|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że strasznie się boję ![]() ![]() ![]() Certi, super, że nie marudził ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki, kochane jestescie
![]() pewnie ze nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko, ja wiedzialam ze chce od razu po slubie i na szczescie sie udalo, a obawy o zdrowie dzidziusia to chyba normalka magolina nie nakrecaj sie tak, za staraczki oczywiscie trzymam kciukasy
#1473 |
Zakorzenienie
|
magolina ja na przykład chcę robić coś, zająć się, byle tylko nie myśleć. wiesz, na cmentarzu płakała, a potem nagle taka odmiana. przez to, że ja inaczej reaguję, wydawało mi się to jakieś takie... dziwne no...
ale wiem, ze każdy inaczej reaguje ![]() a obawy o zdrowie maleństwa ma każdy. nam już w liceum na gazetkach wieszali, żeby brać kwas foliowy, bo w razie gdyby... ![]() a na studiach to się zgodzę, szczególnie właśnie na pedagogicznych, jak nam mówią o tych chorobach, nawet o tych rzadkich przypadkach, to człowieka zimne poty oblewają jakie nieszczęścia są na świecie ![]() i zapewne każda kobieta ma wątpliwości czy będzie dobrą matką, np jak widzi jak się jakaś kobieta zachowuje na ulicy względem swojego dziecka, analizujemy potem jak my byśmy zrobiły, albo co zrobić, żeby nie dopuścić do takiej sytuacji... to normalne, choć niestety nerwy zżera porządnie ![]() będzie dobrze, bo co ma być źle. jak się dba o siebie, to jedynie genetyczne sprawy mogą coś naknocić. ale to rzadkie przypadki. a jak się bardzo któraś boi tych genetycznych, to są takie poradnie, gdzie dopytują, czy w rodzinie były przypadki, a nawet można się dokładnie zbadać.
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-03 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego w nowym 2011 roku!!!
Mam nadzieję, że mnie jeszcze trochę kojarzycie. U mnie OK, tylko czasu jak na lekarstwo. Życzę dużo zdrówka dla naszych "ciężarówek" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi chorobami to też tak miałam jak się nasłuchałam na zajęciach, a potem jeszcze znajomym urodziła się chora córeczka ![]() ![]() czyli tak: magolinko, agawoo - trzymam kciuki ![]() ![]() bezaczku, rzeczywiście czasami tak ktoś reaguje że próbuje żartować ... ja też na pogrzebach zawsze rycze nawet jesli jest to nienajbliższa osoba. ![]() widzę że masz zboczenie zawodowe z analizowaniem tych sytuacji na ulicy, jak ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tobie też wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
hejka z rana
![]() ale temat dzidziusiowy nam się zrobił ![]() ja tez bardzo bym chciała maleństwa Tz chyba nawet jeszcze bardziej ma juz chłopak swoje lata (28) no ale wiem ze jeszcze nie dalibyśmy rade finansowo ze względu na moja prace ![]() ![]() ![]() ![]() a tak z innej beczki: wczoraj dowiedziałam się bardzo przykrej rzeczy w sumie sama nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła. Nie daleko mnie może jakieś 2 km od mojego domu zamieszkania jest a raczej była piękna restauracja w nocy w Sylwestra w czasie zabawy spłonęła - moja znajoma miała tam termin zaklepany wesela na maj. Nie wiem co bym zrobiła jakby mnie takie coś spotkało zresztą nie jest ona sama w takiej sytuacji grafik tam mieli napięty strasznie nawet na 2013. Przykra sprawa
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Matko nie galopujcie tak ![]() Bylismy wczoraj na wizycie. bylo cudoooooownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasz maluszek ma już 3,5 cm - co najmniej koszykarz ![]() Wszystko jest jak najbardziej w porządku ![]() moja waga w domku chyba źle działa..... na ostatniej wizycie u gina ważyłam 62, a wczoraj 60,3 a jak sie w domu ważyłam to 63... i się przeraziłam ![]() Teoretycznie mamy konflikt bo ja mam grupe ABRh- a mężul 0Rh+, ale gin powiedziała, że to nic nie szkodzi, bo pierwsza ciążą i najwyżej dostane zastrzyk po porodzie ![]() Mamy jeszcze zrobić reszte podstawowych badan i na razie bedzie spokój ![]() Po wizycie dostałam od męża wieeeeeelki bukiet fioletowych tulipanów z tekstem " w podziękowaniu że nosisz w brzuszku naszego misia" ![]() Na koniec tata nam zrobił zapasy czyli... jablka, gruszki, banany, mandarynki, pomarańcze, brzoskwienie iii arbuza ![]() ![]() Od rana zdązylam się już tulić do kibla więc nieźle się zapowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co u Ciebie? Napisz proszę coś więcej ![]() Cytat:
Cytat:
super wiadomości, to musi być cudowna chwila dla rodziców ![]() właśnie zajrzałam do zamrażalnika, żeby coś wyciągnąć na obiad i patrzę a tam nic nie widać, tylko sam lód ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
Black mam nadzieje ze sie ulozy jak najlepiej i bedziesz szczesliwa
![]() Agula super ze widzialas Maluszka, wspaniala chwila ![]() ![]() Kochany Twoj TŻ ![]() Ultraradiola szkoda ze nie mozecie na razie sie starac... mam nadzieje ze jakos sie pouklada i bedziesz zadowolona ![]() Metkaa dokladnie, na dziecko nigdy nie ma odpowiedniego momentu. Magolina poczekaj jeden cykl po tabletkach bo mozesz miec ciaze mnoga ![]() ![]() Co do obaw o zdrwoie dziecka to niestety, bedzie towarzyszyc cala ciaze i jak sie urodzi takze - chyba juz do konca zycia. Certina zazdroszcze wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
witam,
bylam dzis na badaniach i mnie jedna pani zdenerwowalam bo sie wepchala w kolejke, tzn najpierw trzeba stanac w jednej zarejestrowac sie a potem w drugiej do poprania krwi, no i juz w tej drugiej kolejce stal pan i dziewczyna z malym dzieckiem ale sobie usiadla no to ja tez usiadlam a ta kobita zamiast zapytac kto ostatni to se stanela za gosciem, jak juz wyszla to ta dziewczyna mowi ze sie pani bardzo nieladnie zachowala bo kilka innych osob czekalo ale myslicie ze cos sobie z tego zrobila, slowem sie nie odezwala, po poludniu jade w koncu do tego rzecznika zobaczymy co mi powie,
#1482 |
Zakorzenienie
|
Chcieliśmy sie pokazać cioteczkom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej hej ja już w domu po pracy
![]() ![]() Cytat:
![]() Dla Ciebie również wszystkiego naj naj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia u rzecznika, daj znać co ci powiedział ![]() agula ehh tż cudownie się zachował, tylko pozazdrościć ![]() ![]() Caprica kurcze no właśnie ta ciąża mnoga, chyba wolałabym jednak nie mieć od razu dwójki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- superaśny ten Wasz dzieciaczek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
ultra, ja też ma tylko umowe zlecenie niestety, no ale trudno się mówi mam nadzieję za jakoś damy rade
![]() ![]() Czasami zdanie się na los to najlepsza sprawa, mniej stresu kosztuje i przemyśleń ![]() ![]() straszne z tą salą, do 2013 to może ją odbuduja ale teraz? Masakra, ale szukałabym czegoś innego na siłe, choćby jakieś remizy ![]() aguula, już pisałam na drugim wątku, ze bardzo się cieszę ze z dzidzią okej wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() śliczny dzidziuś ![]() zmykam robić obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie zaskoczył tymi kwiatami ![]() Ja wsunęłam wczorajszą lasagne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
agulaaabar super dzidzi
![]() bylam u pani rzecznik i dowiedzialam sie bardzo duzo, mloda dziewczyna a tak super opowiadala, ale z odzyskaniem kasy za buty jak na razie nie ma szans, pani mowi ze niepotrzebnie je odbieralam, niby mozna prosic rzecznika o nap[isanie opini ale to juz nie u mnie w miescie czyli musialabym dojechac a to koszt jakies 40zł +40 zł za ta opinie wiec w moim przypadku nie bardzo by sie to oplacalo, jedyne co to chodzic w tych butach i jesli w ciagu 2 lat cos sie bedzie dzialo to dawac do reklamacji, tyle ![]()
#1488 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!!!
![]() ![]() ![]()
#1489 | |
Wtajemniczenie
|
super
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Malenstwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
agulaaaaaaaaa cudooooooooooooo
![]() ![]() ![]() a TŻ już w ogóle ![]() gratulacje i ![]() ![]() a ja dziś też widziałam swój środek ![]() ![]() ![]() no ale w środku w porządku, tak twierdzi "czytający z monitora". więc chyba dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękności ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jakiś strasznie słaby dzień mam dzisiaj. Głowa mnie boli, chce mi się spać .. Masakra jakaś .. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Wtajemniczenie
|
ultra okropna sytuacja z tą Twoją koleżanką, a stres jaki jej teraz towarzyszy jest na pewno ogromy. Ja pamiętam że też miałam przerąbane, bo jakieś 1,5 tyg przed ślubem było już tak bardzo źle z moim tatą, że myśleliśmy już ze zamiast wesela będzie pogrzeb. Co ja wtedy przeżyłam to tylko moje
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki żeby koleżance jakoś udało się wszystko pozałatwiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
agawo mi od rana było słabo, niedobrze i w ogóle jakoś tak. ale to chyba były nerwy przed badaniem, albo nerwy na to, że wszyscy jedzą, a ja przed badaniem nie mogę
![]() dziewczyny, zbulwersowałam się. w sumie dobrze, że poszłam teraz z latarką do tej skrzynki, bo nie wiem co by było po przymrozku w nocy. ale od początku. przerobiłam kuzynce stare kolczyki i posłałam jeszcze inne nowe zrobione, no i ona mi napisała, że przyśle mi pieniądze. no to ja spokojnie czekam na przekaz, polecony może. dziś mi pisze czy dotarły. to ja jej pytam a czym wysłała, bo jeszcze nie(wysłała przed świętami). ta mi na to, że priorytetem ![]() no tuż dobra. w sumie 20 zł jakby z koperty ukradli, to nie jakaś wielka strata. ale o co chodzi. przeprowadziłam się do męża na wieś, bo miasto to nie jest, a tu mają skrzynki na listy w jednym miejscu przy ulicy. wiecie, jedna złożona jakby z kilku, każdy dom ma klucz do swojej i trzeba iść ten kawałek do tych skrzynek. no to idę po ciemku, z latarką w ręce, otwieram, a tam tenże list i... słabo mi się zrobiło przez chwilę... prostownica do włosów, co zamówiłam przez allegro!!! ![]() no szok. wiecie, już nie o to chodzi, że wysłane najmniejszym kosztem, a zapłaciłam więcej, ale ta skrzynka jest nieszczelna! kartka na ślub od znajomego zamokła do połowy, a do tego lekko zardzewiała koperta od tej skrzynki ![]() i wiecie, byłby plus albo deszcz, to byłoby po urządzeniu... a i w mróz nie wiem jak się to zachowuje. ludzie to chyba myślą, że skrzynki to tylko w blokach są i w klatkach, schowane przed mrozem, wiatrem, deszczem itd. zaraz mu napiszę co myślę. a w ogóle to powinnam chyba być chamska i stwierdzić, że nie doszło. w końcu potwierdzenia nadania nie ma ![]() taki gratis: nawet nadawcy nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezaczek, zemdlałam ![]() ![]() ![]() W ogóle nigdy się nie spotkałam ze skrzynkami na ulicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby to wytłumaczyć. macie pewnie te euroskrzynki, co? no to te nasze to tak jakby na szerokość to półtora-dwie takie, ino to w pionie te nasze są ![]() ![]() ![]() a była w kopercie bąbelkowej i wlazła pod kątem ![]() napisałam cały esej do tej osoby i nie wysłało ![]() ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-04 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, tak strasznie mi się chciało spać, że nie mogłam głowy utrzymać w pionie, więc poszłam pod prysznic, ubrałam piżamkę, wlazłam do łóżeczka i ..... odechciało mi się spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
bezaczek powinien wysłać prioritetem, żeby najwyżej awizo zostało, jakby Ciebie nie było, nie wyobrażam sobie wkładania takich rzeczy do skrzynek
![]() robię zupę gulaszową po węgiersku, tak się napaliłam po tych feriach na to jak nie wiem i TŻ tak samo, próbowałam i chyba całkiem podobna do oryginału ![]() a co do wieku TŻtów to mój ma 29 i w przyszłym roku 30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
certi chodziło ci o polecony. no powinien. a wysłał priorytetem. od czasu jak zawaliłam sprawę z wysyłaniem papierów odnośnie cieszynaliów
![]() ![]() ![]() no i cóż. dziś już mi się nie chce pisać tego jeszcze raz. jutro mu napiszę. a zdjęcie zrobię. gdzieś na pewno jeszcze w jakiejś wioseczce w Polsce tez mają takie skrzyneczki ![]() chyba ![]() dobranocek na dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.