![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Udało się, zerknijcie i powiedzcie co myślicie. Może złe środki ze szczoteczkami powkręcali do jakiejś serii?
![]() A tutaj jeszcze kilka znalezionych na necie ciekawostek o perfumach aldehydowych, o których rozgorzała mała dyskusja;P "ALDEHYDY alkohole alifatyczne o zapachu tłustawo-woskowym. Niektóre aldehydy występują w naturalnych substancjach zapachowych (np. olejki kwiatowe jak olejek różany, olejki cytrusowe jak olejek pomarańczowy czy olejek z igieł drzew iglastych). Aldehydy są często używane w perfumerii w postaci koncentratu. Użycie w perfumach aldehydów "zamazuje kontury" innych składników zapachowych i tworzy swego rodzaju tajemnice. Chanel No 5 (1921) to pierwsze z perfum gdzie użyto tak radykalnie aldehydów" http://www.perfumy.edu.pl/artykuly/p...ldehydowe.html http://www.snobka.pl/artykul/tajemni...ldehydowe-9333 |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam przed 11 w poniedziałek na oddział InPost i we wtorek po 12 miałam telefon, że mam paczkę, a sms doszedł o 15.30
![]() ja dostałam zamiast 5 to 4 katalogi ![]() fakt te płatki kąpielowe maluśkie, strata kasy, no ale raz można zaszaleć z takim gadżetem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszą chociaż złotówkę kosztować, co ja mówię, powinny 10 gr. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, ze takie programy z automatycznymi nagrodami tez robia, wiec to nie zaden problem.
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
czy ta paletka do oczu i ust z minikatalogu świątecznego naprawdę będzie za 9,90?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba, że ci to nie przeszkadza, ja mam magnify i jestem bardzo zadowolona, daje bardzo naturalny, ale jednocześnie widoczny efekt, pierwszy tusz, którym mogę bez obaw tuszować dolne rzęsy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-10-26 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
Różni się przede wszystkim ilością i długością włosków.Napisze ze strefy, zobaczymy co odpowiedzą..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta czy paletka 8 cieni z netto do 15 katalogu jest dostępna ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
![]()
Właśnie napisałam do Avonu czy mam im odesłać wadliwą kosmetyczkę.Chodzi o tę słynną już czerwoną, która ma czarne plamy.Nie uśmiecha mi się odsyłać na własny koszt...
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- W poniedziałek ok. 9.00 wysłałam zamówienie z kat.15 mając nadzieję, że paczka będzie we wtorek a tu środa i nic...Żadnego sms-a powiadamiającego, że jest w paczkomacie do odbioru...Już nie mogę się doczekać... |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Szanowna Konsultantko,
Jest nam przykro z powodu braku w Pani paczce katalogów 16/2011. Mamy nadzieję, że podobne nieprawidłowości nie będą się powtarzać. Dołożymy starań, aby kolejne zamówienia były realizowane w całości, nie zawierały braków i zadowalały zarówno Panią jak i Klientów. Dwa katalogi 16 zostaną bezpłatnie dołączone do najbliższej Pani przesyłki. Ha ha ha bardzo śmieszne - "bezpłatnie" - no to super bo ja przecież za nie zapłaciłam. Ale się wkur***m. Odpisałam im tak: Po pierwsze nie bezpłatnie, bo za nie zapłaciłam. Po drugie w katalogu 15 już nie będę składać zamówień, a w zamówieniu z katalogu 16 nie będą mi już potrzebne kolejne katalogi 16/2011. Dziękuję. Tak wiem za ostro. Ale nie chcę, żeby mi wysyłali w 16 bo po co mi zbędna makulatura. |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w takim razie uważam,żę powinnaś walczyć o pozostawienie tego tuszu za darmo, to w końcu ich pomyłka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy te katalogi są ci niezbędne ?? bo jeżeli możesz się bez nich obejść, to zadzwoń niech ci odejmą z faktury i już |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez carolynnez Czas edycji: 2011-10-26 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Naprawdę nie znam sie na tych wszystkich szczoteczkach, u mnie klientki bardzo sporadycznie zamawiają tusze, bo twierdzą,że te avonowe są kiepskiej jakości. Ja mam jeden i starcza mi na długo.Ale ciekawią mnie wszystkie takie niuanse, bo a nuż ktora kiedyś zapyta o cos, a nie wypada nie wiedzieć. ![]()
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-10-26 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Trzy mi przysłali i są mi one potrzebne tak jak i te 2 których nie przysłali. Ale jak mi mają przysłać wtedy jak mi już nie będą potrzebne to lepiej żeby już nie dosyłali. A teraz jakoś sobie muszę poradzić bez nich. Po prostu klientki nie dostaną do domu tylko będą się musiały przy mnie decydować. Jestem zła też na siebie, a raczej na to że zawsze mam pecha. Bo do tej pory zamawiałam 10 katalogów to 6 mi wystarczało. Więc stwierdziłam że nie będę zamawiać 10 tylko 5 a 6 to ten który bepłatnie dołączają dla konsultantki, a ja będę z elektronicznej korzystać. No i się wyrolowałam jednym słowem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
mi właśnie odpisali, że ten katalog już wysłali mi pocztą, ciekawe dostali maila i zaraz ktoś na pocztę poleciał z katalogiem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
nie liczyłabym ze kiedykolwiek dotrze...ja raz w karierze konsultantki nie złozylam zamowienia z 1 katalogu wiec nie mialam kolejnego,napisali ze poczta wysla i minelo kilka miesiecy a katalog nigdy nie dotarl
#1496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No co Ty ,nie trzeba przepraszać. Ale sama widzisz tyle tuszy, tyle różnych szczoteczek, tyle różnych efektów to dla osoby,która nie ma stałego kontaktu z tymi rzeczami , tym bardziej na żywo, może być problemem. Próbuję wiec chociaż teoretycznie w tym się odnaleźć. Potwierdzam,produkty z programu Believe nie liczą sie do wysokości zamówień.
![]() |
#1497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moje Klientki zawsze oddają mi katalog, więc przestałam kupować więcej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje jakoś wyjątkowo są uparte i nijak nie mogę tego zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.