|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1471 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 936
|
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III
w³a¶nie u¿y³am 1 raz waxa do w³osów os³abionych ze sk³onno¶ci± do wypadania o matko ale mam miêciutkie w³osy
![]() ![]() a i kupi³am seboradin Niger lotion z czarna rzodkwi± bêdê siê pó¼niej psikaæ dam Wam znaæ za jaki¶ czas czy kuracja pomaga ![]()
#1472 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 971
|
ja te¿ ide spryskaæ w³osy seboradinem, tyle ¿e tym z ¿eñ-szeniem , zosta³o mi pó³ butelki z wiosennej kuracji-( wtedy mi w³osy nie wypada³y)
ach te w³osy ..czemu one tak emigruj±?? postanowi³am ¿e bêdê wcinaæ pestki dyni.. kto siê przy³±cza?
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamiêci legnie rok Serce mnie nie boli, rêce ci±gle zdolne do po¶wiêceñ s± Oczy trochê senne, wszystkie moje drogi wiod± w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
Ja u¿ywam szamponu Seboradin niger i jakby mniej wypada przy ka¿dym myciu. Przy d³u¿szym stosowaniu nawet zapach nie przeszkadza...
#1475 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 241
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 497
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
ja psikam seboradinem juz od jakiego¶ czasu i efektów nie ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 273
|
U mnie problem zacz±³ siê jaki¶ czas po ¶mierci ukochanej te¶ciowej
![]() Na razie ³ykam Skrzypovitê, kupi³am tez Plusz witaminy i w aptece polecono mi szampon Dermena. Wcze¶niej u¿ywa³am Seboradin, ale jako¶ mnie nie zachwyci³. Za jaki¶ czas zdam relacjê, czy to wszystko zadzia³a, czy czas zbieraæ na perukê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Konto usuniête
|
Nie¼le siê dzi¶ nagimnastykowa³am, zeby umyæ w³osy tak, aby siê nie spl±taly i powiem Wam, ¿e wypad³o mi podczas czesania ok. 50 w³osów mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
czy ¶ciêcie w³osów pomog³o wam w jakim¶ stopniu z wypadaniem? planowa³am wizyte u fryzjera we wrze¶niu, ale mo¿e zrobiê to ju¿ w sierpniu..
dzisiaj by³am u fryzjerki, która modelowa³a mi w³osy na wesele. nie do¶c, ¿e podczas mycia podapa³a mi skórê g³owy, to pó¿niej tak ci±ga³a je szczotk±, ¿e by³am gotowa wstaæ i j± uderzyæ.. ![]() http://zdrowie.helfy.pl/2008/07/ratu...jacych-wlosow/ znalaz³am nowy artyku³ |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 936
|
w trakcie zmywania w³osów po wczorajszym waxie tez mi trochê w³osów wypad³o ale dziewczyny wydaje mi siê ¿e to s± te w³osy które i tak mia³y ju¿ wypa¶æ
![]() mam po nim miêciutkie w³osy jak nigdy, uniesione lekko od nasady, nawet siê b³yszcz±, dzisiaj pierwszy raz u¿y³am serboadinu niger lotion w sprayu jaki zapach ![]() ![]() ja go u¿y³am tylko na skalp, na opakowaniu pisze ¿e trzeba tez na w³osy... nak³adacie tez na w³osy?? wysusza je?? bo alkohol tam jest na 1 miejscu w sk³adzie ![]()
![]() |
#1482 | |
Wtajemniczenie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;21027164]Nie¼le siê dzi¶ nagimnastykowa³am, zeby umyæ w³osy tak, aby siê nie spl±taly i powiem Wam, ¿e wypad³o mi podczas czesania ok. 50 w³osów mniej
![]() Ale jak widaæ op³aci³o siê! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tego artyku³u, to jako¶ nie wyobra¿am sobie pocierania skóry g³owy po uprzednim umyciu w zimnej wodzie, bo ju¿ widzê czym to siê koñczy - mnóstwem wlosów w rêku ![]() A z tym mlekiem kokosowym, to ciekawe. Naczyta³am siê o oleju kokosowym jaki to rewelacyjny i ju¿ chcia³am go kupiæ, ale spotka³am siê tak¿e z opiniami osób, którym wypadaj± w³osy, ¿e zaczê³y wypadaæ jeszcze bardziej, wiêc podda³am siê i nawet nie zaczê³am go szukaæ. Mo¿e spróbujê z tym mlekiem...? Tylko dziadostwo drogie jest ![]()
![]() ![]() Edytowane przez tyneczka Czas edycji: 2010-07-30 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 528
|
jakie to smieszne, ¿e niektórym Wax (angielski) pomaga, a niektórym nie. Mnie na przyk³ad po nim zaczê³y wypadaæ w³osy, i to gar¶ciami, zaczêlo siê od tego, ¿e lecia³y ze strumieniem wody jak go sp³ukiwa³am. Swoj± drog± nie wiem czemu by³am taka g³upia i kupi³am maskê, która sk³ada siê z konserwantów, rozpuszczalnika i detergentu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-wypadania.htm
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamiêci legnie rok Serce mnie nie boli, rêce ci±gle zdolne do po¶wiêceñ s± Oczy trochê senne, wszystkie moje drogi wiod± w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja kupi³am ten drugi ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
teraz ju¿ wiem, ale nie mogê odkryæ tajemnicy tego waxa: jak ma niby pomagaæ na wypadaj±ce w³osy i poprawiac kondycjê z TAKIM skladem??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 444
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a waxa l'biotica bardzo lubiê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po maskach w³osy s± boskie, tylko nadal nie wiem czemu tak w³osy wypadaj± podczas sp³ukiwania...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 354
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1492 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
ja z seboradinu u¿ywam to :
http://sklep.i-f.com.pl/pl/ampulki/73 http://sklep.i-f.com.pl/pl/Seboradin...aniu-Wlosow/72 http://sklep.i-f.com.pl/pl/Seboradin...aniu-Wlosow/72 i wcale nie ¶mierdz± mo¿e troche te ampu³ki Wczoraj zauwa¿y³am ¿e w³osy wypadaj± mi najbardziej podczas mycia i dopóki s± mokre jak wyschn± to ju¿ nie, podczas czesania to prawie wcale. Co mnie podkusi³o na t± palette sama pracuje w firmie kosmetycznej i dobrze znam sk³ad i dzia³anie farb. co myslicie o suplemencie diety cynk+selen? Idê wcieraæ Edytowane przez ivoon76 Czas edycji: 2010-07-30 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 676
|
Jak wspomina³am w moim pierwszym po¶cie - w³osy zaczê³y wypadaæ te¿ przez moje namiêtne farbowanie ich. Kilka miesiêcy temu ryzykowa³am i farbowanie zakoñczone sukcesem (czyli nie wypad³o ich du¿o) - dzi¶ znów zaryzykowa³am i znów sukces
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Kayako oby sytuacje nie rozwinê³a sie wczale.
Mnie podczas wcierania nie wypad³ nawet jeden w³osek. Dlaczego one wypadaja jak s± mokre? |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 773
|
Ej dziewczyny nie za³amujcie siê. W³osy odrosn±.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 676
|
Mnie ta gadka nie pociesza. Bo u mnie wypadanie w³osów zbieg³o siê z czasem, gdy zaczê³am w³osy namiêtnie zapuszczaæ, a zawsze chodzi³am w bobie. A nie chcia³am (i nie chcê) mieæ smêtnej kitki, która mo¿e nawet i siêga mi do stanika, ale jest smêtnym, mysim ogonkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój warkocz zmniejszy³ objêto¶c gdzie¶ o 1/4 w ci±gu tylko miesi±ca. Tabletki jednak chyba zmieniê, ale to te¿ dlatego, ¿e mam napady ob¿arstwa, zawroty g³owy i k³ucie w podbrzuszu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 354
|
Cytat:
![]() |
#1499 |
Konto usuniête
|
Nie liczy³am dok³adnie, ale chyba zmie¶ci³am siê wczoraj w 200 w³soach. Wszystko dlatego, ¿e nie dotykam ich i nie czeszê przez ca³y dzieñ ( poza rozczesaniem po myciu).
Za tydzieñ jadê z T¯ na Mazury, ju¿ sobie wyobra¿am t± romantyczn± sceneriê - Ja, On, wanna zatkana moimi w³osami i poci±gaj±cy zapach Seboradinu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.