|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle co się ludzie dopierniczają, ich dzieci? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- A baby przez Was też musze zakupy jakieś machnąć tzn. potrzebuję bodziaków na krótki rękaw, jakieś 2-3 na długi też by mi się przydały 2 są super bo idealne i 3 za małe muszę na All puścić, fajne z Early Days nie nachodziła się w nich Ola za dużo bo szybko wyrosła. Także może i bym jeszcze jakiś 3-pak na All nabyła. Wiecie myślałam o kupowaniu piżamek 2 częściowych, ale oświeciło mnie jak Was czytałam, że pewnie Ola też miałaby non stop plecy gołe, więc jeszcze daruję sobie.
|
|
#1472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje. Ja juz po drzemce, Gino dalej spi. Walcze z bankiem, zeby mi na nowy adres ksiazeczke czekowa wyslali, a tym sie faksu potwierdzajacego zachcialo..... a skad ja im teraz fax wytrzasne.....a.... musze do poniedzialku czekac. Skandal. U mnie tez wszytscy sie dopytuja ciagle, a czemu Gino jeszcze sam nie chodzi ? A skad ja mam niby wiedziec ??????????? Jak bedzie gotowy, to zacznie..... glupie gadanie. Ja juz sie przestalam przejmowac. |
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Dzownili do mnie w sprawie pracy i to w firmie w której najbardziej chciałam pracować ![]() ![]() Idę w poniedziałek na rozmowę. Ale że kuzyn tz-ta ma tam znajomości to coś czuję, że szepnął słówko w mojej sprawie Bo cv wysłałam im z 2 miesiące temuTakże sam fakt że zadzwonili mnie cieszy, w poniedziałek idę na rozmowę i zobaczymy... ![]() oby się udało...
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-09-04 o 17:46 |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Judi gratulacje! ale super
![]() Ja w koncu wygonilam TZa z mlodym na spacer. Uff w koncu moge odsapnac, pofolgowac se . Poulette przyjdzie czas to bedzi chodzil, kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie. Mojej znajomej corcia miala np. pierwszy zabek w wieku 16 mies. Anisiu obejrzalas oferte? i co o niej myslisz? ja tylko zaznaczam, ze ceny sa przypuszczalne, na pewno beda troche nizsze jak przesylka bedzie ksoztowac mniej. Poki co ejstem w trakcie zawierania umowy z firma kurierska, wiec jakby co wiesz gdzie mnie szukac
Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-09-04 o 17:30 |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Judi fajnie że ci z tą pracą wypaliło ale z gratulacjami poczekam aż będziesz po rozmowie //by nie zapeszyć
właśnie kazałam Krystiankowi posprzątać zabawki z podłogi co Karolek porozrzucał i pokazywałam mu palcem gdzie co ma dać a Karolek chodził obok niego i z wyciągniętym paluchem też pokazywał mu co ma robić i przy tym dokazywał po swojemu |
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczki umywam kochana, to ty kliknelas Cytat:
napewno sie uda ![]() ja wczesniej niz zamierzalam wrocilam ze spaceru...po pierwsze zalozylam se pumki pierwszy raz (bo tak jakos chlodno juz) i jak mnie piety obtarly normalnie prawie na palcach szlam do chaty ![]() a po drugie jakas dziewczynka nas "wygonila" z placu zabaw no tak sie przypierniczyla do Majki, na rece mi ja chciala brac z wozka, dotykala ja, chciala calowac taka natretna byla, prawie sie na mala kladla...no nie cierpie czegos takiego niestety Maja mi nie ulatwiala sprawy bo sie cieszyla jak dzika, ona uwielbia dzieci rece do tamtej wyciagala, smiala sie glosno...no musialam spylac normalnie Anisia - paczusie dla Piterka wyslalam oklaski prosze
|
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
oznajmiam wszem i wobec, że już mam wolne
![]() tak mnie dziś pogoda dobija, że oczy na zapałki ![]() Judi ale wieści , będę ściskać paluchy |
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja jeszcze szaleje na podlodze ![]() kurde, cos mi wyskoczylo na brodzie
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
hejka chyba i ja mam juz dzis wolne
idę strzelić sobie gingersa po tym dniu natrętnego marudera Judi trzymam kciuki ![]() Mała nie bój sie Jowiszowego małża, ja też maczałam paluszki w kuszeniu, jak Jowiszek sie zachłysnął bucikami, tylko zmartwiona była, że na spacery z Igusiową będzie je zakładała a nie do pracy |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
mąż już widział
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- boszzzz,odkładam to moje do łóżka, mówię kocham cię,papa,słodkich snów i do jutra, a ta wyjmuje smoka, siada i dziób do buziaka wystawia. wie jak zatrzeć wspomnienie rozwytego dnia |
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam wolne
![]() a dzisiaj dwa odcinki brzyduli betty no relaks na maksa. Pomijam że pewnie znów pół nocy będę reanimować duszące się spływającym katarem dziecko
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaaaa,Aniu. wyczytałam, że na niejakiej tv puls(to mam) od niedzieli o 21. emisja Medium (1szy odc.) szkoda, że w trakcie Tańca z Łosiami bo lubię czasem popatrzeć ale na pewno będę przełączać
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
A jak któraś przypadkiem tu zaglądnie to wie czego może szukać w moim albumie
![]() Miłego wieczoru baby, to ja też zaraz sobie pójdę
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
co tak wcześnie pouciekałyście
o kurka chyba się weekend zaczął ![]() a ja jutro jak nie będzie padać to znów wybywam na działeczkę |
|
|
|
#1489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. tak o 3 myślę......... Jakoś tak jestem pewna, że Łuśka to od razu w pakiecie z rodzeństwem jest. Powiedziałam A to i B trza będzie Cytat:
Cytat:
ma 14 lat i dwa razy w życiu jechała autobusem. Z tego raz źle sobie wsiadł i gdzieś go wywiozło - nie chłopak doświadczenie, rodzice się boją go puszczać samego.. Do dziewczyn z BB - chłopak mieszka w Wapienicy i ............. nie wie gdzie jest ul. 11 listopada................ ............... GRATULACJE!!!Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- A, jeszcze tak a propos liczby dzieci. Z jednej strony jestem trochę rozdarta, bo chcę mieć więcej dzieci, ale to do mnie zupełnie nie pasuje. Nie jestem ani typem kury domowej, ani matki-polki... Z drugiej strony jestem jeszcze tą naiwniarą, co wierzy, ze da się rodzinę pogodzić z własną karierą.. Ostatnio np. czuję, że się znowu rozwijam... zobaczymy, czas pokaże czy moje palny są realne.. Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2009-09-05 o 01:08 |
|||||
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() ranyyy jaka dupiata pogoda.... a ja dzisiaj ide na wesele, najpierw obrzedy o 13.00, potem dopiero do klubu na 20.00 wiec zapowiada sie balowanie do bialego rana ![]() Moja mama dzisiaj u mnie spedza noc, by sie mogla w nocy piotrkiem zajac na wypadek gdyby trzeba bylo smoka podac albo przykryc planujemy wrocic 2.00-3.00 rano wiec potem trzeba bedzie ciute odespac ![]() ide na sniadanie
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
witacje
wstałam po 7 bo juz młodemu znudzil sie jego domek mikserski i utwory sie pokończyły mały wyje pewnie idzie ostatnia czwórka, bo paluszek non stop w buzi majstruje, najgorzej że drzemki porannej nie chce uskutecznić, miałabym chwilę oddechu na spokojne wypicie kawy co do kawy do ja traktuję ja jako napój poranny i tyle , w ciąży to nawet powąchać jej nie mogłam bo zbierało mi sie od razu na nudności Anisia udanej imprezy do białego rana |
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja miałam pobudkę o 6:30 dużo wcześniej niż zwykle. Pogoda fatalna, zakupy robiłam w deszczu, jeszcze mnie siakieś grube babsztylsko wnerwiło w spożywczaku. Wjechałam wózkiem, bo żeby skały sr...ały to nie zostawię wózka przed sklepem, ale ustawiłam się tak że miejsca było mnóstwo a ten rozłożysty baboszon i tak przejść nie mógł ![]() Pamiętacie jak pisałam, że ostatnio z bratem dzwoniliśmy po pogotowanie bo babeczka się wywróciła. Okazało się, że to sąsiadka z domu dalej nie wiedziałam, jakoś jej nigdy nie widziałam. I wczoraj miała operację na pęknięty obojczyk.Już nie popiszę bo Ola wstała, w każdym razie mam zdjęcie wózka dormadera dla Maluśnej
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis wyjatkowo mam juz spokoj
pralka lata, obiad zrobiony, chata wysprzatana-to lubie ![]() a pogoda u nas do az sie pyska nie chce wystawiac Kasiulka - normalnie zdechlam jak zajrzalam na twoj albumos ![]() czekam na tego dromadera ![]() Anisia - udanego balowania ide zrobic se kawke, bo w przeciwienstwie do was ja UWIELBIAM
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
hello
oczywiscie noc spaprana oszalejęm nie ma nic gorszego niż kataru Nas lało całą noc i rano też, a teraz wyszło słońce, ale zimno strasznie-14 stopni... ![]() Po drzemce na jakis spaceros pójdziemy przewietrzyć Tymkowy nochal Anisia udanej zabawy
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
a ty kiedy nam foty pokażesz ?
![]() ja ci będę codzień przypominać ![]() byliśmy po zakupy, zimnica! po południu na spacer zakładam już młodej kurtkę i wiązaną czapkę. dziecię usypia. a wstało o 8 ![]() jeszcze trochę i wasze będę dłużej spały, w końcu ciemnica rano będzie. jeszcze niedawno Iga mi się od 4tej budziła i wołała jak było jasno, teraz już się to nie zdarza. |
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypominaj jak ci sie nie znudzi, ha ha tz mi zakomunikowal, ze on dzis do taboretow tripem nie jedzie bo moze deszcz padac a powoz nie moze mu zmoknac wiec nie wiem, kiedy on zamierza go przetestowac ![]() Magda - szykuj sie bo prawdopodobnie w poniedzialek wpadniemy po poludniu po lozeczko
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Mała zeby to nie było to ja też czekam...
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna i żeby nie było ja też czekam i obgryzam me bjutyfjulne tipsy
Maluśna dziękuję za komentsy lałam po nogach! Jako, że Ola dziś wstała tak wcześnie musiałam zapodać jej drugą drzemkę bo horror jak marudziła. Zasnęła od razu, więc się biorę za mgr, ale of course najpierw musiałam tu kuknąć
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
u nas pogoda dziś też paskudna na chwilę ok 11 wyszło słoneczko i już myślałam że się wypogodzi a tu zero poprawy
no i na działkę nie pojechałam no bo i po co jak pada Mała ja się też dołączam do oczekiwanych na zdjęcia Anisia udanego weseliska baw się dobrze |
|
|
|
#1500 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja normalnie zdycham. Ciazy mi sie zachcialo.... Od rana ![]() I jeszcze sie zamartwiam na smierc grypa A. Naczytalam sie na necie jaka to ona niebezpieczna dla kobiet w ciazy i mi sie wszytskiego odechcialo normalnie.... Na poczatku pazdziernika maja byc juz we Francji dostepne szczepionki przeciwko tej grypie i w pierwszej kolejnosci beda szczepic wszytskie ciezarne (wczoraj w tv podawali), ale jak tu przeczekac ten miesiac nie zarazajac sie i pracujac jednoczesnie w szkole ?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

u nas miedzy blokami jest taki pas zieleni, rosna roze i pare drzewek. pod jednym to normalnie psy zrobily sobie szalet
nie bede wam opisywac jak to wyglada ale jak tamtedy musze przejsc z wozkiem to mi sie cofa
doslownie sterty kupska 
tzn. potrzebuję bodziaków na krótki rękaw, jakieś 2-3 na długi też by mi się przydały 
Nie wierzę w te bzdurne zabobony co prawda, ale... 

raczki umywam kochana, to ty kliknelas
napewno sie uda
taka natretna byla, prawie sie na mala kladla...no nie cierpie czegos takiego

GRATULACJE!!!

oszalejęm nie ma nic gorszego niż katar