|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Na Twoim miejscu bałabym się samej siebie
![]() Cytat:
![]() Co jest? ![]()
![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Aż tak źle nie jest
![]() ![]() Ja już wczoraj pakowałam ![]() ![]() Aaa... dowiedziałam się dziś, że spędzę wigilię z moją "ukochaną" przyszłą bratową, bo jej rodzice pracują za granicą. Najpierw jak ją zaprosiliśmy to oczywiście uparcie, że nie bo ona chce sama w domu być, od swojej babci zaproszenia też nie przyjęła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego nie mogę zobaczyć się z M. przed świętami ![]()
![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mogę liczyć jedynie na cud ![]() Święta szybko miną i się zobaczysz ![]() ![]() my za to z Tż mamy świąteczny maraton w tym roku, obiad u moich rodziców, a w drugi dzień świąt do babci Tż. Czyli jako tako sami nie będziemy ![]() Oglądałam dziś dla poprawy humoru sukienki ślubne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety u TŻ nie ma siostry, jest brat ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zamawiamy od nich catering na komunię Młodego ![]() Ja suknie ślubne oglądam średnio 2 razy w tygodniu ![]()
![]() |
![]() |
#1476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To Ty częściej oglądasz niż ja!;p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
o matko chciałabym móc oglądać sukienki ślubne
![]() Zazdroszczę, dziewczyny i liczę☠że czeka mnie to samo ![]() Ja apropo tego, że herbata na odchudzanie - nie trzeba się☠katować tą☠czerwoną! Czytałam wywiad z jakimś cejlońskim mistrzem, który twierdzi, że zielona odchudza tak samo dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam jedną i drugą, więc nie mam problemu ![]()
![]() |
![]() |
#1479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do herbaty to słyszałam i w sumie dobrze bo bardziej lubię zieloną ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ha, Ty to od razu byś chciała jak królowa ![]() Jak tak czytam, to się zastanawiam, kto ma wyznaczony termin ślubu, Ty, czy ja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Loriette- Nareszcie powoli zaczynasz dobrze myśleć, tylko wciąż jesteś za skromna ;> Powinnaś powiedzieć, że jesteś super laską
![]() Dobrze, że z Twym teściem jest okej, oby już nie było takich sytuacji ![]() Z tym parkerem to też... ale oni w kulki lecą jaaa.. Hmm.. tylko ja dwie swoje paczki dostałam dosyć szybko i to kilka dni temu, więc nie wiem czemu tak u Ciebie jest. A M. za niedługo zobaczysz : ) Ja kiedyś potrafiłam wytrzymać 6 miesięcy, a teraz miesiąca nie mogę ![]() ![]() Też chcę mieć kiedyś obrączki z białego złota : ) I do tego jakiś grawerunek w środku. Tak kiedyś z TŻ o tym rozmawialiśmy : ) W ogóle zauważyłam, że Ty już wszystko masz zaplanowane co do ślubu ![]() AnULka248- Spokojnie, na pewno Twoje wifi ma po prostu taki kryzys przejściowy ![]() To te 9 km. szybciej by przeszedł niż przejechał ![]() Haha, ja Cię wcale nie straszę, tylko powtarzam słowa katechety ![]() U mnie na szczęście nie ma tak, że jest zupa i drugie danie ![]() ![]() Chodź zupy są rzadziej o wiele : ) No i sama stwierdzę, że zupą się człowiek tak za bardzo nie naje. Co do bielizny, to oby nie, bo ja nie dawno kupiłam specjalnie bieliznę, aby zrobić mu niespodziankę ![]() ![]() No za niedługo się przekonam co zmajstrował ![]() A pokrzywa to owszem ![]() ![]() ![]() Nawet mnie nie strasz z tym allegro... od kilku dni się stresuję, że moje rzeczy do 26 nie dojdą.. Z moich wyliczeń najpóźniej mogą jutro dojść, bo jak nie to klapa... Dzisiaj na szczęście już dostałam spodnie, a ostatnio prezent dla teściowej, więc o tyle dobrze. A z tymi koralikami, to kuźwa Oni to czasami naprawdę.. aż szkoda gadać. Trzymam za Ciebie kciuki ! ![]() Jakoś wytrzymasz z tą bratową ![]() ![]() Widzisz, przynajmniej poprawiłaś sobie czymś humor ![]() Ta Leśna Perła to ładny lokal ! Jeszcze jak na złość wyskoczył mi pryszcz na policzku, a zawsze mi musi coś wyskoczyć przez wyjazdem do TŻ ![]() No i nareszcie kupiłam dzisiaj kozaki, sporo godzin zajęło wybranie jakiejkolwiek pary ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-22 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć złote albo mieszane, żeby mi pasowały do pierścionka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje wifi ma chorobę psychiczną, a nie kryzys ![]() ![]() No widzisz, a u nas obiady są mega wielkie ![]() ![]() Aaa wiedziałam, że Twoja niespodzianka jest "z takich" ![]() ![]() Wiesz, jeżeli wystawiają 100szt jakiegoś przedmiotu i przy realizacji okazuje się, że jednak tego nie ma to ![]() A co ciekawego Tobie ma przyjść? Co do pryszcza, moja mama stwierdziłaby, że to zachcianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
AnULka248- Jej ja uwielbiam srebro, ale srebro jako obrączki to nie bardzo
![]() Pomysłowi jesteście ![]() Ja z moim TŻ mamy wspólną kronikę ![]() Znaczy mamy już zakupioną kronikę, zbieramy jak najwięcej informacji na jeden papier i w ogóle, a potem to ładnie uporządkujemy ![]() Oj z tym to racja, że płeć męska potrafi pochłonąć masę masę i jeszcze raz masę jedzenia ![]() Czasami jedzą tyle co ja przez tydzień ![]() Też mam nadzieję, że wymyślił coś lepszego ![]() Ale jak mi moja bielizna nie przyjdzie na czas, to nie wiem co zrobię ![]() Noo jeszcze 100 szt. to już całkowicie masakra. Oni chyba liczyć w takim razie nie umieli ![]() Co ciekawego? Moja bielizna i do tego pończochy samonośne, ale na wszelki wypadek kupiłam pończochy jeszcze dzisiaj ![]() Znaczy tato mi kupił, ale myślał, że to do sukienki ![]() Zachcianka? ![]() ![]()
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie takie rzeczy jak kroniki czy albumy robić, bo później wiadomo, nie ma czasu... Tzn. później czyli po ślubie. A tak fajnie powspominać ![]() Mój brat je 3 kolacje. I nie nazwie tego przekąską, nie... to jest kolacja. Bo w sumie 2-3 kanapki to już nie przekąska. Tylko lepiej nie pytać która ![]() No wiesz, wmanewrowałaś tatę w swoje przekręty ![]() a pokaż kozaki! teraz przeczytałam;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja za to od ponad roku noszę (praktycznie nigdy tego nie ściągając) literkę P srebrną na srebrnym łańcuszku ![]() ![]() ![]() Oj tak ! Ja też mam wszyściutkie moje bilety, nawet łyżeczkę TŻ mam ![]() ![]() Nawet mam nasze 1 pudełko prezerwatyw z jedną całą ![]() Ale zwierzenia ![]() Ja nie wiem gdzie faceci mieszczą te całe jedzenie, poważnie aż się nad tym zastanawiam ![]() Dobrze, że tatuś niczego się nie domyślił ![]() Tak samo kupił mi świeczki zapachowe, bo Go poprosiłam i ciągle pytał mnie po co mi one ![]() ![]() Jak powiedziałam mojemu TŻ, że koniecznie musimy być pewnej nocy sami i w ogóle nawet nikogo za ścianą nie może być, to aż się mnie bał ![]() A kozaki to są te takie czarne, czy to ciemny granat muszkieterki długie zamszowe (bo inne buty za bardzo mi się nie podobały). Miałam wziąć takie muszkieterki na obcasach czarne skórzane, ale stwierdziłam, że tamte mi lepiej pasują ![]() Te moje mają jeszcze takie dwa dzyndzle z tyłu i taki paseczek, nie wiem jak to opisać : D Jak coś zrobię rano zdjęcie i wrzucę jak będziesz chciała ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-22 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na miejscu Twojego taty zaczęłabym się martwić ![]() ![]() Aaa to wiem jakie, koleżanka ma i są super do leginsów ![]() Idę już do wyrka, bo jutro wstaję przed 8 i tak mi się nie chce ![]() to dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
Skoro M. jeździ http://e89.zpost.com/forums/attachme...1&d=1244840341 takim autem. To myślę, że i tak podeszłam do tego skromnie, haha! Mogłam zażyczyć sobie obrączki na pół palca -już widziałam takie dziwa..
Cytat:
![]() Cytat:
A ja nie jestem skromna tylko patrzę trzeźwym wzrokiem ![]() Co do TŻ - pewnie, że tak.. Ale wiesz jak to jest - staram się tłumaczyć, że przez ostatnie dwa lata na święta przyjeżdżał do PL, a potem uciekał na długo.. a teraz - jedzie tam na kilka dni i wraca do mnie - muszę być fajna ![]()
![]() |
![]() |
#1487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawet mam 1gr. który TŻ miał w kieszeni ![]() Oj tam oj tam już martwić, niech On się cieszy, że z mamą sami zostaną w domu na 5 dni, bo nie mam rodzeństwa ![]() Właśnie też widziałam jak prezentują się te buty do leginsów i też mi się podobało jak to wyglądało ![]() Ogólnie wydawało mi się, że te buty troszkę mi łydki wyszczuplają ![]() Ja mam akurat tak, że muszę dobrze patrzyć, bo są rzeczy które mi pasują, a są rzeczy, które mi naprawdę nie pasują. Dlatego wolę szukać godzinami i podjąć dobry wybór, niż kupić spontanicznie i potem żałować, lub jak ma kisnąć w szafce jakieś ubranie, czy buty : ) Ogólnie chciałabym się zacząć lepiej ubierać, modniej i zmienić coś w swoim wyglądzie na lepsze ![]() Ostatnio coraz częściej myślę nad włosami ![]() Ja właśnie też lecę do łóżeczka ![]() ![]() A Laura pewnie teraz śpi na swoim wielkim testowanym łożu ![]() ![]() Dobranoc Aniu ;*
![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta, ja widziałam jeszcze dziwniejsze dziwa, np. obrączka wsadzana częściowo pod skórę palca. Odrażająco to moim zdaniem wyglądało ![]() A do poczty to tym bardziej brak mi słów, bo już miałam tyle przypadków, że albo moje listy nie dochodziły albo coś. Tylko udusić tych co tam zarządzają.. Nie wiem czy Oni palą te przesyłki czy co, że giną... albo nie wiem czy gdzieś to chowają i potem znaleźć nie mogą, że dopiero po kilku dniach znajdują i Ci raczą dać paczkę ![]() Albo tyłków im się ruszyć nie chce ![]() Spokojnie, wróci za te kilka dni, to będziesz mogła się Nim nacieszyć ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Laura czuwa ![]() Ja wiem, że ciężko jest Ci się z tym łóżkiem rozstać ![]()
![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączka pod skórą? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No obrączka po skórą, mówię Ci nie za ciekawy widok ![]() Podoba mi się Twój nowy awatar ![]() Doszła do mnie dziś bielizna (kamień spadł mi z serca, tak się bałam, że nie dojdzie ![]() ![]() ![]() ![]() Aż nie mogę się doczekać tego momentu ! ![]()
START 02.02.15r. 61,6 (14.03.15r.) ![]() Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-23 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pakowanie - mi to zajmuje sporo czasu, bo zawsze kombinuję co zrobić ![]() ![]() Avatar genialny ![]() Chciałam Wam życzyć wesołych świąt chudziny. Dorzucam mikołajkowy bonus! ![]()
![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no.. Święta świętami, a ja i tak nie potrafię się napchać.. Dzisiaj cały dzień postu to wieczorem po barszczu jestem już pełna. Niestety w tym roku jest problem, bo kolację mamy o 16, więc do Kevina zgłodnieję ![]() A jutro OD RANA ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie kolacja zawsze była ok 19 - 20, ale w tym roku rodzice idą do pracy i dziadkowie musieli się dopasować, a co ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
![]() Nawet paznokci nie pomalowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.