|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
A co tu opowiadac. On sobie stal, ja zamiast stac w kolejce to wyszlam przed kasy i jakos tak stalismy kolo siebie i zagadalam
A ze kolejki byly dlugie to od slowa do slowa i na do widzenia poprosilam o numerA ja już teoretycznie nie w związku 2 lata(gdzies teraz na dniach mi stuknie ), po drodze 2 epizody z dwoma spelniajacymi kryteria o ktorych wspominalam na pcozatku... Wystarczy
|
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() pierwszą randkę przemęczę na drugą pójdę, bo może pierwsze wrażenie było mylne na trzecią nie mam już siły nie mam ochoty na te wszystkie podchody, gierki i stroszenie piórek
|
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisze, dzwoni, zaprasza na kawę, do kina, komputer chce mi naprawiać, ech.... no ale blondyn! i ogólnie jakoś z mojej strony chemii nie ma... Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-13 o 12:35 |
||
|
|
|
#1474 |
|
*sportaddict*
|
można to różnie interpretować
![]() Nietypowynick - brawo, gratuluje odwagi ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- tak się pocieszaj, wszyscy wiedzą, jak jest naprawdę ![]() a ja nie znoszę własnie pierwszych randek, kiedy jeszcze nie wiadomo, czy będzie o czym rozmawiać, na ile sobie mozna pozwolić i tak dalej
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pierwszych randek - też nie cierpię! Co do "mojego" pana 193 - irytuje mnie cholernie w rozmowach na GG lub telefonicznych, na żywo nie jest już taki wkurzający, aczkolwiek czasami palnie coś durnowatego i chyba to mnie tak odstrasza, jego specyficzne poczucie humoru, specyficzne tekściki i gadki i specyficzne bycie baaardzooo dowcipnym ale mimo wszystko jakiś tam wspólny język (bezpodtekstów ) znim znalazłam, ale ja to taka jestem, że tylko z kompletnymi głąbami się nie dogadam
|
|
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaz.... Zawsze sie zarzekalam,ze nie blondyn a wzdychalam do blondyna, on do mnie też ale się w czasie nie zgraliśmy z tym wzdychaniem
|
||
|
|
|
#1477 | ||
|
Zakorzenienie
|
acha
![]() wiedziałam, że wybór rzeczonego owocku nie był przypadkowy Cytat:
już się nauczyłam, że jeśli usłyszę "mama" więcej niż 2 razy, to trzeba zwiewać ![]() swatka to jednak dobra instytucja była, sprawdziła, obejrzała obiektywnie i od razu było wiadomo o co chodzi
|
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1481 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to bym porandkowała chętnie..
|
|
|
|
#1483 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do swatki to mi koleżanka znalazła kandydata na męża... Czekam na szczegoly i zdjęcie
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
A tak przy okazji polecam wątek Wasza najgorsza randka
Nie wiadomo, czy śmiać się, czy załamywać.
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, nawet jak mi srednio zalezalo na facecie, to mimo wszytsko pojawiala się jakas taka ekscytacja, niepewnosc. myślę, że dobrze od czasu do czasu poczuc cos takiego![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Niby, że mial mnie oprowadzac po miescie (szczegol, ze do mojej babci jedzilam co roku od urodzenia )
|
||
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Milka moja babacia to ciagle żyje moim exem(byl z jej okolic)- co niedziele słysze, że widziała mamy zięcia. A ja co tydzien jej tłumacze, że to dawno i nieprawda. A ona co tydzien z tym samym, chyba bada moją cierpliwość...
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
.... ciekawe co by zrobił jak myślicie?
|
||
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam wygadanych+ogromne poczucie humoru
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
O nieeeee, wspolczuję! W szczegolnosci, ze eks to troche taki niezbyt fajny temat
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
śledze wątek od samego początku i musze przyznać, że przywrócil mi on wiare w to, że istnieją jeszcze kobiety, których sensem zycia nie jest posiadanie mężczyzny (najczęsciej byle jakiego). Nie rozumiem padajacych tu i na PW zarzutów dotyczących "pustości" dziewczyn wypowiadających siew tym wątku. Czy nie można mieć już żadnych wymagań wzgędem mężczyzn i trzeba łapac pierwszego który się nami zainteresuje bez względu na to, że on nam w ogóle nie pasuje? Sama zrywając z dnia an dzień mój ostatni zwiazek spotkałam sie z ostrą krytyką ze strony moich koleżanek, które stwierdziły, że mam za duże wymagania względem facetów i zostane sama jeśli dalej będę tak postępować. Zostałam dosłownie zmobardowana pytaniami czy chce zostać sama na starość i czy nie boje się być sama. Jakby to posiadanie męża/narzeczonego/chłopaka przesądzało o wartości kobiety i poziomie jej atrakcyjności. Zgadzam się z twierdzeniem, że przystojnych, dobrze wychowanych i bających o siebie mężczyzn w PL jest mało a jeżeli są to zwykle już zajęci.
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ide troche pojezdzic na rowerze, wroce z raportem odnosnie ewnetualnych ciastek na kolkach |
|
|
|
|
#1495 |
|
*sportaddict*
|
oj, ja też
sama na początku jestem zwykle dość zdystansowana, więc mężczyzna, który jest wyluzowany, jest gadułą i skraca dystans fizyczny itp. to mój ulubiony typ ![]() Alessa, witaj ![]() skąd jesteś?
|
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
ja znów dzisiaj pewnie będę miała motyle w brzuchu
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 |
|
*sportaddict*
|
a jak mu się uda mnie rozbawić, to zdobywa 1000 pkt z marszu
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym często gadamy na GG, a tam to już różne gafy mu się zdarzają...ja: zw (poszłam okno otworzyć) on: ok ja: od razu lepiej... (wysłąłąm i pisałam dalej co chciałam powiedzieć, czyli że okno otwierałam bo tak duszno strasznie itd.) on: byłaś w WC? ja: .... ![]() confused
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-13 o 13:32 |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

A ze kolejki byly dlugie to od slowa do slowa i na do widzenia poprosilam o numer

nie wiem co się ze mną dzieje, może to dlatego że to blondyn? 

i chyba to mnie tak odstrasza, jego specyficzne poczucie humoru, specyficzne tekściki i gadki i specyficzne bycie baaardzooo dowcipnym

poza tym często gadamy na GG, a tam to już różne gafy mu się zdarzają...