|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
paranoja jakas, baba nie normalna;/
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
Irsin to juz widac ze corcia wdaje sie w mame
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Ja juz tez sie nie przejmuje - i tak obgadaja moj prezent i tak
![]() A jak zobacza mnie w ciazy bez meza w maju (brzusio juz bedzie widac) to umra na zawal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze tak bo nie ma czym sie przejmowac, moglabys jej rownie dobrze kupic ksiazke liczy sie ze bedziesz mimo juz 8 miesiaca ciazy.
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki. podczytałam was troszkę i stwierdziłam że odezwę się.
Miałam straszną sytuację z TŻ, teraz po czasie przyznaję, że połowa tego to hormony mi zaszalały ale on też nie był bez winy. Mam do niego teraz żal tylko o to, że potrafił doprowadzić mnie do takiej histerii i szału bo boję się teraz że to zaszkodziło dziecku. Potem na spokojnie ustaliliśmy pewne rzeczy i obiecał że się zmieni. Na razie jest dobrze, wczoraj spędziliśmy super wieczór i chyba coś dotarło do mózgownicy ale to się jeszcze okaże, bo powiedziałam mu, że jest pod stała obserwacją teraz. muszę teraz pędzić na lekcje, ale zajrzę wieczorkiem jeśli się uda. Trzymcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dotrzec to na pewno dotarlo, tylko do facetow troche wolniej dociera ogolnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Rozeznanie
|
Ech z tymi facetami! Byłam w sklepie, kupiłam schabik, pieczarki i żółty serek to zrobię te roladki. Do tego a'la sałatke z rzodkiewki, ogórka, pomidorka i sałatki lodowej ze śmietanka i będzie. Acha i czopki glicerynki sobie kupiłam!!!!! Jak ja je koffffam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Rozeznanie
|
Zmykam dziewczynki obiadek zrobić, bo zaraz wyruszam do szpitala do chorej babci ( taka przybrana babcia, ale dała mi w dzieciństwie tyle miłości, że dla mnie zawsze będzie moją babcią).. ludzie w życiu mają naprawdę ciężko.. Kobieta pochowało bardzo młodo swojego męża, potem zginął w wypadku jej syn (2 dni przed swoim ślubem ), a wczoraj zmarł kolejny syn.. tragedia..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
dokladnie,nie ma nic gorszego niz pochowac wlasne dzieci
![]() |
#1482 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Wogole nie wiem czy wsrod was tez sa fanki seksu w wielkim miescie. Ja wrecz nie umiem sie doczekac na drugi film ktory pojawi sie pod koniec maja a serial do tej pory ogladam mimo ze kazdy odcinek widzialam juz conajmniej 2 razy. Nawet moj tz juz zna prawie wszystkie odcinki (biedny nie ma wyjscia bo czasem jak sie upre zeby to ogladac to nie daje za wygrana) i jak te kilka dni temu sie udlawilam jedzeniem to sam powiedzial ze to tak jak Miranda w jednym odcinku ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
po 16 jade na usg nerek- dodzwonilam sie do gina.
![]() |
#1484 |
Rozeznanie
|
Darusia miałaś w ogóle wcześniej jakieś problemy z tymi sprawami nerkowymi czy to po prostu przed porodem sie tak uaktywniło. Bo tak myślę, że ja też ciagle mam zapalenie pęcherza, bakterie w moczu to czy przypadkiem nie będę miała tka samo jak Ty. Nie mówiąc już o hemoroidkach, które coraz częsciej zaczynają mi się pojawiać...
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Dziewczynki stwierdziłam, że kupię mojej chrześnicy złoty łańcuszek i medalik i dam jakąs kasę około 300-400 zł. Na chrzciny dałam jej kasę i złote kolczyki, więc myślę, że to wystarczy. Poza tym dziecko tej kasy i tak nie ujrzy, a łańcuszek będzie pamiątką. Ja na ślubie dostałam w kopertach nawet po 100 zł i z tego się cieszyłam, a tu komunia i tak wymyslają, że szok! |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
ja jestem w ogole osoba antytabletkowa, anty lekarzowa i tak dalej.... wiec nawet jak mialam to o tym nie wiedzialam na pewno...
pierwszy raz mi sie odezwalo bialko w moczu ale w duuuuuuuzo mniejszej ilosci chyba jakos w 4 miesiacu to mi przeszlo po furaginie ale teraz nie moze mi go dac poniewaz w koncowce ciazy moze powodowac u maluszka zoltaczke... i dala 2 antybiotyki ale od wczoraj mnie boli i nie wiem do konca od czego.... ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- my na chrzciny specjalnie nie dajemy pieniedzy bo to ma byc prezent dla dziecka a nie zwrocenie kasy dla rodzicow za komunie czy chrzciny wlasnie.... madra jestem nie? nie dajemy kasy! ale co tu dac?:P , michala chrzesnica to bedzie 4 lutego ma i tez myslelismy o jakims zlocie ale bez kasy, bedzie miala na pozniej a kase zabiora rodzice...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może to już rzeczywiście tak przed porodem się dzieje, bo dziwne, że dosłownie na samej końcówce tak Cię złapało. Myślę, że jak maluszek przyjdzie na świat to wszytsko się ureguluje i nie będzie tych jazd z nerkami, pęcherzem i bakteriami. Ja jutro idę kolejny posiew robić i zobaczymy czy augmentin pomógł. Jak nie to się chyba załamie bo znów mi coś przyfasoli zebym łykała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja od wczoraj znowu mam migrenę, na dodatek wczoraj wziełam tabletki na pusty żołądek i 1 raz w ciąży zwymiotowałam, straszne. Dzisiaj znowu głowa mi pękała, ale juz jest lepiej, 1 apap poszedł w ruch, bo sie nie dało. Brzuś twardnieje dalej, ale krócej, w niedziele ide do mojego gina na dyzur, bo on chce malucha tez na 3 d poogladac wiec mnie od razu zbada. Znowu panikuje, ale czuje sie kiepsko przez ta glowe. Metropolitan ciesze sie,ze wszystko sie wyjasnilo ![]() Kasiu jak super, ze wszystko jest w porzadku!!!!!!!! Niech rosnie bobasek zdrowo!!! Darusia Ty nasza bobmbo ![]() ![]() Karolinko trzymam mocno kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze ![]() Co do prezentow na komunie, to jakas paranoja, ja nie chodze na takie imprezy i mam zawsze jakas grzeczna wymowke,nie bede rozpuszczonym dzieciakom fundowac kolejnych kamer, kompow czy co tam sobie ubzduraja. To jest chore. Co do rozmiarów stanikow, ja mam male A a teraz sa juz prawie B,ale stanikow nie zmienialam,sa takie fajnie wypchane teraz ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja gotuję obiadek i latam do kompa żeby zobaczyć co tam u Was na bieżąco ![]() A ja Dziewczynki mam miseczkę B i w 6 miesiącu mam miseczkę... B! Gdzie ja będę mieć jakieś mleczko żeby tego mojego małego głodomorka wykarmić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!!
Nie uwierzycie co dzisiaj zrobilam! o 14-stej spojrzalam na kartke ze szpitala i dopiero sie zorientowalam ze te probki krwi mam pobrac dzisiaj a nie jutro i do spzitala mnie zabieraja jutro a nie we srode!!! w ostatniej chwili udalo mi sie wpasc do laboratorium i pobrali mi szczesliwie krew! jeju jestem po prostu beznadziejna, jak mozna sie tak pomylic..... wiec spzital jutro kochane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam ze szpitala.. tak mi smutno i źle....
Darusia - jak wrócisz z USG to oczywiście napisz nam co i jak.. głowa do góry, wszystko będzie dobrze... Carol - oj ty biedaku, znowu ten Twój ból głowy...jeśli to znowu migrena, to zapewne zimne okłady niewiele pomogą, ale może chociaż trochę złagodzą ból.. A mnie coś pobolewa znowu podbrzusze, wizytę u gin mam 23.03 muszę wypytać co to może być.. aż się denerwuję.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane
![]() ![]() ![]() Anulko każdemu zdarza sie zapomniec! Kochanie, dobrze, ze Ci pobrali krew i w sumie dobrze, ze juz jutro idziesz do szpitala, im szybciej Cię wylecza tym lepiej. Bede trzymac mocno kciuki skarbie za Ciebie, wierze głeboko, że wsyzstko będzie dobrze i, ze w końcu odwala kawał dobrej roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]()
#1493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aparat koloru rozowego bo mala ma fiola na punkcie tego koloru i jest cala rozowo-czerwona - mysle,ze bedzie sie cieszyc, a jesli nie - nie moja sprawa. Wygladam jakos 'na nic'. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() e tam, nic strasznego przeciez ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była przeszczęśliwa z takiego prezentu!! I tez uwielbiam róż
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Kasiu a jak tam ruchy bejbika??? Coraz mocniejsze???? Mój to zaczyna jak koń latać ![]() ![]() ![]() ![]()
#1497 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wreszcie was troche doczytalam!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Rozeznanie
|
Carol, dzięki kochana, ja też cały czas myślę, że to wszystko się tam rozrasta, kształtuje, dlatego takie pobolewanie ( 9 tyg, 2 dni)..
Irsin widzisz nie musisz sie już tak denerwować i przejmować , gdyby coś masz już chętne na prezencik... na naszym forum rozwiązanie zawsze się znajdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Irsin ja bym była bardzo zadowolona z różowego aparatu na jej miejscu
![]() Bedzie robiła sobie słitaśne fotki na nk ![]() Zresztą aparat zawsze się przyda ![]() A ja byłam na wyprawie w szpitalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.