|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Dobry
![]() Fajnie sie wczoraj wybawiłam, tz. wysiedziałam sie fajnie na ławeczkach:P, ale i tak było w miarę przyzwoicie. Tż przyszedł po mnie, oczywiscie spozniony, ale dotarł. Zastanawia mnie to jak to jest.. jego wszyscy lubią, z każdym sobie zartuje, dogaduja sobie zabawnie , rozmawiaja o wszystkim, a ja jak powietrze.. chociaz wszyscy z którymi on sie wita mnie traktują jak powietrze, albo koniecznosc któremu trzeba powiedziec "czesc". Skoro on jest taki lubiany, szanowany to może ja przesadzam? Jak to jeden starszy pan powiedział "to jest nalepszy chłopak jakiego znam". Może ja te wszystkie sprawy wyolbrzymiam? I on jest w porządku, a ja szukam problemu? Nie znam nikogo kto miałby tylu znajomych, a może to jest zasługa tego, ze maja firme? A moze on po prostu jest taki luzacki, fajny? Ja chocbym próbowała to nie potrafie być taka zabawna i lubiana. Tż chciał wziasc zdjecia usg zeby pokazac tym kolegom z Niemiec, no ok zgodziłam się, a każdemu je pokazywał z kim zaczynał rozmawiac. Przeglądali, rozkładali te zdjecia przy ludziach. Wrrr... Dziś te szwaby juz jadą, więc dzis mu dam spokój, niech sobie z nimi bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
cześć dziewczynki
![]() nic się nie odzywałam bo byłam na wsi a tam netu brak, zresztą ja i tak się pisaniem nie narzucam hehe. Ale jestem i czytam i pamiętam o Was i myślę ![]() Widzę że u wszystkich wszystko dobrze więc super wieści, zakupy się rozpoczęły ![]() Życzę miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj pogrillowałam u rodziów,póżniej wróciliśmy do domu ,wykąpałam się ,położyłam do łóżeczka i poczułam wreszcie takie wyraźne ruchy dzieciaczka ,kręcił sie jak nie wiem co.Nawet jak maż przykładał ręke to czuł,a jak przykładał ucho to mowił ,ze nawet fajnie słychać było jak sie kręciła dzidzia takie chlupanie.Ale to jest super sprawa.Wreszcie się doczekałam
![]() Kiedyś moja siostra miała sklep z rzeczami dla dzieci ,a później jak go likwidowała to zostało jej troche przyborów,wiec wzieła sobie i dała trochę mi.Takze ja mam karuzelę na łózeczko z pozytywka,gruszkę z pozytywką,taka naciagana,łyżeczki dla dziecka duzą i małą,2 butelki,ksiazeczke taka piszczącą z ceratki,wyciory (nie wiem jak to sie nazywa)do czyszczenia butelek,2 maskotki grzechotki,gyzaczek i paczkę pieluch pampers sleep &play hehe trochę sobie poczekają. Dzis zaczynam 15 tydzień jupi
![]() Moje słońce "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez eliza1984 Czas edycji: 2011-08-07 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj juz nie dałam rady zajrzeć, bo poźno wróciliśmy. Nie spodziewałam się, że tak długo będziemy ![]() Nadrabiam .... Cytat:
![]() ![]() Ja HIV i HCV jeszcze muszę zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja spalam do 10.30 po wczorajszej imprezie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
cześć Wszystkim
![]() mam wrażenie jakbym od roku była w ciąży... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za to pokazywanie zdjęcia usg wszystkim napotkanym "znajomym" to bym go chyba ubiła. Ja nawet teściowej nie pokazałam, a co dopiero jakimś kolegom ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() Zoska fajnie ze milo spedzilas wczoraj wieczor, w koncu tz sie Toba zajal. Ciekawe jak tam dziewczyny po weselach ![]() Lucy gratulacje 12. tygodnia ![]() A ja musze pochwalic mojego meza. Wczoraj zrobil cala kuchnie, sciany mamy pistacjowe, zaslonke zielona, polki na garnki juz sa , tylko jeszcze taka szafka zostala z blatem do skrecenia na dzisiaj ale i tak kuchnia wyglada jak inno miejsce ![]() Dzis mam duzo roboty wiec nie posiedze tu za bardzo. Chwasty musze powyrywac, zupe nastawic, pranie, odkurzyc i mam amitny plan upieczenia ciasta ze sliwkami ale to jak mi sil starczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ja juz po rosole ![]() ciuszki cudne ![]() zaczynamy dzis 20 tydzien z fasola ![]() ![]() jutro wizyta u gina a we czwartek usg 3d ![]()
#1480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
czesc mamuśki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Zdjecia te pokazywał tylko tym nabliższym znajomym , moze 4 osobom, ale wszyscy w koło patrzyli , czaili o co chodzi :/ ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- No w końcu , chociaż tyle, ale tych zdjęc usg mogłam nie brać ani, bo mnie wkurzył tylko tym Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-08-07 o 11:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() wczorajszy dzien mina pod znakiem pierogów nalepiłam ich 120 i dzisiaj zaraz zmykam wcinac ze smietanka i maga hihi AgaMili zdjecia kuchni prosimy ![]() Wasze ciuszki cudowne ja mam jutro wizyte i jak wszystko oki to zaczne cos juz kupowac moze pojede tez na carboot Aga byłas wkoncu?? A dzisiaj licytujemy kołyske oj mam nadziej ze wygramy bo ja chce taka hihi
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1486 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- I za 17 tydzień ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-08-07 o 18:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
dajcie pieroga... mniam
![]() musze sie rosolem zadowolic;/
#1489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
my juz po obiadku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zadomowienie
|
tz pojechal na grzyby... jak nie ryby to grzyby;/
ja piersi juz zapanierowalam ryz naszykowany tylko sosik i bedzie 2 ![]() czemu to uk tak daleko;/ ja chce pierogi;/
#1492 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Wy juz po obiadach, a ja dalej leze w lozku i probuje sie ogarnac i zabrac za obiad, co prawda TZ wyszedl i przyjedzie dopiero ok. 16.00 takze mam czas ![]() wczoraj TZ dzwoni do mnie i mowi spakuj sie zabieram cie na wycieczke, nie chcial powiedziec gdzie, wiezie mnie i wiezie ze 130 km dojechalismy do Lądka Zdrój a on dalej, dojechalismy do jakiejs wiochy w gorach, a on zabral mnie na jedzonko w takie miejsce gdzie mozna sobie samemu zlowic rybke i oni ci ja przygotuja, no ale my nie lowilismy pojedlismy troche i pojechalismy szukac noclegu. Okazalo sie, ze tam same stare chaty, TZ sie wkurzyl, bo kolega mu polecil to miejsce, ze tam tak super buahahhaha, zadzwonil do niego i powiedzial mu co mysli, smial sie ze jestesmy tu od dwoch godzin a juz nie wiemy co z soba zrobic ![]() ![]() Gratuluje wszystkim nowo rozpoczetych tygodni, ale leci ten czas aaa no i gratuluje pierwszych kopniaczkow, mi tez czasami sie wydaje ze cos czuje, ale u mnie to dopiero 13 tydzien sie konczy wiec pewnie to jelita ![]() w pierwszej ciazy poczulam ruchy w 18 tygodniu, w drugiej w 16, zobaczymy teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaaa i ja dzisiaj kończę 18 tydzień ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry mamuski
![]() Kasia ja tez wczoraj lepiłam pierogi i wlasnie sie najadłam. tez kolo 100wyszło, ale mama mi pomogła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak piszecie o ruchach , ja tam nic nie czuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niby mamy sie dzisiaj tez zobaczyć, na szczęście Ci chłopcy już jadą wieczorem Ale mnie Ci ludzie na festynie denerwują.Nasza wiocha jest mała 1500 mieszkańców , wszyscy oczywiście wiedzą, że jestem w ciąży i wiedzą, że to wpadka, no bo kto w tak młodym wieku decyduje się na powiększenie rodziny, tymbardziej bedąc bez ślubu ? No i oczywiscie nie było chyba ani jednej osoby, która by nie spojrzała na mój brzuch, a specjalnie ubrałam obcisłą bluzkę, a co! Niech patrzą jak już muszą. Specjalnie eksponowałam i trzymałam sie za brzuszek i go głaskałam , a jakie wielkie oczy robiili ![]() Moja ciotka, katoliczka praktykująca , święta z najświętszych tak na mnie popatrzyła jakbym była złem koniecznym, "dobry wieczór" tez odpowiedziała z taaaaaaaką łaską, niech zapomni, że ją na chrzciny zaprosze o ciescie nie wspominając. Gdzie nie usiedlismy tam pytania "kiedy slub"? Co za wścibskość, chcą się dowiedzieć, a potem dalej poślą, banda jedna. Oczywiście większość tych pytań była kierowana do mojego chłopaka, bo przecież ja jestem ta '" niewidzialna" Dawajcie pierogi! Ruskie! Ze śmietanką poproszę , mmmm ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Po co ja je brałam ? ![]() ![]() Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-08-07 o 13:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
a my mamy leniwą niedzielę i leniuchujemy tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
ja nie moge sie z lozka wykopac;p zrobilam obiad w pizamie i leze
![]()
#1498 |
Zakorzenienie
|
ja też cały dzień w piżamie (a raczej t-shircie męża) chodzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
tz tez mowil ze bysmy poszli na lody i moze na jakies zakupy.. ale pogoda do d... cieplo ale tak ciemno pochmurnie;/ jakby jesien;/
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- chcialo mi sie czegos mniam;p i pieke zakalca z 1jajka i 1 jablka;p
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.