|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
troche to bez sensu zrobili, że nie można dokupić np. reklamówek itp. bez opłaty na biuro, nigdy jej nie było.. a teraz mi wyskakuje 7,90; a rano zapomnialam dopisac.. eh
|
|
|
|
#1472 |
|
Rozeznanie
|
Aktualny 620851
następny 620855 |
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
620 851 - zestaw 10 katalogów bieżących
620855 - zestaw 10 katalogów następnych |
|
|
|
#1474 |
|
BAN stały
|
dlaczego znowu zablokowane logowanie;/ ??
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
wow, już ulotka? kurcze, a ja i tak będę robić zamówienie dopiero za kilka dni... bu
a kilka rzeczy mi się podoba - na pewno niebawem będą w brakach, jak choćby ten lakier z GG
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie działa ![]() Zamówienie złożyłam dopiero teraz, 122PP, zero braków
|
|
#1478 |
|
BAN stały
|
u mnie pisze tak :
Logowanie jest niemożliwe Przyczyna: Zamknięcie Katalogu - Trwa procedura przeliczenia wyników okresu obowiązywania Katalogu, zalogowanie jest niemożliwe. Zapraszamy ponownie w poniedziałek od godziny 6.00. |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml
pojawia się nowy katalog Tylko narazie jest większosc białych stron u mnie
|
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1481 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
I tak szybko pojawił się katalog, zawsze pojawia się dopiero środa/czwartek, a tu poniedziałek i już oni wrzucają na serwer, wow coś nowego
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
wiecie gdzie teraz jest cennik nowy????
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Jednak puściłam zamówienie ze źle zredukowanymi produktami, rano wpisywałam kilka razy zamówienie, bo myślałam, że może liczy się kolejność wpisywania
, no i zapomniałam dopisać rzeczy z ulotki Zredukowało mi podkład artist, który ma cenę standardową 46,90zł, a krem diamond, który kosztuje 139zł pozostał bez zmian, dziwne .Zadzwoniłam o 9 do Ori i pani stwierdziła, że diamond jest w promocji, dlatego się nie redukuje, bo redukują się tylko produkty nie będące w promocji . No to ja pani mówię, że dziwne, bo podkład jest w promocji, a się zredukował i mówię pani, że chyba jest źle poinformowana, bo redukuje się produkt będący w promocji, ale redukcja ceny jest od ceny standardowej. Na to pani, że zaraz się spyta A i jeszcze pani mówi, że przecież mogę oddać potem ten diamond, a ja na to pani, że wtedy ta zniżka 90% mi przepadnie, bo już obniżyło mi podkład, na to pani, acha, no tak. No i mam napisac reklamację, bo coś faktycznie źle policzyło .
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=just75;29997248Zadz woniłam o 9 do Ori i pani stwierdziła, że diamond jest w promocji, dlatego się nie redukuje, bo redukują się tylko produkty nie będące w promocji
. No to ja pani mówię, że dziwne, bo podkład jest w promocji, a się zredukował i mówię pani, że chyba jest źle poinformowana, bo redukuje się produkt będący w promocji, ale redukcja ceny jest od ceny standardowej. Na to pani, że zaraz się spyta A i jeszcze pani mówi, że przecież mogę oddać potem ten diamond, a ja na to pani, że wtedy ta zniżka 90% mi przepadnie, bo już obniżyło mi podkład, na to pani, acha, no tak.[/QUOTE] Moja koleżanka składała dziś o 6 rano zamówienie i nową wodę ByMarcel policzyli jej 90% taniej od ceny standardowej, zapłaciła za nią tylko 9,92 zł. Wybaczcie, ale gdybyśmy tylko mieli wybór w kosmetykach, które nie są aktualnie w promocji, bo jest mało takich rzeczy, zwłaszcza, że Wellnes i akcesoria odpadają oraz promocje wiązane
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny u was też katalog 16 wyświetla się tylko 3 str a reszta białe kartki?
|
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1488 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pomóżcie.. Jestem w Ori 3 katalog. W pierwszym (13) zrobiłam 100 PP, w drugim (14) 201 PP i moje pytanie jest - czy w katalogu 15 mogę skorzystać z jakiegoś przywileju ze względu na te 201 PP w poprzednim katalogu ? Wiem, że od tego katalogu zmienia się BK, ale co z punktami z poprzedniego ? Liczyłam na tańsze próbki, ale czy to się łapie jeszcze pod stary program ?
|
|
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie może, gdzie w Warszawie można odbierać paczki?? Bo mam nową konsultantkę, która studiuje w Wawie i mogłaby tam odbierać zamówienia, ale jak wybieram miejsce dostawy to mi się tylko pokazuje Warszawa 2 i tyle, adresu nie ma... Gdzie indziej można to sprawdzić?
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest na przeciwko Makro w Alejach Jerozolimskich i w systemie dokładnie wyświetle się Warszawa 2 |
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nawet jakbyś zrobiła 500pkt to i tak się nie podwaja czyli ważne że przeszłaś 100pp gorzej jakbyś miała ich mniej . Ty napewno liczysz się do tego starego bo tak weszłaś w stary . tańsze próbki napewno możesz kupić bo masz zrobione w drugim ponad 200pp a żeby mieć tańsze próbki to trzeba mieć minimum 200pp czyli to jest wejście w klasę biznes. |
|
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
A moje zamówienie nieduże, tylko do domu za 27pp. Jestem bardzo niezadowolona ze zmian od tego katalogu... Nie udało mi się ominąć opłaty, więc żeby nie płacić 7,9 za samą przesyłkę wzięłam krem Silk z orchideą... bardzo go nie lubię, ale może go komuś dam w prezencie. Ori ma u mnie dużego minusa
|
|
|
|
#1495 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj miałam 67 PP a dzisiaj już 42PP jaja sobie robią. I są braki ;/ Porażka jak dla mnie myślałam że bez problemy uniknę opłaty ale to chyba nie możliwe.
Edytowane przez Agneskaa Czas edycji: 2011-10-17 o 16:29 |
|
|
|
#1498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nawet tu nowosc wprowadzili.... cennik jest w pdf nie mozna ustawic wg stron
~D Edytowane przez tabeh Czas edycji: 2011-10-17 o 16:45 |
|
|
|
|
#1499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż z filią daliby sobie spokój mają własne magazyny to już bez przesady że mam płacić opłate przesyłkową nononono podpadli mi a z tego cennika to już wogoóle nic nie widać
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze staram sie robic jedno zamówienie na katalog bo szkoda kasy na przesyłki.
ja mialam 72 pp i wode midnight pearl mi zredukowało
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

a kilka rzeczy mi się podoba - na pewno niebawem będą w brakach, jak choćby ten lakier z GG 

06.12.2020
, no i zapomniałam dopisać rzeczy z ulotki
.

a z tego cennika to już wogoóle nic nie widać