylo obejrzec do konca

pandorum - grupa osob budzi sie na statku, nie wiedza co sie znimi stalo, zostaja atakowani przez dziwne stworzenia, okazuje sie ze przyczyna niepowodzenia misji byla dziwna choroba o nazwie pandorum. przez pierwsze jakies 30min filmu tak na dobra sprawe nie bylo wiadomo o co chodzi i juz chcialam skreslic ten film, ale pozniej pomalu zaczelo sie wszystko wyjasniac i sie rozkrecila akacja;] ale musze przyznac ze troche skomplikowany ten film i nie wszystko do konca zrozumialam...
a aktor grajacy glowna role przez caly film mi borysa szyca przypominal ;p
nie wiem do jakiego gatunku to zaliczyc hmm horror, akcja...
dodam ze mutanty w filmie bardzo fajnie zrobione i w niektorych momentach udalo sie im mnie naprawde wystraszyc
fajnie zrobiony filmek, trzyma w napieciu, mi sie podobal, daje 7/10

gamer - w koncu udalo mi sie obejrzec kiedys jedna wizazanka pisala tu opinie ze naprawde nie warto tego ogladac bo bardzo slabe - i po obejrzeniu musze przyznac ze kompletnie nie rozumiem tej opinii
jak dla mnie film calkiem oki, bylo troche brutalnych scen walki, ale moim zdaniem aktor grajacy glowna role bardzo dobrze odegral swoja role i super sie nadawal do tej roli. a poza tym bardzo bylam ciekawa roli 'dextera' ;p bo w zadnym filmie fabularnym go nie widzialam oprocz dextera wlasnie.
jak dla mnie dobry film akcji, chociaz fabula troche przypominala mi skrzyzowanie surogatow z death race ;p
ogladalam z zaciekawieniem.
czekalam na ten film od dluzszego czasu i sie nie rozczarowalam.
aczkolwiek w tym filmie tez bylo troche skomplikowanych watkow, nie wiem, moze to ja wczoraj wieczorem jakas juz zmulona bylam strasznie ze nic do mnie nie docieralo i wszystko sie jakies skomplikowane wydawalo
dla gamera 8/10;]

mysle ze obydwa filmy warto obejrzec

Edytowane przez eloania
Czas edycji: 2009-11-28 o 11:40
eloania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 12:35   #1479
flawless2903
Zadomowienie

Bez mojej zgody (My sister's keeper) - bardzo ładny, wzruszający film. W sumie od początku do końca film wzrusza, mnóstwo smutnych scen. Bardzo podobała mi się Cameron w tym filmie - całkiem inna rola, niż we wszystkich romansidłach, bardzo dobra.
Polecam.
8/10.
Stary 2009-11-28, 14:13   #1480
Opiumalfa
Zakorzenienie

K-Pax, niesamowicie pozytywny, smieszny, wspanialy Kevin Spacey 9/10
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 15:30   #1481
Pani Kasia
Raczkowanie

Znamię- Bardzo fajny, troche poruszajacy film o małzenstwie (w którym po chwili ginie zona gdzies daleko, poniewaz była na misji medycznej). Pozniej proboje sie skontaktowac z mezem na rozne sposoby. Przyjaciele wciaz mu doradzaja zeby wyjechał na spływ i zapomniał o wszystkim, jednak on nie przestaje. Na koncu jedzie w miejsce katastrofy autobusu, w ktorym zgineła jego zona, co sie pozniej okazuje, była jedyna osoba ktorej udało sie wydostac z tonacego wraku. Udała sie do pewnej wioski, ktora nie przepadała za obcymi. Była w ciazy wiec urodziła tam córke niestety sama zmarła, plemieniu nie udało sie jej uratować. Wkoncu maz trafia na slad plemienia i pokazuje ludziom z wioski zjecie z jego zona, starszyzna wszystko mu opowiedziała i przekazała mu niemowle. Znamie miało kształt ważki Ocena 9/10.

Edytowane przez Pani Kasia
Czas edycji: 2009-11-29 o 10:17
Stary 2009-11-28, 15:32   #1482
caarolaaa
Zakorzenienie

Amerykańskie ciacho - 7/10, na film skusiłam się czytając opinie napisane przez niektóre wizażanki na temat Ashtona i jego szelek Co do filmu to początek faktycznie troche monotonny bo Nikki ( w tej roli Ashton ) zalicza każdą babeczkę w LA. Jednak później jest już tylko lepiej, film zaskakuje i nie kończy sie oklepanym amerykańskim happy endem. Pokazuje, że bardzo często pieniądze wygrywają z prawdziwą miłością. Btw. w tych szelkach faktycznie Ashton wyglądał uroczo

Brzydka prawda - 9/10, na poczatku film był dla mnie dośc nudny, ale po jakiś 10-15 min akcja zaczęła się rozkręcać. Pewna pani producent ma współpracować z kolesiem prowadzącym dośc kontrowersyjny program o nazwie "Brzydka prawda". Ten sam koleś ma pomóc pani producent ( która przypomina mi typową starą pannę ) zdobyć serce pięknego doktora. Dużo zabawnych scen, mi osobiście film przypadł do gustu

Piła VI - 7/10, mimo wielkiej krytyki kolejnych części opowieści o Jigsaw'ie ja nadal pozostaje jej wierną fanką. Jednak film trochę mnie zawiódł. Spodziewałam się wielkiej rzeźni, 1000 zagadek, a w sumie tego zabrakło. Od początku przypuszczałam jak skończy się wątek detektywa Hoffmanna. Jeżeli już ma powstac kolejna częśc piły to chciałabym aby wniosła ona coś nowego.

Edytowane przez caarolaaa
Czas edycji: 2009-11-28 o 23:33
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 15:46   #1483
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Amerykańskie ciacho - 7/10, na film skusiłam się czytając opinie napisane przez niektóre wizażanki na temat Ashtona i jego szelek Co do filmu to początek faktycznie troche monotonny bo Nikki ( w tej roli Ashton ) zalicza każdą babeczkę w LA. Jednak później jest już tylko lepiej, film zaskakuje(...)
Cytat:
Znamię- Bardzo fajny, troche poruszajacy film o małzenstwie (w którym po chwili ginie zona gdzies daleko, poniewaz była na misji medycznej). Pozniej proboje sie skontaktowac z mezem na rozne sposoby. Przyjaciele wciaz mu doradzaja zeby wyjechał na spływ i zapomniał o wszystkim, jednak on nie przestaje(...)
Dziewczyny, wyedytujcie spoilery na biało!
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 17:04   #1484
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dioneja Pokaż wiadomość
"Egzorcyzmy Dorothy Mills"
"Jane Morton, młoda lekarka psychiatra opiekuje się Dorothy Mills, czternastoletnią dziewczynką mieszkającą w małej irlandzkiej wsi. Jane odkrywa, że dziewczynka cierpi na zaburzenie zwane osobowością mnogą. Dorothy zaczyna przemawiać głosem zmarłego syna Jane..."
Chyba po obejrzeniu ostatnio typowo amerykańskich komedii musiałam obejrzeć tego typu film. Film trochę zastanawiający, nie każdy go pewnie zrozumie i może powiedzieć, że denny itp. itd. Jednak ja go oceniam dość wysoko 8/10., gdyż jeszcze nie znalazłam jeszcze swojego idealnego filmu .
mi sie wydaje, ze go zrozumialam i mimo wszystko srednio mi sie podobal...

Ogladalam ostatnio dziewczyny z druzyny 4. no typowy, tyle powiem;P ale ja i tak lubie ogladac te uklady z koncowki i chocby dla nich warto obejrzec;P
Stary 2009-11-28, 21:03   #1485
elizka1987
Zakorzenienie

Księżyc w Nowiu niestety byłam lekko rozczarowana .
Na plus:
- wilki
- klata Jacoba
- Charlie - podoba mi się jego gra. Jest w roli ojca Belli bardzo naturalny.
Ogólnie film dość długi. Niestety gdzieś uciekł reżyserowi klimat sennego Forks. A scena jak Alice pokazuje Aro Bellę zamieniona w wampira i biegającą z Edkiem po łące żenująca. Wybuchnęłyśmy śmiechem z koleżanką. Z sentymentu do książki daję 6/10.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 23:07   #1486
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Dzisiaj obejrzałam bez mojej zgody i daję 9/10
Film poruszający, dający do myślenia, ale równoczesnie na pewien sposób magiczny. Swietna gra aktorska, szczególnie chorej dziewczyny.
Dla niektórych może być dosyć banalny, bo historia znana, ale mnie zawsze ruszały takie filmy.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 00:58   #1487
fiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Księżyc w Nowiu niestety byłam lekko rozczarowana .
Na plus:
- wilki
- klata Jacoba
- Charlie - podoba mi się jego gra. Jest w roli ojca Belli bardzo naturalny.
Ogólnie film dość długi. Niestety gdzieś uciekł reżyserowi klimat sennego Forks. A scena jak Alice pokazuje Aro Bellę zamieniona w wampira i biegającą z Edkiem po łące żenująca. Wybuchnęłyśmy śmiechem z koleżanką. Z sentymentu do książki daję 6/10.
O matko a mnie sie film bardzo podobał! Moze nie było takie BUM :P ale był wg. mnie naprawde dobry, wlasnie wrociłam z kina
Taak klata Jacoba to jest to... kurde mialam az wyskoczyc z tego ekranu i go schrupac..
wilki tez były niezla postacia fajnie ukazane. No i te wampióry

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

[QUOTE=caarolaaa;15552989]Amerykańskie ciacho - 7/10, na film skusiłam się czytając opinie napisane przez niektóre wizażanki na temat Ashtona i jego szelek Co do filmu to początek faktycznie troche monotonny bo Nikki ( w tej roli Ashton ) zalicza każdą babeczkę w LA. Jednak później jest już tylko lepiej, film zaskakuje i nie kończy sie oklepanym amerykańskim happy endem. Pokazuje, że bardzo często pieniądze wygrywają z prawdziwą miłością. Btw. w tych szelkach faktycznie Ashton wyglądał uroczo

Widziałam zapowiedz, juz szykuje sie do kina Nota rowniez dobra - wiec tym bardziej

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 01:11   #1488
adarotondo
Przyczajenie

Jestem wlasnie po obejrzeniu dwóch komedii: Blondynka w koszarach i Chłopaki też płaczą. O ile ten pierwszy jest lekki, łatwy i przyjemny, w sam raz na sobotni wieczór (6,5/10), o tyle ten drugi działa jak kołysanka. Przewidywalnosc od początku do końca, dośc monotonna fabula i zero zabawnych dialogów. Zdecydowanie nie polecam. (1/10)
adarotondo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 07:30   #1489
mijjenka
Zakorzenienie

TITANIC komentować chyba nie muszę...

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 13:45   #1490
Ka-Mila
Rozeznanie

GG do Ka-Mila

Cytat:
Napisane przez eloania Pokaż wiadomość
hehe ja tez nie wytrzymalam do konca;/
a bardzo mnie film zaciekawil ale na koniec juz sie strasznie spiaca zrobilam;/
no ale zamierzam obejrzec drugi raz i to do konca - bo spore wrazenie na mnie zrobil ten film i mysle ze chyba jednak warto by bylo obejrzec do konca
Cytat:
Napisane przez orenda;

ale wstępnie jakieś 40 min. był dla mnie bardzo ciekawy - też czekam na opinie ale bez spoilerów błagam
Spoilerów nie będzie, bo ten film zawiera zbyt dużo informacji by móc tu cokolwiek powiedzieć.
ZODIAK Oglądałam ten film dwa razy. Raz ściągnięty, po przeczytaniu wielu recenzjii na filmwebie i drugi raz na tvn by uporządkować wszelkie informacje. Film, tematyka,montaż,klimat i aktorzy bardzo mi się podobali. Uważam, że film świetnie oddaje klimat owej historii, a powiem, iż takich znam wiele, bo w wolnych chwilach czytam sobie biografie i historie seryjnych morderców. Uważam, że film jest porządny, jednak nakondensowany informacjami, także... zarezerwujcie sobie 2h, wypijcie kawe i wypoczęte zasiądźcie przed tv. Widziałam film do nabycia w empiku, dla zainteresowanych
8/10
Stary 2009-11-29, 13:56   #1491
marthinisa
Rozeznanie

W sobotę wybrałyśmy się z koleżanką do dublińskiego kina na "Christmas Carol".
Film wyświetlany w 3D, dostałyśmy bardzo gustowne okulary i .... Film mnie zachwycił. Przede wszystkim nie mogłam wyjść z podziwu dla poziomu animacji, czasami miałam wrażenie, że oglądam żywych aktorów. Klimat - ciemny, zimny, mroczny, dokładnie jak dusza p. Scroog'a. Końcówka natomiast rozgrzewa serce i wywołuje serię uśmiechów.
Nie wiem jak "brzmi" Opowieść w wersji dubbingowanej, ale w oryinale Jim Carrey fantastyczny. Polecam serdecznie!

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 16:33   #1492
Pani Kasia
Raczkowanie

Mysle ze chodzi o Opowieśc wigilijna 3D poprostu, tez ja oglądałam mozna miejscami sie posmiac i wzuszyc.

Stary 2009-11-29, 17:25   #1493
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Mysle ze chodzi o Opowieśc wigilijna 3D poprostu, tez ja oglądałam mozna miejscami sie posmiac i wzuszyc.
Tak, dokłodanie o to chodzi.

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 20:05   #1494
Pani Kasia
Raczkowanie

Udręczeni / Haunting in Connecticut, The (2009)- Zarabisty film, moze nie podpisze go pod horror ale pod katalog "przestroga". Trzymał w napieciu, zagadki zostały wszystkie rozwiazane. Spodziewałam sie tradycyjnej opowiesci typu "duchy w domku, ktore zdrecza rodzine w nim mieszkajaca", bardzo dobrze ze w jakis sposób to troche przełamano, rzucajac nowe swiatło, na filmy tego typu. A co gorsza, nie mogłam uwierzyc, ze to co sie stało w filmie, przytrafiło sie jakiejs rodzinie naprawdę. Nie dociera to do mnie, ze podobne zjawiska maja miejsce w realu. Gorąco polecam, nie tylko fanom duchów czy horrorów. moja ocena 100/10 ;D

Stary 2009-11-29, 20:27   #1495
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Udręczeni / Haunting in Connecticut, The (2009)- Zarabisty film, moze nie podpisze go pod horror ale pod katalog "przestroga". Trzymał w napieciu, zagadki zostały wszystkie rozwiazane. Spodziewałam sie tradycyjnej opowiesci typu "duchy w domku, ktore zdrecza rodzine w nim mieszkajaca", bardzo dobrze ze w jakis sposób to troche przełamano, rzucajac nowe swiatło, na filmy tego typu. A co gorsza, nie mogłam uwierzyc, ze to co sie stało w filmie, przytrafiło sie jakiejs rodzinie naprawdę. Nie dociera to do mnie, ze podobne zjawiska maja miejsce w realu. Gorąco polecam, nie tylko fanom duchów czy horrorów. moja ocena 100/10 ;D
widzialam kiedys zwiastun tego filmu i nie moglam sobie pozniej przypomniec tytułu... ;D

nawet nie wiesz jak mi pomoglas xD
Stary 2009-11-29, 21:35   #1496
eloania
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ka-Mila Pokaż wiadomość
Widziałam film do nabycia w empiku, dla zainteresowanych
8/10
to moze byc bardzo cenna informacja
bede na dniach w empiku to sie rozejrze
Stary 2009-11-29, 22:08   #1497
Pani Kasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
widzialam kiedys zwiastun tego filmu i nie moglam sobie pozniej przypomniec tytułu... ;D

nawet nie wiesz jak mi pomoglas xD
Ciesze sie, ze ci pomogłam nawet jesli to był przypadek polecam ci ten film;D. Jak napisałam w opisie filmu(poprzedni post) sadziłam ze to totalne dno, ale wyszedł naprawde przyzwoicie

Stary 2009-11-30, 10:51   #1498
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze sie, ze ci pomogłam nawet jesli to był przypadek polecam ci ten film;D. Jak napisałam w opisie filmu(poprzedni post) sadziłam ze to totalne dno, ale wyszedł naprawde przyzwoicie
juz go oberzałam
sama, w nocy

może być
btw. myslalam, ze ten chlopak jednak umrze...
Stary 2009-11-30, 12:32   #1499
bajeczka000
Wtajemniczenie

Dzieci Ireny Sendlerowej - wg mnie bardzo poruszający, ale po obejrzeniu poczytałam troszkę komentarzy i opinie są bardzo podzielone. Dla mnie to świetnie opowiedziana historia w dobrej obsadzie. 9/10

Cytat:
Napisane przez marrellic
Jeżeli Wizaż jest bezradny, to nic tylko skakać z mostu

bajeczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 13:12   #1500
Cream
Rozeznanie

Ostatnio czesto korzystam z vodu i mialam okazje obejrzec "Gre dla Trojga". Historia jak zwykle w tego typu filmach nie byla skomplikowana, ale i tak bylo kilka zabawnych momentow. No i gra w nim Vivica A. Fox, ktora bardzo lubie. Poza tym widzialam Slumdoga i Zmierzch, ale o tych produkcjach chyba nie trzeba pisac.
Cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości