Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy! - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 17:37   #1471
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Czasem sama się ich boję
Na Twoim miejscu bałabym się samej siebie

Cytat:
Może nie wysłał w czwartek... a miałaś polecony priorytetowy, czy ekonomiczny? Strasznie długo...
Święta... Nic na to nie poradzę A ja tak lubię pakować prezenty!!
Cytat:
Mam dziś doła jak stąd do Japonii
Co jest?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 17:59   #1472
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Na Twoim miejscu bałabym się samej siebie
Aż tak źle nie jest

Cytat:
Święta... Nic na to nie poradzę A ja tak lubię pakować prezenty!!
Ja już wczoraj pakowałam pierwszy raz w życiu tak wcześnie

Cytat:
Co jest?
Aaa... dowiedziałam się dziś, że spędzę wigilię z moją "ukochaną" przyszłą bratową, bo jej rodzice pracują za granicą. Najpierw jak ją zaprosiliśmy to oczywiście uparcie, że nie bo ona chce sama w domu być, od swojej babci zaproszenia też nie przyjęła ale chyba widziała, że nikt prosić się nie będzie, to dziś brat zapytał, czy to jest nadal aktualne. Ni byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że jest najmądrzejsza i najlepsze na świecie a raczej za taką się uważa
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 19:43   #1473
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa... dowiedziałam się dziś, że spędzę wigilię z moją "ukochaną" przyszłą bratową, bo jej rodzice pracują za granicą. Najpierw jak ją zaprosiliśmy to oczywiście uparcie, że nie bo ona chce sama w domu być, od swojej babci zaproszenia też nie przyjęła ale chyba widziała, że nikt prosić się nie będzie, to dziś brat zapytał, czy to jest nadal aktualne. Ni byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że jest najmądrzejsza i najlepsze na świecie a raczej za taką się uważa
Jeju myślałam, że naprawdę coś się stało! Daj spokój - w wigilię nawet złe bratowe przemawiają ludzkim głosem Skoro ja potrafię dogadać się z dziadkiem to nie ma rzeczy niemożliwych! Musicie żyć w jakiś relacjach, w końcu jest siostrą Twojego przyszłego męża. Nie patrz na Nią - rób swoje.

Dlaczego nie mogę zobaczyć się z M. przed świętami Odechciewa mi się wszystkiego.

Stary 2011-12-22, 19:50   #1474
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju myślałam, że naprawdę coś się stało! Daj spokój - w wigilię nawet złe bratowe przemawiają ludzkim głosem Skoro ja potrafię dogadać się z dziadkiem to nie ma rzeczy niemożliwych! Musicie żyć w jakiś relacjach, w końcu jest siostrą Twojego przyszłego męża. Nie patrz na Nią - rób swoje.

Dlaczego nie mogę zobaczyć się z M. przed świętami Odechciewa mi się wszystkiego.
Raczej przyszłą żoną mojego brata siostra Tż jest niesamowita! Z nią bym mogła spędzić wigilię.
Mogę liczyć jedynie na cud

Święta szybko miną i się zobaczysz a potem sylwester!
my za to z Tż mamy świąteczny maraton w tym roku, obiad u moich rodziców, a w drugi dzień świąt do babci Tż. Czyli jako tako sami nie będziemy

Oglądałam dziś dla poprawy humoru sukienki ślubne i chyba znalazłam wiele plusów pewnego lokalu, bo Wenecja chyba będzie za mała na naszą ilość gości...
Stary 2011-12-22, 20:10   #1475
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej przyszłą żoną mojego brata siostra Tż jest niesamowita! Z nią bym mogła spędzić wigilię.
Mogę liczyć jedynie na cud
Chyba powinnam iść spać! Bratowa... BRAWO LAURA
Niestety u TŻ nie ma siostry, jest brat Młody ma 14 lat i czuję, że z Niego to dopiero będzie ciacho
Cytat:
Święta szybko miną i się zobaczysz a potem sylwester!
my za to z Tż mamy świąteczny maraton w tym roku, obiad u moich rodziców, a w drugi dzień świąt do babci Tż. Czyli jako tako sami nie będziemy
Wiem, że miną, ale to i tak dziwne, bo zdążyłam się przestawić na nowy tryb, a tutaj ponad 1,5 tyg osobno i zaczyna mnie to przerastać Chyba muszę wypić kieliszeczek!
Cytat:
Oglądałam dziś dla poprawy humoru sukienki ślubne i chyba znalazłam wiele plusów pewnego lokalu, bo Wenecja chyba będzie za mała na naszą ilość gości...
Mojego kuzyna Wenecja troszkę wykiwała - rzekomo mieliśmy zmieścić się na jednej sali, a w końcu 20 osób wylądowało na drugiej.
Zamawiamy od nich catering na komunię Młodego

Ja suknie ślubne oglądam średnio 2 razy w tygodniu

Stary 2011-12-22, 20:24   #1476
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba powinnam iść spać! Bratowa... BRAWO LAURA
Niestety u TŻ nie ma siostry, jest brat Młody ma 14 lat i czuję, że z Niego to dopiero będzie ciacho
Oj tam, oj tam...

Cytat:
Wiem, że miną, ale to i tak dziwne, bo zdążyłam się przestawić na nowy tryb, a tutaj ponad 1,5 tyg osobno i zaczyna mnie to przerastać Chyba muszę wypić kieliszeczek!
Popadniesz w alkoholizm przez te 1,5 tygodnia, jśli nie znajdziesz innego sposobu na tęsknotę

Cytat:
Mojego kuzyna Wenecja troszkę wykiwała - rzekomo mieliśmy zmieścić się na jednej sali, a w końcu 20 osób wylądowało na drugiej.
Zamawiamy od nich catering na komunię Młodego

Ja suknie ślubne oglądam średnio 2 razy w tygodniu
Właśnie tego się obawiamy więc wolę ni ryzykować. Zauroczyła mnie ta restauracja http://lesna-perla.pl/o_nas.htm taka z klasą, bez przepychu i ponoć dobre jedzenie. Bilety na sylwestra w tym lokalu były wyprzedane już w październiku

To Ty częściej oglądasz niż ja!;p
Stary 2011-12-22, 20:26   #1477
amelka37
Raczkowanie

o matko chciałabym móc oglądać sukienki ślubne DD
Zazdroszczę, dziewczyny i liczę☠że czeka mnie to samo

Ja apropo tego, że herbata na odchudzanie - nie trzeba się☠katować tą☠czerwoną! Czytałam wywiad z jakimś cejlońskim mistrzem, który twierdzi, że zielona odchudza tak samo dobrze PAtrzcie która chce: http://klub.dilmah.pl/blog/2011/12/1...odchudzajacej/
amelka37 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 20:29   #1478
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Popadniesz w alkoholizm przez te 1,5 tygodnia, jśli nie znajdziesz innego sposobu na tęsknotę
Tzn. wiesz... ja liczę od niedzieli kiedy u mnie był. Bo do Niemiec jedzie jutro, ale w środę już tu będze

Cytat:
Właśnie tego się obawiamy więc wolę ni ryzykować. Zauroczyła mnie ta restauracja http://lesna-perla.pl/o_nas.htm taka z klasą, bez przepychu i ponoć dobre jedzenie. Bilety na sylwestra w tym lokalu były wyprzedane już w październiku
Restauracja świetna! Prosta i elegancka! No i cudowne stropy na suficie, uwielbiam je! A otoczenie Ja to chyba wynajmę zamek w Pszczynie
Cytat:
To Ty częściej oglądasz niż ja!;p
Co się będę. Obrączki też mam upatrzone Z białego złota.. jedynie w środku pasek normalnego złota albo obramowanie - ja mogę mieć w tym kryształek - oglądałam je w Aparcie
Cytat:
Napisane przez amelka37 Pokaż wiadomość

Ja apropo tego, że herbata na odchudzanie - nie trzeba się☠katować tą☠czerwoną! Czytałam wywiad z jakimś cejlońskim mistrzem, który twierdzi, że zielona odchudza tak samo dobrze PAtrzcie która chce: http://klub.dilmah.pl/blog/2011/12/1...odchudzajacej/
Na każdego przyjdzie pora

Ja uwielbiam jedną i drugą, więc nie mam problemu

Stary 2011-12-22, 21:33   #1479
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelka37 Pokaż wiadomość

Oglądać możesz zawsze! I to na spokojnie, ja jak teraz oglądam to mam wielkiego cykora, bo szczerze nie mam pojęcia, jaka będzie dla mnie najlepsza a mogę ją wybrać tylko raz w życiu

co do herbaty to słyszałam i w sumie dobrze bo bardziej lubię zieloną szczególnie tę, którą mam teraz, grejpfrutową dziś wypiłam 5 kubków

Cytat:
Tzn. wiesz... ja liczę od niedzieli kiedy u mnie był. Bo do Niemiec jedzie jutro, ale w środę już tu będze
Siejesz panikę myślałam, że od teraz 1,5 tyg. To tylko 6 dni jeszcze

Cytat:
Restauracja świetna! Prosta i elegancka! No i cudowne stropy na suficie, uwielbiam je! A otoczenie Ja to chyba wynajmę zamek w Pszczynie

Co się będę. Obrączki też mam upatrzone Z białego złota.. jedynie w środku pasek normalnego złota albo obramowanie - ja mogę mieć w tym kryształek - oglądałam je w Aparcie

Na każdego przyjdzie pora

Ja uwielbiam jedną i drugą, więc nie mam problemu
A no, elegancka
Ha, Ty to od razu byś chciała jak królowa

Jak tak czytam, to się zastanawiam, kto ma wyznaczony termin ślubu, Ty, czy ja
Stary 2011-12-22, 22:04   #1480
Mysia x3
Raczkowanie

Loriette- Nareszcie powoli zaczynasz dobrze myśleć, tylko wciąż jesteś za skromna ;> Powinnaś powiedzieć, że jesteś super laską
Dobrze, że z Twym teściem jest okej, oby już nie było takich sytuacji
Z tym parkerem to też... ale oni w kulki lecą jaaa..
Hmm.. tylko ja dwie swoje paczki dostałam dosyć szybko i to kilka dni temu, więc nie wiem czemu tak u Ciebie jest.
A M. za niedługo zobaczysz : )
Ja kiedyś potrafiłam wytrzymać 6 miesięcy, a teraz miesiąca nie mogę Nie wiem na jakiej to zasadzie działa
Też chcę mieć kiedyś obrączki z białego złota : ) I do tego jakiś grawerunek w środku. Tak kiedyś z TŻ o tym rozmawialiśmy : )
W ogóle zauważyłam, że Ty już wszystko masz zaplanowane co do ślubu

AnULka248- Spokojnie, na pewno Twoje wifi ma po prostu taki kryzys przejściowy
To te 9 km. szybciej by przeszedł niż przejechał
Haha, ja Cię wcale nie straszę, tylko powtarzam słowa katechety
U mnie na szczęście nie ma tak, że jest zupa i drugie danie Jest zupa albo drugie danie i nie ma gadania
Chodź zupy są rzadziej o wiele : )
No i sama stwierdzę, że zupą się człowiek tak za bardzo nie naje.
Co do bielizny, to oby nie, bo ja nie dawno kupiłam specjalnie bieliznę, aby zrobić mu niespodziankę Świeczki zapachowe też dziś kupiłam
No za niedługo się przekonam co zmajstrował
A pokrzywa to owszem Dziś policzyłam, że urosło mi przez miesiąc tyle włosów, co wcześniej przez 4 miesiące Zastanawiałam się skąd one tak szybko się pojawiły
Nawet mnie nie strasz z tym allegro... od kilku dni się stresuję, że moje rzeczy do 26 nie dojdą.. Z moich wyliczeń najpóźniej mogą jutro dojść, bo jak nie to klapa...
Dzisiaj na szczęście już dostałam spodnie, a ostatnio prezent dla teściowej, więc o tyle dobrze.
A z tymi koralikami, to kuźwa Oni to czasami naprawdę.. aż szkoda gadać.
Trzymam za Ciebie kciuki !
Jakoś wytrzymasz z tą bratową jak coś to zanurzysz się we własnym świecie jak będzie coś mówić
Widzisz, przynajmniej poprawiłaś sobie czymś humor
Ta Leśna Perła to ładny lokal !

Jeszcze jak na złość wyskoczył mi pryszcz na policzku, a zawsze mi musi coś wyskoczyć przez wyjazdem do TŻ
No i nareszcie kupiłam dzisiaj kozaki, sporo godzin zajęło wybranie jakiejkolwiek pary

61,6 (14.03.15r.) -> 61 -> 60 -> 59 -> 58

Edytowane przez Mysia x3
Czas edycji: 2011-12-22 o 22:09
Mysia x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 22:14   #1481
AnULka248
Zakorzenienie

My będziemy mieć złote albo mieszane, żeby mi pasowały do pierścionka teraz mieliśmy srebrne, takie "przejściówki", które niektórzy brali za białe złoto i grawer na zewnątrz (imiona) tak sobie fundowaliśmy na nasze rocznice na drugą obrączki, na trzecią grawer, na czwartą album (który robiliśmy cały miesiąc, jest piękny) a co sobie sprawimy na piątą - nie mam pojęcia

Moje wifi ma chorobę psychiczną, a nie kryzys
No widzisz, a u nas obiady są mega wielkie może przez to, że mam dwóch braci, a wiadomo, ile płeć męska potrafi pochłonąć

Aaa wiedziałam, że Twoja niespodzianka jest "z takich" nie no, żartowałam z tą bielizną, mam nadzieję, że wymyśli coś lepszego

Wiesz, jeżeli wystawiają 100szt jakiegoś przedmiotu i przy realizacji okazuje się, że jednak tego nie ma to gdybym była wredna, to każe im stanąć na głowie, żeby mi to przysłali, bo takie mam prawo.

A co ciekawego Tobie ma przyjść?

Co do pryszcza, moja mama stwierdziłaby, że to zachcianka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 22:24   #1482
Mysia x3
Raczkowanie

AnULka248- Jej ja uwielbiam srebro, ale srebro jako obrączki to nie bardzo
Pomysłowi jesteście
Ja z moim TŻ mamy wspólną kronikę
Znaczy mamy już zakupioną kronikę, zbieramy jak najwięcej informacji na jeden papier i w ogóle, a potem to ładnie uporządkujemy
Oj z tym to racja, że płeć męska potrafi pochłonąć masę masę i jeszcze raz masę jedzenia
Czasami jedzą tyle co ja przez tydzień
Też mam nadzieję, że wymyślił coś lepszego
Ale jak mi moja bielizna nie przyjdzie na czas, to nie wiem co zrobię Padnę !
Noo jeszcze 100 szt. to już całkowicie masakra.
Oni chyba liczyć w takim razie nie umieli
Co ciekawego? Moja bielizna i do tego pończochy samonośne, ale na wszelki wypadek kupiłam pończochy jeszcze dzisiaj
Znaczy tato mi kupił, ale myślał, że to do sukienki
Zachcianka? Być może jakaś zachcianka, ale jeszcze o Niej nic nie wiem

Stary 2011-12-22, 22:29   #1483
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia x3 Pokaż wiadomość
AnULka248- Jej ja uwielbiam srebro, ale srebro jako obrączki to nie bardzo
Pomysłowi jesteście
Ja z moim TŻ mamy wspólną kronikę
Znaczy mamy już zakupioną kronikę, zbieramy jak najwięcej informacji na jeden papier i w ogóle, a potem to ładnie uporządkujemy
Oj z tym to racja, że płeć męska potrafi pochłonąć masę masę i jeszcze raz masę jedzenia
Czasami jedzą tyle co ja przez tydzień
Też mam nadzieję, że wymyślił coś lepszego
Ale jak mi moja bielizna nie przyjdzie na czas, to nie wiem co zrobię Padnę !
Noo jeszcze 100 szt. to już całkowicie masakra.
Oni chyba liczyć w takim razie nie umieli
Co ciekawego? Moja bielizna i do tego pończochy samonośne, ale na wszelki wypadek kupiłam pończochy jeszcze dzisiaj
Znaczy tato mi kupił, ale myślał, że to do sukienki
Zachcianka? Być może jakaś zachcianka, ale jeszcze o Niej nic nie wiem
Szczerze... byłam moją obrączką zachwycona, ale teraz już bym jej nie założyła, jak mam takie cudeńko

Fajnie takie rzeczy jak kroniki czy albumy robić, bo później wiadomo, nie ma czasu... Tzn. później czyli po ślubie. A tak fajnie powspominać my w naszym mamy wszystkie bilety itp.

Mój brat je 3 kolacje. I nie nazwie tego przekąską, nie... to jest kolacja. Bo w sumie 2-3 kanapki to już nie przekąska. Tylko lepiej nie pytać która

No wiesz, wmanewrowałaś tatę w swoje przekręty

a pokaż kozaki! teraz przeczytałam;p
Stary 2011-12-22, 22:39   #1484
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze... byłam moją obrączką zachwycona, ale teraz już bym jej nie założyła, jak mam takie cudeńko

Fajnie takie rzeczy jak kroniki czy albumy robić, bo później wiadomo, nie ma czasu... Tzn. później czyli po ślubie. A tak fajnie powspominać my w naszym mamy wszystkie bilety itp.

Mój brat je 3 kolacje. I nie nazwie tego przekąską, nie... to jest kolacja. Bo w sumie 2-3 kanapki to już nie przekąska. Tylko lepiej nie pytać która

No wiesz, wmanewrowałaś tatę w swoje przekręty

a pokaż kozaki! teraz przeczytałam;p

Ja za to od ponad roku noszę (praktycznie nigdy tego nie ściągając) literkę P srebrną na srebrnym łańcuszku Mama mi kupiła w prezencie Kiedyś nosiłam pół serduszka, TŻ też
Oj tak ! Ja też mam wszyściutkie moje bilety, nawet łyżeczkę TŻ mam On ma moje 3 stopki, bo kiedyś u Niego zgubiłam
Nawet mam nasze 1 pudełko prezerwatyw z jedną całą
Ale zwierzenia
Ja nie wiem gdzie faceci mieszczą te całe jedzenie, poważnie aż się nad tym zastanawiam
Dobrze, że tatuś niczego się nie domyślił
Tak samo kupił mi świeczki zapachowe, bo Go poprosiłam i ciągle pytał mnie po co mi one Teraz sobie pomyśli pończochy, świeczki, czyli coś musi w tym być !
Jak powiedziałam mojemu TŻ, że koniecznie musimy być pewnej nocy sami i w ogóle nawet nikogo za ścianą nie może być, to aż się mnie bał
A kozaki to są te takie czarne, czy to ciemny granat muszkieterki długie zamszowe (bo inne buty za bardzo mi się nie podobały).
Miałam wziąć takie muszkieterki na obcasach czarne skórzane, ale stwierdziłam, że tamte mi lepiej pasują
Te moje mają jeszcze takie dwa dzyndzle z tyłu i taki paseczek, nie wiem jak to opisać : D
Jak coś zrobię rano zdjęcie i wrzucę jak będziesz chciała

Edytowane przez Mysia x3
Czas edycji: 2011-12-22 o 22:41
Stary 2011-12-22, 22:46   #1485
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za to od ponad roku noszę (praktycznie nigdy tego nie ściągając) literkę P srebrną na srebrnym łańcuszku Mama mi kupiła w prezencie Kiedyś nosiłam pół serduszka, TŻ też
Oj tak ! Ja też mam wszyściutkie moje bilety, nawet łyżeczkę TŻ mam On ma moje 3 stopki, bo kiedyś u Niego zgubiłam
Nawet mam nasze 1 pudełko prezerwatyw z jedną całą
Ale zwierzenia
Ja nie wiem gdzie faceci mieszczą te całe jedzenie, poważnie aż się nad tym zastanawiam
Dobrze, że tatuś niczego się nie domyślił
Tak samo kupił mi świeczki zapachowe, bo Go poprosiłam i ciągle pytał mnie po co mi one Teraz sobie pomyśli pończochy, świeczki, czyli coś musi w tym być !
Jak powiedziałam mojemu TŻ, że koniecznie musimy być pewnej nocy sami i w ogóle nawet nikogo za ścianą nie może być, to aż się mnie bał
A kozaki to są te takie czarne, czy to ciemny granat muszkieterki długie zamszowe (bo inne buty za bardzo mi się nie podobały).
Miałam wziąć takie muszkieterki na obcasach czarne skórzane, ale stwierdziłam, że tamte mi lepiej pasują
Te moje mają jeszcze takie dwa dzyndzle z tyłu i taki paseczek, nie wiem jak to opisać : D
Jak coś zrobię rano zdjęcie i wrzucę jak będziesz chciała
O matko, aż tak to my nie zbieramy najdziwniejszą rzecz jaką mam, to otwieracz z czasów, kiedy Tż był w 2 kl. liceum i chodzili z kolegami na piwo po szkole (taki głuuupi wiek) i mu go zabrałam. Do dziś go trzymam

Na miejscu Twojego taty zaczęłabym się martwić jeszcze Cię nie puści

Aaa to wiem jakie, koleżanka ma i są super do leginsów

Idę już do wyrka, bo jutro wstaję przed 8 i tak mi się nie chce
to dobranoc
Stary 2011-12-22, 22:57   #1486
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
A no, elegancka
Ha, Ty to od razu byś chciała jak królowa
Skoro M. jeździ http://e89.zpost.com/forums/attachme...1&d=1244840341 takim autem. To myślę, że i tak podeszłam do tego skromnie, haha! Mogłam zażyczyć sobie obrączki na pół palca -już widziałam takie dziwa..
Cytat:
Jak tak czytam, to się zastanawiam, kto ma wyznaczony termin ślubu, Ty, czy ja
Kto wie
Cytat:
Loriette- Nareszcie powoli zaczynasz dobrze myśleć, tylko wciąż jesteś za skromna ;> Powinnaś powiedzieć, że jesteś super laską
Dobrze, że z Twym teściem jest okej, oby już nie było takich sytuacji
Z tym parkerem to też... ale oni w kulki lecą jaaa..
Hmm.. tylko ja dwie swoje paczki dostałam dosyć szybko i to kilka dni temu, więc nie wiem czemu tak u Ciebie jest.
A M. za niedługo zobaczysz : )
Ja kiedyś potrafiłam wytrzymać 6 miesięcy, a teraz miesiąca nie mogę Nie wiem na jakiej to zasadzie działa
Też chcę mieć kiedyś obrączki z białego złota : ) I do tego jakiś grawerunek w środku. Tak kiedyś z TŻ o tym rozmawialiśmy : )
W ogóle zauważyłam, że Ty już wszystko masz zaplanowane co do ślubu
Wiesz co.. z parkerem zawala poczta, bo firma mi wysłała - nawet zrealizowała mój autorski projekt, także oni są ok!
A ja nie jestem skromna tylko patrzę trzeźwym wzrokiem
Co do TŻ - pewnie, że tak.. Ale wiesz jak to jest - staram się tłumaczyć, że przez ostatnie dwa lata na święta przyjeżdżał do PL, a potem uciekał na długo.. a teraz - jedzie tam na kilka dni i wraca do mnie - muszę być fajna

Stary 2011-12-22, 22:57   #1487
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
O matko, aż tak to my nie zbieramy najdziwniejszą rzecz jaką mam, to otwieracz z czasów, kiedy Tż był w 2 kl. liceum i chodzili z kolegami na piwo po szkole (taki głuuupi wiek) i mu go zabrałam. Do dziś go trzymam

Na miejscu Twojego taty zaczęłabym się martwić jeszcze Cię nie puści

Aaa to wiem jakie, koleżanka ma i są super do leginsów

Idę już do wyrka, bo jutro wstaję przed 8 i tak mi się nie chce
to dobranoc
My zbieramy wszystko co możliwe
Nawet mam 1gr. który TŻ miał w kieszeni
Oj tam oj tam już martwić, niech On się cieszy, że z mamą sami zostaną w domu na 5 dni, bo nie mam rodzeństwa
Właśnie też widziałam jak prezentują się te buty do leginsów i też mi się podobało jak to wyglądało
Ogólnie wydawało mi się, że te buty troszkę mi łydki wyszczuplają
Ja mam akurat tak, że muszę dobrze patrzyć, bo są rzeczy które mi pasują, a są rzeczy, które mi naprawdę nie pasują. Dlatego wolę szukać godzinami i podjąć dobry wybór, niż kupić spontanicznie i potem żałować, lub jak ma kisnąć w szafce jakieś ubranie, czy buty : )
Ogólnie chciałabym się zacząć lepiej ubierać, modniej i zmienić coś w swoim wyglądzie na lepsze
Ostatnio coraz częściej myślę nad włosami
Ja właśnie też lecę do łóżeczka Współczuję, że musisz wstać tak bardzo wcześnie, chodź ja mam nie lepiej, bo też muszę wcześnie wstać, bo muszę zakupić potrzebne rzeczy. Jutro zamierzam pakować prezenty
A Laura pewnie teraz śpi na swoim wielkim testowanym łożu
Dobranoc Aniu ;*

Stary 2011-12-22, 23:02   #1488
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
A Laura pewnie teraz śpi na swoim wielkim testowanym łożu
Dobranoc Aniu ;*
Laura nie śpi Ale w łóżku leży

Stary 2011-12-22, 23:03   #1489
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
Skoro M. jeździ http://e89.zpost.com/forums/attachme...1&d=1244840341 takim autem. To myślę, że i tak podeszłam do tego skromnie, haha! Mogłam zażyczyć sobie obrączki na pół palca -już widziałam takie dziwa..

Kto wie

Wiesz co.. z parkerem zawala poczta, bo firma mi wysłała - nawet zrealizowała mój autorski projekt, także oni są ok!
A ja nie jestem skromna tylko patrzę trzeźwym wzrokiem
Co do TŻ - pewnie, że tak.. Ale wiesz jak to jest - staram się tłumaczyć, że przez ostatnie dwa lata na święta przyjeżdżał do PL, a potem uciekał na długo.. a teraz - jedzie tam na kilka dni i wraca do mnie - muszę być fajna

Ta, ja widziałam jeszcze dziwniejsze dziwa, np. obrączka wsadzana częściowo pod skórę palca. Odrażająco to moim zdaniem wyglądało
A do poczty to tym bardziej brak mi słów, bo już miałam tyle przypadków, że albo moje listy nie dochodziły albo coś. Tylko udusić tych co tam zarządzają.. Nie wiem czy Oni palą te przesyłki czy co, że giną... albo nie wiem czy gdzieś to chowają i potem znaleźć nie mogą, że dopiero po kilku dniach znajdują i Ci raczą dać paczkę
Albo tyłków im się ruszyć nie chce
Spokojnie, wróci za te kilka dni, to będziesz mogła się Nim nacieszyć

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Laura nie śpi Ale w łóżku leży
Laura czuwa
Ja wiem, że ciężko jest Ci się z tym łóżkiem rozstać

Stary 2011-12-22, 23:05   #1490
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, ja widziałam jeszcze dziwniejsze dziwa, np. obrączka wsadzana częściowo pod skórę palca. Odrażająco to moim zdaniem wyglądało
A do poczty to tym bardziej brak mi słów, bo już miałam tyle przypadków, że albo moje listy nie dochodziły albo coś. Tylko udusić tych co tam zarządzają.. Nie wiem czy Oni palą te przesyłki czy co, że giną... albo nie wiem czy gdzieś to chowają i potem znaleźć nie mogą, że dopiero po kilku dniach znajdują i Ci raczą dać paczkę
Albo tyłków im się ruszyć nie chce
Spokojnie, wróci za te kilka dni, to będziesz mogła się Nim nacieszyć
No ja zamówiłam priorytet - mówili kiedyś, że różni się od zwykłego tym, że NIE MOŻE SIĘ ZGUBIĆ. Czyli zwykłe mogą, dla mnie to głupota Ale w tym kraju wiele rzeczy mnie zaskakuje i nie mam na to wpływu.

Obrączka pod skórą?

Cytat:
Laura czuwa
Ja wiem, że ciężko jest Ci się z tym łóżkiem rozstać
Bez komentarza

Stary 2011-12-23, 21:47   #1491
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
No ja zamówiłam priorytet - mówili kiedyś, że różni się od zwykłego tym, że NIE MOŻE SIĘ ZGUBIĆ. Czyli zwykłe mogą, dla mnie to głupota Ale w tym kraju wiele rzeczy mnie zaskakuje i nie mam na to wpływu.

Obrączka pod skórą?

Bez komentarza
Priorytet różni się od zwykłego tym, że idzie znacznie szybciej, a polecony tym, że jak zgubią paczkę, to zabulą niezłą sumkę
No obrączka po skórą, mówię Ci nie za ciekawy widok
Podoba mi się Twój nowy awatar

Doszła do mnie dziś bielizna (kamień spadł mi z serca, tak się bałam, że nie dojdzie ). I kupiłam sobie szminkę I pakowałam dzisiaj prezenty Uwielbiam to robić ! A jeszcze bardziej uwielbiam patrzyć na reakcję gdy ktoś otwiera prezenty ode mnie
Aż nie mogę się doczekać tego momentu !

Edytowane przez Mysia x3
Czas edycji: 2011-12-23 o 21:48
Stary 2011-12-23, 22:48   #1492
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Priorytet różni się od zwykłego tym, że idzie znacznie szybciej, a polecony tym, że jak zgubią paczkę, to zabulą niezłą sumkę
No obrączka po skórą, mówię Ci nie za ciekawy widok
Podoba mi się Twój nowy awatar

Doszła do mnie dziś bielizna (kamień spadł mi z serca, tak się bałam, że nie dojdzie ). I kupiłam sobie szminkę I pakowałam dzisiaj prezenty Uwielbiam to robić ! A jeszcze bardziej uwielbiam patrzyć na reakcję gdy ktoś otwiera prezenty ode mnie
Aż nie mogę się doczekać tego momentu !
A MOJEJ PACZKI NADAL NIE MA! Mają czas do środy!! Inaczej rozwalę Pocztę Polską!!
Jeśli chodzi o pakowanie - mi to zajmuje sporo czasu, bo zawsze kombinuję co zrobić Jednak w tym roku znalazłam sobie filmik pewnej Niemki na YT i zgapię

Chciałam Wam życzyć wesołych świąt chudziny. Dorzucam mikołajkowy bonus!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Laula.jpg (43,2 KB, 12 załadowań)

Stary 2011-12-23, 23:14   #1493
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam Wam życzyć wesołych świąt chudziny. Dorzucam mikołajkowy bonus!
bonus jest super!

ja też Wam życzę:
Wesołych Świąt
I oby wszystkie świąteczne kalorie poszły nam w cycki!
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-23, 23:43   #1494
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
bonus jest super!

ja też Wam życzę:
Wesołych Świąt
I oby wszystkie świąteczne kalorie poszły nam w cycki!
Nie po to zrzucałam 8kg, żeby mieć mniejsze cycki, a później zwiększać je wigilijną kolacją

Stary 2011-12-24, 00:23   #1495
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie po to zrzucałam 8kg, żeby mieć mniejsze cycki, a później zwiększać je wigilijną kolacją

no dobra To Tobie niech te świąteczne kalorie NIGDZIE się nie odkładają
Stary 2011-12-24, 09:47   #1496
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

no dobra To Tobie niech te świąteczne kalorie NIGDZIE się nie odkładają
Nie mogłaś tak od razu?
Nie no.. Święta świętami, a ja i tak nie potrafię się napchać.. Dzisiaj cały dzień postu to wieczorem po barszczu jestem już pełna. Niestety w tym roku jest problem, bo kolację mamy o 16, więc do Kevina zgłodnieję
A jutro OD RANA

Stary 2011-12-24, 09:52   #1497
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogłaś tak od razu?
Nie no.. Święta świętami, a ja i tak nie potrafię się napchać.. Dzisiaj cały dzień postu to wieczorem po barszczu jestem już pełna. Niestety w tym roku jest problem, bo kolację mamy o 16, więc do Kevina zgłodnieję
A jutro OD RANA
ja na śniadanie zjadłam tradycyjnie owsianeczke i teraz też czekam już na kolację choć u mnie bardziej obiad, bo będzie jakoś 15-16 ale dobrze wole wcześniej zjeść, niż potem na noc się napychać wieczorem może nawet trochę poćwiczę jak będzie mi się chciało zobaczy się
Stary 2011-12-24, 10:06   #1498
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
ja na śniadanie zjadłam tradycyjnie owsianeczke i teraz też czekam już na kolację choć u mnie bardziej obiad, bo będzie jakoś 15-16 ale dobrze wole wcześniej zjeść, niż potem na noc się napychać wieczorem może nawet trochę poćwiczę jak będzie mi się chciało zobaczy się
A ja pół mojej bagietko-grahamki z serem żółtym. Zaczął mnie masakrycznie boleć brzuch -czuję, że moje szamańskie zabiegi, które miały przyśpieszyć okres - działają.

U mnie kolacja zawsze była ok 19 - 20, ale w tym roku rodzice idą do pracy i dziadkowie musieli się dopasować, a co Ja wieczorem zasiądę przed Kevinem i będę podziwiała swoje prezenty

Stary 2011-12-24, 10:10   #1499
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie kolacja zawsze była ok 19 - 20, ale w tym roku rodzice idą do pracy i dziadkowie musieli się dopasować, a co Ja wieczorem zasiądę przed Kevinem i będę podziwiała swoje prezenty
ja tak samo
i wizaż do tego, jeśli tylko będzie z kim popisać
Stary 2011-12-24, 10:12   #1500
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo
i wizaż do tego, jeśli tylko będzie z kim popisać
To jesteśmy umówione!

Nawet paznokci nie pomalowałam Odwalę się na jutro - chrzestny mógłby dać mi pod choinkę BMW, które wygrał w Orange, bo po co mu dwa

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości