Slimex 15 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 09:55   #1471
crookass
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

Szczerze to i dla mnie dużo lepsze jest ważenie się codziennnie. Już mam tradycję poranną, że się ważę codziennie. Dzięki temu wiem czy mogę danego dnia zjeść więcej czy się powstrzymać. Dużo większą frajdę mi to daje.
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:07   #1472
nata34
Przyczajenie

hej dziewczyny mnie też trochę nie było....ja od prawie miesiąca nie biorę sl.... i chciałam sie podzielić czymś...mianowicie waga stoi 70 kg ubyło 4,5 kg ale apetyt mam jak diabli ,jeszcze większy niż przed tabsami ale co najważniejsze ,jestem wypompowana jak dętka ,nie mam na nic siły ,a rano masakra wstać nie mogę o normalnej porze ciągle przestawiam budzik i zasypiam...a zawsze byłam pierwsza..ehh miał ktoś podobne "doznania"po odstawieniu ,ciekawe kiedy wróce na normalny tryb bo teraz to jakbym codziennie w nocy imprezowała
Marika pozdrowienia i buziaki dla wytrwałej kobitki
nata34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:26   #1473
crookass
Raczkowanie

no to ja właśnie od kilku dni czuję się tak samo. Codziennie ledwo wstaję, a jak się uda to z zawrotami głowy jakbym jeszcze pijana była. W ciągu dnia, ledwo oczy trzymam otwarte. Natomiast wieczorem, w okolicach godziny 22, o której zawsze chodziłam spać to już mi się spać nie chce i zasypiam dopiero koło 1...o 5 pobudka i cały dzień jak zombie....
apetytu tylko nie ma więc tu plus.
Stary 2012-06-26, 18:03   #1474
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam .

A co do spania , to ja jestem wyspana, wstaje wcześniej - i nie przeszkadza mi to , a spać mogę iść o wiele później niż kiedyś, więc nie narzekam

Może teraz odzywa sie większa chęc na jedzenie , tego co sobie człowiek odmawiał- bo odrzucało! , ale do słodyczy buzia zaczęła mi się uśmiechać, czego nigdy nie miałam , bo nie jadłam słodyczy. Więc, trochę to dziwne. Ale w sumie, cukru w organizmie brak - to i się upomina.
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:15   #1475
nenkaEr
Raczkowanie

Hejka dziewczynki
Wiem,wiem znowu zamilkłam..Ale to zwyczajnie z braku czasu
Muszę Wam pochwalić się że zaczynam troszkę schodzić z wagi.Dokładnie nie wiem ile bo mi waga ostro szwankuje(kolejna zresztą!!!!)Napewno nie są to jakieś spektakularne wyniki ale widzę po ciuchach że jednak lecę.Nadmieniam iż jestem na 12 tabletce A....xu
Pozdrawiam Was gorąco

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:05   #1476
Nemezis0810
Raczkowanie

Dostałam mój Sib...x. Dziś pierwsza tabletka. Na wszelki wypadek wzięłam ją po zjedzeniu śniadanka. No i wreszcie są efekety uboczne, jak cudownie, wreszcie czuję, że coś działa. Marika dzięki Ci dobra kobieto za poradę.
Zjadłam o 8 śniadanie potem tabletka o 9 i właśnie oddałam całą resztę żarcia kolegom z pracy, bo nie chce mi się jeść. Brak apetytu - no normalnie super extra. Suchość jest duża, ale dla mnie też wspaniale, bo ja nie lubię pić i nigdy mi się nie chce pić - a dzięki temu wreszcie piję. Dodatkowo lekkie rozkojarzenie (jakbym była trochę pijana) ale póki co nie przeszkadza w pracy - pracuję przy projektach w banku, więc skupienie i kreatywne myślenie non stop potrzebne.
Będę Was informowac na bieżąco.
Nemezis0810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:09   #1477
_Khloe
BAN stały

Brak słów, nawet żadna nie odpowie, tak się super wspieracie w tym swoim odchudzaniu, a jak któraś zaczyna mieć problemy ze zdrowiem to zaczynacie ignorować.
_Khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:20   #1478
gosik39
Przyczajenie

Hej dziewczynki
Dziś zaczęłam jak to nazywam "przygodę "z S...x 15 jak narazie lekka suchość w ustach i nic więcej ... poczekamy kilka dni jak będzie dalej ... Mam nadzieję że wciąż będzie bez "skutków ubocznych"
Może troszkę o sobie co nieco ...jestem 44 latką startuję z wagą 95,6 przy 156 ... i ciężka droga przede mną cel najmniejszy to 80 a docelowy 75
Pozdrawiam i życzę super spadków kg miłego popołudnia wracam do obowiązków ...

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez _Khloe Pokaż wiadomość
A ja nadal mam problemy z ciśnieniem, nie wiem czy zamawiać kolejne tabsy, chciałabym, ale troszkę może lżejsze?
Schudnąć, schudłam ok 5kg mi zeszło, dziwi mnie to ciśnienie, bo przy meridi tak nie miałam, a tutaj podchodzi do 230x100 jutro idę do lekarza, bo dostać się to też jest wyczyn...
jakie inne polecacie?
narazie to zacznij od wizyty u lekarza i bez kłamstw powiedz co brałaś i jak długo a potem zależnie od "diagnozy" zdecydujesz czy zamawiać czy nie ...
Musisz wiedzieć że każdy organizm jest inny i nie można na sto procent powiedzieć że jak jednej minęły objawy to drugiej tak samo ,nikt ci tego nie zagwarantuje ... więc jak tak fatalnie się czujesz i masz takie objawy jak piszesz wizyta u lekarza wskazana Takie moje zdanie ...
gosik39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:38   #1479
_Khloe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosik39 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Dziś zaczęłam jak to nazywam "przygodę "z S...x 15 jak narazie lekka suchość w ustach i nic więcej ... poczekamy kilka dni jak będzie dalej ... Mam nadzieję że wciąż będzie bez "skutków ubocznych"
Może troszkę o sobie co nieco ...jestem 44 latką startuję z wagą 95,6 przy 156 ... i ciężka droga przede mną cel najmniejszy to 80 a docelowy 75
Pozdrawiam i życzę super spadków kg miłego popołudnia wracam do obowiązków ...

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

narazie to zacznij od wizyty u lekarza i bez kłamstw powiedz co brałaś i jak długo a potem zależnie od "diagnozy" zdecydujesz czy zamawiać czy nie ...
Musisz wiedzieć że każdy organizm jest inny i nie można na sto procent powiedzieć że jak jednej minęły objawy to drugiej tak samo ,nikt ci tego nie zagwarantuje ... więc jak tak fatalnie się czujesz i masz takie objawy jak piszesz wizyta u lekarza wskazana Takie moje zdanie ...

Na razie, kłamstw? rozumiem, że to dla Ciebie typowe i tak mierzysz innych.
Jestem po wizycie...a raczej w trakcie wizyt!
jak się okaże, że jest mi coś poważnego to podam kz...
Stary 2012-06-27, 13:58   #1480
Crystale
Przyczajenie

widze że nie jestem wyjątkiem
Crystale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 14:42   #1481
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
Napisze ostatni raz w odpowiedzi tobie ;
po pierwsze nikogo nie mierzę każdy ma swój rozum i postępuje jak uważa ,napisałam swoje zdanie a nie oceniałam kogoś ... nie rozumie dlaczego tak na mnie naskoczyłaś ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 15:00   #1482
enka30
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez niepokonana27 Pokaż wiadomość
te tabletki są w Polsce w ogóle niedostępne, można je dostać w Anglii, tam chyba bez recepty ale nie jestem pewna, ja zamawiałam przez internet u jednego pana, jesli ktos chce namiary to proszę pisać
Witaj,bardzo bym była wdzięczna za podanie namiarów na tego pana,mój email leo30@interia.eu
enka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:38   #1483
marika39
BAN stały

QUOTE=Nemezis0810;3496294 6]Dostałam mój Sib...x. Dziś pierwsza tabletka. Na wszelki wypadek wzięłam ją po zjedzeniu śniadanka. No i wreszcie są efekety uboczne, jak cudownie, wreszcie czuję, że coś działa. Marika dzięki Ci dobra kobieto za poradę.
Zjadłam o 8 śniadanie potem tabletka o 9 i właśnie oddałam całą resztę żarcia kolegom z pracy, bo nie chce mi się jeść. Brak apetytu - no normalnie super extra. Suchość jest duża, ale dla mnie też wspaniale, bo ja nie lubię pić i nigdy mi się nie chce pić - a dzięki temu wreszcie piję. Dodatkowo lekkie rozkojarzenie (jakbym była trochę pijana) ale póki co nie przeszkadza w pracy - pracuję przy projektach w banku, więc skupienie i kreatywne myślenie non stop potrzebne.
Będę Was informowac na bieżąco.[/QUOTE]

polecam się

Pierwsza " wariatka", którą cieszą skutki uboczne mam nadzieję że się nie obraziłaś- to miało być stwierdzenie pozytywne.- może nie na miejscu

Oj koleżanko

czekamy na efekty i oczywiście pisz jak się czujesz

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Brak słów, nawet żadna nie odpowie, tak się super wspieracie w tym swoim odchudzaniu, a jak któraś zaczyna mieć problemy ze zdrowiem to zaczynacie ignorować.

Cytat:
z tego samego powodu co Ty sama pisałaś, że przejdzie..., bo organizm musi się przyzwyczaic.
Cytat:

No właśnie w ogóle nie funkcjonuje....tzn dziś lepiej skończe to opakowanie, co drugi dzień...moze są za mocne? może to jest spowodowane moją sytuacją?

lekarz...jutro!

CYTAT.....A ja nadal mam problemy z ciśnieniem, nie wiem czy zamawiać kolejne tabsy, chciałabym, ale troszkę może lżejsze?

Schudnąć, schudłam ok 5kg mi zeszło, dziwi mnie to ciśnienie, bo przy meridi tak nie miałam, a tutaj podchodzi do 230x100 jutro idę do lekarza, bo dostać się to też jest wyczyn...
jakie inne polecacie?

BRAK SŁÓW - masz racje , na to co piszesz.

Tak , pisałam , że organizm się przyzwyczaji , ale kto o zdrowych zmysłach bierze takie leki przy takim ciśnieniu? Od dłuższego czasu ciągle sama piszesz, że nie funkcjonujesz i powiem Ci , że z takim ciśnieniem o jakim mowa , nie siedziałabyś tyle dni , ktoś kto Cie widzi z takim ciśnieniem nie patrzy i nie uśmiecha się do ciebie jak do człowieka zadowolonego z życia.
Takie ciśnienie jest wypisane na twarzy a Ty dalej nic z tym nie robisz. Nawet konia by powaliło juz dawno .

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:

ty siebie podaj za swoją głupote, że cos brałaś i nie ośmieszaj sie , bo nikt nie pakował ci tabletek do ust. Poczytaj swoje posty , nie trzymają sie ładu i składu.!!!

podawaj sobie kogo chcesz!!!

nie dla dzieci

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez gosik39 Pokaż wiadomość
Napisze ostatni raz w odpowiedzi tobie ;
po pierwsze nikogo nie mierzę każdy ma swój rozum i postępuje jak uważa ,napisałam swoje zdanie a nie oceniałam kogoś ... nie rozumie dlaczego tak na mnie naskoczyłaś ...

hej , witam koleżankę.

nie przejmuj się tym , kto z ciśnieniem 230/100 normalnie każdego dnia funkcjonuje i nie idzie od razu do lekarza

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-06-27 o 15:35 Powód: dopiska
Stary 2012-06-27, 16:18   #1484
nata34
Przyczajenie

no piknie widzę "wybrańcy" są w śród nas ,piękny ton do koleżanek co mają się wspierać....ehh

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
jeszcze nie widziałam lepszej grupy wsparcia także daruj sobie takie wypowiedzi
Stary 2012-06-27, 16:19   #1485
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:

No nie mogę!!!Dziewczyno czy ty wiesz w ogóle co piszeszBierzesz te tabsy na własną odpowiedzialność,chyba już jesteś dorosłą dziewczynką!!!
Podasz K.Z- gdzie?Na policję?Do animalsu?
Może i nas podasz gdzieś bo Ci polecałyśmy te tabsy,co:what :

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 16:55   #1486
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
No nie mogę!!!Dziewczyno czy ty wiesz w ogóle co piszeszBierzesz te tabsy na własną odpowiedzialność,chyba już jesteś dorosłą dziewczynką!!!

ale riposta , wszystkich poda- nas też!!!

A jak Ty się czujesz? widzę , że efekty widać gratuluję

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez nata34 Pokaż wiadomość
no piknie widzę "wybrańcy" są w śród nas ,piękny ton do koleżanek co mają się wspierać....ehh

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

jeszcze nie widziałam lepszej grupy wsparcia także daruj sobie takie wypowiedzi

"wybrańcy" ? co za stwierdzenie

witaj , widzę , że pojawiasz sie cieszy mnie to

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Brak czytania ze zrozumieniem .
Stary 2012-06-27, 20:37   #1487
nata34
Przyczajenie

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Brak czytania ze zrozumieniem .[/QUOTE]
"wybrańcy " to sarkazm ..oczywiście
ale tamta odpowiedź z animalsemklask i:kla ski:dobre

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

a tak w ogóle dziewczyny ..złość piękności szkodzi i nie stresujmy się tamtą wypowiedzią..szkoda życia ..pozdrawiam wszystkie walczące
Stary 2012-06-27, 20:49   #1488
Ola693
Przyczajenie

Witam dziewczynki

Jestem tu nowa i zależy Mi bardo na tym żeby któraś z Was dała Mi jakieś wskazówki w jaki sposób mogłabym zakupić slim....

Bardzo proszę o pomoc

Pozdrawiam Was serdecznie
Ola693 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:25   #1489
Nemezis0810
Raczkowanie

Marika nie obrażam się. Na Ciebie... W życiu.
To nawet miłe. Taka ze mnie krejzolka hehe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 22:22   #1490
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
ale riposta , wszystkich poda- nas też!!!

A jak Ty się czujesz? widzę , że efekty widać gratuluję

Noo,zobacz-już trzęsę tyłkiem
A co u mnie?Dziękuję,raz z górki a raz pod górkę.Przy stosowaniu Adika mam mniej nieprzyjemnych skutków,niż przy stosowaniu Sl....xu.
Często mi serducho wali i mniej śpię.A tak poza tym to nie narzekam.Szczerze mówiąc to strasznie na początku bałam się tego Adika,bo w necie krążą różne opinie.Zresztą tak jest ze wszystkimNie taki diabeł straszny jak go malująBuziaczki dla Was wszystkich

Stary 2012-06-28, 07:23   #1491
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Marika nie obrażam się. Na Ciebie... W życiu.
To nawet miłe. Taka ze mnie krejzolka hehe.

oj jesteś krejzolka i to jeszcze jaka zakręcona , w pozytywnym znaczeniu

Mam nadzieję, że samo poczucie jest dobre, za co trzymam kciuki i oczywiście za spadek wagi również

Milutkiego dnia i proszę o relacje samo poczucia

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ola693 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Jestem tu nowa i zależy Mi bardo na tym żeby któraś z Was dała Mi jakieś wskazówki w jaki sposób mogłabym zakupić slim....

Bardzo proszę o pomoc

Pozdrawiam Was serdecznie

proszę PW

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:
Napisane przez nata34 Pokaż wiadomość

"wybrańcy " to sarkazm ..oczywiście
ale tamta odpowiedź z animalsemklask i:kla ski:dobre

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

a tak w ogóle dziewczyny ..złość piękności szkodzi i nie stresujmy się tamtą wypowiedzią..szkoda życia ..pozdrawiam wszystkie walczące[/QUOTE]

trafna wypowiedź, nie ma sensu się stresować trzeba się cieszyć ze wszystkiego i a nie tak jak to napisałaś , brać do siebie wypowiedzi mało znaczące i niczym nie potwierdzone.

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Noo,zobacz-już trzęsę tyłkiem
A co u mnie?Dziękuję,raz z górki a raz pod górkę.Przy stosowaniu Adika mam mniej nieprzyjemnych skutków,niż przy stosowaniu Sl....xu.
Często mi serducho wali i mniej śpię.A tak poza tym to nie narzekam.Szczerze mówiąc to strasznie na początku bałam się tego Adika,bo w necie krążą różne opinie.Zresztą tak jest ze wszystkimNie taki diabeł straszny jak go malująBuziaczki dla Was wszystkich

nie tylko o adik.....krążą pogłoski , ale jak wiesz i sama napisałaś - każdy reaguje inaczej , tylko sie cieszyć że działa, ja bym sie nie pokusiła , bo już brałam i wiem jakie działanie miał na mnie. Zresztą , podobnie jak na innych działa sibutr....., tak jak na Ciebie nie korzystnie , Ważne że kg spadają i tego się trzymać. Powodzonka w takim razie , oby spadło tyle ile chcesz

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ola693 Pokaż wiadomość
Haloooo
Mam pytanko ---> gdzie Ja mogę zakupić te cud tabletki (slimex 15)

Proszę o szybką odpowiedź plissssssssssss

mail ---> ola693@opoczta.pl

poszło na maila

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-06-28 o 07:19 Powód: dopisek
Stary 2012-06-28, 11:30   #1492
_Khloe
BAN stały

Cytat:
jak nie możesz to puść, a ty wiesz, bo chyba nie, chyba ci się organizacje pomyliły, albo mieszasz fakty.
na własną odpwoedzialność, a skąd wiesz, że biorę i czy w ogolę biorę? co ty o mnie wiesz i o powodach dla których tu jestem?
was nie, bo jestescie zbyt zajete sobą i swoimi kompleksami, nie miałybyscie czasu.
może dziewczynką to ty jesteś, a ja już dawno jestem kobietą i to nas różni.

sprawdzcie sobie w słowniku co to jest sarkazm i riposta bo chyba tego w gimnazjum nie było...

ja wam polecam zamiast slim...coś na głowę, choć nie wiem czy nie za późno, a najbardziej dla mariki, bo ona żyje wizazem i wątkami o odchudzaniu co dla mnie jest już patologia samą w sobie, może jakbyś trochę wyszła za komputera zobaczyłabyś coś wiecej poza zbednymi kg i rudymi kasztanowymi włosami i to sie trzyma niczego jak można być tak pustym? jak to jest dla was norma to trujcie sie dalej, w necie mozesz pisać wszystko i byc kim chcesz.
Stary 2012-06-28, 12:15   #1493
MILENA 1983
Raczkowanie

Cytat:
jak nie możesz to puść, a ty wiesz, bo chyba nie, chyba ci się organizacje pomyliły, albo mieszasz fakty.
na własną odpwoedzialność, a skąd wiesz, że biorę i czy w ogolę biorę? co ty o mnie wiesz i o powodach dla których tu jestem?
was nie, bo jestescie zbyt zajete sobą i swoimi kompleksami, nie miałybyscie czasu.

sprawdzcie sobie w słowniku co to jest sarkazm i riposta bo chyba tego w gimnazjum nie było...

ja wam polecam zamiast slim...coś na głowę, choć nie wiem czy nie za późno, a najbardziej dla mariki, bo ona żyje wizazem i wątkami o odchudzaniu co dla mnie jest już patologia samą w sobie, może jakbyś trochę wyszła za komputera zobaczyłabyś coś wiecej poza zbednymi kg i rudymi kasztanowymi włosami i to sie trzyma niczego jak można być tak pustym? jak to jest dla was norma to trujcie sie dalej, w necie mozesz pisać wszystko i byc kim chcesz.
Dziewczyny o co tyle hałasu...po co to szczekanie na siebie...czy warto sie obrażać??Każda która zagląda na to forum robi to tylko z własnej nieprzymuszonej woli,a ile kto siedzi przy kompie to jego sprawa.Odpuść!!!!

Zawsze bądź pierwszorzędną wersją siebie, zamiast drugorzędną wersją kogoś innego.......

MILENA 1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 13:08   #1494
marika39
BAN stały

Cytat:

w necie mozesz pisać wszystko i byc kim chcesz.[/QUOTE]

dobrze to napisałaś , trafiłaś w 100000 można być kim sie chce , i właśnie ja tym kimś jestem żeby takie niestabilne osoby jak ty nakręcać . jesteś małolata , co widać po formie pisania , dzieciaku!!! gubisz się z tym co piszesz , nie ogarniasz samej siebie a co powiedzieć net i ludzi oraz ich wypowiedzi. - czepnij sie kogo innego a ode mnie z daleka!!!

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

szkoda tracić czas

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

[QUOTE=_Khloe;34985465]

odpowiedż , skoro nie wiesz co to znaczy

RIPOSTA
celna i bezzwłoczna odpowiedź na czyjś komentarz lub pytanie

SARKAZM IRONIA
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-06-29 o 05:24 Powód: dopisek odpowiedzi
Stary 2012-06-28, 13:32   #1495
Nemezis0810
Raczkowanie

Hej, melduję się z frontu diety.
Dziś już 2 tabletka, ale mam wrażenie, że nie działa tak silnie jak wczoraj. Ale jeść się za bardzo nie chce i to cieszy. Lekkie mrowienie, potliwość i suchość - ale jest gites.
Buziaki dla Was.
Stary 2012-06-28, 14:11   #1496
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:

Słuchaj piękna i bez kompleksowa dziecinko.Nie interesuje mnie powód twojego zaglądania tutaj,ale wydaje się to oczywiste.Tak jak oczywiste jest to że piszesz bardzo chaotycznie i pewnie równie chaotycznie czytasz i rozumiesz wypowiedzi,bo nie trafia nawet do ciebie celowa ironia.Tak więc zadanie domowe dla ciebie Teraz ty zobacz co oznacza ironia celowa,albo zapytaj Panią w szkole.Pozdrowienia dla ciebie.

Stary 2012-06-28, 15:18   #1497
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
Dziś już 2 tabletka, ale mam wrażenie, że nie działa tak silnie jak wczoraj. Ale jeść się za bardzo nie chce i to cieszy. Lekkie mrowienie, potliwość i suchość - ale jest gites.
Buziaki dla Was.
Hej widzę ze obie jednakowo zaczęłyśmy u mnie dzis też 2 tabletka poza suchością w buzi nic więcej nie odczuwam sypiam dobrze a nawet lepiej jak poprzednio hiii bo chodziłam spac około 2-3 i wstawałam o 9-10 zmęczona a teraz usnełam kilka minut po23i wstałam po 7 wyspana hiiii z jedzeniem to ograniczam jakościowo i ilościowo:.
Pozdrawiam wszystkie i jak zawsze życzę dużżżżżżżżżżżżżżychhhhhhh hh spadków kg
Stary 2012-06-28, 15:55   #1498
marika39
BAN stały

Cytat:
Buziaki dla Was.

oj , oj koleżanko . Narzekasz już że 2 nie działa Działa , tylko nie ma takiego szoku dla organizmu jak na początku. Będzie dobrze pozdrawiam i trzymam kciuki
Stary 2012-06-28, 23:06   #1499
enka30
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
oj , oj koleżanko . Narzekasz już że 2 nie działa Działa , tylko nie ma takiego szoku dla organizmu jak na początku. Będzie dobrze pozdrawiam i trzymam kciuki
Witaj Marika,mam prośbę czy możesz mi przysłać gdzie mogę kupić te tabletki cuda mój email leo30@interia.eu
Pozdrawiam serdecznie
enka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:50   #1500
crookass
Raczkowanie

Witajcie drogie moje
Mimo, że spałam dzisiaj całe 3 godziny i, że wyglądam jak zombie, i że obudziłam swojego kierownika o 6 rano z płaczem mówiąc mu, że zgubiłam klucze do firmy, i że musiałam jechać do niego do domu po zapasowe klucze i widzieć go w piżamie, nieogolonego i w kapciach, mimo, że jak już dojechałam do pracy to się okazało, że swoje klucze mam jednak w tej torebce....to czuję się świetnie
Na wadze bez zmian od kilku dni, ale to standard, czasem tak mi się zatrzymuje. Zanotowałam większy apetyt i nie umiem tego z niczym powiązać, bo okres miałam 2 tyg temu więc to nie to. No ale staram się olewać to burczenie w brzuchu. Swoją drogą nawet fajnie jest znowu czuć te świdrowanie żołądka

Pozdrawiam was w ten piękny, słoneczny dzień i życzę wam cudownego weekendu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości