Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 10:37   #1471
tobiaszowa
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość
O, Parvanti, nie poznałam Cie, zmienilas avatar
co u mnie to mi sie nie chce rozpisywać... z TŻ cudownie, pracy mam po dziurki w nosie i ta przerwa swiateczna topnieje mi w zastraszajacym tempie a teraz sylwester spedzam w domku z TŻ, ale przeczytawszy wasze posty, stwierdzilam, ze sie wystroje lece po jakas kiecuszke
a u Ciebie co slychac?

Nie krzyczcie na mnie, ale ja się trochę zgadzam z E.J . W każdym razie z postu Kamili dało się wywnioskować (moze błędnie), ze nie miala nic na sobie oprocz sukienki ( mam na mysli kurtkę, płaszcz) .
Gdyby miała coś trochę dłuższego prawdopodobnie musialby sie troche bardziej wysilic, zeby dotknac ja w krocze i by tego nie zrobil, albo by dotknal przez ubranie, co jest juz troche mniejszym złem.

Nie mowie Kamila, ze to Twoja wina nawet jakbys szla w kostiumie kapielowym ,to masz do tego prawo i nikt nie ma prawa Cie zaczepiać. ALE troszke mnie dziwi, ze skoro juz raz cie to spotkało, a teraz szłaś po ciemku,sama, ta sama trasa to nie przyszło Ci do głowy, żeby "bardziej" sie ubrać. W ten sposob jestes bardziej narazona niz dziewczyna w spodniach czy dlugim plaszczu, i cokolwiek bys nie powiedziala, tak bedzie.
Po prostu pomysl,ze skoro taki czlowiek grasuje w okolicy i wyraznie zainteresowal sie Toba (to juz drugi raz!), to idac tamtedy powinnas sie ubrac troche inaczej, a najlepiej w ogole sama po ciemku tamtą trasą nie chodzić....
Ale słuchaj nikt nie będzie na Ciebie krzyczał(na pewno nie ja )Przywitałaś się,wypowiedziałaś swoje zdanie,poparłaś je argumentami a nie przychodzisz tutaj jak do jakiejś "obory" ani me ani be i robisz na kogoś nalot. To nie chodzi już nawet o jej wypowiedź tylko w jaki chamski sposób się zachowała...

A tak na logikę to jak ktoś w zimę mógłby chodzić po dworze bez kurtki i płaszcza?

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2010-12-31 o 10:42
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:48   #1472
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Widzicie właśnie tak jest w Polsce.
To nie zboczeniec czy inny pokręcony boi się zaatakować , bo go policja złapie, tylko dziewczyny mają ubierać się w golfy z obawy przed tym facetem.
Policja woli zajmować się pierdołami, pakować do więzień za małe i głupie przewinienia niż obstawić ten park u Kamili funkcjonariuszami po cywilnemu , wysłać jakąś ekstra cizie jako przynętę, może dwie i czekać aż sam się wkopie, bo nie wytrzyma.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:53   #1473
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Widzicie właśnie tak jest w Polsce.
To nie zboczeniec czy inny pokręcony boi się zaatakować , bo go policja złapie, tylko dziewczyny mają ubierać się w golfy z obawy przed tym facetem.
Policja woli zajmować się pierdołami, pakować do więzień za małe i głupie przewinienia niż obstawić ten park u Kamili funkcjonariuszami po cywilnemu , wysłać jakąś ekstra cizie jako przynętę, może dwie i czekać aż sam się wkopie, bo nie wytrzyma.
Czemu w ogóle tacy ludzie chodzą po świecie?
Czasami człowiek miałby ochotę przejść się nocą po oświetlonej uliczce ale oczywiście nie,bo przecież ta bandytownia jest wszędzie :/
Stary 2010-12-31, 11:13   #1474
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Mnie też to wkurza, ale się nie przygotowuję jakoś specjalnie więc mam to gdzieś. Zresztą w tym roku ustaliliśmy, że siedzimy w domu, będziemy piec pizze, jakieś filmy też się znajdą. Zakupiłam carskoje igristoje Znając nas wypijemy po kieliszku tylko, więc szkoda kasy na jakiś drogi szampan.
to tak jak ja, chcielismy byc sami ale bedzie jeszcze brat.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
W Święta piłam Sheridanka
A wiesz, po czym się poznaje, że gość się nie zna na whiskey jak zamawia ją w barze? Prosi o whiskey z colą i/albo lodem. Lód i cola zabijają jej smak, oryginalnie pije się ją z... wodą. Ale wiadomo, ma smakować, a cel uświęca środki
Pamiętam, jak brat mówił, że jego wujek kocha whiskey, a jego syn mu wciskał, że whiskey z colą jest lepsza. Na to wujek: "Gdyby whiskey lepiej smakowała z colą, to robiliby ją z colą"

Jestem zła, zła, ZŁA.
Zgubiłam guzik od płaszcza! I nie dostanę takiego samego, wrr. Dobrze, że to przy rękawie, no ale co z tego.
Wrrr.
ja tez ostatnio zgubilam guzik musze poszukac choc podobnego mi raczej bylo wtedy przykro, musze wymienic oba bo takiego nie dostane
Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Oglądałyście wiadomości,jak mówili o tym,że przy trójce rodzeństwa w domu wybuchła petarda(własnej roboty bodajże)? Skutki wiecie jakie-liczne obrażenia,jeden chłopiec walczy o życie,prawie cały poparzony bez palca...

CZEMU TE DZIECI SĄ TAKIE BEZMYŚLNE?

Ja od zawsze wiedziałam co mi wolno a czego nie,co jest bezpieczne a co nie. Eh...

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

A odnośnie fryzur-jak szłam na wesele w wakacje to myślałam,że się za przeproszeniem zes...jak nie pójdę do fryzjera poszłam,wydałam pieniądze,przyszłam do domu i umyłam głowę

A i nienawidzę tapirowania włosów...
ja tez nie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
a ja lubie sylwestra nie bylam chyba z 3 miesiace na zadnej domowce Tobiaszowa ja nie robie ale ide do znajomych (ok. 10 osob) kazdy szykuje cos do jedzenia, alkohol wiadomo, zgrane dobre towarzystwo, musi byc dobrze

jak ktoras z was pamieta moja historie ze zboczencem przy parku to dzis... sytuacja sie powtorzyla. ten sam koles znow mnie zaczepil zabawiajac sie i dotykajac mnie...w krocze bylam na policji zglosilam. ale widzac ich reakcje to chyba niewiele zro0bią
, masakra, wspolczuje, a reakcja policji to byla zenada
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
E.J., mnie tez rece opadly... Tyle wystarczy.

Dojechalam do Gdanska. I juz od pierwszych minut tu spedzonych znow nie lubie tego miasta. Juz moja dziura lepiej radzi sobie z odsniezaniem!!

Siedzialam w pociagu obok starszego, oblesnego typa, ktory kilka razy rzucal aluzje do swojego domowego lozka, a przez sen oblesnie sapal i mruczal. Fuj!!

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja jadę szukać kreacji... szukam od kilku dni i nic
Trzymajcie kciuki, żebym coś znalazła

E.J. ten komentarz nie był na miejscu..

Poza tym.. szczęśliwego nowego roku ! Oby był jeszcze lepszy niż ten!

a mi dzis doszly buty dla mojego meza(militarne, skorzane)mam nadzieje, ze mu sie spodobaja
szczesliwego nowego roku

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

a moja rodzine znowu dreczyl ksiadz ja co roku no bo wkoncu jestesmy AZ 3 lata po slubie a dzieci nie ma i podobno juz nie jestem taka mlodano szok wkoncu mam az 22lata pytal sie czy nie chcemy czy nie mozemy
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:17   #1475
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
to tak jak ja, chcielismy byc sami ale bedzie jeszcze brat.

ja tez ostatnio zgubilam guzik musze poszukac choc podobnego mi raczej bylo wtedy przykro, musze wymienic oba bo takiego nie dostane
ja tez nie

, masakra, wspolczuje, a reakcja policji to byla zenada

a mi dzis doszly buty dla mojego meza(militarne, skorzane)mam nadzieje, ze mu sie spodobaja
szczesliwego nowego roku

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

a moja rodzine znowu dreczyl ksiadz ja co roku no bo wkoncu jestesmy AZ 3 lata po slubie a dzieci nie ma i podobno juz nie jestem taka mlodano szok wkoncu mam az 22lata pytal sie czy nie chcemy czy nie mozemy
Matko,w wieku 19 lat brałaś ślub ?
Moja mama chyba by mnie wyśmiała jakbym rzuciła takim hasłem ,że chcę się pobrać w wieku 19 lat
Stary 2010-12-31, 11:21   #1476
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama chyba by mnie wyśmiała jakbym rzuciła takim hasłem ,że chcę się pobrać w wieku 19 lat
tak i jeszcze przez rok chodzilam potem do szkoly reakcja mojej mamy tez nie byla fajna
Stary 2010-12-31, 11:22   #1477
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
moja mama miała 17 musiała pójść do sądu po "pozwolenie"

nie mogła poczekać parę miesięcy
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 11:25   #1478
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
moja mama miała 17 musiała pójść do sądu po "pozwolenie"

nie mogła poczekać parę miesięcy
moja miala 18
Stary 2010-12-31, 11:35   #1479
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
moja miala 18
Jeśli można wiedzieć ile Twój mąż ma lat?

A reakcja koleżanek w szkole? No nieźle i tu jszcze dzieciaczka nie macie także ślub totalnie z miłości

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2010-12-31 o 11:37
Stary 2010-12-31, 11:38   #1480
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
rok wiecej ostatnio siostre tez zaczepila jakas kobieta z mojej wsi mowiac ze mlodsze maja dzieci i juz dawno powinnam miec ja wiem za zaczna sie plotki typu(jak wlasnie mowil ksiadz) nie moge itd i to przykrea ja chce poczekac jeszcze z 3-4lata
Stary 2010-12-31, 11:40   #1481
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
rok wiecej ostatnio siostre tez zaczepila jakas kobieta z mojej wsi mowiac ze mlodsze maja dzieci i juz dawno powinnam miec ja wiem za zaczna sie plotki typu(jak wlasnie mowil ksiadz) nie moge itd i to przykrea ja chce poczekac jeszcze z 3-4lata
Trzeba plotki mieć głęboko,niech ludzie się sobą zajmą
A co Was skłoniło do tak wczesnego małżeństwa?
I od razu zamieszkaliście razem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 11:40   #1482
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

A reakcja koleżanek w szkole? No nieźle i tu jszcze dzieciaczka nie macie także ślub totalnie z miłości
normalna nawet cieszyli sie(zreszta po szkole od razu kilka osob tez wzielo slub)dostalam nawet prezent od klasy tylko wychowawczyni zadzwonila do mojej mamy i zaczela mnie inaczej traktowac
Stary 2010-12-31, 11:42   #1483
szatanica1989
Zakorzenienie

Brr, przypomnijcie mi, że szukanie rzęs w Sylwestra to jak wyprawa po Świętego Graala Kępek nie dostałam, chociaż pojechałam na drugi koniec miasta. W Naturze były całe sztuczne rzęsy za 4,99 to wzięłam, nakleiłam sobie na próbę i dziwnie się z nimi czuję, pochodzę trochę i sprawdzę, czy nie odpadają.
Sukienka jest, buty są, rajstopy też, bransoletka jest, torebka jest... Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam, bo już nie będę miała szansy dokupić.

Muszę jeszcze gyrosa złożyć, krokiety już są. Niedługo jadę do siebie, a o 20.00 impreza. Bawcie się dobrze, Zazdrośnice
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:45   #1484
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
normalna nawet cieszyli sie(zreszta po szkole od razu kilka osob tez wzielo slub)dostalam nawet prezent od klasy tylko wychowawczyni zadzwonila do mojej mamy i zaczela mnie inaczej traktowac
Serio ? tzn jak,gorzej? Patrzyla spod byka czy coś?
Stary 2010-12-31, 11:46   #1485
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba plotki mieć głęboko,niech ludzie się sobą zajmą
A co Was skłoniło do tak wczesnego małżeństwa?
I od razu zamieszkaliście razem?
mowisz jak moja mama ktora sie zdziwila ze po slubie od razu chce mieszkac z mezem po slubie pojechalismy do zakopanego na noc poslubnawiadomo pierwszy raz, zakopane do ktorego mam sentyment potem wracalismy ja w sukni(atrakcja dnia musialam byc w sklepie i barze a mialam tylko sukniepozatym robilismy zdj), potem do gosc i do mieszkania ktore wynajelismy m-ac wczesniej(kupilismy meble itd, mielismy urzadzone przed slubem) juz do domu nie wrocilam zreszta nie chcialabym mieszkac ani ze swoja rodzina ani z meza rodzicami ale to dluga historia
Stary 2010-12-31, 11:46   #1486
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Brr, przypomnijcie mi, że szukanie rzęs w Sylwestra to jak wyprawa po Świętego Graala Kępek nie dostałam, chociaż pojechałam na drugi koniec miasta. W Naturze były całe sztuczne rzęsy za 4,99 to wzięłam, nakleiłam sobie na próbę i dziwnie się z nimi czuję, pochodzę trochę i sprawdzę, czy nie odpadają.
Sukienka jest, buty są, rajstopy też, bransoletka jest, torebka jest... Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam, bo już nie będę miała szansy dokupić.

Muszę jeszcze gyrosa złożyć, krokiety już są. Niedługo jadę do siebie, a o 20.00 impreza. Bawcie się dobrze, Zazdrośnice
Pewnie mamy te same, też jestem ciekawa czy nie odpadają

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:48   #1487
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

o to tanio, napisz po sylwestrze czy wytrzymaly cala noc moze tez kiedys wyprobujemilej zabawy

Cytat:
Serio ? tzn jak,gorzej? Patrzyla spod byka czy coś?
wedlug niej sie zmarnowalam
Stary 2010-12-31, 11:48   #1488
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
mowisz jak moja mama ktora sie zdziwila ze po slubie od razu chce mieszkac z mezem po slubie pojechalismy do zakopanego na noc poslubnawiadomo pierwszy raz, zakopane do ktorego mam sentyment potem wracalismy ja w sukni(atrakcja dnia musialam byc w sklepie i barze a mialam tylko sukniepozatym robilismy zdj), potem do gosc i do mieszkania ktore wynajelismy m-ac wczesniej(kupilismy meble itd, mielismy urzadzone przed slubem) juz do domu nie wrocilam zreszta nie chcialabym mieszkac ani ze swoja rodzina ani z meza rodzicami ale to dluga historia
Nie,właśnie moim zdaniem jak ktoś decyduje się na ślub powinien zamieszkać z Mężem/Żoną

Czyli rozumiem,że TŻ już pracował,skoro mieliście na mieszkanko itp?

Ja pewnie dla mojej mamci w wieku 19 lat będę jeszcze jej kochanym małym dzieckiem Mój brat ma 19 i za wiele się nie zmieniło :P
Stary 2010-12-31, 11:55   #1489
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Nie,właśnie moim zdaniem jak ktoś decyduje się na ślub powinien zamieszkać z Mężem/Żoną

Czyli rozumiem,że TŻ już pracował,skoro mieliście na mieszkanko itp?

Ja pewnie dla mojej mamci w wieku 19 lat będę jeszcze jej kochanym małym dzieckiem Mój brat ma 19 i za wiele się nie zmieniło :P
tak pracowal zaraz po szkole poszedl do pracy, zreszta piszac mature juz pracowal
ja bylam tym spokojnym dzieckiem co mialo zostac w rodzinnym domu i sie zajac rodzicami dlatego zal byl wiekszy dla nich od zawsze bylam wychowywana pod to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 11:57   #1490
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
tak pracowal zaraz po szkole poszedl do pracy, zreszta piszac mature juz pracowal
ja bylam tym spokojnym dzieckiem co mialo zostac w rodzinnym domu i sie zajac rodzicami dlatego zal byl wiekszy dla nich od zawsze bylam wychowywana pod to
O matko,masakra :/
Nienawidzę czegoś takiego
Pomóc-jak najbardziej ale nie się kurczę opiekować
Twoi rodzicie z góry założyli ,że na starość nie będą mieć na nic siły i będziesz musiała im usługiwać?
Stary 2010-12-31, 11:58   #1491
Parvanti
Zadomowienie

kreaturkka u mnie też wszystko ok, chociaż wiadomo, sesja się zbliża to siedzę i piszę jakieś prace zaliczeniowe, eseje, ankiety tworzę, blee I tak samo jak Ty spędzam dziś wieczór tylko z TŻ, właśnie na niego czekam
Wpadaj do nas częściej

Evel nie przejmuj się plotkami, ludzie na wsi mają trochę inną mentalność, mnie też koleżanki zaczepiają kiedy ślub bo przecież "już TYLE jesteście razem"
A co do dzieci to ważne, że masz z mężem podobne zdanie na ten temat, ja się ostatnio dowiedziałam, że mój chciałby dziecko już pod koniec studiów, no cóż, może mu przejdzie ten pomysł Na razie przemilczałam.

wjosna ja nawet wolę towarzystwo facetów Jest śmieszniej i bardziej na luzie.

Ja też wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i jak najlepszej zabawy
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:59   #1492
nafiyqa
Zakorzenienie

Uff, wrocilam z zakupow!!! To nie jest normalne co sie dzieje w sklepach - pustki! Objezdzilismy 3 hipermarkety, a i tak nie znalazlam wszystkiego, co chcialam.
Biedna bedzie ta moja salatka

Szczerze mowiac to przez te cala latanine i spinanie sie odechciewa mi sie tego sylwestra...

Mowilam juz, ze nie mam sie w co ubrac?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 12:06   #1493
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
O matko,masakra :/
Nienawidzę czegoś takiego
Pomóc-jak najbardziej ale nie się kurczę opiekować
Twoi rodzicie z góry założyli ,że na starość nie będą mieć na nic siły i będziesz musiała im usługiwać?
wymyslili sobie ze bede sama(bo bylam taka grzeczna i niesmiala)i bede tam do konca zycia

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
kreaturkka u mnie też wszystko ok, chociaż wiadomo, sesja się zbliża to siedzę i piszę jakieś prace zaliczeniowe, eseje, ankiety tworzę, blee I tak samo jak Ty spędzam dziś wieczór tylko z TŻ, właśnie na niego czekam
Wpadaj do nas częściej

Evel nie przejmuj się plotkami, ludzie na wsi mają trochę inną mentalność, mnie też koleżanki zaczepiają kiedy ślub bo przecież "już TYLE jesteście razem"
A co do dzieci to ważne, że masz z mężem podobne zdanie na ten temat, ja się ostatnio dowiedziałam, że mój chciałby dziecko już pod koniec studiów, no cóż, może mu przejdzie ten pomysł Na razie przemilczałam.

wjosna ja nawet wolę towarzystwo facetów Jest śmieszniej i bardziej na luzie.

Ja też wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i jak najlepszej zabawy
to tak jak u mnie juz tyleee jestesmy po slubie i ja juz tyleee mam lat, ja sie nie przejmuje tylko wiesz czasem to moze byc przykre
a nie lepiej powiedziec od razu ze nie ma na co liczyc ja wolalam od razu powiedziec mezowi, ze nia ma co liczyc na dzieci od razu po szkole
ja tez wole towarzystwo samych facetow

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Uff, wrocilam z zakupow!!! To nie jest normalne co sie dzieje w sklepach - pustki! Objezdzilismy 3 hipermarkety, a i tak nie znalazlam wszystkiego, co chcialam.
Biedna bedzie ta moja salatka

Szczerze mowiac to przez te cala latanine i spinanie sie odechciewa mi sie tego sylwestra...

Mowilam juz, ze nie mam sie w co ubrac?
to prawda wczoraj nie bylo ziemniakow w sklepie kupilam takie pakowane i tylko 2,5kg ale narazie bedzie
Stary 2010-12-31, 12:13   #1494
Honey_Girl
Zakorzenienie

I jest sukienka!
Kamień spadł mi z serca!

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 12:17   #1495
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość
Nie mowie Kamila, ze to Twoja wina nawet jakbys szla w kostiumie kapielowym ,to masz do tego prawo i nikt nie ma prawa Cie zaczepiać. ALE troszke mnie dziwi, ze skoro juz raz cie to spotkało, a teraz szłaś po ciemku,sama, ta sama trasa to nie przyszło Ci do głowy, żeby "bardziej" sie ubrać. W ten sposob jestes bardziej narazona niz dziewczyna w spodniach czy dlugim plaszczu, i cokolwiek bys nie powiedziala, tak bedzie.
Po prostu pomysl,ze skoro taki czlowiek grasuje w okolicy i wyraznie zainteresowal sie Toba (to juz drugi raz!), to idac tamtedy powinnas sie ubrac troche inaczej, a najlepiej w ogole sama po ciemku tamtą trasą nie chodzić....
idac ta trasa caly czas sie odwracalam czy go nie ma, to jest centralny punkt na moim osiedlu zeby dojsc na przystanek autobusowy/tramwajowy trzeba przejsc tamtedy, to tez najktotsza droga do centrum handlowego.
a ja szlam na zakupy ciochowe tak jak wspomnialam ubralam sie tak z wygody- latwiej sciagnac sukienke niz sciagac za kazdym razem spodnie buzki,swetry kiedy cos przymierzm.
ok na pewno bardziej jaraja go dziewczyny w sukienkach niz spodniach co nie zmienia faktu ze jak caly wieczor nie spotka zadnej w kiecce to w koncu pojdzie za jakas w spodniach i zrobi to swoje obrzydlistwo.

na pewno tamtedy nie bede juz szla pozną porą. czy w spodniach czy w kieccke. dzis przyjezdza po mnie tż zebym nie musiala isc na tramwaj. przyjezdza z kolegami i odwiedzimy to miejsce...oby byl

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:

A tak na logikę to jak ktoś w zimę mógłby chodzić po dworze bez kurtki i płaszcza?
no dokladnie, czy jesli nie wspomnialam ze mialam na sobie majtki i stanik to znaczy ze tego na sobie tez nie mialam?

wszystkim zazdrosnicom życze udanej zabawy! a na Nowy Rok zycze jak najmniej zazdrosci i jak najwiecej przyjemnosci

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-12-31 o 12:20
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 12:20   #1496
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
I jest sukienka!
Kamień spadł mi z serca!
super

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
idac ta trasa caly czas sie odwracalam czy go nie ma, to jest centralny punkt na moim osiedlu zeby dojsc na przystanek autobusowy/tramwajowy trzeba przejsc tamtedy, to tez najktotsza droga do centrum handlowego.
a ja szlam na zakupy ciochowe tak jak wspomnialam ubralam sie tak z wygody- latwiej sciagnac sukienke niz sciagac za kazdym razem spodnie buzki,swetry kiedy cos przymierzm.
ok na pewno bardziej jaraja go dziewczyny w sukienkach niz spodniach co nie zmienia faktu ze jak caly wieczor nie spotka zadnej w kiecce to w koncu pojdzie za jakas w spodniach i zrobi to swoje obrzydlistwo.

na pewno tamtedy nie bede juz szla pozną porą. czy w spodniach czy w kieccke. dzis przyjezdza po mnie tż zebym nie musiala isc na tramwaj. przyjezdza z kolegami i odwiedzimy to miejsce...oby byl

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

no dokladnie, czy jesli nie wspomnialam ze mialam na sobie majtki i stanik to znaczy ze tego na sobie tez nie mialam?
dobry pomysl moze jak zobaczy Cie z jakimis facetami to sie bedzie juz bal tam zaczepiac kogos, tylko niech Twoj tz trzyma nerwy na wodzy zeby potem nie mial klopotow
Stary 2010-12-31, 12:21   #1497
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
super

Niezmiernie się cieszę, bo miałam godzinę na znalezienie sukienki..

Moja kicia skacze po reklamówce i jeździ na niej.. co za widok

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 13:01   #1498
Janis_
Zadomowienie

Czesc, kobietki
Nie mam niestety czasu na nadrabianie, bo zrobilam sobie tylko mini przerwe miedzy przygotowywaniem salatki, a dekorowaniem salonu
Jedzenia mamy chyba na 50 osob (a bedzie nas 17:P), alkoholu - naliczylam 25 butelek (od wodki, po whisky, malibu i inne likiery). Juz nie moge sie doczekac, az zobacze wszystkich w przebraniach za alfonsow i prostytutki Na pewno pozniej pokaze Wam jakies foty

Dziewczyny, zycze Wam cudownej, niezapomnianej zabawy sylwestrowej oraz duuuuuzo szczescia w Nowym Roku!
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:06   #1499
tobiaszowa
Zadomowienie

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny
Stary 2010-12-31, 13:09   #1500
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja jesli chodzi o wieczorna kreacje, to mam tylko...pomalowane na czerwono paznokcie Reszta to bedzie spontan

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości