|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cześć
![]() ale się tu zakupowo zrobiło ![]() Cytat:
![]() ![]() śliczna marynarka i komplecik superaśny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wredna @ że Wam zepsuła wieczorek ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja Wam powiem jak to wygląda z drugiej strony- Kraków to takie samo miasto jak każde inne, brudne, szare, drogie, ludzie żyjący w ciągłym biegu między pracą, MPK, domem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a Czika rewelacyjna ![]() Cytat:
![]() dzięki za opinię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szare botki super ![]() a z pozostałych dwie pierwsze okropne ![]() ![]() a u mnie ![]() ![]()
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
Izka pojezdzone?
![]() Kasienia dobrze to ujelas, te klasyczne czesto maja slabo zaznaczona talie i gdy jeszcze sa szerokie w ramionach to przepraszam ale czuje sie jak Rambo -> wielka i szeroka ![]() W sigmie dziewczyny juz coraz bardziej sie orientuja bo iles jzu butow zamowily - ale dotrzec w tym zalewie postow do konkretnych danych to porazka... Bylam w C&A i powiem CI ze nei ma takigo fajnego kroju jak Ty masz. Twoja jest dopasowana w talii, te inne mialy juz podwyzszona talie a nie chce kolejnego ciazowego stroju. Zwlaszcza ze przynajmniej raz na tydzien slucham kiedy planujemy dziecko.... Ale ale przypomnialo mi sie ze widzialam jedna fajna jak wychodzilam, moze tam wroce. Zaloz jeszcze ten dlugi naszynik i bedzie bosko ![]() Mooonik troche poszalalysmy z zakupami ![]() Dziekuje ![]() Jaka ![]() ![]() EDIT: Kasienka zrobilas to!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-19 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sofka zabijesz mnie kiedys ![]() tak - zrobilam to! zapisalam sie na żydka- bo juz miejsc nie ma ![]() a dotrzec do jakichs informacji tam- to makabra! tam o *******ach gadaja a nie o tych butach i relacjach ![]() A w C&A szukaj- bo bardzo podobne kroje byly!! w paseczki fioletowo-biala na przyklad. troche krotsza niz moja- ale fason podobny ![]() ![]() Moonik- rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje ![]() ![]() i co za d.pa u Ciebie? ![]() ![]()
#1474 |
Zadomowienie
|
Kasienka Ciebie nie tak łatwo powalic
![]() To prawda wiecej tam gadki szmatki niż o butach. Mysle ze relacje z zamowionych butow powinny byc jeszcze w osobnych watku tak zeby cokolwiek mozna bylo sie dowiedziec na podstawie zrobionych juz zamowien. Kochanie jeszcze przeszukam C&A - cos mi sie tam na pewno trafi kiedys ![]() Schrupalabym cos dobrego a w domu puchy....... |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie są 2 du.py: moja i teściowej-skoro już zliczamy. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ojj tam @ już przeminęła,a bielizna nie... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki kasienko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Hej żoneczki
![]() u nas nie zaciekawie bo mala chora znowu ![]() ![]() wiec znowu chyba czeka mnie wizyta u lekarza widze ze zakupowe szalenstwo trwa a ja tez szaleje ale z zakupami dla mojej niuni ![]() milego weekendu ![]()
#1477 |
Wtajemniczenie
|
czekoladko trzymam kciuki za zdrówko córci
![]() dziękuję dziewczyny za komplementy ![]() moonik włosy długie mam od zawsze ![]() teraz mam na nich drugie w życiu pasemka (pierwsze były przed ślubem) i poki sa ładne i gęste to nie zamierzam ściąć ekspertki odzieżowe pytanko do Was ![]() ![]() ![]() jaki kroj spodniczki powinnam nosić by nie wyglądać jak kretynka - chodzi mi o spódniczki takie do kolan, za kolanko , bo z długimi nie mam problemu, ale jakoś zawsze w tych krótszych czegoś mi brakuje - w skrócie 152 cm wzortu, zatem jestem knypek ( wiec nogi długie az do samej ziemi ![]() udanego łykendowania ps. zaczynam podejrzewać czemu mi pazury żelowe odpadły ;P od brzdąkania na gitarze Agatuli - ale nie podejrzewałam, ze to tak będzie ![]()
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
Cześć Babolki
![]() Podaruj mi trochę lata... Podaruj mi trochę lata... Podaruj mi trochę lata... Mąż mi właśnie podarował ![]() Popatrzcie na prezent, który dostałam przed chwilą ![]() Rzucam po jednej dla każdej z Was... No i spojrzcie na butki które udało mi się wczoraj zdobyć tralala tralala ![]() ![]() Izka no to sobie pogadalysmy o.... pupach ![]() Dostalam dzis tez pomelo ![]() Czeko21 wspolczuje chorej Weroniczce ![]() ![]() Znam ten szał zakupowy dla swoich pociech ![]() Katarzinko wg mnie najbardziej wydluzaja spodnice ołowkowe i wyglada sie w nich naprawde kobieco. Sprobuj taka znalezc i przymierzyc wtedy zobaczysz jak wygladaja w niej Twoje uda i lydki. Zreszta nie wyobrazam sobie zebys je miala jakis monstrualnych rozmiarow ![]() Moja rada wez do przymierzalni kilka fasonow, ubierz po kolei, zrob sobie fotke i ocen na spokojnie w domu. Zreszta pewnie tu wpadnie Kasica i cos wymysli dla Ciebie ![]() Grasz na gitarze od Agatki?! ![]() Ide skonczyc sprzatanie moich ubrań a potem mam wolne. Maz dzis gotuje obiad i mam zakaz wchodzenia do kuchni ![]() ![]() Wieczór spedzimy ze znajomymi w pubie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Wtajemniczenie
|
Soffi ale Cię mężul odbarował
![]() a butki - lalala dzięki za wskazówkę - hmmm z tymi fotami to moze nie taki głupi pomysł nie mam jakis monstrualnych rozmiarów - ale za bardzo kobiece to one nie są ![]() a nie gram na gitarze od Agatuli tylko gram na gitarze dla Agatuli (na takiej normalnej) ![]()
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() Ja jeszcze półtorej godziny w pracy ![]() Wczoraj z dwiema koleżankami urządziłyśmy sobie babski wieczór ![]() ![]() O dziwo pierwszy raz po piciu się dobrze czułam dziś rano ![]() Kasico później już tą fotkę widziałam ![]() ![]() Czekoladko zdróweczka dla Werci ![]() Moonik co to za ![]() mam nadzieję, że już dziś lepiej ![]() a jak tam tvn się nie odzywa?? Sofciu butki prześliczne ![]() a prezencik mniam smakowity - częstuję się jedną ![]() Izka zaraź mnie tym rowerkiem plisss ![]() jakoś nie mogę na niego wsiąśc ![]() i co tam mężulek wyczarował na obiadzik?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeden fluidek wysłany do Ciebie, drugi fluidek wysłany do Ciebie, trzeci fluidek wysłany do Ciebie....66 fuidek...powinno podziałać. ![]() ![]() A z tym obiadkiem to chyba było do sofferki, tak? Cytat:
![]() ![]() Gratki fajowych butków. ![]() Kurcze no nie wiem co to za pomelo, ale kojarzy mi sie tylko z Pamelą Anderson... ![]() Cytat:
![]() To pochwal sie co tam dla swojej damy upolowałaś fajnego,,.. ![]() ![]() ![]() A my właśnie wróciliśmy z kursu. ![]() ![]() A teraz kominuję jak iść pojeździć na rowerku, ale chyba weekendy sobie odpuszczę. ![]() mooonik jak tam? ![]() CHyba zapomniałam się dziś przywitać, więc... WITAM SKARBY
![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-02-20 o 21:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Izuś fajnie tak czasami z kumpelkami się powygłupiać i poplotkować
![]() A z tym obiadkiem to tak miało być do Sofci coś mi się tam musiało pomoeszać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() raczej wszystko z czasem normalnieje ![]() ![]() ![]() no a Kraków to dla mnie była "metropolia" - na każdym kroku coś innego, ładnego, dużo ludzi, a co drugi to obcokrajowiec ![]() ![]() ![]() byłam dziś na zajęciach... bleee... no a mój biedny mężulek od wczoraj ma grypę żołądkową (ja miałam w tamtym tygodniu razem z "moimi dziećmi" ![]() Sofcia - ale truskawy ![]() widzę, że ogarnął Was szał zakupowy ![]() ![]() no dobra... miłej nocki ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-02-20 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() właśnie wróciłam ze spotkanka z kumpelami, siorkami, było fajnie ![]() ![]() widzę, że sobie żarty urządziłyście z mojej ![]() ![]() no zarażaj zarażaj, bo się zebrać nie mogę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam zamiar zapuszczać, ale już parę razy tak robiłam i zawsze kończyło się wizytą u fryzjera ![]() Cytat:
![]() ![]() butki superowe ![]() Cytat:
![]() ![]() tvn się nie odzywał ![]() ![]() Cytat:
Pomelo- Pamela ![]() na jakim kursiku byliście ![]() a jakoś Izuś ![]() a moja d.pa dotyczy małżowego, niestety ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Izka dzięki za zarażające fluidki jakoś dziś na mnie nie działają
![]() ![]() Dzasta zdróweczka dla małża ![]() Moniś oj to nieładnie się mężul zachował ![]() wcale się nie dziwię, że masz focha!! ja bym na Twoim miejscu skoczyła z dziewczynami na dyskę i się dobrze bawiła a co !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale z tą metropolią to przesadziłaś ![]() a ceny wejścia na Wawel powalają ![]() wiecie, że ja jeszcze nie byłam na Wawelu ![]() ![]() niech mąż zdrowieje szybko ![]() Cytat:
czyli zaczynamy od następnego poniedziałku ![]() no mam focha i wściekła jestem jak osa, tym bardziej, że za 2 tygodnie ma następny wyjazd, tym razem w moje urodziny ![]() ![]() co do dyski, to hmmmm po 1sze jest post ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie dziwię się, że się sfochowałaś... a nie dało się tych biletów zwrócić albo komuś odsprzedać?? Ja bym chociaż rodzicom albo rodzeństwu oddała żebyu się nie zmarnowały albo bym poszła z kimś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak myślałam, że coś za tą dupeczką sie kryje nie dobrego. ![]() Myszko ściskam mocno i przesyłam dobry humorek, choć cieżko z tym bedzie pewnie. Nie smutaj się już. Uciekam, bo małż w łóżku czeka ![]() Cytat:
buziaki Słonka. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano faktycznie ![]() ![]() powiedziałam mu tylko, że miałam coś dla niego przyszykowane ale teraz to za późno i się nie dowie co to było ![]() ![]() ![]() ehh dzięki Kochanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Hej ho!
Witam wszystkie i kazda z osobna... Widze ze poszalalysie wczoraj troszke. Kasienka znowu pol Wrocka wykupila. Jak dobrze ze ja tam zakupow nie robie, bo pewnie nic bym juz nie upolowala. ![]() ![]() Monai jak przyjdzie do CIebie ta biala tuniczka to sie pochwal, uwielbiam takie ![]() ![]() Moonik no to niezle Cie ten Twoj maz urzadzil. Ja tez bym byla zla jak osa. Katarzinko slicznie z Agulka wygladacie. I zazdroszcze brzdakania na gitarze. Choc CI powiem, ze kiedys mialam sie uczyc, ale mialam trudny wybor "albo gra albo paznokcie.." i zgadnij co wybralam? ![]() Dzasta no to ladnie zes meza urzadzila, przynoszac grype zoladkowa do domu. Duzo sily dla niego ![]() Czekoladko duzo zdrowka dla malej. Ech najgorsze jest to jak takie malenstwa choruja i nie mozna im za bardzo pomoc Soffi alez masz ekstra meza.... Truuuskawy w srodku zimy. No powalil mnie totalnie.A buciki pewnie pieknie wygladaja na twych zgrabnych nozetach ![]() Izula ale zes mi smaka narobila, i tak sobie pomyslalm wlasnie ze ja dzisiaj to zjadlam tylko sniadanie i pomelo z mezem na spole, kurde ... nic dziwnego ze jestem glodna...... Paulinko fajnie masz, tez by mi sie przydalo jakies wyjscie. DZis mielismy sie z MAdzikami spotkac ale niestety nie wyszlo.... ...ale..... Ale za to kupilismy sobie narozniczek ![]() ![]() No to ide sie glebnac na naszym nowym nabytku ... Do jutra dziolszki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że udało się znaleźć odpowiedni ![]() ![]() hehe nie ma to jak pojemne autko ![]() ![]() ja też idę nyny , dobranoc dziołszki ![]() p.s. gdzie znowu Malutka zaginęła ![]() i Kotek zapodział się ![]() ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-02-20 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zadomowienie
|
Cześć robalki ..... ja już z nowego mieszkanka piszę
![]() Jestem wykończona i wściekła na mojego męża .... nie dość, że wszystko przez te miesiące było na mojej głowe .... to jeszcze jak wczoraj moi rodzice z bratem przyjechali pomóc przenosić meble .... mama po raz kolejny przywiozła całe siaty jedzenia ..... bo ja nie miałam czasu gotować ..... to ten kretyn nawet nie powiedział DZIĘKUJĘ jak odjezdzali, tylko rzucil tekstem, że jego mama to nam dała tyyyyle pieniędzy ..... qrwa pozyczyła 2 tys. .... więc siedzę sobie w mieszkanku obrazona i wqrwiona na małża i piszę kolejny pozew rozwodowy ..... ja mam tego dość ![]() A dzisiaj muszę jeszcze iść do pracy, bo przecież ktoś musi zarobić na mieszkanie ..... ehhhh zamieniłam sobie budowlańca na naukowaca i qrwa mam .... nie dość że puste kieszenie to jeszcze dwie lewe ręce do jakiejkolwiek roboty i zero umiejętności organizacji ani logicznego myślenia ![]() ![]() Sorry za tego stolca porannego ale musiałam się wygadać, bo naprawdę jest mi źle ........ |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Monik mnie jak zwykle wywołała ![]() Ja nic nie piszę ostatnio, bo u mnie dupa tak jak i u Ciebie Moniczku, i u Czekotubca. Wojnę z małżem znowu miałam ostatnio, i to tym razem dość ostrą... Ehhh ja już nie mam momentami siły do niego. A teraz mnie jeszcze choróbsko rozłożyło. Z małżem niby znowu lepiej, pogadaliśmy, ale ile można wałkować te same sprawy kiedy nic się nie zmienia? On musi w końcu zrozumieć, że dopóki mi nie pokaże, że mu zależy, że mnie kocha i że potrafi o mnie zadbać, to nie będzie lepiej. I tak żeśmy se pogadali, a wczoraj znowu się przez niego poryczałam, bo ja chora a on ani razu się nie zapytał czy mi chociaż herbaty zrobić.... Do tego ja mu rano zrobiłam kawę i herbatę (jak robiłam sobie), on nawet nie pomyślał, żeby powiedzieć, że on zrobi.... Zrobiłam też pranie, posprzątałam wysuszone rzeczy, poskładałam upraną pościel, zrobiłam obiad, pozmywałam naczynia. On tylko poszedł po zakupy, a po obiedzie położył się i strzelił do mnie tekstem "teraz mnie o nic nie proś bo mnie kolano boli" ![]() Ehhh to posmuciłam ![]()
#1494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No nie Agus u Ciebie tez porazka? Kurde co znowu sie dzieje. Ten Twoj maz to widze ze krotkodystansowiec jest i na dodatek z postepujaca skleroza. ![]() Zrobilam na sniadanie gofry, ktora chce??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Czekoladko nie denerwuj się-faceci czasem wyłączaja myślenie. Kiedyś pisałaś o ciotkach męża że im się nie spodobałaś-może u nich w rodzinie panuje matriarchat??Ja tam uważam że mamę należy szanować ale to z żoną się żyje. W sumie nie wiemy co ta matka temu Twojemu mężowi nagadala. Może pożyczyła te 2 tys i wymaga wdzięczności dozgonnej...ech Bez stresu kochana. Wiem że zrobiło ci sie głupio jak tak palnął przy Twej rodzince, tak jak mi bylo głupio tłumaczyć się czemu rodzice nie mają jeszcze zdjęć z sesji-bo mój mąż stwierdzi łze po co... Moonik buziak na pociechę. Pewnych rzeczy nie da się przewidzieć-może mąż nie mógł odmówić wyjazdu. Szkoda trochę tych biletów... Ale nie przejmuj się. Ps. Co do zabytków mam bardzo ograniczoną potrzebę ich oglądania. Na Wawelu byłam sporo razy ale jakaś szczególnie ubogacona tym nie jestem ![]() Daget widzę doskonałą zdolność zmniejszania kosztów-kandyduj na ministra finansów ![]() My mamy narożnik ale jego wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Jest duży ale bardzo niewygodny do spania a ja nie jestem jakas szczególnie wymagajaca i nawet na podłodze spokojnie się wyśpię. Teraz drugi raz bym go nie kupiła-ogólnie przestrzegam przed meblami Bodzio-co z tego że tanie... Agunia tylko spokój może cię uratowac. Mi też czasem przykro jak ja podkładam wszystko pod nos a on nawet talerzy nie wyniesie-chociaż muszę powiedzieć że teraz zdarza się to Kamilowi baaaardzo rzadko ![]()
#1496 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Piszę dziś siedzac dalej w szlafroku ![]() Katarzinko ![]() Paulinko I u Ciebie byl widze mily wieczor ![]() Oczywiscie buty kupilam na All. Są z Zary. Maz uraczyl mnie panierowana rybka, frytkami i boska salatka z kiszonej kapusty z prazonym slonecznikiem. Najadlam sie jak swinka! Izka tu masz Pamele ![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomarańcza_olbrzymia Dzasta bycie turysta jest w ogole drogie, kazda atrakcja jest niezle platna ale po to sa pieniedze zeby miec jakies przyjemnosci ![]() Mooonik Skarbie to byly zarty tylko z naszych tyłkow ![]() Tu jednak sie okazuje ze maz Ci niezly numer wyciał ![]() ![]() Daguś też mnie zaskoczyl tymi truskawami ![]() Szary świetnie się komponuje z bardzo żywymi kolorami -czerwien, fuksja etc. Mozesz ozywic naroznik ozywic kolorowymi poduchami i bedzie super. Zabijesz mnie tymi goframi z rana! ![]() Czeko niestety faceci to niezle mendy! Na pewno Twoja rodzina wie jak bardzo jestes im wdzieczna za pomoc. A ze maz palnal cos bez klasy to jego ze trzy razy ![]() Wyobrazam sobie jak jestes zmeczona po tym wszystkim, teraz poswiec wolny czas tylko na swoje potrzeby. Nie daj sie Kochanie ![]() ![]() Aguniu nie moglabym tego lepiej napisac niz Daget. A Ty zadbaj przede wszystkim o siebie - zostaw te sprzatanie, pranie! Nie musimy byc meczenicami. Izazusia moj post 1446 jest tam pytanko do Ciebie ![]() Wypadałoby się w końcu ubrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
Sofko- mam się zapisać na termin-trochę jeździłam po Obornikach i źle nie jest
![]() Mamy wszystkie dziś dzień leniwca-ja próbuję napisać trochę pracy ale mam lenia ![]() Trzeba też zebrać pranko bo wyschło od wczoraj ![]()
#1498 |
Wtajemniczenie
|
Witam słonecznie z Opola
![]() Dziękuję za ciepłe fluidki jakie mi posłałyście - oj jak to dużo daje ![]() ![]() Widzę że szał zakupowy na wątku panuje. Ja kupiłam sobie torebałkę z C&A, fotę bym zrobiła ale tż zabrał aparat. Ale zdjęcia karteczki walentynkowej dla męża zdążyłam zrobić i wrzucam wam ![]() soffi - ja cały czas myślę by wpaść do ciebie ale ostatnio zawsze się śpieszymy jak jestesmy w okolicy, musze sie wkońcu sama wybrać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izulek - duże dupsko masz, powiadasz ? ![]() ![]() ![]() ![]() katarzinka - słodko się damy na zdjęciu prezentujecie ![]() ![]() ![]() kasieńka - zapraszam do opola na wyprzedaże - u nas jeszcze sporo zostało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czeko - dla Weronisi zdrówka posyłam ![]() moonik - trochę nie fajnie wyszło z ta niespodzianką urodzinową dla męża ... ![]() ![]() Czekotubka -super że już wreszcie na mieszkanku ![]() ![]() ![]() agunia - och ten twój mąż ... ![]() ![]() daguś - mmmm.... goferki ![]() ![]() A wogóle nie mam nic słodkiego a parzę kawkę - proponuję wymianę pyszną kawkę z zieloną herbatką na coś równie pysznego i słodkiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kochane za troske o Wercie
![]() dzisiaj juz duzo lepiej sie czuje i katarku prawie nie ma ![]() no to sie pochwale co kupilam ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=919715411 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=919715352 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=917571782 lece poczytac co naskrobalyscie ![]()
#1500 |
Wtajemniczenie
|
Czeko - słodkie te bluzeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.