|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam zostawiłabym włosy takie jakie są i dbała o nie tak jak dotychczas ![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn zamawiających z BU. Dostaje się maila o potwierdzeniu dotarcia przelewu na ich konto? Mama robiła wpłatę we wtorek, na BU i na zakup z allegro. Wczoraj się okazało, ze do allegro jescze nie dotarło.. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- http://www.allegro.pl/item740244696.html#gallery Miałyście może coś takiego? Niedrogie, chyba sobie zamówię, bo lektury z opracowaniem tej firmy bardzo lubię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak nei podoba cie się ich kształt to może je jakoś pocieniuj. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie chcę książki, która ma ładnie opisaną teorię, ewentualnie zadania krok po kroku. Lubię mieć krótko, zwięźle i na temat.
![]() A zdaję poziom podstawowy.
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
hej. czytam sobie już dłuuugo wasz wątek.
no, i właśnie pod waszym wpływem przestałam prostować włoski, zacząć dbać o moje kręciołki i ogólnie o nie dbać. ale dzisiaj czuje się okropnie źle.. ![]() wczoraj ktoś mnie strasznie skrytykował (tak ogólnie- za całokształt) i złapałam jakiegoś doła. ciągle patrze w lustro i zastanawiam sie co tu można zmienić. ehh ;/ a na dodatek uchodze za taką osobe, która jakoś nie przejmuje się zdaniem innych, ale tak jest tylko na zewnątrz, bo w środku to...-ach szkoda gadać ![]() tak sobie myśle czym pofarbować włoski na czarno czy bardzo ciemnobrązowo. znacie może jakieś skuteczne domowe sposoby na przyciemnienie włosów? no bo na farbe to mam jeszcze za mało odwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo dobrze, że na farbę brak Ci odwagi, bo farbować pod wpływem doła albo czyjejś krytyki byłoby...nierozsądne ![]() Na pewno nie jest źle - nie przejmuj się, uszka do góry ![]() O przyciemnianiu jest kilka wątków - z tego co pamiętam: łupiny orzecha włoskiego, napar z szałwii, tataraku - możesz poeksperymentować. I nie smuć się już ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zastanawiam się nad trwałym prostowaniem lub zostanę przy falach i nauczę się podkreślić ich skręt . Ja matmy na bank nie zdam ![]() wiatj ChudaMaruda. a może nauczysz się koloryzacji henną z indygo? poczytaj wątki o tym ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
ma zielone pojęcie
|
Miałam dzisiaj akcję charytatywną Auchanie i oczywiście poszłam też kupić odżywki do włosów korzystając z okazji
![]() Mam Lorysa aloesowego i z proteinami mleka, Glorię emulsję, Glorię maskę i odżywkę bez spłukiwania Joanna Naturia kiwi ![]() Ponadto wczoraj skuszona opakowaniem, na którym jest rysunek Kotka ![]() ![]() Cytat:
Ale rozumiem, że Ciebie boli zachowanie klasy gimnazjalnej. Też by mnie bolało. Możesz olać ich wiadomość, a możesz odpisać. W wiadomości zwrotnej możesz napisać, że nie wiesz po co Cię zapraszają skoro Cię nie lubią. Chociaż może jednak nie wszyscy Cię tam nie lubili? A pokrzywa nie pomaga Ci na bóle menstruacyjne?
![]() |
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Chatul, nie odpiszę im nic, szkoda palców
![]() Ale kusisz, mi się Gloria i Venita kończy ... Na bolący okres- WIESIOŁEK! 2 miesiąc biorę, mam okres i w ogóle nie czuję, ze go mam!
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1482 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie klasa znielubiła w ostatniej klasie podstawówki (czyli 8 bo przyjemność gimnazjum mnie ominęła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na bolący okres najlepsze dla mnie pigułki ![]()
![]() |
#1484 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do matury, to napewno ją zdasz ![]() Chatul zazdroszcze zakupów. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||
ma zielone pojęcie
|
No skoro tak uważasz to spoko, olej ich
![]() Cytat:
Chociaż ja bolesnych miesiączek nigdy nie miałam. A jak pokrzywę wypiję to już w ogóle luzik. Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Na bóle nawet hormony mi nie pomagają
![]() Cytat:
A najlepsze jest to, że przez to cyniczne podejście bardzo dużo osób mnie lubi i chcą ze mną przebywać, masochiści ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13350689 Tu masz linka do wątku o domowych sposobach koloryzacji ![]() Na poprawę humoru najedz się czekolady ![]() ![]() I możesz pomyśleć o zmianie w wyglądzie, ale tylko po to, żeby psychicznie się inaczej poczuć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Rozeznanie
|
Hej babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wloskow to zaczelam bardzo duzo na nie nakladac, codziennie coś, vatika, olejek, wax itd. i jakos mi sie zaczely przetluszczac. wczoraj mylam a dzis tluste.. no nie ![]()
#1489 |
Zakorzenienie
|
Śladem niektórych włosomaniaczek postanowiłam stworzyć w swoim profilu album ze zdjęciami włosów
![]() Lecę użyć Timotei'a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za to teraz mam w klasie dziewczynę, która też wygrywa olimpiady, ale za to jest zupełnie pusta. Nie ma zainteresowań, nie można z nią porozmawiać o niczym innym niż szkoła, nauka, nauczyciele, oceny, nie robi nic poza uczeniem się. Oczywiście wszyscy ją obgadują za plecami ![]() Jeśli byłaś jak pierwszy opisany przeze mnie przypadek, to trafiłaś na głupich i zawistnych ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Aaniko, miałam Ci wcześniej napisać(patrząc na te zdjęcia, co ostatnio wrzuciłaś do Dziennika Zapuszczania), że strasznie podoba mi się te Twoje cieniowanie
![]() Mohery masz w świetnym stanie, o czym na pewno wiesz ![]() Mogę zapisać to ostatnie zdjęcie? ![]()
#1493 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieniowanie też mi się bardzo podoba, mi nikt jeszcze tak ładnie nie pocieiował włosów. ![]() Cytat:
Ja bym chciała za rok wziąć udział w olimpiadzie z matmy, ale musiałabym się do tego troche przygotować, a z tym, zwłaszcza jak otkryłam wizaż - ciężko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Też bym sobie poszła na olimpiadę jakąś, ale na moje wymarzone studia żadna nie jest przepustką, więc wolę się przygotować bardzo dobrze do matury niż do olimpiady
![]() Już się boję tej matury ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
A tak to w klasie mam kilku kujonów, i bawi mnie, że nie mają lepszych ocen ode mnie. Jak już ktoś chce być kujonem to niech robi to dobrze :P xD
![]() |
#1496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj swoich sił ![]() ![]() Jeśli jesteś w liceum to z tego co pamiętam pierwszy etap był korespondencyjny - zawsze mogę trochę pomóc na privie ![]()
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam podobnie, tylko, że ja naprawdę nic nie robię, nawet nie uważam na lekcjach, więc piątek nie mam, ale i tak często dostaję wyższe oceny od typowych kujonów, wtedy bezcennym jest widzieć minę takowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nadal zdycham, nawet dziś włosów nie myłam, jutro chyba sobie tez odpuszczę mycie. Łeb pęka, nic nie zdążę znów do szkoły zrobić, a w tygodniu nie mam czasu . Później sie dziwić, ze mnie tak ten łeb boli, ciągle stres i stres. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak z ciekawości zapytam o jakich studiach marzysz. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tylko wkurza mnie, że na nauczycielkę trafiłam taką która nigdy nie jest zbyt chętna do pomocy uczniom, którzy chcili by robić coś więcej, więc musze radzić sobie sama, a wiem jak ważna też jest pomoc ze strony nauczyciela który wszystko wytłumaczy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie, że od 15 nie jadłam
![]() ![]() ![]() BTW trzeba mi koniecznie chłopa, ostatnio zaczął mi się podobać dr McKay ze Stargate: Atlantis ![]() ![]() ![]() No, idę jeść ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.