|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
Szczerze to i dla mnie dużo lepsze jest ważenie się codziennnie. Już mam tradycję poranną, że się ważę codziennie. Dzięki temu wiem czy mogę danego dnia zjeść więcej czy się powstrzymać. Dużo większą frajdę mi to daje.
|
|
|
|
#1472 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mnie też trochę nie było....ja od prawie miesiąca nie biorę sl.... i chciałam sie podzielić czymś...mianowicie waga stoi 70 kg ubyło 4,5 kg ale apetyt mam jak diabli ,jeszcze większy niż przed tabsami ale co najważniejsze ,jestem wypompowana jak dętka ,nie mam na nic siły ,a rano masakra wstać nie mogę o normalnej porze ciągle przestawiam budzik i zasypiam...a zawsze byłam pierwsza..ehh miał ktoś podobne "doznania"po odstawieniu ,ciekawe kiedy wróce na normalny tryb bo teraz to jakbym codziennie w nocy imprezowała
Marika pozdrowienia i buziaki dla wytrwałej kobitki
|
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
no to ja właśnie od kilku dni czuję się tak samo. Codziennie ledwo wstaję, a jak się uda to z zawrotami głowy jakbym jeszcze pijana była. W ciągu dnia, ledwo oczy trzymam otwarte. Natomiast wieczorem, w okolicach godziny 22, o której zawsze chodziłam spać to już mi się spać nie chce i zasypiam dopiero koło 1...o 5 pobudka i cały dzień jak zombie....
apetytu tylko nie ma więc tu plus. |
|
|
|
#1474 |
|
BAN stały
|
Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam .
A co do spania , to ja jestem wyspana, wstaje wcześniej - i nie przeszkadza mi to , a spać mogę iść o wiele później niż kiedyś, więc nie narzekam ![]() Może teraz odzywa sie większa chęc na jedzenie , tego co sobie człowiek odmawiał- bo odrzucało! , ale do słodyczy buzia zaczęła mi się uśmiechać, czego nigdy nie miałam , bo nie jadłam słodyczy. Więc, trochę to dziwne. Ale w sumie, cukru w organizmie brak - to i się upomina. |
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczynki
Wiem,wiem znowu zamilkłam..Ale to zwyczajnie z braku czasu Muszę Wam pochwalić się że zaczynam troszkę schodzić z wagi.Dokładnie nie wiem ile bo mi waga ostro szwankuje(kolejna zresztą!!!!)Napewno nie są to jakieś spektakularne wyniki ale widzę po ciuchach że jednak lecę.Nadmieniam iż jestem na 12 tabletce A....xu ![]() Pozdrawiam Was gorąco
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam mój Sib...x. Dziś pierwsza tabletka. Na wszelki wypadek wzięłam ją po zjedzeniu śniadanka. No i wreszcie są efekety uboczne, jak cudownie, wreszcie czuję, że coś działa. Marika dzięki Ci dobra kobieto za poradę.
Zjadłam o 8 śniadanie potem tabletka o 9 i właśnie oddałam całą resztę żarcia kolegom z pracy, bo nie chce mi się jeść. Brak apetytu - no normalnie super extra. Suchość jest duża, ale dla mnie też wspaniale, bo ja nie lubię pić i nigdy mi się nie chce pić - a dzięki temu wreszcie piję. Dodatkowo lekkie rozkojarzenie (jakbym była trochę pijana) ale póki co nie przeszkadza w pracy - pracuję przy projektach w banku, więc skupienie i kreatywne myślenie non stop potrzebne. Będę Was informowac na bieżąco. |
|
|
|
#1477 |
|
BAN stały
|
Brak słów, nawet żadna nie odpowie, tak się super wspieracie w tym swoim odchudzaniu, a jak któraś zaczyna mieć problemy ze zdrowiem to zaczynacie ignorować.
|
|
|
|
#1478 | |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() Dziś zaczęłam jak to nazywam "przygodę "z S...x 15 jak narazie lekka suchość w ustach i nic więcej ... ![]() ![]() Może troszkę o sobie co nieco ...jestem 44 latką startuję z wagą 95,6 przy 156 ... i ciężka droga przede mną cel najmniejszy to 80 a docelowy 75![]() ![]() Pozdrawiam i życzę super spadków kg ![]() miłego popołudnia wracam do obowiązków ...![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Musisz wiedzieć że każdy organizm jest inny i nie można na sto procent powiedzieć że jak jednej minęły objawy to drugiej tak samo ,nikt ci tego nie zagwarantuje ... więc jak tak fatalnie się czujesz i masz takie objawy jak piszesz wizyta u lekarza wskazana ![]() Takie moje zdanie ...
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na razie, kłamstw? rozumiem, że to dla Ciebie typowe i tak mierzysz innych. Jestem po wizycie...a raczej w trakcie wizyt! jak się okaże, że jest mi coś poważnego to podam kz... |
|
|
|
|
#1480 |
|
Przyczajenie
|
widze że nie jestem wyjątkiem
|
|
|
|
#1481 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
po pierwsze nikogo nie mierzę
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1483 | |||||
|
BAN stały
|
QUOTE=Nemezis0810;3496294 6]Dostałam mój Sib...x. Dziś pierwsza tabletka. Na wszelki wypadek wzięłam ją po zjedzeniu śniadanka. No i wreszcie są efekety uboczne, jak cudownie, wreszcie czuję, że coś działa. Marika dzięki Ci dobra kobieto za poradę.
Zjadłam o 8 śniadanie potem tabletka o 9 i właśnie oddałam całą resztę żarcia kolegom z pracy, bo nie chce mi się jeść. Brak apetytu - no normalnie super extra. Suchość jest duża, ale dla mnie też wspaniale, bo ja nie lubię pić i nigdy mi się nie chce pić - a dzięki temu wreszcie piję. Dodatkowo lekkie rozkojarzenie (jakbym była trochę pijana) ale póki co nie przeszkadza w pracy - pracuję przy projektach w banku, więc skupienie i kreatywne myślenie non stop potrzebne. Będę Was informowac na bieżąco.[/QUOTE] Pierwsza " wariatka", którą cieszą skutki uboczne mam nadzieję że się nie obraziłaś- to miało być stwierdzenie pozytywne. - może nie na miejscuOj koleżanko czekamy na efekty i oczywiście pisz jak się czujesz ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
CYTAT.....A ja nadal mam problemy z ciśnieniem, nie wiem czy zamawiać kolejne tabsy, chciałabym, ale troszkę może lżejsze? Schudnąć, schudłam ok 5kg mi zeszło, dziwi mnie to ciśnienie, bo przy meridi tak nie miałam, a tutaj podchodzi do 230x100 jutro idę do lekarza, bo dostać się to też jest wyczyn... jakie inne polecacie? BRAK SŁÓW - masz racje , na to co piszesz. Tak , pisałam , że organizm się przyzwyczaji , ale kto o zdrowych zmysłach bierze takie leki przy takim ciśnieniu? Od dłuższego czasu ciągle sama piszesz, że nie funkcjonujesz i powiem Ci , że z takim ciśnieniem o jakim mowa , nie siedziałabyś tyle dni , ktoś kto Cie widzi z takim ciśnieniem nie patrzy i nie uśmiecha się do ciebie jak do człowieka zadowolonego z życia. Takie ciśnienie jest wypisane na twarzy a Ty dalej nic z tym nie robisz. Nawet konia by powaliło juz dawno . ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
ty siebie podaj za swoją głupote, że cos brałaś i nie ośmieszaj sie , bo nikt nie pakował ci tabletek do ust. Poczytaj swoje posty , nie trzymają sie ładu i składu.!!! podawaj sobie kogo chcesz!!! nie dla dzieci ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
hej , witam koleżankę. ![]() nie przejmuj się tym , kto z ciśnieniem 230/100 normalnie każdego dnia funkcjonuje i nie idzie od razu do lekarza
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-27 o 15:35 Powód: dopiska |
|||||
|
|
|
#1484 |
|
Przyczajenie
|
no piknie widzę "wybrańcy" są w śród nas ,piękny ton do koleżanek co mają się wspierać....ehh
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- jeszcze nie widziałam lepszej grupy wsparcia także daruj sobie takie wypowiedzi |
|
|
|
#1485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie mogę!!!Dziewczyno czy ty wiesz w ogóle co piszesz Podasz K.Z- gdzie?Na policję?Do animalsu? Może i nas podasz gdzieś bo Ci polecałyśmy te tabsy,co
|
|
#1486 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale riposta , wszystkich poda- nas też!!! A jak Ty się czujesz? widzę , że efekty widać gratuluję![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
"wybrańcy" ? co za stwierdzenie witaj , widzę , że pojawiasz sie cieszy mnie to![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Brak czytania ze zrozumieniem . |
||
|
|
|
#1487 |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- "wybrańcy" ? co za stwierdzenie witaj , widzę , że pojawiasz sie cieszy mnie to![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Brak czytania ze zrozumieniem .[/QUOTE] "wybrańcy " to sarkazm ..oczywiście ale tamta odpowiedź z animalsem ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:dobre---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- a tak w ogóle dziewczyny ..złość piękności szkodzi i nie stresujmy się tamtą wypowiedzią..szkoda życia ..pozdrawiam wszystkie walczące |
|
|
|
#1488 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
![]() Jestem tu nowa i zależy Mi bardo na tym żeby któraś z Was dała Mi jakieś wskazówki w jaki sposób mogłabym zakupić slim.... Bardzo proszę o pomoc ![]() Pozdrawiam Was serdecznie
|
|
|
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
Marika nie obrażam się. Na Ciebie... W życiu.
To nawet miłe. Taka ze mnie krejzolka hehe. |
|
|
|
#1490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co u mnie?Dziękuję,raz z górki a raz pod górkę .Przy stosowaniu Adika mam mniej nieprzyjemnych skutków,niż przy stosowaniu Sl....xu.Często mi serducho wali i mniej śpię.A tak poza tym to nie narzekam.Szczerze mówiąc to strasznie na początku bałam się tego Adika,bo w necie krążą różne opinie.Zresztą tak jest ze wszystkim Nie taki diabeł straszny jak go malują Buziaczki dla Was wszystkich
|
|
#1491 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
oj jesteś krejzolka i to jeszcze jaka ![]() Mam nadzieję, że samo poczucie jest dobre, za co trzymam kciuki i oczywiście za spadek wagi również ![]() Milutkiego dnia i proszę o relacje samo poczucia ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
proszę PW---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
ale tamta odpowiedź z animalsem ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:dobre---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- a tak w ogóle dziewczyny ..złość piękności szkodzi i nie stresujmy się tamtą wypowiedzią..szkoda życia ..pozdrawiam wszystkie walczące trafna wypowiedź, nie ma sensu się stresować trzeba się cieszyć ze wszystkiego i a nie tak jak to napisałaś , brać do siebie wypowiedzi mało znaczące i niczym nie potwierdzone.---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
nie tylko o adik.....krążą pogłoski , ale jak wiesz i sama napisałaś - każdy reaguje inaczej , tylko sie cieszyć że działa, ja bym sie nie pokusiła , bo już brałam i wiem jakie działanie miał na mnie. Zresztą , podobnie jak na innych działa sibutr....., tak jak na Ciebie nie korzystnie , Ważne że kg spadają i tego się trzymać. Powodzonka w takim razie , oby spadło tyle ile chcesz ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
poszło na maila
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-28 o 07:19 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#1492 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na własną odpwoedzialność, a skąd wiesz, że biorę i czy w ogolę biorę? co ty o mnie wiesz i o powodach dla których tu jestem? was nie, bo jestescie zbyt zajete sobą i swoimi kompleksami, nie miałybyscie czasu. może dziewczynką to ty jesteś, a ja już dawno jestem kobietą i to nas różni. sprawdzcie sobie w słowniku co to jest sarkazm i riposta bo chyba tego w gimnazjum nie było... ja wam polecam zamiast slim...coś na głowę, choć nie wiem czy nie za późno, a najbardziej dla mariki, bo ona żyje wizazem i wątkami o odchudzaniu co dla mnie jest już patologia samą w sobie, może jakbyś trochę wyszła za komputera zobaczyłabyś coś wiecej poza zbednymi kg i rudymi kasztanowymi włosami |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1494 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w necie mozesz pisać wszystko i byc kim chcesz.[/QUOTE] dobrze to napisałaś , trafiłaś w 100000 można być kim sie chce , i właśnie ja tym kimś jestem żeby takie niestabilne osoby jak ty nakręcać . jesteś małolata , co widać po formie pisania , dzieciaku!!! gubisz się z tym co piszesz , nie ogarniasz samej siebie a co powiedzieć net i ludzi oraz ich wypowiedzi. - czepnij sie kogo innego a ode mnie z daleka!!! ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- szkoda tracić czas ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- [QUOTE=_Khloe;34985465] sprawdzcie sobie w słowniku co to jest sarkazm i riposta bo chyba tego w gimnazjum nie było... odpowiedż , skoro nie wiesz co to znaczy RIPOSTA celna i bezzwłoczna odpowiedź na czyjś komentarz lub pytanie SARKAZM IRONIA W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-29 o 05:24 Powód: dopisek odpowiedzi |
|
|
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Hej, melduję się z frontu diety.
Dziś już 2 tabletka, ale mam wrażenie, że nie działa tak silnie jak wczoraj. Ale jeść się za bardzo nie chce i to cieszy. Lekkie mrowienie, potliwość i suchość - ale jest gites. Buziaki dla Was. |
|
|
|
#1496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz ty zobacz co oznacza ironia celowa,albo zapytaj Panią w szkole.Pozdrowienia dla ciebie.
|
|
#1497 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() u mnie dzis też 2 tabletka poza suchością w buzi nic więcej nie odczuwam sypiam dobrze a nawet lepiej jak poprzednio hiii bo chodziłam spac około 2-3 i wstawałam o 9-10 zmęczona a teraz usnełam kilka minut po23i wstałam po 7 wyspana hiiii![]() :.Pozdrawiam wszystkie i jak zawsze życzę dużżżżżżżżżżżżżżychhhhhhh hh spadków kg ![]() ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oj , oj koleżanko . Narzekasz już że 2 nie działa Działa , tylko nie ma takiego szoku dla organizmu jak na początku. Będzie dobrze pozdrawiam i trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie drogie moje
![]() Mimo, że spałam dzisiaj całe 3 godziny i, że wyglądam jak zombie, i że obudziłam swojego kierownika o 6 rano z płaczem mówiąc mu, że zgubiłam klucze do firmy, i że musiałam jechać do niego do domu po zapasowe klucze i widzieć go w piżamie, nieogolonego i w kapciach, mimo, że jak już dojechałam do pracy to się okazało, że swoje klucze mam jednak w tej torebce....to czuję się świetnie Na wadze bez zmian od kilku dni, ale to standard, czasem tak mi się zatrzymuje. Zanotowałam większy apetyt i nie umiem tego z niczym powiązać, bo okres miałam 2 tyg temu więc to nie to. No ale staram się olewać to burczenie w brzuchu. Swoją drogą nawet fajnie jest znowu czuć te świdrowanie żołądka ![]() Pozdrawiam was w ten piękny, słoneczny dzień i życzę wam cudownego weekendu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

mam nadzieję że się nie obraziłaś- to miało być stwierdzenie pozytywne.
, wszystkich poda- nas też!!!
klask i: