|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
No własnie ostatnio jakas cisza na tym forum jest.
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Micheal, ja też skorzystam z twojego przepisu na Rafaello, może na święta zrobię, a napewno na sylwestra, bo chyba u nas zrobimy małe przyjęcie na kilka par.
dziewczyny zdaje sie, że w sobote jest pokaz sukien w Gromadzie tak?wybieracie się?może sie spotkamy? Cały czas poszukuje sukienki w necie Sposabella model 10 442 i nie mogę znaleźć, już mnie trafia normalnie, widziałam na zdjęciu w jednym salonie i mi sie spodobała... ![]() Co do ciszy na forum, to mi się wydaje, że dużo piszecie ja jak wpadam to nie zdażę przeczytac o czym aktualnie rozmawiacie i wpadam jak zwykle ni w 5 ni w pół ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie.
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Własnie wróciłam od dentysty, brrr.
Rzeczywiście jakoś cicho tu
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie mozna przeczytac o tym pokazie sukni slubnych? Bo ja z checia bym poszła, jak tylko z uczelni wróce.
|
|
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
ja tez z checia sie wybiore, a o ktorej godzinie to jest?
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Wczesniej dziewczyny pisały ze chyba 17,18 i 19. Jakos tak i wstep wolny. Ale niewiem czy dobrze zapamietałam.
|
|
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
A właśnie miałam o pokaz pytać
wybieram się również z mamą na 17
|
|
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi pani w salonie powiedziała, że bedą 3 pokazy -o 17,18 i 19
A ja się jutro wybieram do Kielc i pospaceruje z mama po salonach, zobaczymy co jest ciekawego.
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki.
Rzeczywiście to troche cisza... U mnie zalamka z tym handlowym. Mehja i Ostrowczanka wiedza o czym mowie... Nie wiem juz sama co mam robic, czy isc na tą połówke czy nie... Chętnie poszlabym na taki pokaz ale nie ma mnie w Ostrowcu... A przepis wykorzystam na pewno, tylko nie wiem jeszcze kiedy... Aaa i najnowsza z nowości to to, ze mój TZ kupił pierścionek Jeszcze go nie widziałam ale mysle ze to niedługo nastąpi... To jedyny plus...---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Aaa i pisze sie na to spotkanie Wizażanek... Bede pewnie wtedy w Ostrowcu... |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Idź madziaciu - warto.
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale pewnie nie wytrzyma tak długo ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
Powiedział ze w święta na gwiazdke nie bo to nie prezent świąteczny...
W Sylwestra chyba tez nie bo za pozno a ma miesiąc na wymiane jak cos, a kupił ok 1,5 tyg. temu... ![]() Boje sie tej połówki bo mówią ze pozniej wcale to nie znaczy ze zda sie w czerwcu tą trzecia cześć bo czasem pyta tez z pierwszej (wiec po co teraz sie meczyc i pozneij znowu...) A inni mowią ze te osoby które zdają w częsciach pozneij są pytane przez niego a pozostałe przed doktorów wiec jest łatwiej i większe prawdopodobieństwo zdania... Wiem ze marudze ale juz sama nie wiem... Musze poza tym w sobote zaliczyc ćwiczenia zeby pojsc. Spróbuje chyba i sprawdze sie, a jak mgr powie ze nie bardzo umiem to dam sobie spokoj.Ile mi te studia nerwów popsuja to nikt nie wie... |
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blancanet a jesteś pewna, że to była Sposabella? Bo z tego co kojarzę to oni nie mają takich oznaczeń modeli i nigdy nie mieli. Chyba że w tej nowej kolekcji 2010.
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ze Madziaciu piszesz sie na spotkanie, bedzie fajnie
![]() Ninuska powodzenia w szukaniu sukni
|
|
|
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
Nie wątpie ze bedzie fajnie
I wreszcie pojde na chińszczyzne
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
A my jedziemy na sylwestra gdzieś pod Zamość
![]() Nie chcieliśmy nigdzie "balować" ani "domować" więc to rozwiązanie jest dla nas idealne |
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
fajny pomysł z tym wyjazdem, my planowaliśmy bal ale znajoma musi pracować i pozostaje nam tylko zabawa w mniejszym gronie w domku. Dobra ja lecę, mam egzamin za parę chwil i tylko tak przed wyjściem zajrzałam
brrr...
|
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Tam mają chyba tez suknie innej marki. Może trzeba jakoś poszukać po modelu - na pewno ciężej. Spróbuję i jak będą jakieś efekty to dam Ci znać
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- A właśnie tak a propos tego salonu to teraz jestem już prawie pewna, ze to Mari Mar. Znalazłam adres Mari Maru - Górzysta 2 i z tym salonem współpracuje Sposabella i jeszcze do tego wszystkie dane się zgadzają
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że konwersacje na forum przebiegają falowo
bo raz się nie da nadążyć a raz się czeka na jakikolwiek pościk Wreszcie mogłam się wyspać
|
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
Bardzo proszę. On naprawdę jest łatwy Cytat:
Super pomysł. Też bym z chęcią gdzieś pojechała na kilka dni. Wczoraj mój mąż wyszedł z propozycją, żebyśmy pojechali na Sylwestra do Krakowa, na rynek. Z jednej strony bardzo bym chciała (mam tam znajomą, z którą się nie widziałam od wesela), a z drugiej wolałabym spędzić go w domku. Już sama nie wiem. Jest jeszcze taka możliwość, że będziemy na Sylwestra w Łodzi, bo tam teraz mieszka męża brat i podobno szykuje się u niego impreza. Zobaczymy jak to będzie. Trochę czasu jeszcze jest.
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
W Sylwestra na Rynku w Krakowie jest bardzo niebezpiecznie. Tłum ludzi, strzelające i pękające butelki od szampana. Wiem coś na ten temat. Byłam dwa razy. I za każdym strasznie się bałam, żeby nie oberwać.
Ja najchętniej bym poszła spać bo dla mnie Sylwester to noc jak każda inna, ale Grzesiek męczy, żebym wytrzymała chociaz do 12 Nie rozumiem całego tego zamieszania wokół tego dnia/nocy . Nie wiem co jest w niej takiego szczególnego.
|
#1495 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nigdy nie byłam w Krakowie na Sylwestrze, choć nie raz chciałam. Teraz jest o tyle lepiej, że mielibyśmy gdzie przenocować a i koleżanka pewnie bardzo by się ucieszyła gdybyśmy przyjechali. Poza tym jak to mój mąż powiedział, musimy się wyszaleć, bo to może być nasz ostatni taki Sylwester. Dlatego szkoda, żebyśmy spędzili go w domu.
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
My planujemy domówkę ze znajomymi. Oczywiście o 12 muszę postrzelać z fajerwerków, bo to uwielbiam
.
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Aga to dotyczy chyba nie tylko Krakowa ale wszystkich takich imprez. ja bylam w Gdansku na takim sylwestrze i mialam takie same odczucia jak ty. nigdy wiecej nie pojde na cos takiego.
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie Emir, dokładnie
![]() Ja mieszkałam w Krakowie przez 7 lat i byłam 2 razy na początku z jakiejś imprezy wyszliśmy na dwie godziny na Rynek i żałowaliśmy potem
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też nie podobają się takie imprezy na dworze :/ mróz tłum i jaka tu ma być zabawa? Ja tam wolę w domku się wystroić mieć ciepło i się wygłupiać ze znajomymi
![]() Aniu jak samopoczucie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

ja jak wpadam to nie zdażę przeczytac o czym aktualnie rozmawiacie i wpadam jak zwykle ni w 5 ni w pół
ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie.

wybieram się również z mamą na 17 

się razem od
....

Musze poza tym w sobote zaliczyc ćwiczenia zeby pojsc. Spróbuje chyba i sprawdze sie, a jak mgr powie ze nie bardzo umiem to dam sobie spokoj.