|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
To obiecane zdjęcia w nowej kiecce. Na manekinie lepiej wyglądała niż na mnie, może jak się mocniej opalę to będzie ładniej. Cała opalenizna mi zeszła od chloru który jest w wodzie w Aquaparkach i basenach
![]() ![]() ![]() ja.jpg Obraz 022.jpg Baletnico ja mam nadzieję że Tobie akurat się ułoży i będziesz żyła długo i szczęśliwie ze swoim TŻ i gromadką waszych dzieci ![]() A co do miejsc nad morzem to chyba nigdzie nie jest tanio i to jest właśnie najgorsze w tym wszystkim. Ale ja polecam Tobie nasz piękny cypel czyli HEL, Jastarnię, Władysławowo.Można tam nawet w rozsądnej cenie coś wynająć, a żeby było jeszcze taniej to weźcie namiot ![]() ![]()
#1472 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Monia ja jestem w LO zaocznym i jeszcze mi pół roku zostało i matura wtedy pójdę na studia póki co jestem uzależniona od nich finansowo nie ukrywajmy tego. Pracy cały czas szukam pracy ale tutaj ciężko jest cokolwiek znaleść tylko poprzez znajomości a ja tu znajomości nie mam.
Ola dziękuje mam zamiar tak zrobić. Nie poddam się i muszę iść dalej nie patrzeć na innych tylko na siebie. Ale na prawdę brakuje mi bliskiej osoby której mogłabym się wyżalić i która by mnie zrozumiała Gosia o kurde to też nieciekawe przeżycia miałaś ![]() Baletnico ale ja też im kiedyś pokażę, że stać mnie na dużo. A co do Tżta to zazdroszcze wam dziewczyny, że macie kogoś kto was kocha i możecie z nim porozmawiać. Dzisiaj na szczęście bez napadu żadnego. Dziwnie się czuję dzisiaj po rexetinie może do jutra przejdzie
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Monia, hehe, tez myślałam, o namiocie- serio..
![]()
#1474 |
Zakorzenienie
|
Ja już po kolacji
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście gdybym była na diecie to bym tego nie zjadła ale póki co jem wszystko i co chcę i dobrze mi z tym bo nie tyję więc to prawdziwy sukces ![]() Synuś już wstał i leży sobie, ogląda bajkę. Zaraz wykąpię tych łobuziaków i zrobię im kolację. Męża dalej nie ma ale dzwoni często i pyta co robimy z dziećmi. Będzie późno bo do nocy chcą kosić żeby mniej na jutro zostało. Karolinko ja jak bym była na Twoim miejscu to wyjechała bym stąd jak najdalej. Za granicę gdzieś jak Dorisek. Dziewczyna utrzymuje się sama i daje radę. Poznałabyś sobie jakiegoś bogatego anglika ![]() ![]()
#1475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak naprawdę jeśli tylko chcę to potrafię, więc już od poniedziałku zabiorę się za to... ![]() ![]()
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale gdzie ta kumpela chce żebyście przyjechali? Do jakiej miejscowości? Co do sukienki to właśnie teraz stwierdziłam że faktycznie jest zbyt luźna. Ja zdecydowanie wolę obcisłe ciuszki ale ta wydawała mi się taka jeszcze w miarę.... a może ją trochę zwęże? Dam dla krawcowej?
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
Monia, oddaj. Za te pieniądze kupisz sobie ładniejszą.
![]() ![]() ![]() A kumpela dzwoniła z Ustki, ale mówi, że wszędzie tak teraz jest, że stoją przy drodze z kartkami"pokoje za 40zł".. Kurcze, chciałabym Sopot, ale tam chyba najdrożej jest, prawda? Chodzi Mi o miejscowość najbardziej imprezową? Gdzie jest dużo dyskotek, pubów i jest co robić wieczorem..Władysławowo będzie ok? Kurcze, tż jeszcze nie dzwoni,a ja się napalam coraz bardziej ![]()
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No w Sopocie jest drogo ale tak tylko zajechać przy okazji na molo to drogo nie wyjdzie. Władysławowo to jak najbardziej jeśli chcesz dużo imprez, pubów i dyskotek, choć w Sopocie tego też tam nie brakuje.
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Dzaga-wolę się nie wychylać... wiesz jak to jest, nadepnie się komuś na odcisk a potem ma się wszystkich przeciwko sobie.
![]() A co do prawka.... Porażka. Plac mnie pokonał. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam dziś ogromnego doła. Tż ma jutro do mnie przyjechać i mamy zapić mój niezdany egzamin. Aleee mi smutno ![]() ![]() ![]()
#1481 |
Raczkowanie
|
Baletnico, jeżeli wolisz bardziej imprezowe miejsca to polecam Mielno i Władysławowo, typowe sezonowe miasteczko to Darłówek, spokojniej jest np. w Kołobrzegu czy Ustce. Gorąco polecam Władka!!! Można teraz znaleźć kwatery już za 35 blisko morza (wiem, bo teraz wyjechała moja siostra
![]() Moja spowiedź: I śniadanie - jogurt z płatkami II - banan i mała brzoskwinia obiad - miska ogórkowej i trochę kalafiora z łyżka zasmażki podwieczorek - baton Fitness kolacja - kanapka ( duża kromka razowca z plastrem polędwicy drobiowej i trochę serka) + miseczka warzyw (papryka, ogórek, pomidor) i na koniec zgrzeszyłam - big milk ![]()
#1482 |
amor vincit omnia
|
miałam dziś jazdy i kurde za nic ten łuk mi nie wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Baletnica, Agniesik jadę tam do pracy w ogrodnictwie, fajna praca i nie jest ciężko
![]() ![]() Monia ja też się cieszę, że mogę jeść co chcę i kiedy chcę a waga stoi w miejscu ![]() A co do sukienki to mi też za bardzo się nie podoba, zgadzam się z Baletnicą fajnie byś wyglądała w takiej obcisłej czerwonej miniówie ![]()
#1484 |
amor vincit omnia
|
sunshine za 2gim razem zdasz na pewno!
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- asia oj tak, Mielno jest imprezowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Eldo_rado- to był już 5... <wstyd wstyd wstyd >
![]()
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Ja tylko na chwilke bo siedze w wannie i musze zdazyc przed przyjacdem TZ, przygotowalam pyszna kolacje dla TZ, taka rom,antyczna. Ulozylam z czerwonych swieczek serducho, kupilam wino, platkow roz nie kupilam bo zapomnialam. Zrobilam te chrupiace kaski z pomyslu na. I juz z jadla z sosem z 5!!! Takie pyszne sa, ze szok. Na szczescie nie robilam ich mna oleju a w piekarniku. Przyszedl dzisiaj z allegro moj gorset to ubiore
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
Never tak Cię lubię .... od pierwszych przeczytanych postów
i od początku uważałam Cię za silną osobę, widzę że demony przeszłości wracają ale nie daj się idź do lekarza i walcz o siebie a jakiś tż napewno się znajdzie bo jesteś super laska masz wszystko - urodę super figurę ( tylko już nie redukuj wagi bo teraz jest w sam raz ) jesteś młoda, masz własne mieszkanie - inne dziewczyny w wieku 20 lat mogą pomarzyć o takich atutach trzymam kciuki z całych sił ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Rozeznanie
|
Moja ciocia zdała chyba za 9 razem i się rozpłakała, krzyczała i w ogóle. Zdasz następnym razem, nie ma co.. się poddawać ![]() ![]() Głowa do góry! ![]() ![]()
#1489 |
Wieczne Kutango
|
Monia co do sukienki to zgadzam się z baletnicą jest ładna ale nie podkreśla Twojej pięknej figury. Ja Cię widzę w jakiejś bandażowej dopasowanej sukience takiej figury nie ma co ukrywać tylko się chwalić
![]() Ja to chyba lece leżeć bo siedze i nie kontaktuje ![]()
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Eldo_rado, na łuk jest sposób, jeżeli wiesz jak dokładnie go wykonać - to zawsze Ci wyjdzie!!!
![]() To było jakoś tak, że jak widziałaś w bocznej szybie (tej od pasażera) 2 pachołek to robiłaś obrót kierownicą - i tu zależy jaki samochód np. w starej Toyocie 360 stopni a w nowej 180 - nie pamiętam tego dokładnie.. to było 3 lata temu.. może któraś z dziewczyn pokonywała łuk podobna metodą i ją dokładnie pamięta ![]()
#1491 |
amor vincit omnia
|
jak mi ten łuk dalej będzie tak szedł tragicznie to ja zbankrutuje a i tak nie zdam tego prawka
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- asia ja nie chce uczyć sie na pamięć, bo co z tego ze nawet jakimś cudem wyjadę z placu jak potem ani zaparkować tyłem ani nic... nie mówiąc o prawdziwym życiu, gdzie łuk się co chwile przydaje ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- ja nie mam problemu z samym łukiem, tylko co jest paradoksalne to z prostą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie robię na pachołki. Przy drugim kręcę koło jeśli jest fiesta, a jeśli clio to przy pierwszym pachołku też jedno koło... wychodziło cały czas, wczoraj z tż na placu łuk ćwiczyłam, dziś z instruktorem.. a wujek stres zrobił swoje i kolejne 112zł poszło się paść.
Gosia 2011-moja koleżanka za 14 zdała... nie wiem czy tak bym potrafiła. Już sam fakt ile kasy na to idzie strasznie razi ;/. Dziękuję za miłe słowa ![]() ![]()
#1493 |
Raczkowanie
|
Generalnie masz rację, ale w praktyce wygląda to troszkę inaczej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 |
amor vincit omnia
|
ale nie doczytałyście co napisałam... ja nie muszę robić na pamięć, bo sam fragment łukowy to nie ma problemu, ale najgorzej jest jak się prosta zaczyna bo zawsze auto mi ucieka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj za późno zaczynam prostować auto i wyjeżdżam za linię. W ogóle wg mnie czepiają się teraz o byle,co. Bez przesady jeśli np stoczysz się z górki w codziennym życiu, to czy coś się stanie? Uderzysz w auto-zapłacisz. Nie ma innego wyjścia. Zgaśnie Ci auto w trasie, matko! Każdemu może sie to zdarzyć..
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co do łuku, trzeba go podejść taktyką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-08-17 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
witajcie, ja wrocilam po 3 godz z lasu, ale czuje soie beznadziejnie bo pochlonelam znow tony kalorii
![]() 3 dni trzymalam diete, od tego czasu jak sie przeprowadzilam to nie moge sobie poradzic z obzarstwem ![]() Monia sukienka fajna ale talii nie podkresla ale jest spoko Never podzielilam twoj los z jedzeniem, a co do rodziny to mam to samo, od 16 roku zycia robie na siebie bo starzy mnie wyrzucili z domu choc bylam wzorowa uczennica, same czerwone paski i wg, od dziecinstwa bylam odrzucona przez siostry i rodzine bo nie bylam podobna do siostr ani do rodzicow, zawsze bylam traktowana najgorzej i siostry zawsze do mnie mowily ze jestem adoptowana i sie ze mna nie trzymaly, takze wiem co czujesz Eldorado ja tez mialam problemy z prostowaniem na luku ale sie wycwanilam i zawsze robilam z pamieci, moja taktyka byla taka: jak 2 pacholek byl na wysokosci polowy przedniego okna od str pasazera to robilam szybko 360 stopni i juz nie prostowalam bo tak idealnie mi zawsze sie ustawil, sprobuj moze ci pomoze ![]() Takze od jutra zaczynam diete od nowa ![]()
#1499 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Udało mi się przeczytać posty z całego dnia, bo dzisiaj nie miałam w ogóle czasu zaglądać wcześniej na forum. Z rana - rowerek 1 h, potem zakupy, fryzjer, potem prasowanie, krótka drzemka, obiad, znów zakupy, a teraz czytanie... tak dzionek cały mi zleciał. Co zjadłam dzisiaj? - koktajl bananowy z just fitem tropikalnym - zielona herbata - sznycel + ziemniaki + fasola szparagowa z bułką tartą + mizeria - herbata zielona - 2 szklanki ice tea Biedronkowej - 2 szklanki herbaty odchudzającej i to tyle, jestem tak napchana, że powinnam przelecieć przez podłogę na parter, bo chyba ważę z tonę, tak ciężko się czuję. I w ogóle panuje w moim pokoju chaos bo przygotowuję się do jutrzejszego wyjazdu, wszystko rozrzucone, porozwalane... zaraz będę to ogarniać ![]() dzaga ja nie jestem za newsweekiem ani innymi "politykami" bo są zbyt monotematyczne, takie suche, no i oczywiście droższe od Angory ;-/ zgadzam się tutaj ze zdaniem baletnicy ![]() iwhispered wiitamy ![]() ![]() nge dziewczyny piszą tutaj żebyś udowodniła innym że jesteś silna. moim zdaniem powinnaś to udowodnić SOBIE. my to wiemy. widzimy to, że trzymasz się. chcesz się trzymać!! mogłabyś już dawno wypisać się z forum i pójść własną złą ścieżką, a jednak zostajesz tutaj i pozwalasz nam dawać sobie lepsze czy gorsze rady. mam nadzieję, że w końcu trafisz na taką drogę, która zaprowadzi Cię do szczęścia ![]() monia polecam aquapart w Tatralandii na Słowacji! mnóstwo zabawy by miały Twoje dzieciaczki ;-) nie jest tak daleko jak się wydaje a naprawdę, zabawa na cały dzień gwarantowana ;-) to są gorące źródła połączone ze zjeżdżalniami, różnymi atrakcjami, polecam ![]() ![]() ![]() meedzik Ty ciągle te pizze i hamburgery, kurcze zazdroszczę Ci ![]() antilia nie mam pojęcia ile się pisze magisterkę, ale moją pracę licencjacką zaczęłam pisać w kwietniu a obroniłam w czerwcu ![]() ![]() ![]() gosia ładnie tak do egzaminatora mówić ![]() ![]() ![]() baletnica ja też się zastanawiam czy by nie wpisywać po prostu studiów do cv, bo tak to nikt nie oddzwoni... a jakbym nie napisała (zwłaszcza że mam i dzienne i wieczorowe naraz!!) to może ktoś zadzwoni ja przyjdę a jak mnie przyjmą to bym jakoś tak ustaliła plan żeby wszystko pogodzić, zwłaszcza że chciałabym iść na 1/2 etatu... poza tym na wykłady chodzić nie trzeba hihi ![]() ![]() sunshine co pod górkę ruszałaś na wsteku ? ![]() ![]() eldo tu dziewczyny piszą o łuku, ja też robiłam tak: ruszam, 1 obrót kierownicy (wtedy były aveo), po czym odkręcam i ta da ![]() ![]() ![]() moje pytanie jest takie, ile dni / miesięcy trzeba robić te 8 min (np: 3 na dzień) żeby zobaczyć efekt ;-> ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
amor vincit omnia
|
Dorisek ja dziś też wrzuciłam w siebie z milion kcal
![]() spróbuję tej taktyki z prostowaniem.. .raz spróbować nie zaszkodzi przecież, a może akurat coś pomoże... bo jak nie to naprawdę będę w czarnej.. .dziurze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.