Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 17:22   #1471
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
przecież w zasadzie już od pierwszego zdania możesz napisać, że o uczelni dowiedziałaś się np z internetu i że kierunek, który Cię interesuje jest bardzo rzadkim kierunkiem, a na ich uczelni akurat jest i później możesz opisać swoje plany i uzasadnić dlaczego dokładnie takie CV
mam książkę do angielskiego biznesowego i gdzieś podobny temat był.. tzn z uczelnią i CV, więc później mogę kuknąć jak zechcesz
Ale w sumie teraz już sobie trochę w moim pustym łbie poukładałam i rzeczywiście to logiczne, żeby od razu napisać o co mi chodzi
Żebym miała jakieś dobre warunki, to bym mogła myśleć, ale w moim domu jest zawsze tak głośno, że już nie mogę się doczekać, aż się do miasta przeprowadzę, nareszcie będę mogła w spokoju myśleć

Też bym sobie Brzydulę obejrzała chętnie, ale pewnie będę w sobotę leżeć i oglądać powtórki

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:28   #1472
blondyna789
Zakorzenienie

dasz radę.. ja gdybym nie była tak panicznie leniwa, to bym podszlifowała mój inglisz.. zwłaszcza, że lubię gadać, znam dużo słów, ale gramatyka mi podupadła....

jak się wyprowadzisz do miasta, to dopiero będzie ogień będziesz mieszkać w akademcu?
Stary 2009-10-26, 17:30   #1473
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dziękuję nigdy rózowych nie widziałam, wiec chyba niestety nie ma, mi właśnie róże pasują najbardziej
hehe , ja muszę poczytać jakie mi pasują

Cytat:
Napisane przez Edith3F Pokaż wiadomość

hm,nie musisz ich pamiętac . Ja tam pamiętam tylko trochę dziewczyny często podaja które kosmetyki nie mają silikonów .Od czego jest też przecież analiza na wizażu
a jak będę w sklepie i zobaczę coś super nowego to nie będę wiedziała czy ma też taki super skład ;p

kupiłam dzisiaj hegrona do mycia włosów, pierwszy raz je będę myła odżywką

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:42   #1474
Bejjka
Zakorzenienie

kurczę, ortodonta zabronił mi pić czerwone wino bo strasznie barwi aparat i zęby potem zdrapywał mi osad po winie i myl zęby, gdy ja leżałam na fotelu, co było lekko żenujące i nie chciałabym żeby to się kiedyś powtorzylo ale z drugiej strony nie mogę sobie wyobrazić, że miałabym się dziś wieczorkiem nie napić czerwonego winka do późnej kolacji z TŻete

Kasiamajo dzięki z atak wyczerpującą odpowiedź dbaj o siebie Kochana będę się czasami o coś Ciebie podpytywała, ok? np o jakieś pyszne i zdrowe dania

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Bejko olej macadamia jest swietny. Szczególnie na końcówki. Klaudiczka kiedyś mi go poleciła
oj na razie nie będę eksperymentowała cierpliwie czekam na vatikę i amlę i ocenię czy nadaję się do olejowania

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Aż dziwne, ze olej kołtun'a Ci zrobił.
strasznie poplątały mi się włosy musiałam użyć sporej ilości odżywki w spreyu żeby je rozczesać. Już nie wspomnę ile mi wypadkło przy tej szarpaninie
no chyba, że szampon Eris Pharmaceris H Keratineum nie nadawał się do zmywania oleju albo dlatego, że nie użyłam żadnej odżywki po, bo bałam się, że włosy będą tłuste

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A Anariel chwaliła go sobie
a ja jestem bardzo niezadowolona.Na dodatek włosy są jakieś takie matowe nie wiem, może dlatego, że to moje pierwsze olejowanie i wyobrażałam sobie niewiadomo co albo poprostu ten olej moim włosom niesłuży
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:56   #1475
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
kurczę, ortodonta zabronił mi pić czerwone wino bo strasznie barwi aparat i zęby potem zdrapywał mi osad po winie i myl zęby, gdy ja leżałam na fotelu, co było lekko żenujące i nie chciałabym żeby to się kiedyś powtorzylo ale z drugiej strony nie mogę sobie wyobrazić, że miałabym się dziś wieczorkiem nie napić czerwonego winka do późnej kolacji z TŻete

Kasiamajo dzięki z atak wyczerpującą odpowiedź dbaj o siebie Kochana będę się czasami o coś Ciebie podpytywała, ok? np o jakieś pyszne i zdrowe dania

oj na razie nie będę eksperymentowała cierpliwie czekam na vatikę i amlę i ocenię czy nadaję się do olejowania

strasznie poplątały mi się włosy musiałam użyć sporej ilości odżywki w spreyu żeby je rozczesać. Już nie wspomnę ile mi wypadkło przy tej szarpaninie
no chyba, że szampon Eris Pharmaceris H Keratineum nie nadawał się do zmywania oleju albo dlatego, że nie użyłam żadnej odżywki po, bo bałam się, że włosy będą tłuste

a ja jestem bardzo niezadowolona.Na dodatek włosy są jakieś takie matowe nie wiem, może dlatego, że to moje pierwsze olejowanie i wyobrażałam sobie niewiadomo co albo poprostu ten olej moim włosom niesłuży
Pytaj o co tylko chceszi dbaj o swojego TŻ
A jak sprawuje się ten szapon Pharmaceris, planuję go kupić
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:00   #1476
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
W zasadzie możesz pić wszystko, ale przez słomkę Ale wiesz, mi np. zabroniła jeść wszelkiej czekolady poza białą, to się nauczyłam tak jeść, żeby nic się nie dostało na aparat Pić też można się tak nauczyć, tylko trzeba uważać, żeby się nie zakrztusić To jest chyba jedyny minus plastikowego aparatu, że się tak barwi.

Dobra, ja umyłam włosy i wracam do angola Jeszcze dokończyć jedno wypracowanie i przepisać, jak ja to kocham

Stary 2009-10-26, 18:03   #1477
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
A jak sprawuje się ten szapon Pharmaceris, planuję go kupić
zaskakująco dobrze. na kwc też ma same dobre opinie. rzeczywiście jest bardzo skoncentrowany, pieni się jak szalony, więc stracza na bardzo długo jeśli masz problemy z objętością to może Ci pomóc, bo moje włosy zrobiły się zaskakująco żywotne

ech ten mój TŻet to taki rozpuszczony jedynak, na dodatek niejadek, przyzwyczajony do jedzenia tylko tego co lubi (słodycze + mięso) ani myśli dostosowywać się do ograniczeń żywieniowych wyobraź sobie, że on chowa po kątach puste butelki po napojach gazowanych, które gdzieś cichaczem wypił

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 18:04   #1478
anusiuniaa
Zakorzenienie

siedze z ym olejkiem rozpusciłam i nałozyłam prawie połowe słoiczka. Mam czepek, czapke a i tak co chwile mi spływa olej po policzkach i plecach;/
chyba przesadziłam z ilością
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:08   #1479
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
W zasadzie możesz pić wszystko, ale przez słomkę Ale wiesz, mi np. zabroniła jeść wszelkiej czekolady poza białą, to się nauczyłam tak jeść, żeby nic się nie dostało na aparat Pić też można się tak nauczyć, tylko trzeba uważać, żeby się nie zakrztusić To jest chyba jedyny minus plastikowego aparatu, że się tak barwi.
to trochę wbrew etykiecie picia wina kieliszek + słomka w knajpie sobie podaruję, ale w domowych pieleszach wszystko jest dozowlone
właśnie dochodzi nam w piekarniku pyszna, bardzo kaloryczna zapiekanka makaronowa
Stary 2009-10-26, 18:14   #1480
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
siedze z ym olejkiem rozpusciłam i nałozyłam prawie połowe słoiczka. Mam czepek, czapke a i tak co chwile mi spływa olej po policzkach i plecach;/
połowę słoiczka????????

jaką pojemność ma ten słoiczek?

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
to trochę wbrew etykiecie picia wina kieliszek + słomka w knajpie sobie podaruję, ale w domowych pieleszach wszystko jest dozowlone
właśnie dochodzi nam w piekarniku pyszna, bardzo kaloryczna zapiekanka makaronowa
zamień czerwone wino na różowe californijskie i problem z bańki...
Stary 2009-10-26, 18:17   #1481
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba na pewno

Cytat:
zamień czerwone wino na różowe californijskie i problem z bańki...
oj różowe nie smakuje mi tak bardzo jak czerowne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 18:20   #1482
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
zaskakująco dobrze. na kwc też ma same dobre opinie. rzeczywiście jest bardzo skoncentrowany, pieni się jak szalony, więc stracza na bardzo długo jeśli masz problemy z objętością to może Ci pomóc, bo moje włosy zrobiły się zaskakująco żywotne

ech ten mój TŻet to taki rozpuszczony jedynak, na dodatek niejadek, przyzwyczajony do jedzenia tylko tego co lubi (słodycze + mięso) ani myśli dostosowywać się do ograniczeń żywieniowych wyobraź sobie, że on chowa po kątach puste butelki po napojach gazowanych, które gdzieś cichaczem wypił
a odżywia i nawilża, ułatwia rozczesywanie, zapobiega wypadaniu?
odnośnie TŻ, prędzej czy później przejedzie się na takim odżywianiu, wyląduje w szpitalu i no i wtedy się nauczy
Stary 2009-10-26, 18:23   #1483
San di
Raczkowanie

Cytat:

też mnie zainteresował ten szampon.gdzie go kupiłaś i jeśli pamiętasz to jaka cena?

San di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:24   #1484
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Na jedno olejowanie schodzi mi jedna łyżeczka i to wraz trochę za dużo jest, a włosy mam do talii Na przyszłość staraj się wczesywać we włosy olejek, na pewno mniej Ci zejdzie.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:24   #1485
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
witam Zapuszczalskie... ja siedzę w pracy i zastanawiam się jak przetrwam dzisiejszy dzień b jestem zamulona na maxa i ogólnie nie ma co robić póki co...
Ja tez dziś zamulona byłam, czuję sie dziś jak jakaś idiotka.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
doczytalam wszystko. Niestety weekend nie byl za dobry, Bylam u TZ, bo z jego babcią bylo zle, a wczoraj zmarła
Współczuje

Cytat:

umyłam wczoraj włosy, a dziś mimo, że są świeże i miękkie, to są jakieś be i fe..
Moje to samo. Myślę nad obcięciem, ale mama powiedziała "chyba zwariowałaś".Ale podtenę , nawet z 3 cm

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo jak coś to mam nadzieję że mi pomożesz Eh tak bardzo chce skonczyc te studia, a jestem straszną nogą z matmy. Wiem, że bede musiala wlożyć w to sporo czasu i samozaparcia żeby na 3 przeleciec... :-( Bo jestem takim roztrzepańcem i mam adhd zawsze albo zjadam znak bo sie spiesze, albo sie ze stresu ze nie zdąże zrobic zadań rypne w tabliczce mnozenia i poprostu przez takie banalne rzeczy zawsze mialam same 2 z matmy.. a teraz co? Teraz dopiero 3 zalicza
Robie dokładnie to samo!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja miałam niedobór żelaza i włosy mi strasznie wypadały. Warto zrobić wyniki bo może to jest przyczyną wypadania. Ja z tego co pamietam brałam Sorbifer Durules.

Oj był miły
A i mi mojej anemii włosy nie leciały a żelaza miałam z tego co wiem, o 15 jednostek za mało

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
aniaaa -dzieki.
mysle, ze w takim razie i ja zaczne moim dziewczynom przed myciem glowy, raz w tygodniu robic olejowanie. jakims migdalowym albo z pestek winogron...
powinno byc ok, szczegolnie, ze sa zainteresowane tym co tam sobie z kolega malzonkiem na glowy nakladamy.
ciekawe, kiedy Pan Synek, ktory namietnie zapuszcza (i co jakis czas byl placz i lzy jak matka opitalala - bo obciecie tylko swojego lba to malo jej bylo)rowniez poprosi o olejek.
musze przezornie zaopatzryc sie w jakies inne olejki do blondow -bo Pan Synek i cory maja biale wloski
Wesoła rodzinka jednym słowem
Cytat:
Ejmen!
Dokłądnie

Cytat:
I ja
BTW bardzo na bieżąco jestem z historią, myślałam, że jeszcze nie omówiliśmy 1 wojny światowej... A my jutro mamy sprawdzian już z drugiej Jak to szybko ten czas leci
: hahaha::h ahaha:

Cytat:
Dziewczyny, może możecie mi pomóc. Mam napisać na angielski list i nie wiem, jaki to może być rodzaj i jak mam niby zacząć. W treści jest napisane, że staram się o przyjęcie na brytyjski albo amerykański uniwersytet. I pierwsza kropka brzmi "poinformuj, skąd dowiedziałeś się o tej uczelni i jakim kierunkiem jesteś zainteresowany".
Nie wiem, czy to z niewyspania, czy z głupoty, ale ta kropka mnie kompletnie rozwaliła, bo teraz nie wiem, jaki to ma być rodzaj listu, czy coś w stylu listu motywacyjnego, czy jak Może Wy macie pomysł?

Bo niby mogłabym zacząć jak list motywacyjny, że tam piszę, bo chcę, żeby mnie przyjęli, ale nie kumam, gdzie wtedy wsadzić tę nieszczęsną kropkę.

A z historią dałam sobie spokój Jakoś 2 zdobędę, nazmyślam, a przymus uczenia się czegoś, co jest mi kompletnie niepotrzebne i mnie w ogóle nie interesuje, wprawia mnie w taki szał, że i tak się niczego nie nauczę
No list formalny to będzie
Cytat:
A yślałam,ze tylko ja tak szybko wszystko zuzywam, ale widzę,ze pobijasz mój rekord

Kupiłam sobie dziś śliczbny lakier do paznokci http://www.inermis.pl/index.php?str=...odkat=&subkat= kolor 74. Ale zawsze malowałam jasnymi, tym nie potrafię
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:30   #1486
San di
Raczkowanie

Cytat:
Na jedno olejowanie schodzi mi jedna łyżeczka i to wraz trochę za dużo jest, a włosy mam do talii Na przyszłość staraj się wczesywać we włosy olejek, na pewno mniej Ci zejdzie.

ojej,to rzeczywiście malutko zużywasz,a włoski takie długie i śliczne musi Ci na długo starczać oleju dzięki temu

Stary 2009-10-26, 18:32   #1487
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
No to w knajpie piwko trzeba będzie pić
Dobrze, że o jedzeniu mowa, przypomniałam sobie, że jadłam ostatnio o 14

W ogóle postanowiłam trochę się odchudzić do studniówki Mam nadzieję, że się uda. Wiem, że będzie ciężko, więc będę zmiany wprowadzać stopniowo, np. od dziś na kolację owsianka Że owsianka działa, to potwierdzone - moja mama fajnie schudła jak jadła na śniadanko i kolację

Stary 2009-10-26, 18:34   #1488
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez San di Pokaż wiadomość
ojej,to rzeczywiście malutko zużywasz,a włoski takie długie i śliczne musi Ci na długo starczać oleju dzięki temu
Dziękuję bardzo Oleje naprawdę na długo mi starczają, co z jednej strony jest plusem- nie muszę ciągle ich kupować, ale z drugiej, robią mi się zapasy

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:34   #1489
Edith3F
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
hehe , ja muszę poczytać jakie mi pasują

a jak będę w sklepie i zobaczę coś super nowego to nie będę wiedziała czy ma też taki super skład ;p

kupiłam dzisiaj hegrona do mycia włosów, pierwszy raz je będę myła odżywką
ooo koniecznie daj znac o efektach
Ja użyłam kiedyś Hegrona jako odżywkę, ale był dla mnie za ciężki,obciążył włoski .Tak więc do mycia u mnie by się na pewno nie sprawdził moim zdaniem

Dbam o moje fale (ostatnie podcięcie 7.09.2011r)
Edith3F jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 18:37   #1490
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle postanowiłam trochę się odchudzić do studniówki Mam nadzieję, że się uda. Wiem, że będzie ciężko, więc będę zmiany wprowadzać stopniowo, np. od dziś na kolację owsianka Że owsianka działa, to potwierdzone - moja mama fajnie schudła jak jadła na śniadanko i kolację
ooo, to ja też zacznę jeśc, mimo że nie lubię
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:38   #1491
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
a odżywia i nawilża, ułatwia rozczesywanie, zapobiega wypadaniu?
czy odżywia i nawilża? tak włosy są leiste, miękkie. czasami mam wrażenie, że nie potrzebują już odżywki, ale są splątane (więc raczej nie ułatwia rozczesywani) i nie mogę rozczesać ich z tyłu głowy, bo tam często tworzy mi się kołtun
kasia ja jeszcze łykam supelmenty i wcieram a i tak mi lecą włosy jak szalone
aaaaa, kupiłam dziś żelazo

Cytat:
też mnie zainteresował ten szampon.gdzie go kupiłaś i jeśli pamiętasz to jaka cena?
szampony eris pharmaceris są prawie w każdej aptece. możesz poszukać też w necie. ja zapłaciłam ok25 zlotych w aptece, więc w necie może być ciut tańszy
Stary 2009-10-26, 18:41   #1492
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edith3F Pokaż wiadomość
Jakiez to godzenie jest miłe Cieszę się że wszystko się ułożyło
Ja z moim TŻ to w ogóle sie już nie kłócimy w ten sposób(czyli z takimi fochami)
mi to się pierwszy raz zdarzylo, i dlatego się tak baniowałam ale juz ok

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
doczytalam wszystko. Niestety weekend nie byl za dobry, Bylam u TZ, bo z jego babcią bylo zle, a wczoraj zmarła

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
francuski
Tu jest ważne, zebyś od początku uczyła się na 100%. Wtedy dasz sobie radę spokojnie, bez większego kucia potem
francuski jest bleee. Jutro mam sprawdzian, ale pewnie na niego nie pójdę

Cytat:
Napisane przez Esprimo Pokaż wiadomość
co do zapuszczania włosów to chyba natchnęła mnie do tego obszerna literatura na niniejszym forum

tak więc w swojej kolekcji posiadam olejek Himalaya, naftę kosmetyczną Anny z olejkiem rycynowym, naftę Kosmed z biopierwiastkami, jeden mały WAX, szampon Radical, mgiełkę Radical
przeszłam 30-dniową kurację ampułkami Radical i co czytam niniejsze forum to na mojej liście kosmetycznych zakupów pojawiają się co i raz nowe pozycje - do ewentualnego kupienia i przetestowania w przyszłości
co myslisz o ampułkach Radicala? przyspieszyły porost ? bo mysle nad nimi...

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Jyyli chcialabym ale Ci nie pomogę bo jestem kiepska w te klocki. Ula Cieplak to teraz dupera a ja się pochwałę i powiem że już w piatek oglądnełam dzisiejszy odcinek ładna ma dzisiaj szara sukienke. (wiem wiem miałam się uczyć)
a gdzie oglądasz te przyszłe odcinki ?

a tak w ogóle to ehh nienawidzę szkoły i nie ogarniam

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:

owsianka
uwielbiam jem od około roku codziennie na śniadanie i potwierdzam, działa rewelacyjnie na metabolizm
Stary 2009-10-26, 18:44   #1493
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dobre założenie wiem z walsengo doświadczenia, że co nagle to po diable i kg szybko wracają. Dlatego teraz wolę chudnąć powoli i bardzej koncentruję się na utrzymaniu wagi a czasami pozwalam sobie na małe (lub większe) co nieco
Stary 2009-10-26, 18:48   #1494
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
czy odżywia i nawilża? tak włosy są leiste, miękkie. czasami mam wrażenie, że nie potrzebują już odżywki, ale są splątane (więc raczej nie ułatwia rozczesywani) i nie mogę rozczesać ich z tyłu głowy, bo tam często tworzy mi się kołtun
kasia ja jeszcze łykam supelmenty i wcieram a i tak mi lecą włosy jak szalone
aaaaa, kupiłam dziś żelazo

szampony eris pharmaceris są prawie w każdej aptece. możesz poszukać też w necie. ja zapłaciłam ok25 zlotych w aptece, więc w necie może być ciut tańszy
mi też od kilku tygodni bardzo wypadają włosy, łykam żelazo, silice, cynk+A, myję dermeną, wcieram seboradin niger i himalayę, piję pokrzywę a i tak lecą, to chyba ta jesień
po olejach też często mam kołtuny, ale tylko wtedy jak za dużo nałożę, bo przez to muszę myć włosy kilka razy
Stary 2009-10-26, 18:49   #1495
San di
Raczkowanie

Cytat:
W ogóle postanowiłam trochę się odchudzić do studniówki Mam nadzieję, że się uda.
powodzenia życzę,na pewno będziesz ślicznie wyglądać w tym wyjątkowym dniu ja swoją studniówkę miałam rok temu

Stary 2009-10-26, 18:51   #1496
blondyna789
Zakorzenienie

hehe ja zwykle pozwalam sobie na większe co nieco dziś mam taką gastrofazę, że po prostu nie ogarniam.. cały czas siedzę w lodówce. mama się już na mnie krzywo patrzy - pewnie martwi się, że zabraknie chleba do rana i nie będziemy mieli czego wziąć do pracy na śniadanie
Stary 2009-10-26, 18:58   #1497
San di
Raczkowanie

Cytat:
hehe ja zwykle pozwalam sobie na większe co nieco dziś mam taką gastrofazę, że po prostu nie ogarniam.. cały czas siedzę w lodówce. mama się już na mnie krzywo patrzy - pewnie martwi się, że zabraknie chleba do rana i nie będziemy mieli czego wziąć do pracy na śniadanie
apetyt dopisuje? hahah nie bądź taka zostaw im trochę

Stary 2009-10-26, 19:00   #1498
mOna01
Zakorzenienie

A ja muszę się pochwalić moim TŻ
W ten weekend była moja kolej sprzątania mieszkania (full cleaning że tak powiem, podłogi, kurze, kretowanie, wszystko ) no i jak TŻ był na szkoleniu to ja troszkę zrobiłam TŻ kretowałam wszystkie otwory () a jak on wrócił a ja miałam zmywać podłogi to powiedział że mam iść "czytać ten swój wizaż" a on pozmywa i wszystko zrobił, tak starannie, a ja go pochwaliłam i podziękowałam (bo nie musiał, on tu nie mieszka, a to było moje sprzątanie) to powiedział: "Ojj bo ja bardzo lubię Ci pomagać" no tak mnie rozczulił i się zgodził na podział obowiązków na przyszłość, że ja będę gotować i prać a on wszystko inne

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:03   #1499
San di
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
A ja muszę się pochwalić moim TŻ
W ten weekend była moja kolej sprzątania mieszkania (full cleaning że tak powiem, podłogi, kurze, kretowanie, wszystko ) no i jak TŻ był na szkoleniu to ja troszkę zrobiłam TŻ kretowałam wszystkie otwory () a jak on wrócił a ja miałam zmywać podłogi to powiedział że mam iść "czytać ten swój wizaż" a on pozmywa i wszystko zrobił, tak starannie, a ja go pochwaliłam i podziękowałam (bo nie musiał, on tu nie mieszka, a to było moje sprzątanie) to powiedział: "Ojj bo ja bardzo lubię Ci pomagać" no tak mnie rozczulił i się zgodził na podział obowiązków na przyszłość, że ja będę gotować i prać a on wszystko inne
brawa dla Twojego Tż

Stary 2009-10-26, 19:09   #1500
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
mi też od kilku tygodni bardzo wypadają włosy, łykam żelazo, silice, cynk+A, myję dermeną, wcieram seboradin niger i himalayę, piję pokrzywę a i tak lecą, to chyba ta jesień
po olejach też często mam kołtuny, ale tylko wtedy jak za dużo nałożę, bo przez to muszę myć włosy kilka razy
Mi też lecą, ale Dermena jak dla mnie jest super - używam ok 1,5 miesiąca, nie codziennie, ale 3-4 razy w tygodniu i już mi odrastają

Cytat:
powodzenia życzę,na pewno będziesz ślicznie wyglądać w tym wyjątkowym dniu ja swoją studniówkę miałam rok temu
Nie dziękuję

Cytat:
bardzo dobre założenie wiem z walsengo doświadczenia, że co nagle to po diable i kg szybko wracają. Dlatego teraz wolę chudnąć powoli i bardzej koncentruję się na utrzymaniu wagi a czasami pozwalam sobie na małe (lub większe) co nieco
To prawda U mnie jest tak, że po prostu nie wytrzymuję więcej niż dwa dni jak od razu chcę zmieniać wszystko

Dziewczyny, pokażę Wam, jaką sukienkę chce moja przyjaciółka na studniówkę. http://allegro.pl/item788298897_81_m...suknia_36.html
Też się zaczęłam zastanawiać, czy nie wziąć do ziemi, bo w sumie nie znoszę pokazywać nóg, mam straszliwe kompleksy, a wątpię, że wyleczę ich przyczynę do studniówki. Już mam mętlik w głowie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości