Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 08:48   #1471
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Dobry

Fajnie sie wczoraj wybawiłam, tz. wysiedziałam sie fajnie na ławeczkach:P, ale i tak było w miarę przyzwoicie.

Tż przyszedł po mnie, oczywiscie spozniony, ale dotarł. Zastanawia mnie to jak to jest.. jego wszyscy lubią, z każdym sobie zartuje, dogaduja sobie zabawnie , rozmawiaja o wszystkim, a ja jak powietrze.. chociaz wszyscy z którymi on sie wita mnie traktują jak powietrze, albo koniecznosc któremu trzeba powiedziec "czesc". Skoro on jest taki lubiany, szanowany to może ja przesadzam? Jak to jeden starszy pan powiedział "to jest nalepszy chłopak jakiego znam". Może ja te wszystkie sprawy wyolbrzymiam? I on jest w porządku, a ja szukam problemu?
Nie znam nikogo kto miałby tylu znajomych, a może to jest zasługa tego, ze maja firme? A moze on po prostu jest taki luzacki, fajny? Ja chocbym próbowała to nie potrafie być taka zabawna i lubiana.

Tż chciał wziasc zdjecia usg zeby pokazac tym kolegom z Niemiec, no ok zgodziłam się, a każdemu je pokazywał z kim zaczynał rozmawiac. Przeglądali, rozkładali te zdjecia przy ludziach. Wrrr...

Dziś te szwaby juz jadą, więc dzis mu dam spokój, niech sobie z nimi bedzie.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:01   #1472
staraupa
Raczkowanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

cześć dziewczynki
nic się nie odzywałam bo byłam na wsi a tam netu brak, zresztą ja i tak się pisaniem nie narzucam hehe. Ale jestem i czytam i pamiętam o Was i myślę
Widzę że u wszystkich wszystko dobrze więc super wieści, zakupy się rozpoczęły A mi się całą noc śniło że w lumpkach kupowałam ciuszki, to chyba przez Inutil bo takie cuda pokazała.
Życzę miłej niedzieli
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 09:12   #1473
eliza1984
Zadomowienie

Ja wczoraj pogrillowałam u rodziów,póżniej wróciliśmy do domu ,wykąpałam się ,położyłam do łóżeczka i poczułam wreszcie takie wyraźne ruchy dzieciaczka ,kręcił sie jak nie wiem co.Nawet jak maż przykładał ręke to czuł,a jak przykładał ucho to mowił ,ze nawet fajnie słychać było jak sie kręciła dzidzia takie chlupanie.Ale to jest super sprawa.Wreszcie się doczekałam .Teraz też czuje jak sie kręci.
Kiedyś moja siostra miała sklep z rzeczami dla dzieci ,a później jak go likwidowała to zostało jej troche przyborów,wiec wzieła sobie i dała trochę mi.Takze ja mam karuzelę na łózeczko z pozytywka,gruszkę z pozytywką,taka naciagana,łyżeczki dla dziecka duzą i małą,2 butelki,ksiazeczke taka piszczącą z ceratki,wyciory (nie wiem jak to sie nazywa)do czyszczenia butelek,2 maskotki grzechotki,gyzaczek i paczkę pieluch pampers sleep &play hehe trochę sobie poczekają.
Dzis zaczynam 15 tydzień jupi
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."

Edytowane przez eliza1984
Czas edycji: 2011-08-07 o 09:15
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:19   #1474
agawoo
Zakorzenienie

Cześć

Wczoraj juz nie dałam rady zajrzeć, bo poźno wróciliśmy. Nie spodziewałam się, że tak długo będziemy

Nadrabiam ....

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej
kilka dni mnie nie bylo a potem prawie tyle samo co mnie nie bylo to nadrabialam
odnosnie imion to moj TZ wymarzyl sobie juz kiedys dla dziewczynki Nadia i tu gdzie mieszkamy teraz od roku na 11 mieszkan sa juz 2 Nadie, jedna mieszka obok nas i ma 6 miesiecy , no ale nie bedziemy zmieniac planow ze wzgledu na sasiadow...
ja mam paczke pampersow juz bo TZ jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy to kupil jak byl na zakupach tak by wyrazic swoje zadowolenie hehehe a tak poza tym to tez nic nie mam...
w poniedzialek odbieram wszystkie wyniki tokso, hiv, hcv a w srode Pappa trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok
No nie było Cię
Ja HIV i HCV jeszcze muszę zrobić Tokso już robiłam na początku

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam dzisiaj WYJATKOWO dobry humor . Wlasnie wynajelam mieszkanie i ostatnio bardzo dobrze mi idzie poza tym wczoraj bylismy w IKEii i kupilismy meble do kuchni. Wlasnie maz od rana siedzi w niej i montuje je oraz maluje sciany. A ja za godzinke koncze prace. Po drodze wstapie kupic Milence zaslony z ksiezniczkami do pokoju i szynke w polskim sklepie i weekend . Szkoda ze dzis pochmurno bo Mili chciala sie kapac z basenie. Moze jutro bedzie sloneczko.A i jutro moj maly braciszek przyjezdza (11lat) "na basen" z Milenka . A wczoraj caly dzien wariowali w jego ogrodku u dziadkow na trampolinie bo moj tato im kupil taka duza
A no i wczoraj mialam przyjemna nocke z tz

Gratulacje udanej wizyty
Aga, super, że wszystko się układa Widzisz, mówiłyśmy, że będzie lepiej

Cytat:
Wiecie co? Dzis spotkalam znajoma ktora nie widzialam 3 lata. Moj maz pracowal z jej tz i wiedzielismy ze jest w ciazy. Jak sie dziecko urodzilo dalismy im ubranka po Milence i wozek sprzedalismy. A dzis pierwszy raz to dziecko widzialam i .. jest czarne A z tym tz juz nie jest, rozstali sie. Ciekawe czy mial zdziwko przy porodzie czy wiedzial
O matko, ale numer

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:21   #1475
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień Dobry!

Ja spalam do 10.30 po wczorajszej imprezie wróciliśmy po 1 w nocy

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hej. Właśnie wróciłam od laryngologa. Obrzękła mi ślinianka przyuszna i dostałam antybiotyk Duomox 1g. Strasznie boje sie go brać, choć czytałam że jest bezpieczny w ciąży...:m ur:
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ciezaroweczka lepiej wziac i wyleczyc chorobe, bo nie leczona moze bardziej zaszkodzic dzidzi. jak bezpieczny to śmiało!
też tak myślę

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Tak, tak Haniulka i reszta chwalcie się zdobyczami ślicznymi, ja nie mam nic.

Chociaz.. zawsze moge wrzucic zdjecie skarpetek , które kupiłam :P:P
dawaj zdjęcia skarpetek, zobaczysz jak pójdziesz na zakupy to nie będziesz wiedziała co pierwsze pokazać

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
nic się nie odzywałam bo byłam na wsi a tam netu brak, zresztą ja i tak się pisaniem nie narzucam hehe. Ale jestem i czytam i pamiętam o Was i myślę
Widzę że u wszystkich wszystko dobrze więc super wieści, zakupy się rozpoczęły A mi się całą noc śniło że w lumpkach kupowałam ciuszki, to chyba przez Inutil bo takie cuda pokazała.
Życzę miłej niedzieli
Stary 2011-08-07, 10:22   #1476
Lucy1111
Zakorzenienie

cześć Wszystkim zaczynam dzisiaj 12tydzień
mam wrażenie jakbym od roku była w ciąży...
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:29   #1477
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

Fajnie sie wczoraj wybawiłam, tz. wysiedziałam sie fajnie na ławeczkach:P, ale i tak było w miarę przyzwoicie.

Tż przyszedł po mnie, oczywiscie spozniony, ale dotarł. Zastanawia mnie to jak to jest.. jego wszyscy lubią, z każdym sobie zartuje, dogaduja sobie zabawnie , rozmawiaja o wszystkim, a ja jak powietrze.. chociaz wszyscy z którymi on sie wita mnie traktują jak powietrze, albo koniecznosc któremu trzeba powiedziec "czesc". Skoro on jest taki lubiany, szanowany to może ja przesadzam? Jak to jeden starszy pan powiedział "to jest nalepszy chłopak jakiego znam". Może ja te wszystkie sprawy wyolbrzymiam? I on jest w porządku, a ja szukam problemu?
Nie znam nikogo kto miałby tylu znajomych, a może to jest zasługa tego, ze maja firme? A moze on po prostu jest taki luzacki, fajny? Ja chocbym próbowała to nie potrafie być taka zabawna i lubiana.

Tż chciał wziasc zdjecia usg zeby pokazac tym kolegom z Niemiec, no ok zgodziłam się, a każdemu je pokazywał z kim zaczynał rozmawiac. Przeglądali, rozkładali te zdjecia przy ludziach. Wrrr...

Zoska, to że jest znany i lubiany nie oznacza absolutnie, że jest dobrzym materiałem na ojca rodziny Zresztą cały czas to okazuje.
A za to pokazywanie zdjęcia usg wszystkim napotkanym "znajomym" to bym go chyba ubiła. Ja nawet teściowej nie pokazałam, a co dopiero jakimś kolegom

Cytat:
Hej. Właśnie wróciłam od laryngologa. Obrzękła mi ślinianka przyuszna i dostałam antybiotyk Duomox 1g. Strasznie boje sie go brać, choć czytałam że jest bezpieczny w ciąży...:m ur:
Ciężaróweczka, weź ten antybiotyk. Więcej szkody narobisz, jak go nie weźmiesz

Stary 2011-08-07, 10:32   #1478
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry

Zoska fajnie ze milo spedzilas wczoraj wieczor, w koncu tz sie Toba zajal.

Ciekawe jak tam dziewczyny po weselach

Lucy gratulacje 12. tygodnia

A ja musze pochwalic mojego meza. Wczoraj zrobil cala kuchnie, sciany mamy pistacjowe, zaslonke zielona, polki na garnki juz sa , tylko jeszcze taka szafka zostala z blatem do skrecenia na dzisiaj ale i tak kuchnia wyglada jak inno miejsce i az chce sie tam wchodzic, taki przyjemny kolorek ma, a wczesniej byla taka zimna i biala.

Dzis mam duzo roboty wiec nie posiedze tu za bardzo. Chwasty musze powyrywac, zupe nastawic, pranie, odkurzyc i mam amitny plan upieczenia ciasta ze sliwkami ale to jak mi sil starczy
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:36   #1479
uska000
Zadomowienie

dzien dobry
ja juz po rosole
ciuszki cudne

zaczynamy dzis 20 tydzien z fasola
jutro wizyta u gina a we czwartek usg 3d

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:52   #1480
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
no to ogólnie i
Stary 2011-08-07, 11:00   #1481
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc mamuśki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 11:05   #1482
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
kurcze mnie też coś ucho boli i chyba będę musiała iść do lekarza
jakie miałaś objawy? tylko ból ucha? czy coś jeszcze?

Nikotynko ja mam zespół Sjogrena. To nie jest typowe zapalenie ucha .
Mi poprostu zapychają się ślinianki

Dzień Dobry Wszystkim
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:17   #1483
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

dawaj zdjęcia skarpetek, zobaczysz jak pójdziesz na zakupy to nie będziesz wiedziała co pierwsze pokazać
Jak znajde aparat

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Zoska, to że jest znany i lubiany nie oznacza absolutnie, że jest dobrzym materiałem na ojca rodziny Zresztą cały czas to okazuje.
A za to pokazywanie zdjęcia usg wszystkim napotkanym "znajomym" to bym go chyba ubiła. Ja nawet teściowej nie pokazałam, a co dopiero jakimś kolegom
Ja sie zgodziłam na to żeby pokazać tym kumplom, bo rzadko się widzą , bardzo sie przyjaźnią to się zgodziłam, ale jak wyciągał je przy każdej okazji wokół tłumu ludzi to mnie już nosiło, bo nawet i to ładnie nie wypadło , pokazywac wszystkim co mam w macicy....
Zdjecia te pokazywał tylko tym nabliższym znajomym , moze 4 osobom, ale wszyscy w koło patrzyli , czaili o co chodzi :/

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Dzien dobry

Zoska fajnie ze milo spedzilas wczoraj wieczor, w koncu tz sie Toba zajal.
No w końcu , chociaż tyle, ale tych zdjęc usg mogłam nie brać ani, bo mnie wkurzył tylko tym

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-08-07 o 11:19
Stary 2011-08-07, 11:18   #1484
kasiahexe
Zadomowienie

Dzien dobry
wczorajszy dzien mina pod znakiem pierogów nalepiłam ich 120 i dzisiaj zaraz zmykam wcinac ze smietanka i maga hihi

AgaMili zdjecia kuchni prosimy

Wasze ciuszki cudowne ja mam jutro wizyte i jak wszystko oki to zaczne cos juz kupowac moze pojede tez na carboot Aga byłas wkoncu??
A dzisiaj licytujemy kołyske oj mam nadziej ze wygramy bo ja chce taka hihi

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:24   #1485
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
A my zaczynamy dziś 17 tydzień

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:32   #1486
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Dobry

Zosieńko, ale on ma być dobry dla Ciebie, a nie dla wszystkich dookoła. Ten jeden starszy pan być może nie zdaje sobie sprawy jak on Cie traktuje i jakie ma chłopak problemy z samym sobą. Ja osobiście znam kogoś kto dla wszystkich dookoła jest bardzo wporządku, a jak tylko zamyka się za drzwiami swojego domu to przemienia się w zupełnie innego człowieka... To Ty znasz go najlepiej i to Ty powinnaś wiedzieć czy nadaję się na człowieka z którym warto iść przez życie. Ciężko jest coś powiedzieć bo nie znam go osobiście dlatego opieram swoje wnioski na tym co Ty napisałaś już na jego temat.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pogrillowałam u rodziów,póżniej wróciliśmy do domu ,wykąpałam się ,położyłam do łóżeczka i poczułam wreszcie takie wyraźne ruchy dzieciaczka ,kręcił sie jak nie wiem co.Nawet jak maż przykładał ręke to czuł,a jak przykładał ucho to mowił ,ze nawet fajnie słychać było jak sie kręciła dzidzia takie chlupanie.Ale to jest super sprawa.Wreszcie się doczekałam .Teraz też czuje jak sie kręci.
Kiedyś moja siostra miała sklep z rzeczami dla dzieci ,a później jak go likwidowała to zostało jej troche przyborów,wiec wzieła sobie i dała trochę mi.Takze ja mam karuzelę na łózeczko z pozytywka,gruszkę z pozytywką,taka naciagana,łyżeczki dla dziecka duzą i małą,2 butelki,ksiazeczke taka piszczącą z ceratki,wyciory (nie wiem jak to sie nazywa)do czyszczenia butelek,2 maskotki grzechotki,gyzaczek i paczkę pieluch pampers sleep &play hehe trochę sobie poczekają.
Dzis zaczynam 15 tydzień jupi
Eliza gratuluję pierwszych kopniaków i 15 tygodnia

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
za 12 tydzień!!!

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
dzien dobry
ja juz po rosole
ciuszki cudne

I za 20 tydzień też

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
I za 17 tydzień!
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:41   #1487
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Dzien dobry
wczorajszy dzien mina pod znakiem pierogów nalepiłam ich 120 i dzisiaj zaraz zmykam wcinac ze smietanka i maga hihi

AgaMili zdjecia kuchni prosimy

Wasze ciuszki cudowne ja mam jutro wizyte i jak wszystko oki to zaczne cos juz kupowac moze pojede tez na carboot Aga byłas wkoncu??
A dzisiaj licytujemy kołyske oj mam nadziej ze wygramy bo ja chce taka hihi
Pierogi Ja też chcę

Cytat:
Ja sie zgodziłam na to żeby pokazać tym kumplom, bo rzadko się widzą , bardzo sie przyjaźnią to się zgodziłam, ale jak wyciągał je przy każdej okazji wokół tłumu ludzi to mnie już nosiło, bo nawet i to ładnie nie wypadło , pokazywac wszystkim co mam w macicy....
Zdjecia te pokazywał tylko tym nabliższym znajomym , moze 4 osobom, ale wszyscy w koło patrzyli , czaili o co chodzi :/
Mimo wszystko, nawet jeśli tylko tym kumplom, to niekoniecznie na imprezie masowej, z tłumem ludzi dookoła

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-08-07 o 18:13
Stary 2011-08-07, 11:43   #1488
uska000
Zadomowienie

dajcie pieroga... mniam zawsze narobicie ochoty;/

musze sie rosolem zadowolic;/

Stary 2011-08-07, 11:48   #1489
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
Pierogi Ja też chcę

Mimo wszystko, nawet jeśli tylko tym kumplom, to niekoniecznie na imprezie masowej, z tłumem ludzi dookoła
Cytat:
dajcie pieroga... mniam zawsze narobicie ochoty;/

musze sie rosolem zadowolic;/
zapraszam do Uk dla wszystkich starczy hihi

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:50   #1490
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

my juz po obiadku schabowe były
Stary 2011-08-07, 11:57   #1491
uska000
Zadomowienie

tz pojechal na grzyby... jak nie ryby to grzyby;/
ja piersi juz zapanierowalam ryz naszykowany tylko sosik i bedzie 2

czemu to uk tak daleko;/ ja chce pierogi;/

Stary 2011-08-07, 12:06   #1492
kamciurka
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Wy juz po obiadach, a ja dalej leze w lozku i probuje sie ogarnac i zabrac za obiad, co prawda TZ wyszedl i przyjedzie dopiero ok. 16.00 takze mam czas
wczoraj TZ dzwoni do mnie i mowi spakuj sie zabieram cie na wycieczke, nie chcial powiedziec gdzie, wiezie mnie i wiezie ze 130 km dojechalismy do Lądka Zdrój a on dalej, dojechalismy do jakiejs wiochy w gorach, a on zabral mnie na jedzonko w takie miejsce gdzie mozna sobie samemu zlowic rybke i oni ci ja przygotuja, no ale my nie lowilismy pojedlismy troche i pojechalismy szukac noclegu. Okazalo sie, ze tam same stare chaty, TZ sie wkurzyl, bo kolega mu polecil to miejsce, ze tam tak super buahahhaha, zadzwonil do niego i powiedzial mu co mysli, smial sie ze jestesmy tu od dwoch godzin a juz nie wiemy co z soba zrobic , bylo juz pozno to mowimy jedziemy do tego Lądka tam cos znajdziemy. Przyjechalismy i ja po prostu sie zszokowalam sami emeryci, jakies domy wczasowe, sanatoria, malo kwater prywatnych, zero ludzi, nosz kurde przeciez to srodek sezonu. TZ znowu zglodnial hehehe wiec poszlismy do restauracji posiedzielismy do 22 i stwierdzilismy ze wracamy bo nie ma co, bo i tak na nastepny dzien nie bedzie co robic. Wkurzylismy sie bo jak bysmy wiedzieli ze tam taka kicha to bysmy uderzyli do Karpacza ale ja lubie takie spontaniczne wypady.

Gratuluje wszystkim nowo rozpoczetych tygodni, ale leci ten czas aaa no i gratuluje pierwszych kopniaczkow, mi tez czasami sie wydaje ze cos czuje, ale u mnie to dopiero 13 tydzien sie konczy wiec pewnie to jelita
w pierwszej ciazy poczulam ruchy w 18 tygodniu, w drugiej w 16, zobaczymy teraz

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:27   #1493
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Nikotynko ja mam zespół Sjogrena. To nie jest typowe zapalenie ucha .
Mi poprostu zapychają się ślinianki

Dzień Dobry Wszystkim
oj to niedobrze, zdrowiej
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
soczkiem
Cytat:
dzien dobry
ja juz po rosole
ciuszki cudne

Cytat:
ale dzisiaj oblewamy
Cytat:
tz pojechal na grzyby... jak nie ryby to grzyby;/
ja piersi juz zapanierowalam ryz naszykowany tylko sosik i bedzie 2

czemu to uk tak daleko;/ ja chce pierogi;/
aaaj chodzi za mną zupa grzybowa albo barszcz ukraiński tyle, że barszczu nie umiem robić marny kucharz ze mnie

aaaaa i ja dzisiaj kończę 18 tydzień
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:54   #1494
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry mamuski

Kasia ja tez wczoraj lepiłam pierogi i wlasnie sie najadłam. tez kolo 100wyszło, ale mama mi pomogła Zrobilam ruskie i ze sliwkamize sliwkami nie lubie ale ruskie bym mogla jesc ciagle

za wszystkie rozpoczete tygodnie u nas jutro, albo tez dzic 15tc

I tak piszecie o ruchach , ja tam nic nie czuje ale sie nie martwie bo wiem ze mozna ale nie trzeba juz czuc
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:18   #1495
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Zosieńko, ale on ma być dobry dla Ciebie, a nie dla wszystkich dookoła. Ten jeden starszy pan być może nie zdaje sobie sprawy jak on Cie traktuje i jakie ma chłopak problemy z samym sobą. Ja osobiście znam kogoś kto dla wszystkich dookoła jest bardzo wporządku, a jak tylko zamyka się za drzwiami swojego domu to przemienia się w zupełnie innego człowieka... To Ty znasz go najlepiej i to Ty powinnaś wiedzieć czy nadaję się na człowieka z którym warto iść przez życie. Ciężko jest coś powiedzieć bo nie znam go osobiście dlatego opieram swoje wnioski na tym co Ty napisałaś już na jego temat.

Oczywiście chłopak dla mnie tyranem nie jest, bardzo mi pomógł i pomaga , gdy tego potrzebuję, ale jedynie materialnie. A ja potrzebuję wsparcia psychicznego z jego strony. Ogólnie jest wporządku dla mnie, ale jednak nie chce zrezygnować z kumpli z imprez, nie chce tracić życia z którego korzystał zanim mnie poznał. Jest bardzo dobrym człowiekiem, każdemu chce pomagać, nikomu nie odmówi, ale ja go potrzebuję, a nie tego co mi da.
Niby mamy sie dzisiaj tez zobaczyć, na szczęście Ci chłopcy już jadą wieczorem

Ale mnie Ci ludzie na festynie denerwują.Nasza wiocha jest mała 1500 mieszkańców , wszyscy oczywiście wiedzą, że jestem w ciąży i wiedzą, że to wpadka, no bo kto w tak młodym wieku decyduje się na powiększenie rodziny, tymbardziej bedąc bez ślubu ? No i oczywiscie nie było chyba ani jednej osoby, która by nie spojrzała na mój brzuch, a specjalnie ubrałam obcisłą bluzkę, a co! Niech patrzą jak już muszą. Specjalnie eksponowałam i trzymałam sie za brzuszek i go głaskałam , a jakie wielkie oczy robiili

Moja ciotka, katoliczka praktykująca , święta z najświętszych tak na mnie popatrzyła jakbym była złem koniecznym, "dobry wieczór" tez odpowiedziała z taaaaaaaką łaską, niech zapomni, że ją na chrzciny zaprosze o ciescie nie wspominając.

Gdzie nie usiedlismy tam pytania "kiedy slub"? Co za wścibskość, chcą się dowiedzieć, a potem dalej poślą, banda jedna.
Oczywiście większość tych pytań była kierowana do mojego chłopaka, bo przecież ja jestem ta '" niewidzialna"

Dawajcie pierogi! Ruskie! Ze śmietanką poproszę , mmmm

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Pierogi Ja też chcę

Nooo.. gdyby to były malutkie zdjecia, a to jeszcze takie duze i duzo ich było, chyba na metr długie

Po co ja je brałam ?

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-08-07 o 13:17
Stary 2011-08-07, 13:28   #1496
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a my mamy leniwą niedzielę i leniuchujemy tylko
Stary 2011-08-07, 14:02   #1497
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
a my mamy leniwą niedzielę i leniuchujemy tylko
ja nie moge sie z lozka wykopac;p zrobilam obiad w pizamie i leze

Stary 2011-08-07, 14:05   #1498
Lucy1111
Zakorzenienie

ja też cały dzień w piżamie (a raczej t-shircie męża) chodzę nic mi się nie chce... Chociaż może zaraz wybiore się do miasta na lody, bo mam ochotę
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:12   #1499
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja też cały dzień w piżamie (a raczej t-shircie męża) chodzę nic mi się nie chce... Chociaż może zaraz wybiore się do miasta na lody, bo mam ochotę
ja jem właśnie drugiego loda- rożka, a wcześniej z czekoladą i orzechami na patyku

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:55   #1500
uska000
Zadomowienie

tz tez mowil ze bysmy poszli na lody i moze na jakies zakupy.. ale pogoda do d... cieplo ale tak ciemno pochmurnie;/ jakby jesien;/

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

chcialo mi sie czegos mniam;p i pieke zakalca z 1jajka i 1 jablka;p

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości