Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 12:25   #1471
Nezka07
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

charolina - rada jest jedna: poczekać Niestety nic innego raczej na zakwasy nie poradzisz, chociaż możesz próbować je "rozćwiczyć", ale to już jak trochę zejdą. Na razie pozostaje Ci czekanie, ewentualnie trochę spceruj, żeby je rozchodzić

agusia - może jak przez dłuższy czas trzymałaś dietę i ćwiczyłaś, to pozwól sobie na dzień, albo dwa szaleństwa Odchudzanie ma być przyjemne, więc jeśli na razie masz dość, może sobie zrób krótką przerwę. Jeśli na razie, nie mając motywacji, będziesz się zmuszała do doety, to raczej nic dobrego z tego nie wyjdzie

malinka - w sumie charolina zwróciła uwagę na istotną kwestię: ćwiczysz to, co ćwiczyłaś żeby schudnąć, czy może zmieniłaś ćwiczenia? Jeśli już osiągnęłaś wymarzoną wagę, to może skup się na rzeźbie?
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 17:24   #1472
malinka_070190
Zakorzenienie

charolina no niestety musisz być twarda i poczekać następnym razem będzie już mniej bolało
agusia może faktycznie daj sobie spokój na kilka dni i wtedy wróć do odchudzania nie można robić nic na siłe, bo to ma być przyjemność.

Dziewczynki zmieniłam ćwiczenia po tym jak osiągnęłam swoją wagę. Teraz praktycznie robie jakieś rozciągające i głównie skupiam się na brzuchu, żeby się zrobił ładniutki

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:07   #1473
Nezka07
Rozeznanie

malinka - to może po prostu Twój organizm dąży do optymalnej dla niego wagi?

Wczoraj zamiast się uczyć, to posprzątałam cały pokój Z dietą na razie powoli wracam do normy, na ćwiczenia absolutnie nie mam ochoty, chociaż ostatnio coraz bardziej lubię spacery, a lepsza taka forma ruchu, niż żadna Tak myślę, że jak się już zrobi całkiem ładnie, to naprawiam rower i zaczynam jeździć. Mogłabym biegać teraz, ale kondycję mam tak świetną, że więcej by było u mnie chodzenia, niż biegania
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 12:13   #1474
agusia814
Zadomowienie

Spokojnie, dziewczyny! Sytuacja opanowana! Obudziłam się dzisiaj z motywacją do odchudzania Wczoraj miałam jakiś gorszy dzień może

Ale dzisiaj słonko świeci, może pójdę pobiegać?

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 13:04   #1475
pestka123
Raczkowanie

Hejka!
agusia => jeśli się obronię, to będę nawet polonistką :P ale rozumiem, że można czegoś nie lubić, ja np. z chemii jestem tak tępa, że nikt nigdy by mnie nie przekonał, że to może byc łatwe i ciekawe

Dziewuchy, kupiłam dzis sobie spodnie. Uwaga! Dżinsy: rurki. I powiem, że wyglądają naprawdę dobrze na moim tłustym ciałku Waga pokazuje, że nie powinno tak być, zatem nie wiem co się dzieje, ale mi się to podoba :P

Ja tym razem na poważnie biorę się za a6w. Dzisiaj startuję wieczorem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że tym razem chociaż dotrwam do końca.
Cel III: 50 kg

Shred: 11/30

www.z-kaktusem.blogspot.com
pestka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 13:30   #1476
charolina
Zadomowienie

no nic, będę musiała poczekać dam radę, jak nie będą dziś tak boleć to chociaż 100sobię skoczę właśnie jestem po obiadku i zaraz wyruszam na spacer ja mam zamiar zacząć a6w jak zrzucę ten tłuszczyk bo kiedyś już próbowałam (oj ciężko jest) to po 20 dniu mało co było widać...za dużo tłuszczyku.... chociaż jak napięłam brzuch to czuć było mięśnie

agusia no super! każdy ma gorsze dni... dasz rade
Stary 2011-03-27, 14:41   #1477
xxxxjulia
Raczkowanie

Hej, Dziewczyny! Moge się przyłączyć? Byłam już we wcześniejszym wątku 'zrzucamy zbędne kg do września'

aktualnie: 56 kg
mój cel to: 4 kg/ chciałabym głównie schudnąć z brzucha
Uważacie, że uda mi się w 6 tygodni?

Edytowane przez xxxxjulia
Czas edycji: 2011-03-27 o 14:42
xxxxjulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 16:34   #1478
Minionet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxxjulia Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny! Moge się przyłączyć? Byłam już we wcześniejszym wątku 'zrzucamy zbędne kg do września'

Julia pewnie, że możesz
Dziewczyny sory, że tak rzadko piszę, ale nie mam kiedy. czasami wchodzę i czytam co u was słychać, ale nie mam czasy żeby coś odpisać.. moja waga cały czas stoi w miejscu, myślę, że przede wszystkim dlatego, że nie mam czasu na sport. Nie ćwiczę codziennie bo nie mam czasu, a wieczorem nawet jak go sobie troche wygospodaruje to nie mam już sił Nie wiem już co mam robić, w dodatku znowu złapałam katar. Powiedzcie mi jeszcze, co to jest a6w ??? Pozdrawiam
Minionet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 17:08   #1479
happys
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pestka123 Pokaż wiadomość
Hejka!
agusia => jeśli się obronię, to będę nawet polonistką :P ale rozumiem, że można czegoś nie lubić, ja np. z chemii jestem tak tępa, że nikt nigdy by mnie nie przekonał, że to może byc łatwe i ciekawe

Dziewuchy, kupiłam dzis sobie spodnie. Uwaga! Dżinsy: rurki. I powiem, że wyglądają naprawdę dobrze na moim tłustym ciałku Waga pokazuje, że nie powinno tak być, zatem nie wiem co się dzieje, ale mi się to podoba :P

Ja tym razem na poważnie biorę się za a6w. Dzisiaj startuję wieczorem. Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że tym razem chociaż dotrwam do końca.
też kupiłam i też o dziwo rurki, innych nie mogę znaleźć a rozmiarówka to masakra. przymierzyłam jedne 31 były jak co najmniej 40 a drugie 31 są akurat. i dobrze w nich wyglądam dopóki nie siadam. też zaczęłam zastanawiać się nad a6w możemy zdawać sobie relacje czy każdy dzień został zrobiony wtedy zapewne damy radę razem dokończyć

Cytat:

witaj, ja nie potrafię, tylu kg w tak krótkim czasie ale może tobie się uda, tylko bez szaleństw głodówkowych

Cytat:
Napisane przez Minionet Pokaż wiadomość
Julia pewnie, że możesz
Dziewczyny sory, że tak rzadko piszę, ale nie mam kiedy. czasami wchodzę i czytam co u was słychać, ale nie mam czasy żeby coś odpisać.. moja waga cały czas stoi w miejscu, myślę, że przede wszystkim dlatego, że nie mam czasu na sport. Nie ćwiczę codziennie bo nie mam czasu, a wieczorem nawet jak go sobie troche wygospodaruje to nie mam już sił Nie wiem już co mam robić, w dodatku znowu złapałam katar. Powiedzcie mi jeszcze, co to jest a6w ??? Pozdrawiam
to aerobiczna szóstka weidera, robisz codziennie serię ćwiczeń co bodajże 4 dni zwiększając ilość. jak wpiszesz w google a6w to wyskoczy ci cały program
happys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 18:01   #1480
xxxxjulia
Raczkowanie

U mnie głodówka nie wchodzi w grę.
Od jutra zaczynam ćwiczenia. Ma być ładna pogoda, więc do tego dojdzie rower.
xxxxjulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 18:09   #1481
agusia814
Zadomowienie

Fajnie, że nasz wątek żyje ! I mam nadzieję, że nie opuścicie go, bo z Wami o wiele łatwiej jest !

Dziewczyny, powiem Wam, że a6w to jest jak już się schudnie i chce wyrzeźbić ciało. Bo to raczej nie spala tłuszczu, a buduje mięśnie. Także na razie polecam Wam na spalanie 8 minute abs:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Ćwiczyłam to kiedyś codziennie i szybko widać efekty! Oczywiście, jeśli połączyć to z dietą i jakąś rozgrzewką 20 minutową Bo podobno organizm zaczyna spalać tłuszcz po 20 minutach ćwiczeń. Ja zazwyczaj skaczę na skakance, tańczę, rozciągam się i takie tam.

odchudzam się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 19:06   #1482
windbag
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny! Nie było mnie tu dłuuuuuugo, ale wróciłam bo brakuje mi motywacji. Mam nadzieję, że z Wami mi się uda, tak jak już raz się udało
windbag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 19:38   #1483
agusia814
Zadomowienie

windbag Hihi, jesteś

odchudzam się

Edytowane przez agusia814
Czas edycji: 2011-03-27 o 19:40
Stary 2011-03-28, 06:24   #1484
pestka123
Raczkowanie

happys => też zdecydowałam się na te rurki, bo innych spodni nie mogłam znaleźć, teraz taka moda, więc w rurkach największy wybór.
Dobry pomysł z tą wspólną a6w. Ja ostatnio mam większego bzika nad poprawieniem kondycji, a chudnąć chcę przy okazji. Chociaż trochę mnei sprowadziły na ziemię opinie, że się namęczę, a faktycznie nie będzie widać efektu... Ale trudno, ćwiczenia na pewno nie zaszkodzą, moŋa tylko pomóc

Stary 2011-03-28, 06:50   #1485
happys
Zadomowienie

pestka dokładnie taka moda i koniec. oprócz a6w będę robić też i inne ćwiczenia na brzuch więc i tak brzuch będzie wyglądać lepiej
efekt zawsze jakiś będzie. i na pewno go zauważysz prędzej czy później, w moim przypadku jest to ta druga wersja
wczoraj pierwszy dzień zaliczony
Stary 2011-03-28, 08:49   #1486
malinka_070190
Zakorzenienie

Hej kochane!
też słyszałam i nawet oglądałąm program w którym mówili, że a6w jest dobra na budowanie mięśni, a nie na spalanie tłuszczyku...;/
tu macie link do fajnych ćwiczeń
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html
teraz ja je ćwicze fajne są i wchodzą w brzuszek czuć je jako tako efektów wielkich nie widać, bo ćwiczę dopiero je 7 dzień ale brzusio delikatnie się zmienia

Ale tu ruch fajnie
agusia dobrze, że motywacja wróciła 3mam kciuki
pestka i happys fajnie, że podobają się Wam Wasze dupki w spodniach rurki ja to teraz chyba innych bym nie ubrała;p
xxxxjulia witaj 3mam kciuki, żeby się Tobie z Nami udało zgubić te zbędne kg
windbag i minionet po dupie powinnyście dostać za tą, małą aktywność tu... no ale wyrozumiała jestem

30/30 shred
Stary 2011-03-28, 09:19   #1487
happys
Zadomowienie

coś link nie działczy
Stary 2011-03-28, 13:04   #1488
Minionet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Hej kochane!
też słyszałam i nawet oglądałąm program w którym mówili, że a6w jest dobra na budowanie mięśni, a nie na spalanie tłuszczyku...;/
tu macie link do fajnych ćwiczeń
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html
teraz ja je ćwicze fajne są i wchodzą w brzuszek czuć je jako tako efektów wielkich nie widać, bo ćwiczę dopiero je 7 dzień ale brzusio delikatnie się zmienia

Ale tu ruch fajnie
agusia dobrze, że motywacja wróciła 3mam kciuki
pestka i happys fajnie, że podobają się Wam Wasze dupki w spodniach rurki ja to teraz chyba innych bym nie ubrała;p
xxxxjulia witaj 3mam kciuki, żeby się Tobie z Nami udało zgubić te zbędne kg
windbag i minionet po dupie powinnyście dostać za tą, małą aktywność tu... no ale wyrozumiała jestem
malinka Obiecuję, że postaram się wchodzić częściej a link też mi nie wchodzi, tak jak happys.. Dziewczyny schudłam kilogram, kilogram!! Nie macie pojęcia jak się ciesze! Jak myślicie, jeśli porządnie wezmę się za siebie, dam radę schudnąć do wakacji przynajmniej 10 kg?? Marzę o tym, żeby móc bez wstydu wyjść na plażę w stroju kąpielowym. Dzisiaj ułożę sobie grafik, żeby mieć czas na wszystko. Wczoraj obiecałam sobie, że nie odpuszczę i ćwiczę codziennie przynajmniej raz dziennie, kupiłam sobie też okularki wodne. Kurcze, wy już wkładacie bez kompleksów rurki, więc musze was dogonić
Stary 2011-03-28, 14:31   #1489
Blondinbella
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Mogę sie przyłączyć?

Moja waga to 53 kg mam 163 cm. Mam dzwina budowę ciała bo jestem bardzo nie proporcjonalna i szukam porad co z tym zrobić
Moja figura od pasa w dół jest dość dobra łydki mam bardzo szczupłe uda też nie są mocno grube ogólnie nogi prezentują się szczupło a w obcasach to już w ogóle mówią że patyk... dopóki nie odkryję góry
Mam boczki, na plecach mam tłuszcz pod pachami tzw "bułeczki" wylewające się z pod stanika nawet jeśli nie mam go na sobie mam te wałki czego nienawidze ponieważ źle wyglądam w bluzkach na ramiączkach i mój największy kompleks to przedramiona!! zero jędrności, flaki i na dodatek są grube... przez nie wyglądam na osobe grubszą niż jestem wstydzę się nosić bluzki bez ramiączek a nawet z krótkim rękawem bo przez nie moja budowa ciała wygląda na masywną Ma ktoś jakieś rady lub ma podobny problem?
Ps. Jak myślicie moja figura to jabłko?
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Blondinbella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 17:11   #1490
pestka123
Raczkowanie

Blondinbella => ja myślę, że Tobie nie jest potrzebna dieta, tylko ćwiczenia. Zamiast się odchudzać (a schudniesz z całości) lepiej po prostu zacznij ćwiczyć wymagające tego partie ciała (czyli u Ciebie góra - przedramiona, mięśnie pleców itp). I powinno być dobrze.

Ja dziś w swoich nowych spodniach poszłam na uczelnię. W ogóle wiosna mi jakoś służy (albo to zasługa tych rurek :P), bo spontanicznie machnęłam usta na karminową czerwień, a na górę bluzka opadająca na ramiona.

happys => ja też już po a6w wczoraj, za chwilę odhaczę dzisiejszy dzień. Nawet czuję mięśnie brzucha, ale dziś na jodze mieliśmy wyczerpujące ćwiczenia na te okolice i to pewnie dlatego...

Minionet => ja też postanowiłam sobie, że będę ćwiczyć codziennie. a6w + coś. Dziś padło na jogę, jutro planuję rolki albo... znowu jogę: zobaczę jak dzień się ułoży.

Stary 2011-03-28, 17:56   #1491
mili17199
Raczkowanie

GG do mili17199

planuję do 13 maja schudnąć 7kg tylko nie wiem czy mi się uda
30.08.2011.-61,55kg
mili17199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 20:03   #1492
happys
Zadomowienie

pestka dziś dzien też odchaczony plus seria 8 minutówek i trochę rowerek

mili ja chciałabym tyle schudnąć do 6 maja, a powiedz mi co jest 13? pytam się bo moja siostra akurat ma w ten dzień urodziny i po prostu ta babska ciekawość

blondinbella nie odchudzaj się bo będziesz wieszak a faceci jednak nie lubią na dłuższą metę. zacznij robić coś na ramiona, 8 min, tamilee czy jakieś inne ćwiczenia, w google jest tego pełno
Stary 2011-03-28, 20:11   #1493
Blondinbella
Zadomowienie

ok dzieki dziewczyny czesto po paru dniach się zniechecam do ćwiczeń i olewam.. oby tym razem sie udalo.. chce miec ladne ramiona do wakacji !
Blondinbella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 20:43   #1494
Kolorowymaj
Zadomowienie

hej babeczki

Cytat:
Napisane przez pestka123 Pokaż wiadomość
Hejka!

Ja Polski tez lubie, bo to dla mnie niec trudnego, angielskiego ucze sie tak naprawde od 2 lat i nie jest najgorzej, ale tak jak dla Ciebie chemia dla mnie matma to koszmar kazdy dobry w czyms innym

Ja caly czas chodze w rurkach, chociaz wiem ze moje lydki ujawniaja sie jeszcze bardziej Ja do a6w nigdy nie bylam przekonana jesli ma sie troche tluszczyku, bo poprostu nie widac wiekszych efektow, ale no jakby nie bylo zawsze jakis ruch
Cytat:
Napisane przez charolina Pokaż wiadomość
no nic, będę musiała poczekać dam radę, jak nie będą dziś tak boleć to chociaż 100sobię skoczę właśnie jestem po obiadku i zaraz wyruszam na spacer ja mam zamiar zacząć a6w jak zrzucę ten tłuszczyk bo kiedyś już próbowałam (oj ciężko jest) to po 20 dniu mało co było widać...za dużo tłuszczyku.... chociaż jak napięłam brzuch to czuć było mięśnie

agusia no super! każdy ma gorsze dni... dasz rade
wspolczuje zakwasow, ale jeszcze z 2 dni i nie bedzie sladu
Cytat:

Witaj i to czy Ci sie uda zalezy tylko od Ciebie

Ja wczoraj chodzilam po plazy ze 3 godziny , wspinalam sie na klif i pozniej tak mnie tylek bolal jak nigdy jeszcze
Bylam wczoraj na basenie i zastanawiam sie czy nie chodzic 2 razy w tygodniu
w soboty z kolezanka idziemy na rower i czekamy az przyjda jej kijki i bedziemy chodzic - wielu ludzi-szczegolnie mlodych smieje sie z nordic, ale to naprawde wieeele daje, jak pierwszy raz chodzilam z pol godziny, na drugi dzien mialam straszne zakwasy doslownie na calym ciele
zamowie sobie tez pas neoprenowy i przetestuje, mowia ze dziala, a jak ine to i tak na all z przesylka 10zl kosztuje to mozna sprobowac
Stary 2011-03-29, 08:05   #1495
pestka123
Raczkowanie

happys => wczorajsza runda a6w była zabójcza, okropnie mnie bolały mięśnie brzucha. Łał. Ale przyznam, że robię to też dlatego, że mi się przyda na jogę silniejszy brzuch, bo na razie jestem na szarym końcu pod tym względem :P

Ja chyba dzisiaj tylko pójdę na spacer... Może na basen się wyrwę, zobaczymy jak będę mieć czas wieczorem, w każdym razie joga odpada bo fatalny grafik na wtorek.
Matko dziewczyny, ostatnio się kompletnie nie wyrabiam z obowiązkami, poza tym chyba mi się zbliża okres, więc mam oprócz tego kiepski humor od rana. Masakra. No. To by było na tyle jeśli chodzi o narzekanie :P

A moje łydki to zwariowały. Niczego nie upiększyłam tak błyskawicznie ostatnio jak łydek. Przez te góry i jogę chyba... no zaczynają być twarde jak stal... Ale przy okazji też są szczuplejsze. Z udami mogłoby tak być :P

Stary 2011-03-29, 13:04   #1496
malinka_070190
Zakorzenienie

No właśnie nie rozumiem dlaczeg ten link nie działa. :/ może ta strona jest strzeżona albo coś? Ale tu macie opisane te ćwiczenia:

1) nożyce
-pionowe
-poziome

2) brzuszki
-zwykłe
-skośne

3) scyzoryki- szybkie podciąganie ku sobie zarówno nóg ugiętych w kolanach jak i tułowia, następnie rozkładamy się, czyli opuszczamy nogi i tułów daleko, jednak nie opuszczając ich na ziemię. Ćwiczenie trzeba wykonywać szybko. Każdego dnia po 3 serie.

4) prostowanie nóg- kładziemy się na plecach na podłodze i podnosimy wyprostowane nogi tak aby stworzyły kąt ok 45 stopni z podłożem. Ćwiczenie polega na zmienianie ustawienia pojedyńczo każdej z nóg tak aby łydka stworzyła z udem kąt prosty, a udo kąt prosty z tułowiem.

5) wyrzut nóg- kładziemy się na plecach na podłodze. Podnosimy się na stopach tak aby być opartym tylko na stopach i na barkach. Jedną nogę najpierw prostujemy i powoli podnosimy do góry, a następnie gdy jest prosto równolegle do drugiej to uginamy ją w kolanie i przyciągamy do klatki piersiowej.

6) ćwiczenie w podporze tyłem- siedzimy na pośladkach i podpieramy się z tyłu na wyprostowanych rękach. Rozpoczynamy ugiętymi nogami opartymi blisko pośladków
- wyrzucamy wyprostowane nogi w przód, jednak tak aby nie dotknęły ziemi, nastepnie uginamy je i przyciągamy kolanami do klatki piersiowej
- wyrzucamy wyprostowane nogi w przód, jednak tak aby nie dotknęły ziemi, potem rozciagamy je na boki maksymalnie jak sie da i przyciągamy do siebie.

7) ćwiczenie w leżeniu na plecach- kładziemy się na plecy, nogi leżą na ziemi wyprostowane. Podnosimy jedną nogę do góry tak aby stworzyła z tułowiem kąt prosty. Jednoczesnie podnosimy tułów. Robimy tak potem drugą nogą, potem obiema.

Ćwiczenia wykonujemy przez 4 tygodnie:
I tydzień: 1 ćw- 10x, 2 ćw- 20x, 3 ćw- 10x, 4 ćw- 15x, 5 ćw- 10x, 6 ćw- 10x, 7 ćw- 10x

II tydzień: 1 ćw- 15x, 2 ćw- 20x, 3 ćw- 20x, 4 ćw-15x, 5 ćw- 15x, 6 ćw- 10x, 7 ćw- 15x

III tydzień: 1 ćw- 20x, 2 ćw- 40x, 3 ćw- 20x, 4 ćw- 30x, 5 ćw- 20x, 6 ćw- 20x, 7 ćw- 20x

IV tydzień: 1 ćw- 25x, 2 ćw- 40x, 3 ćw- 30x, 4 ćw- 30x, 5 ćw- 30x, 6 ćw- 20x, 7 ćw- 30x

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

blondinbella witaj i nawet nie próbuj się odchudzać, bo to już by było przegięcie... znajdź sobie w internecie ćwiczenia na ramiona i coś na boczki i to Ci wystarczy

30/30 shred

Edytowane przez malinka_070190
Czas edycji: 2011-03-29 o 13:02
Stary 2011-03-29, 14:30   #1497
Minionet
Raczkowanie

kolorowymaj zazdroszczę ci, że mieszkasz nad morzem Z chęcią pobiegałabym sobie wzdłuż plaży.
A dzisiaj ćwiczyłam już 2x i jeździłam na orbitreku 20 min. Czuje się fantastycznie! Znalazłam czas na wszystko.
Wiecie co, oglądałam na MTV taki program, nie pamiętam tytułu.. No, w każdym razie dziewczyna postanowiła zmienić swoje życie, ważyła 115kg. Postanowiła, że musi schudnąc w ciągu lata, przed pójściem na studia. Tak ćwiczyła, tak ograniczała się w jedzeniu, że udało jej się! Biegała, ćwiczyła, odżywiała sie zdrowo.. Pod koniec lata schudła do 74kg. Oczywiście w sporcie pomogła jej trenerka, ale sam fakt. Znak, że wszystko jest możliwe
Stary 2011-03-29, 14:44   #1498
happys
Zadomowienie

malinka dzękuję chociaż nie rozumiem tego 6 ale to po prostu sobie ominę

minionet wszystko jest możliwe, a jeśli masz prywatnego trenera to moim zdaniem jest banalne w sensie, że jest ten ktoś kto cię pilnuję, układa zestaw ćwiczeń, dietę.
Stary 2011-03-29, 15:37   #1499
agusia814
Zadomowienie

minionet Wiem o jakim programie mówisz, bo widziałam reklamy tego, tylko właśnie też zapomniałam tytułu
happys Też tak myślę, że jeśli ma się trenera to jest banalne schudnąć. Bo trener to po prostu motywacja, zmusza Cię, nawet jeśli Ci się nie chce. Bo jak nikt Cię nie pilnuje to po prostu olewasz sobie. A w tej sytuacji nie możesz Chciałabym takiego trenera
malinka O dobre ćwiczenia, dzięki !
blondinbella Witaj Jestem tego samego zdania, co dziewczyny. Nie musisz chudnąć, po prostu ćwicz Też nie lubię swoich przedramion I też muszę się za nie wziąć

odchudzam się
Stary 2011-03-29, 16:30   #1500
Kolorowymaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Minionet Pokaż wiadomość
kolorowymaj zazdroszczę ci, że mieszkasz nad morzem Z chęcią pobiegałabym sobie wzdłuż plaży.
A dzisiaj ćwiczyłam już 2x i jeździłam na orbitreku 20 min. Czuje się fantastycznie! Znalazłam czas na wszystko.
Wiecie co, oglądałam na MTV taki program, nie pamiętam tytułu.. No, w każdym razie dziewczyna postanowiła zmienić swoje życie, ważyła 115kg. Postanowiła, że musi schudnąc w ciągu lata, przed pójściem na studia. Tak ćwiczyła, tak ograniczała się w jedzeniu, że udało jej się! Biegała, ćwiczyła, odżywiała sie zdrowo.. Pod koniec lata schudła do 74kg. Oczywiście w sporcie pomogła jej trenerka, ale sam fakt. Znak, że wszystko jest możliwe
Ja Mieszkam bardzo blisko morza, widze je z okna, obok mnie jest tez las, sciezki rowerowe, wiec jesli chodzi o polozenie to tez bardzo mi sie podoba

Takiego trenera tez bardzo chcialabym miec, wydaje mi sie ze strasznie to motywuje jak ma sie kogos nad soba

Dzisiaj porobie sobie cwiczenia od Malinki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości